Australian Bush Flower Essences Combinatie remedies
Bush combinatie 2024 (druppels) Onze nieuwe combinatie, de 2024 remedie, gemaakt om uw reis het komende jaar op één lijn te brengen, te optimaliseren en te verbeteren. Geleid door de numerieke serie van 2024 als Universeel Jaar 8 (2+0+2+4 = 8), heeft Ian acht Bush remedies geselecteerd voor deze transformatie remedie. Deze combinatie is op maat gemaakt om jou kracht te geven en is daarnaast ontstaan om jouw ervaring gedurende de twaalf maanden te verrijken, waardoor een diepgaande verbinding wordt bevorderd met de energieën en het potentieel die jou en 2024 zullen definiëren. Stel je de acht gekozen remedies voor als spaken van een groot wiel, naadloos ronddraaiend geeft het talloze toegangspunten in iemands emotionele en spirituele leven. De 2024 remedie fungeert als katalysator en bouwt moed en veerkracht op. Het zal je kracht geven; om gevoelens moedig te identificeren en te uiten; om moedig naar binnen te kijken om te zien wat versterkt of opgelost moet worden, terwijl je twijfels, verlies van vertrouwen en zorgen loslaat. Tegelijkertijd opent het de deur naar het volledig ontvangen en omarmen van het kwantumlicht, waardoor een harmonieuze afstemming met alle beschikbare energieën en potentieel van 2024 mogelijk wordt gemaakt. De afgelopen jaren hebben we ons in een wereld bevonden die worstelde met onderdrukkende, tirannieke energieën. De 2024 remedie biedt de mogelijkheid om deze te weerstaan, te ontgiften en los te laten. In een jaar waarin onderscheidingsvermogen de sleutel is, wordt deze remedie een vertrouwde bondgenoot, die je helpt bij het begrijpen en navigeren door de complexiteit van de wereld om je heen. Naast zijn transformerende kwaliteiten, wekt de 2024 combinatie ook hoop en optimisme. Bevat de volgende remedies: Angelsword, Boab, Bluebell, Bush Iris, Calophyllum, Dog Rose, Sunshine Wattle en Waratah. Gebruik: 7 druppels onder de tong 's ochtends en voor het slapengaan.
Bekijk in de webshop
Bush combinatie Abund oral spray Oral spray 30 ml. direct klaar voor gebruik. Eenvoudig te gebruiken. Gebruik: 3 x sprayen in de mond, zo vaak als nodig is. OVERVLOED REMEDIE Positieve kwaliteit: Vreugdevol delen. Geloven in overvloed. Je eigen handelingen niet ondermijnen. Universeel vertrouwen. Onevenwichtigheid: Pessimistisch. Gesloten. Niets toelaten. Angst voor tekort. Denken dat je arm bent. Helpt bij het loslaten van negatieve overtuigingen, familiepatronen, zelfondermijning en angst voor armoede. Door dit te doen stelt zij ons in staat om volledig open te staan voor het ontvangen van grote rijkdommen op alle niveaus, niet alleen financieel. Deze combinatie bestaat uit: Bluebell, Boab, Christmas Bell, Five Corners, Philotheca, Pink Flannel Flower, Southern Cross en Sunshine Wattle.
Bekijk in de webshop
Bush combinatie Adol oral spray Oral spray 30 ml. direct klaar voor gebruik. Eenvoudig te gebruiken.. Gebruik: 3x sprayen in de mond, zo vaak als nodig is. PUBERTEIT REMEDIE Positieve kwaliteit: Om kunnen gaan met veranderingen. Rekening houden met anderen. Versterkt communicatie en eigenwaarde. Onevenwichtigheid: Ongevoelig. Een gevoel van er niet bijhoren. “Het is niet eerlijk"- houding. Verlegenheid. Woede. Werkt op de belangrijkste problemen waar pubers meestal mee te maken krijgen. Versterkt de zelfaanvaarding, communicatie, sociale vaardigheden, harmonie in relaties, volwassenheid, emotionele stabiliteit en optimisme. Deze combinatie bestaat uit: Billy Goat Plum, Boab, Bottlebrush, Dagger Hakea, Five Corners, Flannel Flower, Kangaroo Paw, Red Helmet Orchid, Southern Cross, Sunshine Wattle en Tall Yellow Top.
Bekijk in de webshop
Bush combinatie Body Beautiful oral spray Oral spray 30 ml. direct klaar voor gebruik. Eenvoudig te gebruiken. Gebruik: 3 x sprayen in de mond, zo vaak als nodig is. BODY BEAUTIFUL REMEDIE Stimuleert liefde, koestering, verzorging en aanraking van je lichaam. Helpt om te gaan met elke afkeer en niet-acceptatie van iemands lichaam, huidtextuur of intieme liefdevolle aanraking. Onevenwichtigheid: Afkeer van jezelf Afkeer van lichaam, huidtextuur en aanraking Positieve kwaliteit Emotionele acceptatie van het fysieke lichaam Liefde en koestering van het zelf Deze combinatie bestaat uit: Billy Goat Plum, Five Corners, Flannel Flower, Little Flanel Flower, Philotheca, Pink Flanel Flower, She Oak, Wisteria.
Bekijk in de webshop
Bush combinatie Boost oral spray Oral spray 30 ml. direct klaar voor gebruik. Eenvoudig te gebruiken.. Gebruik: 3x sprayen in de mond, zo vaak als nodig is. BOOST REMEDIE Deze combinatie is speciaal samengesteld om je te ondersteunen en een boost te geven in veranderende en uitdagende tijden. Om kunnen gaan met de wereldwijde pandemiecrisis. Positieve kwaliteit: Veerkracht. Kalmte & balans. Je veilig en gerustgesteld voelen. Omgaan met veranderingen. Geaard. Moed. Onevenwichtigheid: Overweldigd door verandering. Diep verdriet en rouw. Bezorgdheid. Wanneer je uit je doen bent. Overgevoelig voor anderen of voor de negatieve energieën uit de omgeving of die ontstaan zijn door wat er is gebeurd. Deze combinatie bestaat uit: Bottlebrush, Bush Iris, Crowea, Dog Rose, Fringed Violet, Illawarra Flame Tree, Sturt Desert Pea, Sundew.
Bekijk in de webshop
Bush combinatie Bossy Boots Voor kinderen met een hele grote, dominerende persoonlijkheid, die graag de leiding hebben en anderen vertellen wat ze moeten doen. Het helpt iemand om open te staan voor nieuwe ervaringen en manieren om dingen te doen; ondersteunt het aanpakken van obsessies; helpt de perfectionist die alleen dan gelukkig kan zijn als de dingen gaan zoals hij/zij vindt dat ze moeten gaan en wanneer iedereen het op die manier doet. Er zijn bloesemremedies toegevoegd voor koppigheid, egocentrisme en om meer open te staan voor de behoeften van anderen. Positieve kwaliteit: Nederigheid, bewust worden van en waardering voor de behoefte van anderen, vriendelijkheid, mededogen. Onevenwichtigheid: Ongevoelig, kwetsend, manipulatief, overheersende persoonlijkheid, niet flexibel, bazig. Deze combinatie bestaat uit: Bauhinia, Boronia, Gymea Lily, Hibbertia, Isopogon, Kangaroo Paw en Rough Bluebell. Makkelijk te gebruiken: 's morgens en 's avonds 7 druppels onder de tong. Voor een optimale houdbaarheid gebruiken we een kleine hoeveelheid brandewijn als conserveermiddel. Er is minder dan één druppel alcohol per dosis. Voor iedereen die niet wil dat een kind alcohol binnenkrijgt, kunnen de 7 druppels worden aangebracht op de kruin, pols-pulspunten of worden verdund in water. U kunt ook druppels in heet water oplossen (de temperatuur waarop u een kopje thee zou drinken), waardoor de alcohol verdampt.
Bekijk in de webshop
Bush combinatie Calm & Clear oral spray Oral spray 30 ml. direct klaar voor gebruik. Eenvoudig te gebruiken.. Gebruik: 3x sprayen in de mond, zo vaak als nodig is. RUST EN RUIMTE REMEDIE Positieve kwaliteit: Je eigen tijd en eigen ruimte innemen. Kunnen ontspannen en plezier maken. Helderheid, kalmte en rust. Onevenwichtigheid: Altijd te betrokken zijn. Geen tijd hebben voor jezelf. Ongeduld, haasten, zorgen maken. Helpt je om de tijd voor jezelf te vinden. Ontspannen zonder druk van buitenaf en zonder dat er voor je gevoel steeds een beroep op je wordt gedaan. Loslaten, kunnen ontspannen. Op een gezonde manier over jezelf nadenken. Goed als je altijd te veel zorgen hebt en te bezorgd bent, wanneer je geen tijd voor jezelf hebt en jezelf altijd op de laatste plaats zet. Deze combinatie bestaat uit: Black Eyed Susan, Bottlebrush, Boronia, Bush Fuchsia, Crowea, Jacaranda, Little Flannel Flower en Paw Paw.
Bekijk in de webshop
Bush combinatie Carers oral spray Oral spray 30 ml. direct klaar voor gebruik. Eenvoudig te gebruiken.. Gebruik: 3x sprayen in de mond, zo vaak als nodig is. VERZORGERS REMEDIE Deze combinatie ondersteunt degene die zorg verleent en is overweldigd, uitgeput of belast door de verantwoordelijkheid om voor een ander te zorgen. Herstelt zijn/haar innerlijke kracht en versterkt de veerkracht. Helpt om je kalm en optimistisch te voelen en het aan te kunnen zonder jezelf en je eigen behoeftes te vergeten. Positieve kwaliteit: Kalm voelen. Revitalisering. Voor jezelf zorgen. Vernieuwing. Innerlijke kracht. Onevenwichtigheid: Overweldigd. Opgebrand. Bezorgdheid. Uitgeput door de verantwoordelijkheid. Bezorgd. Deze combinatie bestaat uit: Alpine Mint Bush, Crowea, Fringed Violet, Green Spider Orchid, Macrocarpa, Paw Paw en Sunshine Wattle.
Bekijk in de webshop
Bush combinatie Confid oral spray Oral spray 30 ml. direct klaar voor gebruik. Eenvoudig te gebruiken.. Gebruik: 3x sprayen in de mond, zo vaak als nodig is. ZELFVERTROUWEN REMEDIE Positieve kwaliteit: Verantwoordelijkheid nemen voor je leven. Integriteit. Vertrouwen. Persoonlijke kracht. Trouw blijven aan jezelf. Onevenwichtigheid: Lage zelfwaardering. Schuldgevoel. Schuchterheid. Gebrek aan overtuiging. Slachtoffer mentaliteit. Versterkt je zelfvertrouwen en het algemeen vertrouwen. Je op je gemak voelen bij andere mensen. Lost negatieve onbewuste overtuigingen op die je kunt hebben over jezelf en ook schuldgevoelens die het gevolg zijn van daden uit het verleden. Deze remedie helpt je ook om de verantwoordelijkheid te nemen voor situaties en gebeurtenissen die zich kunnen voordoen in je leven en om je te realiseren dat je niet alleen het vermogen en de kracht hebt om deze gebeurtenissen te veranderen, maar ook om dat te scheppen wat je voor jezelf wenst. Deze combinatie bestaat uit: Boab, Dog Rose, Five Corners, Southern Cross en Sturt Desert Rose.
Bekijk in de webshop
Bush combinatie Creative oral spray Oral spray 30 ml. direct klaar voor gebruik. Eenvoudig te gebruiken. Gebruik: 3 x sprayen in de mond, zo vaak als nodig is. ZANG/SPREKEN REMEDIE Positieve kwaliteit: Kracht tijdens het zingen. Creatieve uitdrukking. Een heldere stem. Spreken in het openbaar. Onevenwichtigheid: Creatieve blokkades en remmingen. Moeilijk je gevoelens uit kunnen drukken. Inspireert creatieve en emotionele uitdrukking en geeft moed en helderheid bij het spreken of zingen in het openbaar. Deze remedie maakt de stem vrij, helpt om creatieve blokkades op te ruimen en om creatieve oplossingen te vinden voor alle problemen in het leven. Deze combinative bestaat uit: Bush Fuchsia, Crowea, Five Corners, Flannel Flower, Red Grevillea, Tall Mulla Mulla en Turkey Bush.
Bekijk in de webshop
Bush combinatie Dream Time oral spray Gebruik: 3x sprayen in de mond, zo vaak als nodig is. Deze remedie helpt kinderen, vooral degenen die altijd doorgaan, om tot rust te komen, vredig, kalm en ontspannen te worden en zich klaar te maken om naar bed te gaan. Er zijn ook bloesemremedies toegevoegd die deze gevoelige kinderen helpen zich te beschermen tegen het opnemen van negativiteit uit hun omgeving. Bottlebrush zorgt voor sereniteit doordat ze dingen kunnen loslaten om naar dromenland te gaan. Positieve kwaliteit: Vrede en kalmte, tot rust komen, sereniteit, ontspannen. Onevenwichtigheid: Lawaaierige geest, het druk hebben, onrustig, overgevoelig voor de omgeving, niets willen missen. Deze combinative bestaat uit: Angelsword, Black-eyed Susan, Boronia, Bottlebrush, Bush Iris, Crowea en Fringed Violet. Voor een optimale houdbaarheid gebruiken we een kleine hoeveelheid brandewijn als conserveermiddel. Er is minder dan één druppel alcohol per dosis. Voor iedereen die niet wil dat een kind alcohol binnenkrijgt, kunnen de 7 druppels worden aangebracht op de kruin, pols-pulspunten of worden verdund in water. U kunt ook druppels in heet water oplossen (de temperatuur waarop u een kopje thee zou drinken), waardoor de alcohol verdampt.
Bekijk in de webshop
Bush combinatie Dynamis oral spray Oral spray 30 ml. direct klaar voor gebruik. Eenvoudig te gebruiken.. Gebruik: 3x sprayen in de mond, zo vaak als nodig is. ENERGIE REMEDIE Positieve kwaliteit: Vernieuwt passie en enthousiasme voor het leven. Brengt je vitale levenskrachten naar je centrum en in evenwicht. Onevenwichtigheid: Tijdelijk verlies van energie en enthousiasme. Hernieuwt enthousiasme en plezier in het leven, voor mensen die zich niet helemaal lekker voelen, uitgeput, afgemat en niet helemaal zijn hersteld van een terugslag. Deze combinative bestaat uit: Banksia Robur, Crowea, Illawarra Flame Tree, Macrocarpa, Old Man Banksia en Yellow Cowslip Orchid.
Bekijk in de webshop
Bush combinatie Electro oral spray Oral spray 30 ml. direct klaar voor gebruik. Eenvoudig te gebruiken.. Gebruik: 3x sprayen in de mond, zo vaak als nodig is. STRALINGS REMEDIE Positieve kwaliteit: Vermindert de energetische effecten van straling. Onevenwichtigheid: Je uitgeput en vlak voelen, je uit evenwicht voelen met de ritmes van de aarde. De Electro Essence werkt sterk op de angst en de stress die samenhangt met elektrische en elektromagnetische straling. Verder helpt de Electro essence bij elektrische straling van meterkasten, bovengrondse hoogspanningsleidingen, t.l.-licht en elektrische apparaten (vooral televisies), zonnestraling (zoals ernstige zonnebrand) en stralingstherapie bij de behandeling van kanker. Bij bestraling versterkt de Electro essence de normale, gezonde cellen, helpt de straling te weerstaan en bevordert het herstel na de therapie. Ze kan ook goed helpen bij nucleaire straling. In al deze situaties stopt de Electro essence de opslag van straling in het lichaam en helpt de straling los te laten die al opgeslagen is. Deze combinatie bestaat: Bush Fuchsia, Crowea, Fringed Violet, Mulla Mulla, Paw Paw en Waratah.
Bekijk in de webshop
Bush combinatie Emergency oral spray Oral spray 30 ml. direct klaar voor gebruik. Eenvoudig te gebruiken.. Gebruik: 3x sprayen in de mond, zo vaak als nodig is. EERSTE HULPREMEDIE Positieve kwaliteit: Ondanks alles verder gaan. Onevenwichtigheid: Paniek. Spanning. Angst. Heel goed bij emotionele verstoringen. Heeft een kalmerend effect tijdens een crisis. Wanneer iemand specialistische medische hulp nodig heeft, zal deze remedie steun geven tot er behandeling beschikbaar is. Neem deze remedie ieder uur in of indien nodig vaker tot de persoon zich beter voelt. Deze combinatie bestaat uit: Angelsword, Crowea, Dog Rose of the Wild Forces, Fringed Violet, Grey Spider Flower, Sundew en Waratah.
Bekijk in de webshop
Bush combinatie Focus oral spray (voorheen Cognis) Oral spray 30 ml. direct klaar voor gebruik. Eenvoudig te gebruiken.. Gebruik: 3x sprayen in de mond, zo vaak als nodig is. LEER REMEDIE Positieve kwaliteit: Nieuwe ideeën kunnen opnemen. Helderheid en gerichte aandacht. Versterkt alle leervermogens en vaardigheden. Onevenwichtigheid: Dagdromen. Verwarring. Overweldigd zijn. Geeft aandacht en helderheid bij het werken, spreken, lezen of studeren. Brengt de intuïtieve en rationele processen in evenwicht en helpt om ideeën en informatie te integreren. Heel goed bij studie of bij taken die veel aandacht vereisen. Helpt bij het oplossen van problemen door de toegang tot het Hoger Zelf te verbeteren, hierin zijn alle kennis en ervaring uit het verleden opgeslagen. Goede hulp voor ADD en ADHD kinderen. Deze combinatie bestaat uit: Bush Fuchsia, Isopogon, Jacaranda, Paw Paw en Sundew
Bekijk in de webshop
Bush combinatie FussPot Een mooie remedie om een kind dat altijd aan het muggenziften is, niet flexibel, controlerend en betweterig is, te transformeren naar het openstaan voor veranderingen. Om op voor verschillende manieren dingen te doen en zich meer ontspannen te voelen over hoe het nu eenmaal gaat. Vermindert de heftige reacties die ontstaan als het niet perfect voor hen gaat. Ook voor kinderen die al besluiten dat iets niet leuk is, voordat ze het zelfs maar hebben geprobeerd. Fantastisch voor een eigenwijze, controlerende persoonlijkheid. Positieve kwaliteit: Openstaan voor nieuwe ideeën en ervaringen, innerlijke rust, helder van geest, flexibel. Onevenwichtigheid: Obsessief, controlerend, overgevoelig, muggenziften, niet flexibel, pedant, perfectionistisch. Deze combinatie bestaat uit: Bauhinia, Black-eyed Susan, Boronia, Freshwater Mangrove, Fringed Violet, Hibbertia en Isopogon. Makkelijk te gebruiken: 's morgens en 's avonds 7 druppels onder de tong. Voor een optimale houdbaarheid gebruiken we een kleine hoeveelheid brandewijn als conserveermiddel. Er is minder dan één druppel alcohol per dosis. Voor iedereen die niet wil dat een kind alcohol binnenkrijgt, kunnen de 7 druppels worden aangebracht op de kruin, pols-pulspunten of worden verdund in water. U kunt ook druppels in heet water oplossen (de temperatuur waarop u een kopje thee zou drinken), waardoor de alcohol verdampt.
Bekijk in de webshop
Bush combinatie Meditation oral spray Oral spray 30 ml. direct klaar voor gebruik. Eenvoudig te gebruiken.. Gebruik: 3x sprayen in de mond, zo vaak als nodig is. MEDITATIE REMEDIE Positieve kwaliteit: Ontwaken van de spiritualiteit. Versterkt de intuïtie. Innerlijke leiding. Toegang tot het hogere. Diepere meditatie. Onevenwichtigheid: Niet goed kunnen mediteren. Psychische aanvallen. Beschadigde aura. Psychisch leeggezogen. Voor het ontwaken van je spiritualiteit. Maakt het je mogelijk om dieper in elke religieuze of spirituele praktijk te gaan. Versterkt de toegang tot het Hoger Zelf en geeft daarbij psychische bescherming en genezing van de aura. Speciaal aanbevolen voor iedereen die mediteert. Deze combinatie bestaat uit: Angelsword, Boronia, Bush Fuchsia, Bush Iris, Fringed Violet, Green Spider Orchid en Red Lily.
Bekijk in de webshop
Bush combinatie Men's oral spray Oral spray 30 ml. direct klaar voor gebruik. Eenvoudig te gebruiken. Gebruik: 3 x sprayen in de mond, zo vaak als nodig is. MANNEN REMEDIE Voor mannen die altijd onderweg, erop uit of gehaast zijn. Hierdoor kan ongeduld en prikkelbaarheid ontstaan. De remedie verlicht diepgeworteld verdriet en rouw. Geeft ondersteuning om bij je gevoel te komen en helpt bij het uiten van gevoelens. Positieve kwaliteit: Mannelijke binding. Fysiek actief. Uiten van je gevoelens. Plezier en gevoel voor humor. Je hart openen. Doorbreken van oude mannelijke stereotype patronen. Onevenwichtigheid: Vader problemen. Bankhanger (iemand die weinig ondernemend is). Diepgeworteld gevoel van verdriet en rouw. Altijd onderweg en gehaast. Te kritisch en veroordelend zijn. Deze combinatie bestaat uit: Black-eyed Susan, Bluebell, Boab, Flannel Flower, Little Flannel Flower, Red Helmet Orchid, Sturt Desert Pea en Yellow Cowslip Orchid.
Bekijk in de webshop
Bush combinatie Mumma Mojo Deze remedie is gemaakt om het moederschap gemakkelijker en vreugdevoller te maken! Een geweldige combinatie voor een beetje meer pit, veerkracht, kalmte en vernieuwing. Het versterkt de band tussen een moeder en haar kind of kinderen; versterkt haar intuïtie en verlicht de last van de verantwoordelijkheid en het overweldigd voelen door het moederschap. Bovendien helpt deze combinatie de moeder om ook aandacht te schenken aan zichzelf en om in haar eigen behoeften te voorzien, en niet alleen die van haar gezin. Positieve kwaliteit: Vernieuwing, band tussen moeder en kind, enthousiasme, rust en kalmte, veerkracht, zorgen voor jezelf. Onevenwichtigheid: Niet luisteren naar de eigen behoeften, belast worden door verantwoordelijkheid, overweldigd voelen, niet op de eigen intuïtie vertrouwen. Deze combinatie bestaat uit: Alpine Mint Bush, Bottlebrush, Bush Fuchsia, Crowea, Macrocarpa, Paw Paw en Philoteca. Makkelijk te gebruiken: 's morgens en 's avonds 7 druppels onder de tong. Voor een optimale houdbaarheid gebruiken we een kleine hoeveelheid brandewijn als conserveermiddel. Er is minder dan één druppel alcohol per dosis. Voor iedereen die niet wil dat een kind alcohol binnenkrijgt, kunnen de 7 druppels worden aangebracht op de kruin, pols-pulspunten of worden verdund in water. U kunt ook druppels in heet water oplossen (de temperatuur waarop u een kopje thee zou drinken), waardoor de alcohol verdampt.
Bekijk in de webshop
Bush combinatie Purifying oral spray Oral spray 30 ml. direct klaar voor gebruik. Eenvoudig te gebruiken.. Gebruik: 3x sprayen in de mond, zo vaak als nodig is. REINIGINGS REMEDIE Positieve kwaliteit: Een gevoel van bevrijding en opluchting, van fris en schoon zijn. Onevenwichtigheid: Emotionele verspilling. Je overbelast voelen. Emotionele bagage. Dit is een combinatie voor het schoonmaken en ontgiften van het lichaam. Helpt ook bij het vrijmaken van chemische giffen en verontreinigingen. Voor het vrijmaken en reinigen van verontreinigde emoties en vervuiling door bepaalde producten. Om je te reinigen van vastgehouden emotionele bagage. Deze combinatie bestaat uit: Bauhinia, Bottlebrush, Bush Iris, Dagger Hakea, Dog Rose en Wild Potato Bush.
Bekijk in de webshop
Bush combinatie Relationship oral spray Oral spray 30 ml. direct klaar voor gebruik. Eenvoudig te gebruiken. Gebruik: 3x sprayen in de mond, zo vaak als nodig is. RELATIE REMEDIE Positieve kwaliteit: Gevoelens kunnen uiten. Verbetert de communicatie. Vergeving. Doorbreekt negatieve conditionering vanuit de familie. Herstel van interesse. Versterkt de ouder-kind binding. Onevenwichtigheid: Emotionele pijn en onrust. Verwarring. Wrok. Geblokkeerde, ingehouden emoties. Niet in staat zijn tot relaties. Versterkt de kwaliteit in je relaties, maar vooral de intieme relaties. Helpt je met het loslaten en opruimen van wrok, geblokkeerde emoties, verwarring, emotionele pijn en onrust die zijn ontstaan door relatieproblemen. Ze helpt je om je gevoelens onder woorden te brengen, te uiten en verbetert de communicatie. Deze remedie verbreekt de vroeg ontstane conditionering en de patronen vanuit de familie die je huidige relaties beïnvloeden. Voor intieme relaties is de Seksualiteit remedie een goede remedie om te gebruiken. Deze combinatie bestaat uit: Bluebell, Bottlebrush, Bush Gardenia, Dagger Hakea, Flannel Flower, Mint Bush, Red Helmet Orchid, Red Suva Frangipani en Wedding Bush.
Bekijk in de webshop
Bush combinatie Sexuality oral spray Oral spray 30 ml. direct klaar voor gebruik. Eenvoudig te gebruiken.. Gebruik: 3x sprayen in de mond, zo vaak als nodig is. SEKSUALITEIT REMEDIE Positieve kwaliteit: Hernieuwt de passie. Sensualiteit. Genieten van aanraking en intimiteit. Speelsheid. Voldoening. Onevenwichtigheid: De gevolgen van seksueel misbruik. Schaamte. Gespannen zijn bij seksualiteit. Angst voor intimiteit. Goed voor het loslaten van schaamte en de gevolgen van lichamelijk of seksueel misbruik en trauma. Om je op je gemak te voelen over je lichaam en het volledig te accepteren. Ze stelt je in staat om open te staan voor sensualiteit, aanraking en laat je genieten van lichamelijke en emotionele intimiteit. De Seksualiteit remedie hernieuwt de passie en de interesse in relaties. Deze combinatie bestaat uit: Billy Goat Plum, Bush Gardenia, Flannel Flower, Fringed Violet, Little Flannel Flower, Sturt Desert Rose en Wisteria.
Bekijk in de webshop
Bush combinatie Sibling Harmony Deze remedie is voor zowel broeder- als zusterliefde! Het versterkt niet alleen de kwaliteiten van vergeving, mededogen en bewust zijn van de behoeften van anderen, het helpt ook bij het loslaten van onzekerheid, wrok, hatelijkheid en vooral jaloezie. Het advies is om deze bloesemremedie zowel voor als na de geboorte van een nieuw broertje of zusje te gebruiken, vooral als het voor een eerstgeboren kind is. Positieve kwaliteit: Groepsharmonie, bewustwording van anderen, zelfvertrouwen, vergeving, mededogen. Onevenwichtigheid: Jaloezie, kwaadaardigheid, haat/nijd, jaloezie, je afgewezen voelen, agressie, onzekerheid. Deze combinatie bestaat uit: Dagger Hakea, Dog Rose, Five Corners, Kangaroo Paw, Mountain Devil, Rough Bluebell en Slender Rice Flower. Makkelijk te gebruiken: 's morgens en 's avonds 7 druppels onder de tong. Voor een optimale houdbaarheid gebruiken we een kleine hoeveelheid brandewijn als conserveermiddel. Er is minder dan één druppel alcohol per dosis. Voor iedereen die niet wil dat een kind alcohol binnenkrijgt, kunnen de 7 druppels worden aangebracht op de kruin, pols-pulspunten of worden verdund in water. U kunt ook druppels in heet water oplossen (de temperatuur waarop u een kopje thee zou drinken), waardoor de alcohol verdampt.
Bekijk in de webshop
Bush combinatie Solaris oral spray Oral spray 30 ml. direct klaar voor gebruik. Eenvoudig te gebruiken.. Gebruik: 3x sprayen in de mond, zo vaak als nodig is. ZON/VUUR REMEDIE Positieve kwaliteit: Vermindert de negatieve en emotionele gevolgen van vuur en van zonnebrand Onevenwichtigheid: Angst en spanning die in verband staan met vuur. Vermindert de angst en stress over vuur, hitte en de zon. Een heel goede remedie om bij de hand te hebben tijdens de zomer en tijdens langdurige blootstelling aan de zon. Deze combinatie bestaat uit: Mulla Mulla, She Oak en Spinifex.
Bekijk in de webshop
Bush combinatie Toddler Tamer Een mooie remedie om een kind dat overstuur is, te kalmeren, vooral in acute situaties zoals het gevoel van een inzinking of dat het geen grip meer heeft. Dit is een remedie die gebruikt kan worden wanneer u merkt dat er een driftbui aankomt. Deze combinatie bevat bloesemremedies die niet alleen kalmte en balans brengen, maar die ook opstandigheid, frustratie en koppigheid aanpakken, en elke vorm van manipulatie die hiermee gepaard kan gaan. Positieve kwaliteit: Rust en kalmte, balans, geluk, zachtaardig en vriendelijk, flexibel, verzachten. Onevenwichtigheid: Controle verliezen, altijd druk, opstandig, woede, radeloos, eigenwijs, driftig. Deze combinatie bestaat uit: Banksia Robur, Bottlebrush, Bush Fuchsia, Bush Iris, Crowea, Fringed Violet, Macrocarpa, Mulla Mulla, Paw Paw, Red Lily, She Oak, Silver Princess, Sundew en Tall Mulla Mulla. Makkelijk te gebruiken: 's morgens en 's avonds 7 druppels onder de tong. Voor een optimale houdbaarheid gebruiken we een kleine hoeveelheid brandewijn als conserveermiddel. Er is minder dan één druppel alcohol per dosis. Voor iedereen die niet wil dat een kind alcohol binnenkrijgt, kunnen de 7 druppels worden aangebracht op de kruin, pols-pulspunten of worden verdund in water. U kunt ook druppels in heet water oplossen (de temperatuur waarop u een kopje thee zou drinken), waardoor de alcohol verdampt.
Bekijk in de webshop
Bush combinatie Transition oral spray Oral spray 30 ml. direct klaar voor gebruik. Eenvoudig te gebruiken.. Gebruik: 3x sprayen in de mond, zo vaak als nodig is. OVERGANGS REMEDIE Positieve kwaliteit: Het accepteren van verandering. Sereniteit. Verzacht de angst voor de dood. Overgaan in vrede. Onevenwichtigheid: Het gevoel hebben dat je vastzit. Gebrek aan richting. Angst voor de dood. Angst voor het onbekende. Helpt je om door alle belangrijke veranderingen in het leven heen te gaan en om die aan te kunnen. Maakt je bewust van de richting van je leven, vooral als je op een kruispunt in het leven staat. Aan de andere kant is deze remedie ook voor degenen die weten wat ze willen, maar niet weten hoe ze dit kunnen bereiken. Verzacht de angst voor de dood en helpt iemand ook om zich met de dood te verzoenen. Deze combinatie maakt het daardoor mogelijk om gemakkelijk en zacht over te gaan, met kalmte, waardigheid en sereniteit. Deze combinatie bestaat uit: Autumn Leaves, Bauhinia, Bottlebrush, Bush Iris, Lichen, Mint Bush, Red Grevillea en Silver Princess.
Bekijk in de webshop
Bush combinatie Travel oral spray Oral spray 30 ml. direct klaar voor gebruik. Eenvoudig te gebruiken.. Gebruik: 3x sprayen in de mond, zo vaak als nodig is. REIS REMEDIE Positieve kwaliteit: Verfrist. Centreert. Helpt je om een gevoel van persoonlijke ruimte te houden tijdens het reizen. Onevenwichtigheid: Desoriëntatie. Vermoeidheid en uitputting. De negatieve gevolgen van het reizen. Voor de problemen die je tegenkomt als je reist per vliegtuig. Stelt je in staat om evenwichtig op je bestemming aan te komen en dat je daardoor gemakkelijk verder kunt gaan. Je kunt deze remedie bij alle vormen van reizen gebruiken. Deze combinatie bestaat uit: Banksia Robur, Bottlebrush, Bush Fuchsia, Bush Iris, Crowea, Fringed Violet, Macrocarpa, Mulla Mulla, Paw Paw, Red Lily, She Oak, Silver Princess, Sundew en Tall Mulla Mulla.
Bekijk in de webshop
Bush combinatie Woman oral spray Oral spray 30 ml. direct klaar voor gebruik. Eenvoudig te gebruiken.. Gebruik: 3x sprayen in de mond, zo vaak als nodig is. VROUWEN REMEDIE Positieve kwaliteit: Vrouwelijk evenwicht. Kalmte en stabiliteit. Met veranderingen om kunnen gaan. Onevenwichtigheid: Sterke stemmingswisselingen. Vermoeidheid. Niet houden van je lichaam. Harmoniseert alle onevenwichtigheden tijdens de menstruatie en de menopauze. Ze zorgt dat een vrouw zichzelf, haar eigen lichaam en haar schoonheid kan ontdekken en zich er goed over voelt. Deze combinatie bestaat uit: Billy Goat Plum, Bottlebrush, Bush Fuchsia, Crowea, Five Corners, Mulla Mulla, Old Man Banksia, Pink Flannel Flower, Peach Flowered Tea Tree en She Oak.
Bekijk in de webshop