Deva combinatie remedies
Deva combinatie Nr. 1- Eerste Hulp met Lotus Een belangrijke combinatie om te gebruiken in alle crisissituaties, bij grote spanning en voor het overwinnen van alle moeilijkheden. Om kalm en rustig te blijven en om je hoofd koel te houden in moeilijke situaties. Kan ook preventief gebruikt worden als je een situatie met veel stress verwacht. Helpt je bij onrust, bij angst voor controle verlies of wanneer je je verloren en in de war voelt, (bij examens, ongewone situaties ...)(met de Lotus).
Bekijk in de webshop
Deva combinatie Nr. 10 - Zwangerschap Helpt de zwangere vrouw zowel lichamelijk als emotioneel door de emoties in evenwicht te brengen en door het loslaten van de lichamelijke stress. Vermindert misselijkheid en verzacht maagproblemen. Voor het overwinnen van nervositeit en overgevoeligheid. Versterkt de band met de baby al voor de geboorte. Zorgt voor het ontwaken van moederlijke kwaliteiten en ontwikkelt het vertrouwen dat je een goede moeder kunt zijn.
Bekijk in de webshop
Deva combinatie Nr. 11 - Vroege Jeugd Deze combinatie helpt je met het aanleren van sociale vaardigheden. Moedigt het kind aan om open in de wereld te staan. Voor het ontwikkelen van harmonieuze relaties met de omgeving, zowel binnen als buiten de familie. Brengt de moeder-kind relatie in evenwicht. Stimuleert gevoelens van warmte en versterkt tederheid tussen het kind en degene rondom hem/haar. Vrienden kunnen maken en de angst voor andere overwinnen. Bevordert een evenwichtig zelfvertrouwen. Voor het behouden en versterken van de spontane artistieke creativiteit in het kind, vooral wanneer de sociale omgeving die creativiteit onderdrukt. Speciaal bij slechte behandeling of verwaarlozing.
Bekijk in de webshop
Deva combinatie Nr. 12 - Puberteit Deze combinatie helpt bij de identiteitscrisis in de puberteit. Voor degenen die zich niet op hun gemak voelen met zichzelf. Integratie van de seksuele identiteit. Je eigen identiteit positief bevestigen en je ideeën verdedigen bij sociale of culturele druk of druk vanuit de familie. Voorkomt dat de puber zich terugtrekt in de droomwerelden, die de wilskracht verzwakken (drugs, passiviteit). Als je verward bent over je toekomst en nog geen richting in je leven hebt gevonden. Maakt de creatieve mogelijkheden vrij.
Bekijk in de webshop
Deva combinatie Nr. 13 - Volwassen Zijn Om afstand te kunnen nemen van dat wat je hebt meegemaakt in je leven en om een nieuwe zin aan je leven te geven. Als je het gevoel hebt dat het leven achter je ligt. Wanneer je je hierdoor verbitterd, hard, bedrukt en moedeloos voelt. Geeft nieuwe kracht en gaat de verharding tegen die onstaat met de jaren. Overwint de angst voor het ouder worden of om jezelf ouder te zien worden. Om gewoontes te doorbreken die je ontwikkeling tegenhouden. Laat je gemakkelijker door de memopauze heen gaan, als een gezonde en positieve overgang.
Bekijk in de webshop
Deva combinatie Nr. 14 - Verandering Een combinatie voor verandering, transformatie en zelfonderzoek. Wanneer het nodig is om oude gewoontes en gedrag op te geven dat niet past in de huidige situatie en waaraan niet langer behoefte is. Deze combinatie wordt aanbevolen voor alle kleine of grotere veranderingen: verhuizen, verandering van sociale omgeving, verandering van baan, scheidingen. Om jezelf te bevrijden van emotionele banden uit het verleden die je verhinderen om verder te gaan. Om bij jezelf te blijven tijdens belangrijke veranderingen en om vooruit te kijken naar de toekomst met moed en vertrouwen. Versterkt de drang tot veranderen en helpt je om niet vast te blijven zitten in traagheid en inactiviteit. Om je eigen weg te volgen, onafhankelijk van alle uitwendige invloeden. Als je los wilt komen van een verkeerd beeld van jezelf, dat ook door anderen kan worden opgelegd.
Bekijk in de webshop
Deva combinatie Nr. 15 - Moed Aanbevolen voor alle spannende situaties, waarin je kalm en rustig moet blijven. In alle onnatuurlijke sociale situaties (familie, beroep), als de stress ervoor zorgt dat je je slecht voelt en/of onrustig of gespannen bent. Geeft kracht wanneer je in een omgeving bent die uit evenwicht brengt, wanneer de emoties van mensen om je heen je verstoren en je niet vrij kunt handelen. Bij alle bezigheden die ervoor zorgen dat oude angsten naar boven komen.
Bekijk in de webshop
Deva combinatie Nr. 16 - Troost Zorgt voor emotionele vrijheid van het hart en geeft rust en vrede in het hart bij verdriet. Voor moed en vertrouwen en helderheid in situaties waarin je geen uitweg meer ziet.
Bekijk in de webshop
Deva combinatie Nr. 17 - Vrouwelijke Cyclus De Vrouwelijke cyclus combinatie verlicht het emotionele ongemak dat gepaard gaat met PMS. Het zorgt voor een balans tussen het emotionele evenwicht en de harmonie van de vrouw tijdens haar cyclus.
Bekijk in de webshop
Deva combinatie Nr. 18 - Vrouwelijk Comfort De bloemige samenstelling van de vrouwelijke comfort combinatie verlicht het ongemak dat gepaard gaat met de menopauze en perimenopauze. Het nodigt je uit om nieuwe creatieve mogelijkheden te verkennen en je leven opnieuw uit te vinden met zachtheid en vastberadenheid.
Bekijk in de webshop
Deva combinatie Nr. 19 - Herboren Gevoel De Herboren gevoel combinatie helpt bij het herstellen van diepe rust en volledige fysieke, mentale en emotionele integriteit na een situatie van totale uitputting. Het biedt een solide basis om uit een burn-out te komen en verder te gaan met kracht, vertrouwen, vitaliteit en optimisme.
Bekijk in de webshop
Deva combinatie Nr. 2 - Rustige Slaap Deze combinatie wordt aanbevolen om zowel kinderen als volwassenen te kalmeren wanneer ze niet kunnen ontspannen, niet in slaap kunnen komen of 's nachts rusteloos zijn (nachtmerries, slaapstoornissen... ). Kinderen die last hebben van stemmingswisselingen en extreme emotionele reacties, worden rustig en ontspannen van deze combinatie. Ze is ook goed voor mensen die hyperactief zijn en die het moeilijk vinden om aan het eind van de dag de knop om te zetten. Je kunt deze combinatie ook gebruiken als je last hebt van voortdurende terugkerende gedachten en/of constante zorgen.
Bekijk in de webshop
Deva combinatie Nr. 20 - Levensvreugde Ervaar de levensvreugde die ons gegeven wordt door de natuur. Deze combinatie vervult je met een vloeiende en lichte energie. Helpt je weer verbinding te maken met de vreugde en het licht in jezelf. Laat je weer door het leven dansen en helpt je je dromen te realiseren. Gebruik: Neem de gebruikelijke dosis (4 druppels 4 keer per dag). Samenstelling: Bloesemremedies in gelijke hoeveelheden van: Abrikoos*, Wilde kers*, Rode klaproos*, Rozenbottel* en Mosterd*.
Bekijk in de webshop
Deva combinatie Nr. 3 - Fysieke Ontspanning Deze combinatie wordt aanbevolen voor sporters en mensen die zwaar lichamelijk werk verrichten. Gebruik de remedie voor en na lichamelijke inspanning. Dit houdt het lichaam soepel en lening en de spieren ontspannen. Het verbetert de coördinatie tussen lichaam en geest voordat je tot actie overgaat en ondersteunt herstel na zware inspanning. Deze combinatie wordt aanbevolen voor hyperactieve mensen, die teveel willen doen en het uiterste van hun lichaam vragen.
Bekijk in de webshop
Deva combinatie Nr. 4 - Bescherming = Emotionele Bescherming Deze combinatie wordt aanbevolen voor degenen die zich kwetsbaar voelen ten opzichte van andere mensen en naar hun omgeving. Geeft bescherming tegen verstorende invloeden die in de omgeving aanwezig zijn. Deze kunnen psychisch zijn (negatieve gedachten en bedoelingen) of fysiek (radioactiviteit, elektrische en elektromagnetische vervuiling, computers). Voor gevoelige mensen, die gemakkelijk te beïnvloeden zijn of die een gevoelige karakter hebben en zich te gemakkelijk identificeren met hun omgeving. Voor extreem gevoelige mensen die zich snel terugtrekken en in zichzelf keren, geeft bescherming tegen negativiteit in de omgeving en helpt met het overwinnen van onzekerheid.
Bekijk in de webshop
Deva combinatie Nr. 5 - Evenwichtige Seksualiteit Brengt evenwicht in de emoties en de seksualiteit. Maakt het gemakkelijker om diepe gevoelens tot uitdrukking te brengen en laat je eerlijk kijken naar hoe je omgaat met je liefdesleven. Deze combinatie wordt aanbevolen bij een onevenwichtige seksualiteit, wanneer seksualiteit gaat overheersen ten koste van andere waarden of wanneer dit de oorzaak is van een conflict in de relatie. Laat gevoelens van liefde en lichamelijke passie evenwichtig samengaan. Brengt warmte en vitaliteit in de seksualiteit.
Bekijk in de webshop
Deva combinatie Nr. 6 - Vrij Zijn = Vrijheid Om af te komen van slechte gewoontes, zowel op het lichamelijke als het psychische vlak. Wanneer je te geprikkeld bent, ongeduldig en/of een slecht humeur hebt. Deze emoties komen vooral veel voor wanneer je probeert te stoppen met een slechte gewoonte. De Vrij zijn - Vrijheid combinatie stimuleert vitaliteit en brengt weer orde en regelmaat in je leven als dit verstoord is geweest.
Bekijk in de webshop
Deva combinatie Nr. 7 - Bij Jezelf Blijven = Loslaten Deze combinatie wordt aanbevolen voor degene die in een negatieve omgeving wonen en hieronder lijden. Ze is voor mensen die het gevoel hebben dat ze vreemdelingen zijn op aarde. Om weer verbinding te maken met je wortels en innerlijke stabiliteit te vinden. Door de ziel te helpen zijn spirituele natuur tot uitdrukking te brengen, worden we ervan bewust dat we de beperkingen van de fysieke wereld kunnen overwinnen. Gebruikt voor de stress van het stadsleven (overbelasting van de zintuigen door te veel indrukken, geluiden, beelden; de indruk dat je gevangen zit op een drukke plaats.
Bekijk in de webshop
Deva combinatie Nr. 8 - Studies en Examens Voor een optimaal gebruik van je verstandelijk kwaliteiten, helpt je om je verbaal uit te drukken. Ontwikkelt intellectueel inzicht en het vermogen om zaken samen te voegen door het versterken van begrijpelijk overzicht en om niet gevangen te raken in details. Voor het overwinnen van mentale luiheid en voor het helder en samenhangend uitdrukken van gedachten. Voor het stimuleren van je creative mogelijkheden en het integreren van je leerprocessen. Goed bij research, studie, examens, onderwijs en schrijven. Aanbevolen voor studenten, onderzoekers en sprekers.
Bekijk in de webshop
Deva combinatie Nr. 9 - Familieband Verstrekt de familieband. Ontwikkelt emotionele banden. Ondersteunt communicatie, geeft begrip en helpt met het tot uitdrukking brengen van diepe gevoelens binnen een groep of familie. Voor het overwinnen van emotionele verstoringen die te maken hebben met generatieconflicten en ook voor het oplossen van het daardoor ontstane verdriet en de verwarring. Bevordert het begrip en de oplossing van negatieve familiepatronen die nadelig zijn voor het samenleven met anderen. De combinatie wordt aanbevolen wanneer door alledaagse situaties barriëres ontstaan tussen leden van de familie of de groep.
Bekijk in de webshop