Momenteel is het erg druk bij de bezorgdiensten.
Met name bij leveringen direct na het weekend en rondom de feestdagen zoals Hemelvaartsdag en Pinksteren dient u rekening te houden met een iets langere levertijd. Excuus voor het ongemak.

Onderstaand een overzicht van de openingstijden rondom de komende feestdagen

HEMELVAARTSDAG 13 MEI
Op deze dag is het kantoor van Bloesem Remedies Nederland gesloten.
Bestellingen van 12 mei ná 13.00 uur en van 13 mei worden op vrijdag 14 mei verzonden.
Winkel De 3Vrouwen is eveneens gesloten op deze dag.

PINKSTEREN 23 & 24 MEI
Op maandag 24 mei (2e Pinksterdag) is Bloesem Remedies Nederland gesloten. Bestellingen die geplaatst worden op vrijdag 22 mei vóór 13.00 worden dezelfde dag nog verzonden. Bestellingen ná 13.00 uur en de bestellingen op zaterdag, zondag en maandag worden verzonden op dinsdag 25 mei.
Winkel De3Vrouwen is altijd op maandag gesloten, dus ook op 2e Pinksterdag.

Met vriendelijke groet,

Team Bloesem Remedies Nederland en De 3Vrouwen

 

 

Klik hier om een beschrijving van uw praktijk toe te voegen


BIOPROTECT

BioProtect Card - deze kaart ter grootte van een Creditcard is geschikt voor:

  • De passieve bescherming tegen Elektrosmog.Op het lichaam gedragen neutraliseert de Bioprotect Card de negatieve effecten van elektromagnetische golven, bijvoorbeeld een ingeschakelde mobiele telefoon, een computerbeeldscherm of andere in het dagelijkse leven gebruikte elektrische apparaten.
  • De actieve bescherming tegen Elektrosmog. Op elektrische apparaten aangebracht, bijvoorbeeld op een pc, de kabel van het beeldscherm of een tv, op een magnetron of het metalen gedeelte van de meterkast, neutraliseert Bioprotect Card ook de Elektrosmog.
  • Bioprotect Card ontstoort ook de invloed van wateraders en breuken.


BioProtect Handy
Deze ongeveer 1,5 x 2,5 cm zelfklevende card is speciaal geschikt voor de ontstoring van mobiele telefoons of draadloze telefoons en ook WLAN installaties. Ze worden er eenvoudig op de buitenkant opgeplakt of in het batterij vak gedaan en bij de WLAN installatie op de antenne geplakt.

Gebruiksaanwijzing 
Op het lichaam gedragen neutraliseert Bioprotect Card alle Elektrosmog uit de omgeving, zoals van de mobiele telefoon, de computer of van de normale elektriciteit in huis. Daarvoor doe je de kaart eenvoudig in het zakje van je overhemd, je heuptasje of je broekzak. Je kunt ze ook in een buideltje om de hals dragen, of in een schoen stoppen. De kaart moet daarbij niet verder als 2 cm van het lichaam verwijderd zijn. Samen in de portemonnee met bijvoorbeeld bankpasjes wordt de werking afgezwakt.

De Elektrosmog van de leidingen en alle apparaten in huis kan door een Bioprotect Card op het metalen gedeelte van de meterkast ontstoord worden. Nog werkzamer is het, als de Bioprotect Card, indien mogelijk, aan de hoofdkabel wordt bevestigd. Het basisstation van een draadloze telefoon en het handapparaat moeten allebei apart ontstoord worden.

Omdat de elektrosmog veroorzakende skalargolven zich heel goed via elektrische leidingen verspreiden, kunnen individuele apparaten apart ontstoord worden door een Bioprotect Card aan de stroomkabel van het apparaat te bevestigen. De werking over de kabel reikt minstens 50 meter ver en zou daarom ook een voor het huis staand transformatiestation ontstoren. 
De van buiten instralende mobiele telefoniegolven kunnen in een omtrek van 15 meter geneutraliseerd worden, als men de Bioprotect Card plat op een niet-metalen ondergrond legt. Voor het frequentiebereik van de netstroom is het bereik duidelijk minder. Daarom wordt voor de netstroom het aanbrengen op het metalen gedeelte van de meterkast aanbevolen. 

Als de Bioprotect Card niet verder als 2 cm verwijderd van het lichaam gedragen wordt, heeft ze van zichzelf een energetisch harmoniserende werking op het lichaam, die te vergelijken is met de werking van edelstenen. Soms ervaren heel gevoelige mensen deze invloed als te sterk. Dan is het mogelijk om de Bioprotect Card om te beginnen slechts korte tijd op het lichaam te dragen en de tijd stap voor stap te verlengen.

Voor mobiele telefoons en draadloze telefoons is er het 1,5x 2,5cm grote Bioprotect Handy, dat er aan de buitenkant opgeplakt kan worden of nog beter, in het batterijvak gestopt kan worden. Bij draadloze telefoons moet ook het basisstation door een plakker op de stroomkabel ontstoord worden. Ook de gewone telefoon, analoog of ISDN, wekt elektrosmog op, alleen minder intensief. Ook hier is de kleine plakker op de telefoonkabel aan te raden. Een WLAN router kunt u ontstoren door een Bioprotect Handy op de antenne te plakken. 

Als men geopatisch verstorende zones, zogenaamde wateraders en breuken, in de woning heeft en precies weet waar deze zones liggen, kan men deze over een afstand van minstens 15 meter neutraliseren. Daarvoor moet u de Bioprotect Card precies op deze zone leggen. Als u deze zones niet precies kent, kunt u de Bioprotect Card beter op het lichaam dragen. Voor het zogenaamde Hartmann rooster en Curry rooster is de werkzaamheid van Bioprotect niet met zekerheid vast te stellen, omdat hun meetbare invloed te gering is. 

Bioprotect Card is waterdicht. De werking neemt niet af door het gebruik. Met magneten, hoogfrequente straling of röntgenstraling kan men de werking niet teniet doen.


Wetenschappelijke verslagen

De Elektrosmog ontstorende werking van BioProtect Handy werd door het Internationalen Institut für elektromagnetische Verträglichkeitsforschung, Dr. Medinger, Graz, bewezen. Bovendien is de werking van Bioprotect door een verslag van de Internationalen Gesellschaft für Elektrosmogforschung (IGEF) onderbouwd. Het complete verslag kunt u op internet inzien. Een door de IGEF gemaakte Donkerveldmikroskopie opname vindt u in de onderstaande beelden.

Tarwekiem experiment

De schadelijke werking van elektrosmog en de herstellende werking van Bioprotect werd door kiemexperimenten met tarwe bewezen. Het volgende beeld is opgenomen na een kiemexperiment met drie proeven van tarwekorrels. Ze werden een uur lang bij 60 graden Celsius voor behandeld, om hun kiemkracht te reduceren. Het bijzondere bij dit experiment is het feit, dat de tarwekiemen niet werden blootgesteld aan de straling van mobiele telefonie, maar alleen aan de in het gietwater opgeslagen informatie. Meer over de tarwekiem experimenten vindt u in het verslag.

 

Bioprotect 400

De BioProtect 400 is het resultaat van een verdere ontwikkeling van de technologie gebruikt in de kleinere versies. 

 

 

 

© 2021 Bloesem Remedies Nederland  |  Kamer van Koophandel nr: 12023111  |  Privacy policy  |  Algemene Voorwaarden  |  Powered by 4ice Online Solutions