Totaal balans

Energetisch Zilver

Gedestilleerd water en zilverdeeltjes variërend van 0,5-4 ppm. Het is een voedingssupplement en het helpt om bacteriën te doden. Het werd vroeger algemeen gebruikt als een natuurlijk antibioticum. Dit product bevat zuiver colloïdaal zilver en is effectiever dan ionische colloïdaal zilver, wat ook in de handel te krijgen is. Zuiver colloïdaal zilver bevat meer zilverdeeltjes.
Dosering: 2 tot 4 keer per dag een eetlepel bij acute klachten. Niet verdunnen met water. Kinderen tot ongeveer 10 jaar geeft men gewoonlijk 2 tot 4 keer per dag een dessertlepel.

Energetisch Goud

Colloïdaal goud verhoogt het IQ. Het werkt eetlust opwekkend. Volgens Dr. Nilo Cairo en Dr. A. Brinckman is het de voornaamste remedie tegen zwaarlijvigheid. Het stuurt het mechanisme van de lichaamswarmte aan en heeft een positief effect op opvliegers, prikkelbare gevoelens en wisselende stemmingen. Kortom het beïnvloedt veel mentale functies. In het algemeen verhoogt het de weerstand van het lichaam. Verder stimuleert het de levenskracht. Colloïdaal goud kan ook goed worden gebruikt samen met colloïdaal zilver, welke vooral als een natuurlijk antibioticum wordt gebruikt. Samen helpen ze om nieuwe vitaliteit te hervinden en de levensduur te bevorderen.
Dosering: 2 x per dag 5 druppels in de mond. Of volgens advies van therapeut.

Energetisch Electrum

Gedestilleerd water en goud, zilver en platinumdeeltjes variërend van 5-140 ppm. Het is een natuurlijk legering van de metalen goud, zilver en platina met soms nog sporen van koper en andere metalen. De bijzonderheden van deze legering waren in de oudheid reeds bekend, nadat men dit metaal in een rivier in Turkije had gevonden. Men verwerkte dit metaal meer algemeen in munten, maar speciaal werd het aangebracht op de top van obelisken en de Egyptische piramides, om zo bepaalde energieën te versterken. Electrum werkt vooral op de hogere energiecentra en integreert en versterkt de gevoelsenergie van het hartchakra en de mentale energie van het voorhoofdschakra en de geestelijke energie van het kroonchakra. Het is geschikt voor het optimaliseren en versterken van de spirituele ontwikkeling en het reinigen van de eigen energie.
Dosering: 2 x per dag 5 druppels puur in de mond. Of volgens advies van therapeut.

Energetisch Platinum

Colloïdaal platina is een natuurlijk mineralensupplement. Er zijn nog nooit bijwerkingen geconstateerd bij het gebruik van dit middel. Wel zullen mensen, die allergisch op platina reageren, van dit product moeten afzien. Ons colloïdaal platina is geen ionisch platina, zoals inferieure middelen, die hiervan op de markt zijn. De concentratie is tussen de 5 en 10 ppm, opgelost in gedestilleerd water. Voor zover bekend is colloïdaal platina niet toxisch en heeft ook geen negatief effect op het gebruik van medicijnen of supplementen. De platinumdeeltjes hopen zich niet op, maar het lichaam scheidt ze weer af binnen 72 uur, nadat het zijn werk heeft gedaan.
De werking: Platinum werkt op het weefselherstel. Het verhoogt de elektrische overdracht tussen de synapsen, waardoor er een sterkere prikkel komt om weefsels te herstellen. Speciaal weefsel van het hart, thymus en het gehele endocriene systeem.
- verhoogt mentale energie en concentratie
- verbetert mentale scherpzinnigheid
- verbetert het vermogen tot creativiteit
- maakt het mogelijk om helder te dromen
- verbetert het geheugen
- bevordert de libido voor zowel man als vrouw
- ondersteunt het DNA herstel
Aanbevolen dosering: 2 x per dag 5 druppels puur in de mond. Of volgens advies van therapeut.