Platbos African Tree Essences Remedies
Platbos Essences complete set 13 x stockflesje Complete set Platbos African Tree Essences, 13 stockflesjes van 20 ml. Bevat GEEN Baobab en Myrsine Mystery Tree.
Bekijk in de webshop
Platbos stock Baobab De baobab (Adansonia digitata) is het grootste bloeiende organisme ter wereld en is op passende wijze versierd met gigantische, schitterend witte bloemen. De bloemen gaan open bij zonsondergang en worden 's morgens bevrucht door vleermuizen, motten en bush-baby's die de bloemennectar drinken. De uren tussen zonsondergang en zonsopgang - wanneer de kosmos ontwaakt in al zijn sterrenmysterie - zijn het domein van de ziel, de intuïtie en vrouwelijke wijsheid. Let op: deze remedie zit niet in de set. Affirmatie: Hier ben ik! Solide, volledig aanwezig en geworteld in Moeder Gaia, mijn Licht is verankerd in de Hemelen en er wordt voor al mijn behoeften gezorgd. Vanuit deze basis van overvloed deel ik mijn unieke gaven met de wereld. Ik geef en ontvang met dankbaarheid.
Bekijk in de webshop
Platbos stock Bladder Nut Bladder Nut (Black Bark) - boom van zelfkennis: voor de concentratie en het loslaten van de behoefte aan uiterlijk vertoon. Wanneer je jezelf verstopt achter een masker en erin gelooft dat je ware zelf het niet waard is om van te houden. Goed bij stemmingswisselingen, wanneer je een slecht zelfbeeld hebt van je lichaam en bij de problemen in de puberteit. Affirmation: My inner Light is a gift to the world. I shine my Light and rejoice in its beauty.
Bekijk in de webshop
Platbos stock Cherry Wood Cherry Wood - boom van sereniteit: te gebruiken na een schok, bij elk soort angst, schrik of trauma. Bevrijdt van het gevoel van "bevroren" te zijn in het trauma en schept een veilige en beschermde ruimte voor genezing. Een remedie om te verzachten en kalmeren. Wanneer een oud trauma vanuit het vorige leven de genezing van het lichaam blokkeert, omdat dit trauma nog door het celgeheugen van het lichaam wordt vastgehouden. Affirmation: The outer world reflects my inner Peace. I am Peace.
Bekijk in de webshop
Platbos stock Hard Pear Hard Pear - boom van vergeving: is voor het bevrijden en het verwerken van niet losgelaten tranen. Door het loslaten en verwerken wordt vergeving en genezing mogelijk. Ze helpt met het loslaten van wrok en verbittering en is een goede remedie bij post-traumatische stress. Affirmation: I release all past judgements. I now see the perfection in all things.
Bekijk in de webshop
Platbos stock Lion De Platbos Lion Flowers bevatten de volgende boodschap: “Je hebt het “Lion’s Ear” (het oor van de leeuw): spreek je diepste verlangens uit om de Nieuwe Aarde te laten ontstaan; deel ze met de mystieke Sterrenleeuwen die over Moeder Aarde en al haar creaties waken. Vraag of ze je mogen helpen met hun krachtige energie, zodat je diepgewortelde verlangens kunnen worden gemanifesteerd. Stap in je licht en goddelijke kracht, wetende dat je wordt beschermd en ondersteund door de krachten van Licht. De Platbos Lion Fynbos Essence is gemaakt van een uniek gekleurde “Lion's Ear” (Leonotis leonurus) die ik in 2013 bij Platbos ontdekte. Normaal zijn de bloemen van deze geneeskrachtige struik schitterend oranje. In een pas gezaagde brandgang werden twee struiken gevonden die naast elkaar groeiden, tegenover de opkomende zon, en bedekt met weelderige bloemen in de exacte kleur van de manen van een Witte Leeuw: bleek, geelbruin blond. Let op: deze remedie zit niet in de set.
Bekijk in de webshop
Platbos stock Milkwood Milkwood - boom van heelheid: om in je eigen kracht te gaan staan en ze geeft je een gevoel van erbij horen en verbondenheid. Een koesterende en ondersteunende remedie die gevoelens van onzekerheid en een gebrek aan gronding in evenwicht brengt. Een goede hulp bij nachtmerries en negatieve gemoedstoestanden. Affirmation: I am One with the Earth. I receive and share her abundance with gratitude. I am worthy of abundance.
Bekijk in de webshop
Platbos stock Myrsine Mystery Tree Myrsine Mystery Tree Essence - Boom van Genade. De Boom van Genade is een boom van mysterie. Ze houdt de energie van evolutie en magie in beweging - grenzeloos, onbekend en oneindig. Ze is rijk aan potentieel en mogelijkheden en herinnert ons eraan hoe weinig we werkelijk weten over de universele krachten die ons aardse bestaan ondersteunen en manifesteren. Woorden kunnen haar niet vastpinnen, want ze is momenteel bezig zichzelf te creëren. Deze nieuwe remedie werd ontdekt op een belangrijk moment voor de mensheid: het is hier om ons te helpen en te ondersteunen terwijl we door de grote verschuiving naar de Gouden Eeuw van Aquarius navigeren. Deze essentie houdt ons in een ruimte van genade en geloof terwijl we ons openstellen voor de magie en het onbekende omarmen. De Myrsine Mystery remedie is in het bijzonder ondersteunend bij hoog sensitiviteit en oude zielen die geïncarneerd zijn in deze tijd van de geboorte van de Nieuwe Aarde. Geeft troost voor deze zielen die zich vaak alleen en vervreemd hebben gevoeld op de planeet, en zal hen helpen bij het verbinden met hun hogere zelf. Met vreugde, licht en magie, helpt het Myrsine Mystery ons om deze kwaliteiten niet alleen in ons eigen leven, maar ook in het grotere geheel te manifesteren. Let op: deze remedie zit niet in de set. Affirmatie: Ik ben een kind van het Universum en ik ben gracieus gevormd met de Goddelijke Blauwdruk van het Leven die zich voor altijd ontvouwt.
Bekijk in de webshop
Platbos stock Pock Ironwood Pock Ironwood - boom van intuïtie: voor het versterken van je ontvankelijkheid en je intuïtie; ze geeft focus, helderheid en perspectief en helpt je om het grotere geheel te zien en zorgt ervoor dat je je met je innerlijke wijsheid kunt verbinden. Affirmation: My inner sight is illuminated by Divine wisdom. I see through the lens of Love and Light.
Bekijk in de webshop
Platbos stock Rock Alder Rock Alder - boom van zegen: voor het behouden van gezonde grenzen en integriteit in relaties. Ze brengt gevoelens van bezitterigheid en jaloezie en van veeleisend en behoeftig gedrag in evenwicht. Ze versterkt je sensualiteit en zorgt voor een jeugdige energie. Affirmation: My inner feminine and masculine energies are in Divine balance. This harmony is reflected in all of my relationships.
Bekijk in de webshop
Platbos stock Saffronwood Saffronwood - boom van tranen: voor gevoelige zielen, die gemakkelijk gekwetst kunnen worden door het leven. Ze biedt troost wanneer je gekwetst bent, bij verlies, verdriet of bij veel tranen. Voor kinderen die heimwee hebben of problemen hebben om hun plek op school te vinden. Bij problemen met uiten. Affirmation: I trust in the wisdom of my heart. I trust in the process of life
Bekijk in de webshop
Platbos stock Sea Guarri Sea Guarri - boom van inspiratie: voor het versterken van je creativiteit, ze geeft je een gevoel van plezier en zin in het leven. Ze verlevendigt met een sprankelende en speelse energie. Bijzonder goed bij depressie, apathie en desinteresse in het leven. Affirmation: Love is the source of my inspiration and joy. I create miracles of great beauty in my life.
Bekijk in de webshop
Platbos stock Spike Thorn Spike Thorn - boom van liefdevolle vriendelijkheid: ze geeft perspectief en begrip in situaties waarvan je het gevoel hebt dat je daarin gevangen zit, te beperkt bent of er in vastzit. Bij verharding, verbittering of gemeen gedrag. Ze geeft mededogen en versterkt de zelfexpressie. Affirmation: I open my heart to love. Love transforms my world. I am Love.
Bekijk in de webshop
Platbos stock Whale Song Wisdom De boodschap van de Whale Song Wisdom Essence is als volgt: “Hier is genade, uithoudingsvermogen en toegang tot aloude kennis. Wij bewaren en beschermen de oude leringen voor jullie. Deze essentie zal Lichtwerkers bescherming en uithoudingsvermogen geven, vooral wanneer het moeilijk wordt en je het gevoel hebt dat je je momentum verliest; weet dat je kunt putten uit onze kracht. Deze essentie zal je helpen bij het verkrijgen van toegang tot diepe meditatieve staten en het vermogen om rechtstreeks gebruik te maken van de oude kennis die we bezitten”. Let op: deze remedie zit niet in de set.
Bekijk in de webshop
Platbos stock White Pear White Pear - boom van vreugde: geeft toegang tot je diepste vreugde en je diepste verlangen. Ze prikkelt je en opent je ogen om de schoonheid van het leven te zien. Ze bevordert je openheid en je zelfacceptatie. Affirmation: I am perfect. I love and embrace the totality of my Being. I see and celebrate this perfection in others.
Bekijk in de webshop
Platbos stock White Stinkwood White Stinkwood - boom van licht: ze laat je afstemmen op je hoger zelf en verbindt je met het doel van je ziel en je innerlijke wijsheid. Ze laat je gemakkelijk door de veranderingen van het leven en de belangrijke overgangen heen gaan. Voor bescherming van de aura en het ontwikkelen van je vermogen om te channelen. Laat je licht schijnen! Affirmation: I am a Being of radiant light energy and my source is Love. My light transforms the world. I am One with the Light.
Bekijk in de webshop
Platbos stock Wild Olive Wild Olive - boom van vertrouwen: voor momenten van nood en wanhoop, wanneer je kracht en bescherming nodig hebt. Voor het donkerste uur voorafgaand aan de dageraad, wanneer je vertrouwen en geduld nodig hebt. Affirmation: Through silence and meditation, I connect with the Source: the well spring of my Soul. I am One with Life.
Bekijk in de webshop
Platbos stock Wild Peach Wild Peach - boom van moed: voor integriteit, standvastigheid en spirituele moed, wanneer je het slachtoffer bent, bij intimidatie en bij onderdrukking. Om jouw waarheid naar buiten te brengen. Ze geeft kracht om mededogen te hebben en wijsheid om nederig te zijn. Geeft evenwicht bij uitstel en besluiteloosheid en versterkt je eigenwaarde. Affirmation: I have the courage to create my own reality, to speak my truth and to follow my own path. I trust my inner guidance.
Bekijk in de webshop