Living Light Essences Remedies
Living Light Stock Amethyst Regenboog - Amethist - Ontwaken. Helpt het lichaam om zich de liefde te herinneren waaruit het geschapen is, het ware zelf, de innerlijke schoonheid en de oneindige waarde die je bezit. Helpt om je weer bewust te maken van de vreugde en vrijheid die ontstaan als je bewust en liefdevol je aangeboren eeuwigdurende recht accepteert van jeugdigheid, vitaliteit en gezondheid. Deze remedie is ook een blauwdruk remedie; ze herstelt en vernieuwt de etherische blauwdruk van het lichaam. INGREDIENTS: This essence was produced using the Amethyst depicted below, which has many rainbow prisms inside it, distilled water and grape alcohol/brandy.
Bekijk in de webshop
Living Light Stock Apophyllite & Stilbite Wit - Apofyliet & Stilbiet stockflesje - Liefde zijn. Bevrijdt je om de onverwachte vreugde en liefde, die op willekeurige momenten en gebeurtenissen op je weg komen, te herkennen en je ermee te verbinden, zodat je je kunt verbinden met de plaats waar je je snel kunt ontwikkelen van een bewustzijn van liefde naar je evolutionaire potentieel waar liefde een staat van zijn is. INGREDIENTS: This essence was produced using the energies of the colour White, Pink Apophyllite, Stilbite, distilled water, and grape alcohol/brandy.
Bekijk in de webshop
Living Light Stock Archangel Chamuel Archangel Chamuel - liefdevol geduld. Wanneer je actieve jonge zoon voor de derde keer in de week thuiskomt met vieze grasvlekken in zijn nieuwe spijkerbroek of wanneer je partner drie kwartier te laat komt opdagen voor een etentje, wordt je geduld waarschijnlijk op de proef gesteld. Mensen waarvan je houdt toestaan fouten te maken en gewoon zichzelf te laten zijn, is niet altijd gemakkelijk. Deze remedie helpt ons rekening te houden met onszelf, met de mensen waarvan we houden....en zelfs met de mensen die we haten en ze helpt ons de eigenschap liefdevol geduld te koesteren.
Bekijk in de webshop
Living Light Stock Archangel Gabriel Archangel Gabriel - zuiverheid. Ben je ooit thuisgekomen na een ruzie met je baas of heb je je soms "smerig" gevoeld na een strijd met je echtgenoot? Helaas wordt de wereld waarin we leven belast door vervuiling, zowel fysiek als emotioneel. Je kunt het gevoel krijgen dat je een douche nodig hebt wanneer je in een "niet schone" omgeving bent of wanneer je je tijd moet doorbrengen in het gezelschap van boze, angstige of agressieve mensen. Gabriel is de reinigende douche die je met je mee kunt nemen in zelfs de meest uitdagende situaties of omgevingen, waardoor je "zuiver en schoon" kunt blijven. INGREDIENTS: The vibrational frequencies of Diamond and Living Light Divine Diamond Gem Essence in a solution of 80% distilled water and 20% grape alcohol/brandy used as a preservative.
Bekijk in de webshop
Living Light Stock Archangel Jophiel Archangel Jophiel - verlichting. Jezelf leren begrijpen is misschien wel een van de grootste ondernemingen in ons leven. Nu hebben we hierbij hulp. Wanneer we een reis maken naar het orakel van Delphi in Griekenland, vinden we daar de woorden: "Ken Uzelf" boven de ingang geschreven. De Archangel Jophiel remedie helpt je om de kennis te verdiepen, zowel over jezelf, als over je gevoelens en over de dingen die je motiveren om te doen wat je doet in je leven. Jophiel helpt je om die schitterende ogenblikken van inzicht en verlichting te krijgen. INGREDIENTS: Vibrational frequencies of Imperial Topaz and Living Light Golden Topaz Gem Essence in a solution of 80% distilled water and 20% grape alcohol/brandy used as a preservative.
Bekijk in de webshop
Living Light Stock Archangel Michael Archangel Michael - waarheid. Soms geven we in ons leven toe aan de eisen en vragen van anderen, terwijl we in ons hart weten dat we door dit te doen niet handelen in ons eigen belang. Hoe vaak maken we keuzes waarbij we niet eerlijk naar onszelf zijn? Deze remedie helpt je om eerlijk naar jezelf te zijn en om je innerlijke overtuiging te versterken, zodat je die waarheid kunt volgen, zonder je werkelijke identiteit geweld aan te doen. INGREDIENTS: The vibrational frequencies of Blue Sapphire and Living Light Starry Sapphire Gem Essence in a solution of 80% distilled water and 20% grape alcohol/brandy used as a preservative.
Bekijk in de webshop
Living Light Stock Archangel Raphael Archangel Raphael - genezing. Wanneer we gekwetst zijn door de keuzes die we gemaakt hebben of door een andere persoon, houden we hier vaak wonden aan over die hersteld en genezen moeten worden. Niet goed verzorgde wonden kunnen een verdere verstoring in ons leven veroorzaken. Maar dit hoeft niet te gebeuren. De Archangel Raphael Essence is er om je te helpen die wonden uit het verleden te genezen, zodat je gezonder en vol vreugde verder kunt gaan met je leven. INGREDIENTS: The vibrational frequencies of Emerald and Living Light Sacred Emerald Gem Essence in a solution of 80% distilled water and 20% grape alcohol/brandy used as a preservative.
Bekijk in de webshop
Living Light Stock Archangel Uriel Archangel Uriel - onvoorwaardelijke hulp. Dienstbaar zijn aan je medemensen vereist een speciale kwaliteit en er is soms veel moed en vertrouwen voor nodig. Nu is er de Archangel Uriel om je op weg te helpen. Deze kostbare remedie versterkt de idealen van hulp aan de mens door middel van je daden, in plaats van het werken voor persoonlijk gewin. Ontdek de vreugden van werkelijke hulpverlening. "Een ding weet ik, degenen onder jullie die werkelijk gelukkig zullen zijn, zullen degenen zijn die ernaar gezocht hebben en die gevonden hebben hoe ze kunnen dienen". (Auteur onbekend)
Bekijk in de webshop
Living Light Stock Archangel Zadkiel Archangel Zadkiel - vergeving. Het is niet altijd gemakkelijk om degenen te vergeven, die mede schuldig zijn aan een moeilijke periode in je leven. Heel vaak realiseren we ons niet hoe groot de last is die we jarenlang met ons mee hebben gedragen, omdat we onszelf of anderen de pijn niet kunnen vergeven die is aangedaan. Je kunt anderen vergeven hebben voor het verdriet dat ze je hebben aangedaan, maar heb je jezelf vergeven voor het verdriet dat je anderen hebt aangedaan? Vergeving is een van de grootste genezers en is een onschatbare hulp bij het genezingsproces.
Bekijk in de webshop
Living Light Stock Divine Diamond Divine Diamond - het verhelderen van je visie. Als de gestelde eisen hoog zijn en je behoefte hebt aan een vooruitziend creatief talent, is gebrek aan duidelijkheid het laatste wat je kunt gebruiken. Hier is tenslotte de helderheid die je wilt en nodig hebt in tijden van twijfel of wanneer je moet beslissen, gemaakt van een van de hardste en meest waardevolle substanties - diamant. INGREDIENTS: The vibrational frequencies of Diamond in a solution of 80% distilled water and 20% grape alcohol/brandy used as a preservative.
Bekijk in de webshop
Living Light Stock Fifth Divine Flame Fifth Divine Flame - kennis. Wil je indruk maken op je baas met een vernieuwend idee of een concept voor een nieuw product? Deze remedie kan je helpen je kennis toe te passen en te gebruiken op je werkplek en in je leven voor het welzijn van al het leven. De droom van elke wetenschapper en onderzoeker komt uit. Een gouden sleutel om toegang te verkrijgen tot je innerlijke kennis.
Bekijk in de webshop
Living Light Stock First Divine Flame First Divine Flame - goddelijke wil. Op ieder moment van ons leven zijn er tijden, dat we ons zonder richting en doel voelen. Ben je niet zeker over de weg die je moet gaan of over wat je moet doen in je leven? Je hebt nu de hulp van de First Divine Flame Essence. Deze remedie laat je werkelijke richting in je leven vinden en ze versterkt je wil om deze richting elke dag te gaan.
Bekijk in de webshop
Living Light Stock Fourth Divine Flame Fourth Divine Flame - zuivere harmonie. Het bewaren van harmonie op het werk, op het speelveld of thuis kan op z'n zachtst gezegd een uitdaging zijn. Wanneer je deze remedie zelf neemt en deelt met je medespelers, helpt dit je innerlijke harmonie te versterken en uiterlijke geschillen te verminderen. Wanneer de situatie wat veeleisend wordt kan dit een reddende remedie zijn. INGREDIENTS: The vibrational frequencies of Diamond and Living Light Divine Diamond Gem Essence in a solution of 80% distilled water and 20% grape alcohol/brandy used as a preservative.
Bekijk in de webshop
Living Light Stock Garnet & Gold Rood & Goud - Granaat & Goud - Tevredenheid & rust. Helpt je op een soepele en rustige manier met het verwijderen, reinigen en transformeren van diepe emoties, zoals kwaadheid, woede, razernij, wrok en verontwaardiging, die plotseling op kunnen komen en zonder waarschuwing kunnen exploderen. Opent het hart voor nieuwe niveaus van wisselwerking en communicatie met anderen en met je zelf, waardoor je ook beter gaat voelen wat je ervaart; brengt je naar een plaats van rustige tevredenheid en kalmte in deze transformerende en alchemistische tijden. INGREDIENTS: This essence was produced using the energies of the colours Red & Gold, Hessonite Garnet, Vanadinite, Gold, Limestone, Baryte, distilled water, and grape alcohol/brandy.
Bekijk in de webshop
Living Light Stock Golden Topaz Golden Topaz - de groei van het bewustzijn. Voel je je soms gevangen in een gevoel waar je niet uitkomt? Nu kun je eruit komen, de Golden Topaz helpt je om op plaatsen te zoeken waar je voor die tijd niet aan gedacht had en om oplossingen te vinden waarvan je niet wist dat ze bestonden. Albert Einstein heeft eens gezegd: "Problemen kunnen niet opgelost worden op hetzelfde niveau van bewustzijn waarop ze ontstaan zijn." Een remedie van onschatbare waarde wanneer je meer keuzemogelijkheden nodig hebt.
Bekijk in de webshop
Living Light Stock Holy Amethyst Holy Amethist - loslaten. Soms is het laten gaan het moeilijkste om te doen. De Holy Amethist helpt je niet alleen om je angsten en zorgen, maar ook om je kwetsingen en relaties uit het verleden los te laten. Een waardevol gereedschap voor hen die moeite hebben om de controle op te geven. Wanneer de garage volstaat met alles behalve de auto, of wanneer je kelder nog steeds volstaat met schatten van tientallen jaren geleden - is de Holy Amethist het antwoord op de gebeden van je echtgeno(o)t(e). Vanaf nu is loslaten gemakkelijk. INGREDIENTS: The vibrational frequencies of Amethyst in a solution of 80% distilled water and 20% grape alcohol/brandy used as a preservative.
Bekijk in de webshop
Living Light Stock Holy Spirit Holy Spirit - creatieve uitdrukking. Wanneer we ons leven leven en onze dromen volgen, kunnen er tijden zijn dat we behoefte hebben aan troost, vooral na een pijnlijke of moeilijke gebeurtenis. Wanneer je behoefte voelt aan koestering of troost kan deze remedie van onschatbare waarde zijn. Veel mensen zijn bang om hun creativiteit naar buiten te brengen. Maar creativiteit draagt voor een groot deel bij aan ons geluk, onze gezondheid en onze zelfwaardering. Deze remedie helpt je om je creativiteit op je werk, thuis en bij het spel uit te drukken iedere dag. INGREDIENTS: The essence of Diamond + Living Light Divine Diamond Gem Essence in a solution of 80% distilled water and 20% grape alcohol used as a preservative.
Bekijk in de webshop
Living Light Stock Life Force Life Force - de adem van het leven. Wanneer je net een voorstel voor een nieuw project hebt afgemaakt, ontbijt hebt gemaakt voor de kinderen, drie rondjes rond het park achter je hond aan hebt gerend en het is pas negen uur - om al je levenskracht te kunnen behouden kan een uitdaging zijn. De LifeForce essence is de hoge prestatie remedie voor hoge prestatie mensen, ze houdt je levenskracht altijd overeind.
Bekijk in de webshop
Living Light Stock Malachite & Azurite Electric blue - Malachiet & Azurite - Je Zelf gronden. Helpt je met loslaten en verbreekt de verbinding met oude onbewuste, steeds terugkerende reacties, waar je zenuwstelsel aan gewend is geraakt en die zijn ontstaan door gebeurtenissen in het verleden, het cel geheugen en vaste overtuigingen. Om op een eenvoudige en soepele manier evenwicht in jezelf te vinden wanneer je overgaat naar nieuwe manieren van zijn. Breidt je bewustzijn van het multi-dimensionele universum uit. Helpt degenen die te vast of te gegrond zijn om lichter en minder compact te worden en helpt ook degenen die niet goed genoeg gegrond of te licht zijn om meer gegrond en evenwichtiger te worden. INGREDIENTS: This essence was produced using the indirect method of making gem essences, the energies of the colour Electric Blue, Malachite with Azurite, Jasper, distilled water, and grape alcohol/brandy.
Bekijk in de webshop
Living Light Stock Melchizedek Melchizedek - rechtvaardigheid. Wanneer je de moed en de overtuiging hebt om je hoge idealen van waarheid, vrijheid en wijsheid tegenover je medemensen te handhaven, dan zijn het kwaliteiten die respect en bewondering verdienen. Hoe zou je het vinden om dagelijks meer van deze kwaliteiten te bezitten? Deze remedie inspireert in jou die moed en overtuiging om deze deugden en idealen te handhaven voor het welzijn van de mensheid. INGREDIENTS: The vibrational frequencies of Ruby + Living Light Royal Ruby Gem Essence and Living Light Melchizedek Essence in a solution of 80% distilled water and 20% grape alcohol/brandy used as a preservative.
Bekijk in de webshop
Living Light Stock Metatron Metatron - goddelijk schepping. Je zit om vier uur 's middags aan je bureau in je kantoor en je denkt na, je peinst over je leven, je carrière en de wereld om je heen - er komt een gedachte in je op, een beeld van iets bijzonders. Stap voor stap teken en ontwerp je dit idee tot lijnen op papier en wat komt tevoorschijn....het eerste vliegtuig. Deze remedie inspireert je om werktuigen en technologieën te ontwerpen en te scheppen voor een betere wereld. INGREDIENTS: The vibrational frequencies of Imperial Topaz + Living Light Golden Topaz Gem Essence and Living Light Metatron Essence and in a solution of 80% distilled water and 20% grape alcohol/brandy used as a preservative.
Bekijk in de webshop
Living Light Stock Picture Jasper Lime green - Picture Jasper - Omarm het nieuwe. Om op een zachte manier beperkende structuren en uitersten los te laten, zowel uit het verleden als het heden, zodat je nieuwe manieren van zijn kunt omarmen en kunt gronden op een vloeiende en gracieuze manier. INGREDIENTS: This essence was produced using the energies of the colour Lime Green, Picture Jasper, Sandstone, distilled water, and grape alcohol/brandy.
Bekijk in de webshop
Living Light Stock Quartz & Amethyst Rose - Bergkristal & Amethist stockflesje - Een nieuw bewustzijn van Liefde. Helpt je om op een liefdevolle en stralende manier de koorden van angst te verwijderen, die je tegen kunnen houden en kunnen verhinderen, dat je je vreugdevol en uitbundig op alle niveaus van je wezen manifesteert. Brengt je naar een nieuwe bewustwording van liefde, de bron die jou geschapen heeft. INGREDIENTS: This essence was produced using the energies of the colour Pink, Rose Quartz, Clear Quartz, an Amethyst cluster, distilled water, and grape alcohol/brandy.
Bekijk in de webshop
Living Light Stock Quartz & Tourmaline Zwart - Bergkristal & Toermalijn - De manifestatie van het Zelf. Om te voorschijn te komen vanuit diep in jezelf en vanonder lagen van ontkenning. Verwijdert negatieve emoties, waardoor het mogelijk wordt om je bewust te worden van en volledig te resoneren met de innerlijke regenboog van je ware zelf. Bemoedigt en troost als je jezelf ontwikkelt. INGREDIENTS: This essence was produced using the energies of the colour Black, Rutilated Quartz with Black and Watermelon Tourmaline, distilled water, and grape alcohol/brandy.
Bekijk in de webshop
Living Light Stock Rose Quartz Rose Quartz - het laten stromen van liefde. Een van de grootste kwalen van de mensheid in deze tijd is een gebrek aan eigenwaarde. Dit is een buitengewoon genezende remedie om gevoelens van zelfaanvaarding, zelfwaardering en liefde voor jezelf te bevorderen. Deze remedie helpt je ook om liefde te geven en te ontvangen, zonder verwachtingen. INGREDIENTS: The vibrational frequencies of Rose Quartz in a solution of 80% distilled water and 20% grape alcohol/brandy used as a preservative.
Bekijk in de webshop
Living Light Stock Royal Ruby Royal Ruby - versterking. Wanneer het financieel minder gaat, hebben wij een oplossing. Een remedie voor levensplezier, rijkdom en weelde, de Royal Ruby remedie versterkt de kwaliteiten van succes en overvloed en verdrijft twijfel aan jezelf. Deze remedie helpt je om je leven in eigen hand te nemen, om sterk te zijn en om de levens van degenen om je heen te versterken. INGREDIENTS: The vibrational frequencies of Ruby in a solution of 80% distilled water and 20% grape alcohol/brandy used as a preservative.
Bekijk in de webshop
Living Light Stock Sacred Emerald Sacred Emerald - herstel van het evenwicht. Heb je ooit stress ervaren? Verval je soms in uitersten? Het is in de huidige wereld niet altijd gemakkelijk om je evenwicht te bewaren. De Sacred Emerald verschaft je het evenwicht dat je nodig hebt, vooral wanneer je gestrest bent of onder druk staat om aan alle eisen te voldoen. Het is een uitstekende remedie voor een dagelijks evenwicht. INGREDIENTS: The vibrational frequencies of emerald in a solution of 80% distilled water and 20% grape alcohol/brandy used as a preservative.
Bekijk in de webshop
Living Light Stock Second Divine Flame Second Divine Flame - innerlijke wijsheid. Soms zijn we de weg kwijt in de wereld en hebben we een licht nodig om ons te helpen weer vaste grond te vinden. Het licht dat je nodig hebt is er in de vorm van de Second Divine Flame Essence. Deze remedie helpt je met het versterken van je innerlijke wijsheid, zodat je beter in staat zult zijn en de best mogelijke keuzes te maken, die je snel en met gratie weer naar die vaste grond zullen voeren. Het verkrijgen van deze vaste grond is het resultaat van de wijze keuzes die je elke dag maakt. INGREDIENTS: The vibrational frequencies of Imperial Topaz and Living Light Golden Topaz Gem Essence in a solution of 80% distilled water and 20% grape alcohol used as a preservative.
Bekijk in de webshop
Living Light Stock Seventh Divine Flame Seventh Divine Flame - vrijheid. Heb je ooit het gevoel gehad alsof je niet al je mogelijkheden benutte, of heb je je mogelijkheden verder willen ontwikkelen? Wanneer de rups een vlinder wordt en voor de eerste keer zijn vleugels spreidt, verheft hij zichzelf om een grotere vrijheid te ervaren. Hij weet dat hij nu naar grotere hoogten kan vliegen, verder dan hij ooit geweest is. Wanneer je verlangt naar grotere hoogten van menselijk potentieel en vrijheid is dit een remedie voor jou. Het is de meest verheffende van de Living Light Essences. INGREDIENTS: The vibrational frequencies of Amethyst and Living Light Holy Amethyst Gem Essence in a solution of 80% distilled water and 20% grape alcohol/brandy used as a preservative.
Bekijk in de webshop
Living Light Stock Sixth Divine Flame Sixth Divine Flame - echte vrede. Heb je uitgekeken naar die ideale relatie? Zou je je bestaande relatie naar een hoger niveau van vervulling willen brengen? Om een relatie gezond en sterk te houden is begrip, aandacht en liefde nodig. Deze remedie helpt ons om deze idealen in evenwicht te houden en bevordert een gezondere, meer gelukkige relatie met degenen waar we om geven en met onszelf. INGREDIENTS: The vibrational frequencies of Ruby and Living Light Royal Ruby Gem Essence in a solution of 80% distilled water and 20% grape alcohol/brandy used as a preservative.
Bekijk in de webshop
Living Light Stock Starry Sapphire Starry Sapphire - het richten van de wil. Met al die drukte in ons leven is het niet altijd gemakkelijk om gefocust en gecentreerd te blijven. Eindelijk hebben we hulp hierbij. De Starry Sapphire helpt je om gecentreerd, gegrond en gefocust te blijven; ze kan je ook helpen om je te concentreren en het kan je redding zijn tijdens je eindexamen en op lange werkdagen. INGREDIENTS The vibrational frequencies of Blue Sapphire in a solution of 80% distilled water and 20% grape alcohol/brandy used as a preservative.
Bekijk in de webshop
Living Light Stock Third Divine Flame Third Divine Flame - onvoorwaardelijke liefde. Het accepteren van de diepte en soms donkerste delen van onszelf is niet altijd gemakkelijk. We kennen allemaal die gedeelten in onszelf die we moeilijk kunnen erkennen en omarmen. Dit is een prachtige remedie om je te helpen om van alle aspecten van jezelf te houden en ze te accepteren, zonder uitzondering of terughoudendheid. "Misschien zijn we niet het bangst voor de duisternis, maar voor het licht dat binnen in ons schijnt". -Nelson Mandela. INGREDIENTS: The vibrational frequencies of Rose Quartz and Living Light Rose Quartz Gem Essence in a solution of 80% distilled water and 20% grape alcohol used as a preservative.
Bekijk in de webshop