Levering

VERZENDKOSTEN
Alle bestellingen boven de € 75,- worden in Nederland gratis thuis of bij een afleverpunt bezorgd. Onder de € 75,- berekenen wij € 6,95 leveringskosten. Dit is alleen van toepassing bij bestellingen via de webwinkel. Bij alle overige bestellingen (bijvoorbeeld via mail of telefoon) is de levering pas portovrij vanaf € 150,- in verband met de administratieve verwerking. Bij een bestelling via mail of telefoon beneden de € 150,- berekenen wij € 7,95 verzendkosten. Voor therapeuten, winkels en salons gelden genoemde bedragen exclusief de BTW. Let op: bij therapeuten wordt de therapeuten registratie niet meeberekend in het portovrije bedrag van € 75,-. U dient dus voor € 75,- exclusief BTW aan producten te bestellen om portovrij te zijn.

Wilt u uw bestelling buiten Nederland laten bezorgen, dan kunt u contact op nemen met de klantenservice voor een opgave van de bezorgkosten. Voor bestellingen buiten Nederland worden altijd verzendkosten berekend, ongeacht het bedrag van de bestelling. 

VERZENDING
Alle pakketten worden met DHL verstuurd en zijn voorzien van track & trace code, die u per email ontvangt. Op deze manier kunt u via internet uw pakket volgen. Dit geldt niet voor brievenbuspakjes.

Uw pakket wordt 1x aangeboden op het afleveradres. Indien het pakket niet kan worden afgeleverd, gaat het pakket naar een afhaalpunt bij u in de buurt (dit wordt aangegeven door de vervoerder), hier kan het pakket nog gedurende 1 week worden afgehaald. Als het pakket binnen die termijn niet is opgehaald, komt het retour naar ons. Indien gewenst, kunnen wij het pakket uiteraard opnieuw naar u verzenden, echter dan zijn wij wel genoodzaakt de verzendkosten opnieuw in rekening te brengen.

Bezorgtijden
Alle voorradige artikelen die u op werkdagen voor 13.00 uur bestelt, versturen wij dezelfde dag nog. In onderstaand overzicht ziet u wanneer uw bestelling naar verwachting wordt bezorgd.

U bestelt voor 13.00 uur op: Bezorging naar verwachting op:
maandag dinsdag
dinsdag woensdag
woensdag donderdag
donderdag vrijdag
vrijdag zaterdag
vrijdag na 13.00 u, zaterdag en zondag dinsdag

* Deze bezorgtijden zijn naar verwachting. In sommige gevallen of bij grote drukte bij de vervoersdienst kan de bezorging er langer over doen. U kunt via de track & trace code altijd nakijken waar uw pakket op dat moment is. In geval van twijfel kunt u contact met ons opnemen. Voor België gelden deze bezorgtijden niet.

Bezorgopties
Ten aanzien van de levering naar een huisadres in Nederland kunt u kiezen voor een aantal opties, zoals:
- Avondlevering. Het pakket wordt dan op de eerstvolgende werkdag tussen 17.30 en 21.30 uur bij u thuis bezorgd.
- Niet bij de buren afleveren.

U kunt er ook voor kiezen om het pakket te laten leveren bij een DHL afhaalpunt naar keuze. 

OPHALEN
Indien u geen gebruik wilt maken van onze service om de producten te laten thuisbezorgen, kunt u ook uw bestelling afhalen in onze winkel: 

De 3Vrouwen
St. Jansstraat 5
5964AA Horst - Meterik

De winkel is geopend van dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Tel: 077-2300015.