Findhorn Edelsteen en Elementaal remedies
Findhorn Stock Air AIR - LUCHT REMEDIE De elementaal remedie Lucht werkt op het niveau van het vierde of hart chakra (en op het vijfde) en versterkt intuïtie en de manifestatie van onvoorwaardelijke liefde, genegenheid, emotionele onafhankelijkheid en persoonlijke verfijning. De versterking van de levenskracht in het hartcentrum door middel van opmerkzaamheid en objectiviteit leidt tot helder begrip en onderscheidingsvermogen en helpt bij het ontwikkelen van kundigheid en ondernemingszin door een intuïtief inzicht in praktische oplossingen. INGREDIENTS: Water and Organic Cognac (ABV = 12%) This essence is believed to contain the energetic vibration of this elemental force of nature.
Bekijk in de webshop
Findhorn Stock Earth EARTH - AARDE REMEDIE De elementaal remedie Aarde werkt op het niveau van het eerste of basis chakra en staat voor de wil om jezelf te zijn. Het vertegenwoordigt stabiliteit, zekerheid, evenwicht en het vermogen om er te zijn als een menselijk wezen en je te ontwikkelen. Het vergroten van de levenskracht in het basiscentrum door concentratie, geduld, uithoudingsvermogen en discipline leidt tot kalm, betrouwbaar gronden van ideeën, praktische zin en materiële overvloed. INGREDIENTS: Water and Organic Cognac (ABV = 12%) This essence is believed to contain the energetic vibration of this elemental force of nature.
Bekijk in de webshop
Findhorn Stock Ether ETHER - ETHER REMEDIE De elementaal remedie Ether werkt op het niveau van het vijfde of keel chakra (en op het zesde en zevende), bestaat als vijfde levenskracht en gaat over de uitdrukking van het bewustzijn. De versterking van de levenskracht in het keelcentrum ontwikkelt instinctieve intuïtie, zorgt voor mentale soepelheid, creatieve intelligentie en juist spreken en manifesteert zich als spirituele liefde en de kracht van de synthese. INGREDIENTS: Water and Organic Cognac (ABV = 12%) This essence is believed to contain the energetic vibration of this elemental force of nature.
Bekijk in de webshop
Findhorn Stock Exaltation EXALTATION – etherische remedie Exaltation remedie werkt op het niveau van het zesde chakra (Ajna of derde oog chakra) en coördineert alle andere chakra’s. Het principe van de ziel, die werkt via het “derde oog” manifesteert zich als de wil om goed te doen en om je in te zetten vanuit het hart. Spiritueel inzicht, verkregen door intuïtie, kennis en het opnemen van nieuwe ideeën, wordt zichtbaar als het ontstaan van idealen. Wanneer je verlicht wordt door een doel met liefde zal het inzetten van de wil zorgen voor de juiste spirituele motivatie. Wanneer je liefde en wijsheid toepast ontstaat echte spirituele activiteit op het fysieke vlak. INGREDIENTS: Water and Organic Cognac (ABV = 12%) This essence is believed to contain the energetic vibration of this elemental force.
Bekijk in de webshop
Findhorn Stock Fire FIRE - VUUR REMEDIE De elementaal remedie Vuur werkt op het niveau van het derde of zonnevlecht chakra en zorgt dat je blijft werken aan de idealen van de ziel door het versterken van zelfvertrouwen, enthousiasme, optimisme, passie en het verlangen om anderen te helpen. De versterking van de levenskracht in het zonnevlecht centrum door waarneming en een alerte geest zorgt voor onafhankelijkheid, moed en leiderschapskwaliteiten, versterkt de vitaliteit in alle gebieden van het leven en het vermogen om onmiddellijk actie te ondernemen. INGREDIENTS: Water and Organic Cognac (ABV = 12%) This essence is believed to contain the energetic vibration of this elemental force of nature.
Bekijk in de webshop
Findhorn Stock Sapphire SAPPHIRE (saffier) edelsteenremedie. Straal twee: liefde en wijsheid. Overgebracht door: tweeling, maagd, vissen. Helderheid en intuïtie. Wees kalm, helder en bereik je doel door intuïtief inzicht en verlichting. Overwin angst, onzekerheid en onverschilligheid door een zuivere geest, mededogen en onzelfzuchtige dienstbaarheid aan anderen. Vindt vrede en de kracht om te genezen, te onderwijzen en te inspireren door een groeiende liefde en de uitbreiding van je begrip en bewustzijn. INGREDIENTS: Water and Organic Cognac (ABV = 12%) This essence is believed to contain the energetic vibration of this gemstone.
Bekijk in de webshop
Findhorn Stock Water WATER - WATER REMEDIE De elementaal remedie Water werkt op het niveau van het tweede of heiligbeen chakra en bevordert de liefde voor familie, vrienden en voor de groep. Ze versterkt empathie, gevoeligheid en tederheid en de kracht om harmonieuze emotionele relaties te creëren. De versterking van de levenskracht in het heiligbeen centrum door middel van openheid, begrip, aanpassingsvermogen en verbeeldingskracht helpt om te ontspannen en om vreedzaam en aantrekkelijk te blijven. INGREDIENTS: Water and Organic Cognac (ABV = 12%) This essence is believed to contain the energetic vibration of this elemental force of nature.
Bekijk in de webshop
Findhorn Stock Wesak Blessing WESAK BLESSING – etherische remedie Wesak Blessing remedie werkt op het niveau van het zevende of kruin chakra en vormt bewustzijn van de subtiele en hogere niveaus om tot een duidelijk werkend principe. Dit wordt verkregen door het spirituele oog te openen voor de goddelijke realiteit en door het toelaten van deze energie in het hoofd centrum. Het doel is helderziendheid, begrip en verlichting. Deze intentie en het oproepen daarvan kan een hogere visie op de werkelijkheid stimuleren. Dit gebeurt door je spiritueel open te stellen door middel van de intuïtie en door het zuivere licht van goddelijk begrip. Doelen worden duidelijk en het verlangen naar vervulling van het plan ontstaat. INGREDIENTS: Water and Organic Cognac (ABV = 12%) This essence is believed to contain the energetic vibration of this elemental force.
Bekijk in de webshop
Findhorn stock Amethyst AMETHYST (amethist) edelsteenremedie. Straal zeven: ceremoniële orde en organisatie. Overgebracht door: ram, kreeft, steenbok Orde en doelmatigheid. Zorg dat je juist handelt, breng orde en organisatie in alle gebieden van je leven. Ban zwakheid, buitensporig perfectionisme, materialisme of ordeloosheid uit. Vind een weg om je manier van uitdrukken te perfectioneren door nederigheid, een open geest, doorzettingsvermogen en intuïtie. Bereik je doel door doelmatigheid en door soepel te bewegen. Ontdek de kracht om plannen te vertalen in realiteit door het magische werken met interpretatie en het vermogen om dingen bij elkaar te brengen. INGREDIENTS: Water and Organic Cognac (ABV = 12%) This essence is believed to contain the energetic vibration of this gemstone.
Bekijk in de webshop
Findhorn stock Diamond DIAMOND (diamant) edelsteenremedie. Eerste straal: wilskracht en macht. Overgebracht door: ram, leeuw, steenbok. Spirituele verbinding. Door concentratie en wilskracht maak je verbinding met het hoger zelf en kun je met visie je doel bereiken. Het bewustzijn van afgescheidenheid kan leiden tot een te grote afstandelijkheid en de verbinding weer verzwakken door koppigheid, meedogenloze ambitie of ongeduld. Als je liefde versterkt, ontwikkel je deugden als tederheid, mededogen, tolerantie en onverschrokkenheid. Met een duidelijk idee van wat je doel is, kun je de aandacht richten op essentiële zaken en prioriteiten en doelen stellen. INGREDIENTS: Water and Organic Cognac (ABV = 12%) This essence is believed to contain the energetic vibration of this gemstone.
Bekijk in de webshop
Findhorn stock Emerald EMERALD (smaragd) edelsteenremedie. Straal drie: creatieve intelligentie en aanpassingsvermogen. Overgebracht door: kreeft, weegschaal, steenbok. Evenwicht en communicatie. Maak verbinding met je intelligentie en intuïtie om je plan of project te realiseren. Beheers hyperactiviteit, impulsiviteit, verwarring en besluiteloosheid. Door serieuze concentratie kun je dingen gaan begrijpen en je vermogen om te communiceren vergroten. Verkrijg het succes dat je wilt door tolerantie, accuraatheid, creatief aanpassingsvermogen en praktische, geplande activiteit. INGREDIENTS: Water and Organic Cognac (ABV = 12%) This essence is believed to contain the energetic vibration of this gemstone.
Bekijk in de webshop
Findhorn stock Hematite HEMATITE edelsteenremedie. Hematite is een ijzeroxide. Deze ontstaat door het samenkomen van magnetiet en zuurstof. Magnetiet is magnetisch en helpt bij het onttrekken van straling uit het lichaam. Hematite helpt ook bij het afweren van stralingen van buitenaf.
Bekijk in de webshop
Findhorn stock Jasper JASPER (jaspis) edelsteenremedie. Straal vier: harmonie en schoonheid door strijd. Overgebracht door: stier, schorpioen, boogschutter. Verbeeldingskracht en creativiteit. Harmonie en synthese ontstaan door tegengestelde krachten te verenigen. Overwin impulsiviteit, instabiliteit en piekeren, bouw uithoudingsvermogen op voor langer durende projecten door mentaal en emotioneel evenwicht en sereniteit. Door innerlijke harmonie en eenheid ontstaat de wil om uiterlijk harmonie en vrede te creëren en de kracht om met vertrouwen schoonheid zichtbaar te maken. INGREDIENTS: Water and Organic Cognac (ABV = 12%) This essence is believed to contain the energetic vibration of this gemstone.
Bekijk in de webshop
Findhorn stock Ruby RUBY (robijn) edelsteenremedie. Straal zes: devotie en idealisme. Overgebracht door: maagd, boogschutter, vissen. Vertrouwen en inspiratie. Je bereikt je doelen door geïnspireerde betrokkenheid, onverschrokkenheid en uithoudingsvermogen. Zuiver de geest van negatieve gedachten en bedwing oncontroleerbare passies en zwakheden, zoals intolerantie, cynisme en het ontkennen van je verantwoordelijkheid. Zorg voor emotionele gezondheid en intelligentie door een bewuste invloed op instinctieve neigingen. Met toewijding vanuit het hart en een serene, zonnige kijk op het leven ontstaat de kracht om anderen te prikkelen, te overtuigen en te inspireren. INGREDIENTS: Water and Organic Cognac (ABV = 12%) This essence is believed to contain the energetic vibration of this gemstone.
Bekijk in de webshop
Findhorn stock Topaz TOPAZ (topaas) edelsteenremedie. Straal vijf: kennis en wetenschap. Overgebracht door: leeuw, boogschutter, waterman. Helderheid en inventiviteit. Dring door tot de hogere geest en denk met helderheid. Zelf opgelegde beperkingen, te kritisch zijn, onzekerheid of gebrek aan gevoeligheid kunnen je onderscheidingsvermogen beperken. Gebruik de wil voor het verkrijgen van geduld, doorzettingsvermogen en een open geest en houd alle aspecten van jezelf in evenwicht. Verkrijg meesterschap in een bepaald gebied en de kracht om grote plannen te realiseren door middel van concentratie, observatie en praktische vindingrijkheid. INGREDIENTS: Water and Organic Cognac (ABV = 12%) This essence is believed to contain the energetic vibration of this gemstone.
Bekijk in de webshop