Alaska Omgevingsremedies
Alaska stock Chalice Well CHALICE WELL - gemaakt in de Chalice Well tuinen van Glastonbury (Engeland). Een remedie voor ondersteuning door de rijken van de engelen, elementaal wezens en planten; ondersteuning voor degenen die bezig zijn met een bewust proces van incarnatie in hun fysieke lichaam en het gronden van de spirituele waarheid in de fysieke dimensie. Helpt om je energieveld schoon te maken, zodat de stroom van aardse en kosmische energieën in evenwicht komen.
Bekijk in de webshop
Alaska stock Full Moon Reflection FULL MOON REFLECTION - Deze remedie is gemaakt in een canyon die uitkijkt over de Kachemak Bay. Een remedie van weerspiegeld licht - het licht van de zon, weerspiegeld wordt door de volle maan, van het water van de Kachemak Bay in de met sneeuw gevulde canyons. Deze remedie dringt diep door in het onbewuste om te voorschijn te brengen, wat nog onopgelost, beneden de oppervlakte ligt. Ze biedt ons de kans om bewust een deel van ons schaduw-zelf in het licht te brengen.
Bekijk in de webshop
Alaska stock Glacier River GLACIER RIVER - Een remedie die gemaakt is aan de voet van de Gulkana gletsjer. Dit water komt te voorschijn uit de voet van de gletsjer en voert fijne deeltjes van rotsen met zich mee die door verwering zijn vrijgekomen. De bergen eroderen door de voortdurende druk en beweging van het gletsjer ijs. Deze remedie bezit het proces van eeuwigdurend loslaten van de vorm. Ze helpt ons patronen los te laten die verstard en onbuigzaam zijn geworden.
Bekijk in de webshop
Alaska stock Greenland Icecap GREENLAND ICECAP - Een remedie die gemaakt is op een Groenlandse ijsplaat boven een gebied waar twee van de continentale platen van de aarde samenkomen. Deze remedie bevat de intense energie van dit samenkomen, de energie van de natuurlijke beweging van de aardkorst, die door duizenden meters ijs naar boven omhoog gebracht wordt. Deze remedie helpt ons om flexibel te blijven en om ons ondersteund te blijven voelen terwijl we door diepe innerlijke veranderingen heengaan.
Bekijk in de webshop
Alaska stock Liard Hot Springs LIARD HOT SPRING - Deze remedie is gemaakt van mineraalwater uit de hete bronnen op een heldere dag toen het -32 ºC was bij de Liard Hot Springs in noordelijk Brits Columbië. De remedie bevat de energie van schepping en vernieuwing; energieën van binnenin de aarde die net ontstaan zijn. Om je leven op elk moment te kunnen herscheppen.
Bekijk in de webshop
Alaska stock Northern Lights NORTHERN LIGHTS - Deze remedie is gemaakt onder een wervelend schouwspel van groen noorderlicht. Een remedie om voorbij jezelf te reiken in de fundamentele scheppingskrachten van het heelal. Voor het schoonmaken en opnieuw in structuur brengen van energieën, vooral rondom het hart. Helpt je met het loslaten van energieën rondom het hart, die je hebt toegelaten en die je oorspronkelijke levenspatroon verduisteren.
Bekijk in de webshop
Alaska stock Polar Ice POLAR ICE - Deze remedie is gemaakt van het pakijs van de Poolzee, vlak bij de Noordpool. Een remedie voor overgang en voltooiing van cycli; om vol geduld begrip te krijgen voor de subtiliteiten van de tijd. Om aanwezig te blijven op een plaats van alleen maar wachten, zonder verwachtingen.
Bekijk in de webshop
Alaska stock Portage Glacier PORTAGE GLACIER - Deze remedie is gemaakt op de oevers van Portage Lake bij het eindpunt van de Portage gletsjer. Een krachtige en katalytische energie, die je helpt met het loslaten uit je mentale, emotionele en fysieke lichaam wat onnodig en ongewenst is. Geeft het hele energie systeem nieuw leven en brengt het in evenwicht.
Bekijk in de webshop
Alaska stock Rock Spring ROCK SPRING - Deze remedie is gemaakt van een bron hoog in de Talkeetna Mountains. Water van deze bron ontspringt uit het centrum van een steile rotswand en valt in een poel. De Rock Spring is een remedie van hoop en wonderen. Ze staat voor het bewijs dat niets onmogelijk is. Het is een remedie die je helpt je weg te vinden, met eindeloos geduld en nooit eindigend vertrouwen, door schijnbaar onoverkomelijke obstakels heen.
Bekijk in de webshop
Alaska stock Solstice Sun SOLSTICE SUN - Deze remedie is geprepareerd in de "nacht" van 21/22 juni, terwijl de middernachtzon danste rond de pieken van Brooks Range in het noordelijk binnenland van Alaska. Ze activeert je vermogen om meer licht-energie binnen te laten en dit te laten circuleren door je lichaam. Helpt om het hart en de energie-kanalen te openen als voorbereiding op een "piek"ervaring en om deze ervaring te integreren nadat ze heeft plaatsgevonden.
Bekijk in de webshop
Alaska stock Stone Circle STONE CIRCLE - Deze remedie schept een plek van rust en ondersteuning om naar terug te komen na een reis of een avontuur. De energie van deze cirkel kan vervangen of aanvullen wat verloren is gegaan door stress, misbruik en de beproevingen van het leven in deze wereld. De Stone Circle remedie is vooral goed in processen waarbij energie wordt losgelaten, ze geeft een krachtige bescherming in het energieveld.
Bekijk in de webshop
Alaska stock Tidal Forces TIDAL FORCES - Deze remedie is gemaakt met zuiver rivier- en zeewater bij de Kachemak bay gedurende een 24 uur getijde cyclus. Een remedie van ritme en evenwicht, verlies en winst, van jezelf aanpassen aan de snel veranderende stroom van het leven. Helpt om het oude los te laten en het nieuwe binnen te laten met constante en onverzettelijke soepelheid. Verzacht en brengt te emotionele, vurige bewustzijnstoestanden in evenwicht. Spoelt mentale weerstand om te veranderen weg en helpt om te accepteren wat op dit moment is.
Bekijk in de webshop
Alaska stock Augustine Volcano AUGUSTINE VOLCANO – deze remedie is gemaakt op het zuidelijk deel van het Kenai schiereiland in zuidelijk centraal Alaska tijdens een serie uitbarstingen van de Mount Augustine. De uitbarsting is een samensmelten van de elementen op het meest basale niveau: water en gesmolten rots veranderen in as, lava en stoom. De Augustine vulkaan remedie helpt je om opgekropte energie en niet geuite gevoelens op een positieve manier los te laten. Ze kan je helpen in verbinding te komen met wat binnen in je niet opgelost is en je dan te verbinden met de energie en het ritme om dit op een elegante manier naar buiten te brengen. De belangrijkste les die deze remedie ons leert is dat het belangrijk is dat we intense grote gebeurtenissen, zoals de uitbarsting van een vulkaan, kunnen gaan zien als een weldadig instrument voor positieve verandering. De aarde heeft deze sterke inwendige aanpassingen altijd gemaakt en zal dit blijven doen. Als we hier op de juiste manier naar kunnen kijken, zal het niet alleen gemakkelijker zijn om ze te doorstaan, maar we zullen ook in staat zijn om de verbazingwekkend krachtige energie die erin aanwezig is te gebruiken om diepe, intense en positieve veranderingen in onszelf te ondersteunen.
Bekijk in de webshop
Alaska stock Bog BOG - De Bog Remedie staat voor een speciale verbinding met de Aarde Moeder, voor wijsheid, mogelijkheden, frisse energie en een nieuw begin, alles bij elkaar gebracht in een enorme hart-ruimte. Deze remedie gaat over potentieel - niet alleen het realiseren van ons potentieel, maar ook het vermogen om potentieel te bevatten voor nieuwe schepping. Ze kan gebruikt worden om elke creatieve handeling te ondersteunen.
Bekijk in de webshop
Alaska stock Gigha Quartz GIGHA QUARTZ – deze omgevingsremedie is in 2006 gemaakt op het eiland Gigha, voor de westkust van Schotland. De remedie is gemaakt op een kwartsader die als een gigantische draak uit de zee omhoog komt op de zuidwestelijke punt van het eiland. De ader is 100 meter zichtbaar voor ze onder de grond verdwijnt. Ze loopt verder onder het eiland en verschijnt weer bij de noordwestelijke punt, waar ze aan het strand een klein stuk zichtbaar is voor ze weer in zee verdwijnt. Deze kwartsader staat voor een heel oude en gewijde energie, die de kracht heeft je gronding en verbinding op een zeer diepgaande manier te veranderen. Het is een kristallisatie van licht, energie, diepe wijsheid en kennis over de oude geheimen van de aarde. Het staat voor een complete verbintenis van de elementen en vertegenwoordigt de sterke fundamenten van de planeet. De remedie die ervan gemaakt is kan je naar die plaatsen in jezelf brengen. De Gigha Quartz remedie biedt vele niveaus van genezing aan. Op de eerste plaats is het een grondende remedie, die je aanmoedigt meer aanwezig te zijn op een zachte en krachtige manier. Als je meer gegrond bent kan de remedie je helpen om in je kern kracht en discipline op te bouwen, voor een diepere verbinding met de planeet. Deze verbinding stelt je vervolgens in staat om te leven met een houding die meer oprecht, onafhankelijk en authentiek is en die leidt tot een sterkere uitdrukking van je kracht en creativiteit.
Bekijk in de webshop
Alaska stock Redoubt Volcano REDOUBT VOLCANO – gemaakt in 2009 tijdens de uitbarstingen van de Redoubt vulkaan in zuidelijk centraal Alaska. Kalmeert en verzacht je twijfels, onrust en angsten als je een onvermijdelijke verandering onder ogen moet zien; helpt je om je over te geven aan de natuurlijke krachten die buiten je bereik en controle liggen. Door dat te doen verbind je jezelf met hun magische en transformerende kracht.
Bekijk in de webshop
Alaska stock Solar Eclipse SOLAR ECLIPSE - Deze remedie is voor evenwicht en harmonie tussen de vrouwelijke en mannelijke energie (bij mannen en bij vrouwen) en voor de bewuste bekrachtiging van de innerlijke man, vooral als er een onevenwichtigheid bestaat door een te dominante vrouwelijke energie. De Solar Eclipse remedie versterkt dit proces door met je te werken aan het in evenwicht brengen van je innerlijke man/vrouw dynamiek. Ze doet dit door je aandacht en bewustzijn te brengen naar wat de innerlijke man nodig heeft voor zijn genezing en evenwicht en door je te helpen toegang te verkrijgen tot de versterkende energie van de Zon.
Bekijk in de webshop
Alaska stock Typhoon TYPHOON - Deze remedie is gemaakt in Japan met regen van een storm en een kleine hoeveelheid water uit een lokale bron en gaat over overgave, vertrouwen en schoonmaak, over overgave aan de reinigende kracht van de natuur met vertrouwen. Het is een zeer diepgaande remedie die zijn weg kan vinden tot in de diepste lagen van weerstand.
Bekijk in de webshop
Alaska stock Winter in August WINTER IN AUGUST - Deze remedie is gemaakt in water van gesmolten sneeuw op de ijskap van Groenland in de maand augustus. Een remedie om duidelijkheid te krijgen over je identiteit; om duidelijk te krijgen wat essentieel is voor de weg van je hart in het leven. Om de geest, het hart en de emotionele gebieden te bevrijden van alles wat niet nodig is voor de realisatie van ware VREDE in je leven en op de planeet.
Bekijk in de webshop