Over Pacific Essences

Het verhaal van Pacific Essences®
Pacific Essences® werd begin jaren '80 op Vancouver Island geboren. Wij zijn het eerste bedrijf dat zich toelegt op het onderzoeken van de therapeutische kwaliteiten van inheemse bloemen en planten in de Pacific Northwest. Onze zee remedies, gemaakt van planten en wezens uit de Stille Oceaan waren een "primeur" in de frequentie farmacopeia (lijst van toegelaten medicijnen) en hebben bewezen een waardevolle nieuwe frequentie te zijn in het repertoire van de trillingsgeneeskunde. We zijn trouw gebleven aan onze kernovertuigingen en onze toewijding om uitzonderlijke remedies aan te bieden ten behoeve van onze gemeenschap: beschermers, studenten, ambassadeurs, distributeurs en vrienden. We zijn onze community enorm dankbaar voor hun deelname aan deze geweldige reis, en we hopen dat je deel blijft uitmaken van ons verhaal.

1977 - Het begin
Waar het allemaal begon: Michael en Sabina begonnen verbinding te maken met de deva's van planten en de boodschappen van de natuurgeesten. 
Michael en Sabina voelden zich geleid om 'terug naar het land' te gaan. Hun leraar, Maharishi Mahesh Yogi, vertelde hen dat ze veel konden leren als ze dicht bij de natuur kwamen. Volgens Sabina was het behoorlijk verbluffend om vanuit hun academische en spirituele achtergrond te proberen een tomaat te leren telen. Ze waren bescheiden en hadden hulp nodig. Alsof het zo moest zijn viel er op een dag een boek over Findhorn van een plank in een boekwinkel. Het veranderde hun hele ervaring met landbouw, ze begonnen te letten op en te communiceren met de natuurgeesten. Dit was het begin van een nieuw begrip.

1981 - De eerste Canadese westkust bloesemremedie
Blue Camas was de eerste bloem aan de westkust die naar Sabina riep en dit is natuurlijk de bloem die balanceert op de top van de golf in het Pacific Essences® logo.

1983 - Pacific Essences® krijgt vorm
Sabina begon op verschillende manieren met onderzoek naar de remedies, onder andere met kinesiologie, bewijs, scannen e.a. Er was echter behoefte om een ​​soort rechtmatigheid te voelen rond de werking van de remedies. Omdat Michael antropoloog is, was observatie onderzoek bij gebruikers een geldige manier om gegevens te verzamelen. Mensen gebruikten de remedies en vertelden over hun ervaringen. Het was verbazingwekkend hoeveel resultaten vergelijkbare fysieke en emotionele ervaringen lieten zien, zelfs mentale patronen waren vergelijkbaar. Om het onderzoek uit te breiden, werden andere instrumenten gebruikt om te bepalen welke meridianen en chakra's betrokken waren bij de werking en hier begon de unieke benadering die Pacific Essences® heeft om remedies te begrijpen - door middel van de modellen van de traditionele Chinese geneeskunde en de Ayurvedische geneeskunde.

1985 - De eerste zeeremedie ter wereld
Pacific Essences® was een pionier in het onderzoek naar remedies uit de oceaan - zowel planten als dieren. Het ontdekken van Sea Dollar, de eerste zee-remedie ter wereld, was ongetwijfeld een van de meest cruciale en fantastische momenten van het Pacific Essences® avontuur. Sabina en Michael werden geleid bij het maken van deze remedie voor een vriend met kanker en nu, meer dan 35 jaar later, is de persoon nog steeds gezond en kankervrij!

1986 - Abundance™ 
Terwijl Sabina en Michael een deel van hun onderzoek afstemden met Abraham, een entiteit die wordt geleid door een goede vriend, werden ze begeleid in het maken van de originele Abundance™ Essence. Sabina voelde grote weerstand tegen deze richting, maar uit respect voor alle nuttige informatie in de reading besloot ze ermee door te gaan. Ze hadden nooit kunnen vermoeden dat deze remedie een grote rol zou spelen bij het helen en transformeren van levens over de hele wereld.

1988 - De eerste 60 edelsteen remedies
In de meeste culturen hebben edelstenen altijd al een positie ingenomen van genezende kracht. In India bijvoorbeeld worden remedies gemaakt van edelstenen om te profiteren van hun genezingspatronen. Sabina had altijd al een voorliefde voor edelstenen en naarmate steeds meer stenen zich aan haar begonnen te tonen, begon zij hun trillingsenergie te onderzoeken. Ze wist dat iedereen toegang kon hebben tot hun verbazingwekkende genezende kracht door middel van edelsteenremedies

1989 - Balancer™
Balancer is ontstaan om je te helpen in elke situatie je evenwicht te behouden. De werking is vergelijkbaar met meditatie of douchen onder de meest zuivere waterval. HADO-testen lieten zien dat de samenstelling een van de hoogste trillingen op aarde aantoonden. Balancer is gemaakt toen Michael en Sabina onderzoek deden, met de hulp van Mlkhael Adams en zijn meetmethodes, om het verband tussen elke remedie met de meridianen en chakra's te staven. Tijdens deze onderzoekstesten werd de gebruiker erg moe. Michael realiseerde zich dat drie van de geteste remedies vergelijkbaar aanvoelden met de Bach's combinatieremedie en nadat hij ze aan de persoon had gegeven, was de verbetering verbazingwekkend.

1990 - De eerste 9 Godinnen remedies
De komst van de eerste 9 Godinnen remedies!! Tegen het einde van het jaar begonnen kreeg Sabina verschillende signalen: nieuwe kostbare edelstenen die zichzelf lieten zien, nieuwe godinnen liederen en een volle blauwe maan op oudejaarsavond. De uiteindelijke manifestatie die ontstond uit deze ervaring waren deze verbluffende remedies, gemaakt met de energieën van de zon en de maan.

In mei van dit jaar werd de allereerste Flower Essence conferentie gehouden in Frankrijk. Dit was een van de keerpunten voor bloesemtherapie wereldwijd, omdat het een platform bood voor alle afzonderlijke onderzoekers om elkaar te ontmoeten en hun systemen en cases te delen. Ian White van Bush Essences in Australië, Patricia Kaminsky en Richard Katz van Flower Essence Society, Steve Johnson van het Alaskan Flower Essence Project, Andreas Korte van PHI essences in Duitsland en Phillipe Deroide, die de conferentie organiseerde, en mede-oprichter was van Deva Laboratoire in Frankrijk.
Na het succes van deze eerste Flower Essence conferentie in Frankrijk, boden Sabina en Pacific Essences® zich vrijwillig aan om de tweede conferentie in zijn soort te organiseren in Victoria, BC. In totaal wisselden 235 deelnemers voor het eerst informatie en ervaringen uit in Noord-Amerika, wat hielp om deze unieke manier van bewustwording verder te verspreiden.

1992 - 22-day Abundance Program
Het Abundance Program is ontstaan om het bewustzijn te transformeren en een veld van eindeloze mogelijkheden te openen. Het had een bescheiden begin, met Sabina en goede vrienden die het aanvankelijk gebruikten en die verbluffende resultaten hadden. Het is echter geen toverdrank, het gaat niet om het nemen van een paar druppels en het winnen van de loterij. De structuur van het programma is zodanig samengesteld om mensen te helpen erachter te komen wat hun pad blokkeert en vervolgens die blokkades voorzichtig op te ruimen. 

1993 - het eerste boek over Pacific Essences® 
Sabina Pettitt is gastspreker op de 3e internationale Flower Essence conferentie in Argentinië.
In mei wordt het eerste boek over Pacific Essences® gepubliceerd: Energy Medicine®.

1995 - Heart Spirit® remedie
Heart Spirit® is ontstaan om het vuur van het hart weer aan te wakkeren na het loslaten van oude emotionele pijn. Alle 20 individuele essenties in deze combinatie resoneren met de hartmeridiaan, het hartchakra en/of de hartbeschermingsmeridianen. Deze remedie is gemaakt op verzoek van een cliënt aan een therapeut: "Als ik mijn hart niet genees, ga ik dood". De therapeut heeft de combinatie gemaakt en de rest is geschiedenis. Het veranderde zijn leven drastisch en gaf ons een krachtige combinatie om het hart te genezen.


Pacific Essences® geleid eerste Energy Medicine® therapeuten training - cirkel van genezing
De eerste jaarlijkse training voor Energy Medicine® therapeuten vond plaats op 16 april. Na een bescheiden start met 25 deelnemers zijn we uitgegroeid tot 200 Energy Medicine® therapeuten over de hele wereld.

1996 - De tweede reeks van 12 zeeremedies
Een uitbreiding naar een nieuwe dimensie van genezing met trilling! De tweede reeks geschenken van de zee helpt het menselijk potentieel te ontwikkelen door verfijning van het zenuwstelsel. We waren ongelooflijk gezegend om met deze wezens te zwemmen en hun energieblauwdruk te mogen vastleggen. Sinds de introductie heeft onderzoek verbazingwekkende resultaten aangetoond met Coral dat wordt gebruikt om neuroplasticiteit te ondersteunen, en Diatoms dat wordt gebruikt om cellulair geheugen te regeneren. 

1999 - 2e editie van Energy Medicine - Healing from the kingdoms of nature
De tweede reeks zeeremedies 11 andere bloemenremedies worden aan deze editie toegevoegd.

2000 - 4e Internationale Flower Essence conferentie in Brazilië
Sabina spreekt op deze conferentie voor meer dan 250 deelnemers.

2003 - Creatie van de 10e Godinnen remedie Lakshmi
Nadat Sabina en Michael eind 2003 tijd doorbrachten met meester Choa Kok Sui, werden geleid bij het maken van de Lakshmi Godinnen remedie, die de wereld ontvankelijk maakte voor haar frequentie van liefde. 

2007 - Energy Medicine - Healing from the kingdoms of nature wordt gepubliceerd in het Japans en Frans. 

2010 - 5e Internationale Flower Essence conferentie in Portugal
Sabina was hier gastspreker.

2012 - Lancering van de remedies voor dieren
Dieren zijn wezens met persoonlijkheden en komen net zoals mensen fysieke en emotionele uitdagingen tegen. Om ze hierbij te ondersteunen hebben we 12 kant-en-klare combinaties ontwikkeld die de meest voorkomende problemen/gedragingen voor dieren aanpakken. We hebben ook onze 5 elementen en balancer remedies beschikbaar gemaakt in een spray voor eenvoudigere toepassing.

2013 - De Twelve Gems combinatie
Na een jaar van onderzoek naar het effect van Twelve Gems bij mensen in Duitsland, Canada en de Verenigde Staten, wordt in dit jaar deze bijzondere combinatie geïntroduceerd.

2014 - Oprichtingsevent International Facilitator Training
Ons internationale team is geboren! 13 professionals van over de hele wereld werden getraind in de Pacific Essences® methode om de wijsheid te verspreiden en genezing met trilling overal beschikbaar te maken.

 

6e International Flower Essence conferentie in Japan
Sabina Pettitt sprak over "A Language for the Heart" voor 500 deelnemers aan de conferentie. Haar presentatie liet zien hoe modern onderzoek een aanvulling vormt op de wijsheid van de traditionele Chinese geneeskunde over de intelligentie die aanwezig is in elk menselijk hart.

2017 - Overlijden van Michael
Zijn bijdrage aan Pacific Essences®, zijn meesterschap op het gebied van Energy Healing dat zoveel wezens hielp, en zijn dienst aan Moeder Aarde zullen voor altijd voortleven door de remedies.

2019 - Een nieuwe wereld van hoop
We zijn zeer vereerd dat we zijn gevraagd om een ​​speciale limited edition remedie voor het Japanse volk te maken ter herdenking van de troonsafstand van de keizer van Japan en het begin van een nieuw tijdperk met de kroning van zijn zoon. Hieronder staat de naam die ze ons gaven om mee te werken en een beschrijving van de intentie.
息 吹 (Ibuki) betekent ademen naar iets of iets inspireren. Het concept is om een ​​nieuw begin in de wereld te ademen. De beelden brengen hoop, verjonging, zijn opbeurend en ondersteunen iemands richting of iemands pad in zijn/haar missie.