Alaska Combinaties
Alaska combinatie Animal Care ANIMAL CARE eerste hulp voor dieren bestaat uit; Alpine, Azalea, Black Tourmaline, Chimimg Bells, Cotton Grass, Horsetail, Jadeite Jade, Lady's Slipper. Voor wilde dieren: Als ze gewond zijn of agressief als gevolg van menselijke handelingen. Wanneer ze opgesloten moeten worden. In aanraking zijn gekomen met gifstoffen. Voor huisdieren: Wanneer hun baas niet langer voor hen kan zorgen. Bij mishandeling, slechte behandeling of aanraking met gifstoffen. Wanneer ze verlaten zijn. Wanneer ze zichzelf verwonden. Wanneer ze veel alleen zijn of afgesneden van de natuur.
Bekijk in de webshop
Alaska combinatie Beyond Words BEYOND WORDS Azurite, Devil's club, Lamb's quarters, Lapis lazuli, Sweet-gale, Twinflower, Yellow violet. Zorgt dat je je beter kunt uiten, zowel verbaal als non-verbaal. Helpt bij de uitwisseling van ideeën met de intentie om elkaar te begrijpen. Of het nu het delen is van diepe gevoelens in relaties of geïnspireerd spreken in het openbaar, deze combinatie zal je denken en spreken verbeteren, zowel vanuit het hoofd als vanuit het hart. Om te communiceren over je gevoel en je emoties zonder in de verdediging te gaan. Je gedachten verhelderen en organiseren zodat je jouw mening accuraat kunt verwoorden. Om te luisteren met je hart en je waarheid duidelijk en helder vanuit je hart te spreken. Je beschermd te voelen bij het spreken, vooral wanneer er een probleem of een controverse is over wat gezegd moet worden. Vergroot je kracht en zelfvertrouwen zodat je jezelf op een natuurlijke manier kunt uiten zonder beperking, compromis of verlegenheid, in alle omstandigheden. Gebruik: om je voor te bereiden op spreken in het openbaar, een les of workshop te geven, bij sollicitaties, om conflicten in een groep op te lossen.
Bekijk in de webshop
Alaska combinatie Calling All Angels CALLING ALL ANGELS is een combinatie die je helpt om in contact te komen met de liefde, begeleiding en bescherming van het engelenrijk. Ze brengt een heel zachte, liefdevolle en serene energie in je hart, je fysieke lichaam en omgeving. Angelica - Brengt je in contact met de weldoende en beschermende krachten van het engelenrijk. Geeft je in alle situaties het gevoel dat je altijd begeleid, ondersteund en beschermd wordt door de engelen. Chalice Well - Een omgevingsremedie die gemaakt is in Glastonbury, Engeland. Ze bevat de energie van overvloedige steun vanuit het engelen-, elementalen-, planten- en mineralenrijk. Chiming Bells - De remedie voor blijheid. Om de blijheid en de vrede van de engelen in je fysieke lichaam en je leefomgeving op te roepen. Kunzite - Heft de sluier op tussen het engelen- en het mensenrijk en brengt je dichter bij je engelennatuur. Helpt je om de liefde van het engelenrijk te ervaren in je fysieke lichaam en verankert engelenenergie structureel in je omgeving. Calling all angels - engel- bescherming/steun bestaat uit: Angelica, Chalice Well, Chiming Bells, Kunzite. Suggesties voor gebruik: neem deze combinatie in, doe ze in je bad en in een spray-flesje wanneer je de liefdevolle energie van de engelen op wilt roepen.
Bekijk in de webshop
Alaska combinatie Easy Learning EASY LEARNING Blue topaz, Bunchberry, Lapis lazuli, Star ruby, Stinging nettle, White spruce. Ondersteunt alle aspecten van het leren zowel bij kinderen als volwassenen. De remedie versterkt je concentratie zodat je aandacht kunt schenken zonder afgeleid te worden. Ze helpt met het verwerken en integreren van informatie en daarbij vergroot het je begrip en de logische toepassing van de kennis. Ze vergroot de kwaliteit om hogere frequenties van denken in je leerprocessen toe te laten. Te gebruiken bij: Studeren en het voorbereiden op examens. Het opwekken van interesse in nieuwe onderwerpen en nieuwe manieren van leren. Verwijderen van mentale verwarring en versterking van helderheid en alertheid. Voor mensen die snel overvoerd worden door te veel informatie. Als je snel afgeleid bent en het moeilijk vindt om je te concentreren. Voor kinderen en volwassenen met een leerstoornis. Om intuïtieve gedachtes te integreren met praktische actie en toepassing. Verbetert het onthouden van informatie die je hoort of leest. Gebruik: de Easy learning combinatie kan als steun gebruikt worden bij alle leerprocessen of leerervaringen.
Bekijk in de webshop
Alaska combinatie Fireweed Combo FIREWEED COMBO ondersteunt een proces van transformatie en verandering. Het algehele genezende effect van deze formule kan beter begrepen worden als we kijken naar de manier waarop transformatie processen in de natuur voorkomen. Wanneer een onevenwichtig patroon voorkomt in de natuurlijke omgeving, zorgt de natuur voor een katalysator, zoals een storm, een aardbeving, een vulkaanuitbarsting of een vloedgolf, om dit patroon te verbreken. Deze schijnbaar "verstorende" energie schept de ruimte voor de vorming van nieuwe energiepatronen. De Fireweed Combo formule werkt op een zelfde manier binnen het mensenrijk door de natuurlijk voorkomende processen van transformatie en vernieuwing binnen het menselijk energiesysteem en het fysieke lichaam te ondersteunen. Fireweed - Helpt je energiesysteem om zich voor te bereiden op verandering door te werken aan je grondende verbinding met de aarde, zodat wanneer een proces begint, je een solide basis hebt om vanuit te werken. River Beauty - Werkt op de emotionele of gevoelsaspecten van verandering, helpt je bij het herkennen en loslaten van onderdrukte emotionele energieën die vaak verbonden zijn met de patronen die je probeert los te laten. White Fireweed - Deze remedie helpt je om het hele transformatie proces te verplaatsen naar een dieper niveau door je te ondersteunen bij het loslaten van lagen diepe pijn en emotioneel trauma, die vastgehouden worden op het cellulaire niveau van het lichaam. Dwarf Fireweed - Werkt als een opzichter, helpt je om betrokken te blijven bij het transformatie proces totdat je alle problemen hebt opgelost die ermee verbonden zijn. De Fireweed combo bestaat uit: Fireweed, River Beauty, White Fireweed en Dwarf Fireweed.
Bekijk in de webshop
Alaska combinatie Go-Create GO-CREATE Blueberry pollen, Gold, Rock spring, Star sapphire. Om met gemak en zonder weerstand, effectief en efficiënt te scheppen wat je nodig hebt en verlangt in je leven. Deze combinatie zal je helpen om je beperkende overtuigingen los te laten, je meer waardig te voelen om de dingen die je verlangt te krijgen. Geeft het vertrouwen om te krijgen wat je werkelijk verlangt in je leven. Gebruik de Go-Create combinatie om: Voorouderlijke patronen te herstellen die het ontvangen blokkeren. Je bewustzijn te openen voor de onbeperkte overvloed van het universum. Je intentie en aandacht te richten op wat je wilt manifesteren in plaats van wat je mist. Vertrouwen in je vermogen om te scheppen. Je sterker te voelen in het hele co-creatieve proces. Gebruik: als je meer steun nodig hebt om je leven bewust te scheppen.
Bekijk in de webshop
Alaska combinatie Guardian GUARDIAN is een combinatie die je helpt om een sterk krachtveld van bescherming in je aura te creëren. Het roept positieve, harmonieuze energieën op die je helpen je energetische ruimte in te nemen, je aarding te handhaven en de bescherming van een sterke, gezonde begrenzing te voelen. De Guardian combinatie bestaat uit: Covellite, Devil's Club, Round-Leaf Orchid, Stone Circle, White Violet en Yarrow. Covellite - Deze edelsteenremedie geeft kracht, helderheid en afbakening aan je aura. Ze brengt een licht in je aura dat werkt als een beschermend filter en dat je aanmoedigt om energetisch te ontspannen. Devil's Club - Een enorme, sterke plant met veel dorens en tere bloemen. Steunt je bij het opeisen en innemen van je ruimte, zowel fysiek als energetisch. Round-Leaf Orchid - Deze remedie geeft bescherming en steun om te kunnen leven en handelen vanuit het hart met gelijkmoedigheid, evenwicht en bewustzijn. Stone Circle - Een omgevings remedie die je een beschermde ruimte geeft om naar terug te keren voor rust en koestering na een reis of een avontuur. White Violet - Deze remedie brengt een speciaal soort bescherming in de aura, waardoor je in staat bent om functionele energetische grenzen te creëren en te handhaven. Yarrow - Versterkt de algehele integriteit van je energieveld, vooral in die gebieden die zwak zijn of te sterk reageren op invloeden van buitenaf. Suggesties voor gebruik: de Guardian combinatie kan gebruikt worden in alle gevallen wanneer je behoefte voelt aan meer bescherming. Spray ze in je omgeving nadat die schoongemaakt is met Purification om een nieuwe voedingsbodem voor evenwicht en bescherming te verankeren.
Bekijk in de webshop
Alaska combinatie Lighten up LIGHTEN UP versterkt je vermogen het licht uit te drukken, is verheffend, geeft energie, inspireert en voedt. Vooral bedoeld voor mensen die een tekort aan licht hebben, die depressief zijn, gevangen zitten in negatieve patronen of situaties of die zich afgesneden voelen van hun innerlijke bron van licht. De remedie bestaat uit: Carnelian, Grass of Parnassus, Orange Calcite en Solstice Sun. Te gebruiken bij: - je vermoeid bent of een gebrek aan energie voelt op lichamelijk niveau - seizoensdepressies - in de school, wanneer je teveel informatie op moet nemen - bij dieren, wanneer ze langer binnen moeten blijven
Bekijk in de webshop
Alaska combinatie Pregnancy Support PREGNANCY SUPPORT helpt vrouwen om ruimte in hun lichaam en in hun leven te scheppen voor de groei en ontwikkeling van de baby. Helpt moeders om hun verbinding met de aarde te versterken zodat ze goed voor zichzelf en hun familie kunnen zorgen. Versterkt de verbinding tussen de moeder, de vader en het kind. Zorgt dat moeders die zelf een traumatische geboorte hebben gehad, hier geen last van hebben bij de geboorte van hun eigen kind. Zorgt dat zowel de moeder als het kind bewust kiezen voor een verblijf op aarde. De Pregancy support kan gebruikt worden vanaf het begin van de zwangerschap tot na de geboorte van het kind. De remedie bestaat uit: Balsam Poplar, Bog, Devil's Club, Diopside, Emerald, Grove Sandwort, Ladies' Mantle en Northern Lady's Slipper.
Bekijk in de webshop
Alaska combinatie Purification PURIFICATION is een combinatie die "ruimtes reinigt", bedoeld om je persoonlijke energieveld en je omgeving te reinigen en schoon te maken. Ze kan gebruikt worden om vastzittende energiepatronen op elk niveau los te maken en te reinigen. De remedie bestaat uit: Black Tourmaline, Fireweed, Portage Glacier en Sweetgrass. Black Tourmaline - Deze edelsteenremedie is een precisiegereedschap voor het loslaten van giftige of vastzittende energie uit het denken, de emoties, het fysieke lichaam en de omgeving. Ze werkt door niet harmonieuze energieën te absorberen en ze uit te wisselen tegen frisse, schone energie. Fireweed - Het thema van deze remedie is: "het oude eruit, het nieuwe erin". Deze remedie werkt met het vuur-element en de energie van transformatie. Fireweed stimuleert de vernieuwing van energie op alle niveaus. Portage Glacier - Gletsjers verspreiden negatief geladen ionen die gifstoffen reinigen en de lucht verbeteren. Geeft kracht en evenwicht aan het hele energie systeem. Helpt je om alle energieën uit het lichaam en de omgeving los te laten fysieke lichaam en de omgeving te verwijderen. Suggesties voor gebruik: de Purification combinatie kan ingenomen worden, in bad gedaan worden en in een spray-flesje gebruikt worden. Spray er wat van in je auto of in je hotelkamer.
Bekijk in de webshop
Alaska combinatie Soul Support SOUL SUPPORT geeft kracht en stabiliteit in noodsituaties, bij stress, trauma en in tijden van verandering. Ze helpt ook om het evenwicht op alle niveaus weer te herstellen. Hieronder volgt een lijst van de gebruikte remedies en hun bijdrage aan de combinatie: Cattail Pollen - Om je innerlijke kracht en verbinding te handhaven wanneer je geconfronteerd wordt met moeilijke of tegenwerkende omstandigheden. Chalice Well - Geeft een gevoel van onbeperkte steun tijdens verandering en transformatie. Cotton Grass - Verplaatst de aandacht van de pijn en de shock van een verwonding naar het proces van genezing dat op hetzelfde ogenblik plaatsvindt. Sluit breuken in het etherische lichaam. Fireweed - Steunt het lichaam bij het loslaten van pijn, shock, trauma en ongemak als gevolg van een ongeluk of verwonding. Labrador Tea - Kalmeert extreme onevenwichtigheden in de fysieke, emotionele en mentale energie en helpt je om deze energieën te integreren, zodat je op een evenwichtige manier kunt functioneren. Malachite - Om je gronding op het fysieke niveau te handhaven. Harmoniseert de vier niveaus van zijn - fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel - en brengt ze met elkaar in overeenstemming. River Beauty - Verzacht de gevolgen van emotioneel trauma en helpt om je emotioneel evenwicht te herwinnen na een schokkende gebeurtenis. Om te herstellen nadat er door verdriet en leed veel tranen zijn gevloeid. Ruby - In tijden van overgang en ontreddering moedigt de Ruby je aan om aanwezig te blijven in je lichaam en verbonden te blijven met de aarde. White Fireweed - Kalmeert het emotionele lichaam nadat je een shock of trauma ondergaan hebt. Bevordert de genezing van pijnlijke ervaringen uit het verleden. Suggesties voor gebruik: doe in tijden van acute spanning vier druppels onder de tong direct uit het stockflesje of doe 4-6 druppels stock remedie in een glas water en neem hiervan regelmatig een slokje. Indien degene die de Soul support nodig heeft niet kan slikken, wrijf dan enkele druppels van de stockremedie op de lippen, de slapen en/of de polsen. De Soul support is geen vervanging van medische hulp. Verpakking: 7,5 ml
Bekijk in de webshop
Alaska combinatie Travel Ease TRAVEL EASE is vooral bedoeld om de negatieve effecten van vliegen te verzachten, inclusief het effect waarnaar gewoonlijk verwezen wordt als jetlag. Hier volgt een lijst van de remedies en hun bijdrage aan de combinatie: White Violet - Voor degenen die gevoelig zijn voor hun omgeving en die er problemen mee hebben om, zoals tijdens een vliegreis, gedurende langere tijd in een kleine, beperkte ruimte dicht op elkaar te zitten. Yarrow - Om de algehele integriteit van je energieveld te handhaven, dat wordt belaagd door de electro-magnetische straling in het vliegtuig en door het lawaai en de trilling die wordt veroorzaakt door het vliegtuig tijdens de vlucht. Covellite - Geeft je een concreet gevoel van je eigen beschermde ruimte, waarin je kunt ontspannen en van de vlucht kunt genieten. Black Tourmaline - Bevordert het loslaten van alle giftige of ongewenste energieën die je tijdens je reis opneemt. Smoky Quartz - Smoky Quartz zal je helpen je aarding te handhaven gedurende de vlucht en zal je helpen de energie van je lichaam synchroon en in overeenstemming te houden met de energie van de aarde als je van de ene plaats naar de andere gaat. Suggesties voor gebruik: begin voor een maximaal effect de Travel Ease remedie enkele dagen voor de vlucht in te nemen, neem ze minstens drie keer tijdens de vlucht en enkele dagen na het bereiken van je bestemming. Tijdens lange reizen kun je de remedie ieder uur nemen.
Bekijk in de webshop