Over Hawaiian Essences

Gedurende mijn leven zijn er steeds twee constanten geweest: mijn intieme relatie met de onzichtbare wereld van de natuur en mijn toewijding om iets terug te doen.

Als kind was het in de natuur zijn mijn bron van troost en veiligheid. Mijn oprechte waardering opende de deur naar diepe en directe communicatie. In de loop der jaren heb ik bewust mijn capaciteiten als "natuurvoeler" en vertrouwde ik op mijn begeleiding bij het maken van levenskeuzes. Dit gaf me de moed om interessante te nemen, de sprongen in het diepe, waardoor ik een enorm authentiek, zinvol en congruent leven kon leiden.

Dit dynamische, voortdurende, en levend gesprek met de natuur ontwikkelde zich tot de basis van mijn leven en werk.

Ik heb mijn 30-jarige carrière als bloesemtherapeut besteed aan het ondersteunen van duizenden mensen in hun zelfontplooiing, het scholen van toekomstige therapeuten, het maken van remedies in de ongerepte wildernis van Alaska en meer recentelijk in Bali en Hawaii, en het starten aan een oeuvre genaamd Energetic Architecture dat ik binnenkort aan een breder publiek ga aanbieden. Het was een voorrecht om de opdracht van mijn hart te mogen vervullen en me te verdiepen in het werk waar ik zo veel van houd!

De afgelopen anderhalf jaar hebben ontelbare uren en uiterste toewijding gekost om dit project en de Hawaiian Essences tot stand te brengen. Ik ben tussen deze werelden heen en weer gegaan om de archetypen van elke Hawaiiaanse remedie te onderzoeken en tot uitdrukking te brengen om hun wijsheid en energie rechtstreeks naar jullie te brengen.

Tijdens dit proces ben ik als het ware gereset, en nu is het tijd om een ​​dosis van mijn eigen remedie te nemen om te vertragen, te ontspannen, aan te vullen, opnieuw te creëren en de nieuwe ik te leren kennen. Vanaf dat moment van een frisse blik zal ik beginnen met een nieuwe cyclus van creatie. 

Dit is een cruciale tijd in de geschiedenis van de mensheid en ik zou graag uw begeleider zijn in een wereld die voor mij vol liefde, inspiratie, praktische wijsheid en alledaagse magie is. Dank je!!!!

"Het is zo gemakkelijk om te weten wie je bent als je jezelf bent."

Jane Bell