Pacific Essences Godinnen remedies / 5 Elements
Pacific Elements Earth AARDE -tevredenheid, veiligheid -zorgen/zwaarmoedigheid, zingen -intellect, behoeften -de vredestichter, de bemiddelaar FYSIEK vertering, immuniteit EMOTIONEEL sympathie, overgevoeligheid MENTAAL zorgen, te veel denken SPIRITUEEL verwezenlijking Amethyst -zorgt dat je jezelf veilig en beschermd voelt -lost schuld en angst gevoelens op en reinigt het lichaam/de geest Fireweed -helpt om de perfecte gezondheid te herstellen en aan te vullen na een aanval of crisis -lost gevoelens van afscheiding van jezelf en anderen op met behoud van je eigen uniek zijn en individuele integriteit Hermit crab -je thuis voelen waar en in welke omstandigheden je jezelf ook bevindt -versterkt het gevoel van tevredenheid en het vermogen om alleen te kunnen zijn Narcissus -vermindert zorgen en onophoudelijk denken -om je gegrond, gekoesterd en zeker te voelen Urchin -voor veiligheid en psychische bescherming -vermindert obsessies en dwangmatig gedrag In het kort: -ervaringen kunnen verteren -duidelijke grenzen hebben -gegrond zijn en verbonden met de aarde -kunnen onderscheiden wat voedend en levensondersteunend is
Bekijk in de webshop
Pacific Elements Fire VUUR -liefde, zuiverheid, bescherming, communicatie -plezier, lachen -inspiratie, expressie -de communicator, de tovenaar Fysiek bloedsomloop, lichaamstemperatuur, ontgifting Emotioneel enthousiasme, passie, spontaniteit Mentaal gelijkmoedigheid, aanwezigheid Spiritueel bewustzijn Harvest lily -voor gezonde relaties en samenwerking tussen mensen -samenvoegen van de groepsenergie -versterkt de gemeenschappelijke belangen Hooker’s onion -ontsteekt het vuur van creativiteit en verwijdert blokkades in de creatieve uitdrukking -helpt je om in plaats vanuit herinneringen vanuit inspiratie te handelen Nootka rose -door het ervaren van liefde ervaren we onze hoogste mogelijkheden -bevrijdt en geneest het hart van schade of trauma Purple magnolia -voedt sensualiteit en seksualiteit -helpt ons om de volheid van al onze zintuigen op een goede manier te ervaren, zodat het bewustzijn de mogelijkheid heeft om zo veel mogelijk ervaring in de fysieke wereld op te doen Rose quartz -versterkt liefde en mededogen voor jezelf -voedt zachtheid en kwetsbaarheid Snowberry -in het heden zijn is als een onberispelijke spirituele krijger zijn, een meester in de krijgskunst -volledig aanwezig zijn maakt het mogelijk om je vuur energie op een wijze en constructieve manier te gebruiken In het kort: -uitdrukking van bewustzijn
Bekijk in de webshop
Pacific Elements Metal METAAL -ontvangen, loslaten -verdriet, huilen -vitale qi, waarden -de artiest, de alchemist FYSIEK ademen, uitscheiding EMOTIONEEL droefheid MENTAAL melancholie SPIRITUEEL instinct Bluebell -helpt beperkingen los te laten en versterkt zelfexpressie -zelf oordelen en de angst om beoordeeld te worden -versterkt de moed om je eigen weg te volgen Citrine -versterkt helderheid van gedachten, van gevoelens en intentie -doet geluk, voorspoed, edelmoedigheid, vertrouwen en stabiliteit toenemen Death Camas -spirituele wedergeboorte en transformatie -vooral versterkend wanneer onverwachte problemen opduiken -om je verbonden te voelen met het eeuwige web van energie waaruit al het leven bestaat Grass Widow -schenkt ons de gave van het kunnen loslaten en vrijkomen van het verleden -steunt je om structuren en overtuigingen in twijfel te trekken en te onderzoeken Purple Crocus -verschaft een veilige omgeving om je verdriet te uiten -onverschillig welke ervaring volledig accepteren In het kort: -levenskracht via de longen opnemen -gifstoffen uitscheiden via de dikke darm -de moed en de overtuiging hebben om te laten zien wie je bent -evenwicht tussen controle en soepelheid
Bekijk in de webshop
Pacific Elements Water WATER -geloof, vertrouwen -angst, ergens onder gebukt gaan -wilskracht, richting -de wijze, de filosoof FYSIEK vochthuishouding, reiniging EMOTIONEEL angst, onrust MENTAAL schuchterheid, verlegenheid SPIRITUEEL vitale essentie Brown Kelp -moedigt je aan de sprong voorwaarts te maken die je terug brengt naar je centrum -verbetert de vochthuishouding en lost angst en verwarring op Easter Lily -helpt om verschillende aspecten van jezelf te integreren -om jezelf open en eerlijk uit te drukken – zonder poses of pretenties Plantain -lost gifstoffen in het mentale en emotionele lichaam op -verwijdert frustratie en wrok Salmonberry -voedt de fysieke structuur en maakt de ruggengraat recht -wist gedachten en gevoelens die je vasthouden in een staat van vastklampen,gespannenheid en chronisch met de verkeerde dingen bezig zijn Smokey quartz -om je wensen, dromen en verlangens te realiseren -leert je om het leven eenvoudig te maken en te leven op een gewijde manier -schenkt je de gave van scherpzinnigheid Sponge -filtert onzuiverheden uit het lichaam/de geest en laat je het leven en jezelf ervaren met hoop en verwondering -versterkt innerlijke vrede Tourmaline -voedt je bereidheid om geleid te worden en versterkt je innerlijke glans -brengt de kanalen van lichtenergie in het lichaam – de chakra’s en meridianen – in evenwicht en geeft ze energie In het kort: -DNA blauwdruk -besluitvaardigheid -moed, onverschrokkenheid -je weg vinden door te vertrouwen op je innerlijke wijsheid
Bekijk in de webshop
Pacific Elements Wood HOUT -actie, visie -kwaadheid, schreeuwen -spirituele doelen -de visionair, de pionier FYSIEK beweging, actie, spieren en mobiliteit EMOTIONEEL kwaadheid, frustratie MENTAAL strijdlustig, agressief, vechtlustig SPIRITUEEL ziel Anemone -schenkt je de gave om te kunnen “antwoorden” op dat wat is en om te vertrouwen op de oneindige wijsheid van wie je bent en waarom je gekozen hebt voor deze incarnatie Candystick -om de vrije wil te kunnen waarderen op het niveau van de ziel -ondersteunt je levensdoel Pearly everlasting -versterkt je openheid voor het mysterie van het leven en je toewijding in relaties -jezelf zien in anderen Twin flower -schenkt je de gave van mededogen voor anderen en vooral voor jezelf -voedt optimisme, nederigheid en gemoedsrust Quartz -versterkt alle ervaringen -bevordert uitbreiding en verwijdert onzekerheid In het kort: -uitdrukking van de mogelijkheden die je hebt -energie en het fysieke vermogen om je levensdoel te vervullen -strijdvaardigheid om het beste te maken van je persoonlijke creatieve mogelijkheden
Bekijk in de webshop
Pacific stock Godinnen Demeter De Griekse godin van landbouw en vruchtbaarheid. Bij problemen met creativiteit, productiviteit en vruchtbaarheid. Helpt bij de geboorte om de scheiding te verwerken en ook bij de scheiding tussen ouders en kinderen. Vooral goed voor ouders die zichzelf en hun doel kwijtraken door het ouderschap.
Bekijk in de webshop
Pacific stock Godinnen Isis Egyptische godin van vruchtbaarheid en de toegewijde minnares/vrouw van Osiris. Om je tweelingziel aan te trekken. Transformatie dmv verdriet over het verlies van een zielenpartner.
Bekijk in de webshop
Pacific stock Godinnen Kali Hindoe godin van schepping en vernietiging. Kwesties over macht en destructie, vooral zelfdestructie. Uitdrukken van je oorspronkelijke energie; de dans van het leven dansen met passie en gratie.
Bekijk in de webshop
Pacific stock Godinnen Kuan Yin Chinese godin van mededogen en genade. Deze kwaliteiten ontwikkelen, geeft je steun als de last te zwaar is.
Bekijk in de webshop
Pacific stock Godinnen Lakshmi Hindoe godin van overvloed en voorspoed. Voor geluk en welvaart.
Bekijk in de webshop
Pacific stock Godinnen Maya Weefster van het web van illusie op het aardse niveau. Jezelf accepteren als een uitdrukking van goddelijkheid. Contact maken met de pure essentie van het bestaan.
Bekijk in de webshop
Pacific stock Godinnen Persephone Griekse godin van de onderwereld. Helpt met het verkrijgen van wijsheid en kennis van het onbewuste. Voor de genezing van het innerlijk kind.
Bekijk in de webshop
Pacific stock Godinnen Radha Het vrouwelijke aspect van Krishna; samen staan zijn voor de grote liefdesrelatie. Ook een incarnatie van Lakshmi, de hindoe godin van overvloed. Toewijding aan jezelf, aan de ander, aan de God/Godin/Al wat is, met zorgeloze ongedwongenheid.
Bekijk in de webshop
Pacific stock Godinnen Shakti De opgerolde slang aan de basis van de ruggengraat - kundalini. De krachtige seksuele energie van de schepping. Vrouwelijke energie, de goddelijke bron van alle aspecten van vrouwelijke expressie.
Bekijk in de webshop
Pacific stock Godinnen Sita Dochter van de aarde en vriendin van planten en dieren. Versterkt de communicatie met wezens uit het planten- en dierenrijk. Voor het ontwikkelen van vriendelijkheid.
Bekijk in de webshop