Australian Bush Flower Essences Bloesemremedies
Bush Stock Alpine Mint Bush Bij mentale en emotionele uitputting, gebrek aan vreugde en zwaarwegende verantwoordelijkheid. Geeft nieuwe kracht, vreugde en vernieuwing. Dit is een remedie voor degenen in dienstverlenende beroepen, die emotioneel veel van zichzelf geven. Wanneer je veel moet denken aan hoe te helpen en genezen, creatief bent en je ook nog vaak verantwoordelijk voelt voor anderen. Als gevolg hiervan kun je dusdanig moe worden, dat de vreugde uit je leven verdwijnt en het gevoel ontstaat: "waarom zal ik me druk maken". De remedie werkt op een mentaal en emotioneel niveau, brengt de lente terug in je leven en in het werk dat je doet. Ze verfrist en revitaliseert wanneer er een gevoel is van mentale en emotionele uitputting.
Bekijk in de webshop
Bush Stock Angelsword Bij spirituele verwarring, spirituele lichtgelovigheid en het zoeken naar antwoorden buiten jezelf. Geeft toegang tot de gaven van vorige levens. Deze remedie zorgt voor het vinden van je eigen spirituele waarheid, doordat je door een hoop verwarring en desinformatie heen werkt. Ze helpt met het onderscheid maken van waarheid in "gechannelde boodschappen". Door het gebruik van de Angelsword kun je toegang krijgen tot de gaven die ontwikkeld zijn in vorige levens. Ze geneest het verleden niet, maar zorgt dat je er toegang tot krijgt en brengt het naar het nu. Je kunt deze remedie het beste alleen gebruiken en niet al te lang. Ze beschermt tegen invloeden van buitenaf zodat je informatie van het hoger zelf kunt ontvangen en herstelt het hele energieveld.
Bekijk in de webshop
Bush Stock Autumn Leaves Maakt het mogelijk om de andere zijde te horen, te zien en te voelen en om open te staan voor die begeleiding en communicatie. Ze versterkt het gevoel van loslaten en verdergaan op een zeer diepgaande manier. De bladeren zijn verzameld op een heilige plaats, op het moment in de herfst dat ze loslieten van de boom. Deze remedie zal ook de overgang van de fysieke wereld naar de spirituele wereld gemakkelijker maken.
Bekijk in de webshop
Bush Stock Banksia Robur Voor mensen die meestal erg dynamisch zijn. Helpt met het overwinnen van een tijdelijk verlies van energie en enthousiasme dat veroorzaakt is doordat je opgebrand bent door frustratie of ziekte. Geeft energie, plezier en interesse in het leven.
Bekijk in de webshop
Bush Stock Bauhinia Bij weerstand om te veranderen, starheid en ergernissen. Helpt om open te staan voor nieuwe opvattingen en ideeën. Voor acceptatie en openheid van geest.
Bekijk in de webshop
Bush Stock Billy goat plum Bij een seksuele afkeer en een hekel hebben aan of het afschuwelijk vinden van een deel van je lichaam. Geeft seksueel genot en plezier en acceptatie van je eigen lichaam.
Bekijk in de webshop
Bush Stock Black Eyed Susan Het middel tegen stress, gejaagdheid en het voortdurend bezig zijn. Bij constante inspanning en ongeduld. Ze helpt je om het wat rustiger aan te doen en geeft je het vermogen om naar binnen te keren. Maakt je stil en geeft innerlijke rust.
Bekijk in de webshop
Bush Stock Bluebell Wanneer je afgesloten bent van je gevoel, bij faalangst of bij hebzucht. Opent je hart en laat anderen met plezier hier in delen.
Bekijk in de webshop
Bush Stock Boab Wanneer je negatieve gedachtepatronen uit de familie en negatieve ervaringen uit het verleden vasthoudt. Bevrijdt van negatieve gebeurtenissen uit het verleden binnen de familie zoals misbruik en vooroordeel. De Boab remedie reinigt de patronen van de voorouders - negatieve patronen die van generatie op generatie zijn doorgegeven. De energiespiraal die bestaat binnen de boom vertegenwoordigt de vele negatieve patronen en overtuigingen die geërfd worden van voorvaderen. De Boab remedie kan de eigenschap ongedaan maken om dezelfde patronen leven na leven te herhalen. Ze geeft inzicht in deze kernpatronen en alle daaruit voortkomende overtuigingen en zal deze verwijderen. Wanneer je geleden hebt onder mishandeling of vooroordelen.
Bekijk in de webshop
Bush Stock Boronia Bij dwanggedachten en het vasthouden van onlangs geëindigde relaties. Geeft mentale rust, sereniteit en helderheid van geest en gedachten.
Bekijk in de webshop
Bush Stock Bottlebrush Wanneer je door essentiële levensveranderingen heen gaat zoals bijvoorbeeld: de puberteit, pensionering en zwangerschap en hier regelmatig door wordt overstelpt. Bij het vasthouden van het verleden en oude gewoontes. Schept een band tussen moeder en kind, geeft de kracht om moeilijkheden aan te kunnen; geeft sereniteit en kalmte en helpt met het loslaten.
Bekijk in de webshop
Bush Stock Bush Fuchsia Wanneer je moeilijk kunt leren; bij dyslexie (woordblindheid), stotteren en bij het negeren van positieve gevoelens. Deze remedie is onovertroffen met betrekking tot het oplossen van leerproblemen. Integreert de linker- en rechterhersenhelft en brengt deze in evenwicht. Helpt je duidelijk en gecoördineerd te spreken en de intuïtie te ontwikkelen.
Bekijk in de webshop
Bush Stock Bush Gardenia Wanneer je te veel aandacht schenkt aan je eigen wereld en je eigen zaken, wanneer je geen aandacht schenkt en je je niet bewust bent van degenen die dicht bij je staan. Geeft hartstocht en hernieuwde belangstelling in je partner; verbetert de communicatie met degenen die dicht bij je staan.
Bekijk in de webshop
Bush Stock Bush Iris Bij angst voor de dood, bij een te materialistische, atheïstische benadering van het leven. Uitspattingen in "seks, drugs en rock en roll", waarbij een ontkenning bestaat van het spirituele. Geeft spiritueel inzicht en laat je inzien dat er meer is dan het materiële en de vijf zintuigen kunnen waarnemen. Laat je geestelijk ontwaken en geeft je bescherming vanuit het universum.
Bekijk in de webshop
Bush Stock Calophyllum Calophyllum helpt iemand zijn leiderschapskwaliteiten te ontwikkelen en te activeren. Ze zijn erg enthousiast, hebben een sterke band met het Geestelijke, waardoor ze zeker weten waar ze heen gaan en wat ze moeten doen. Het zijn zeer positieve, gefocuste mensen met een enorme veerkracht, vastberadenheid en focus. Het zijn inspirerende leiders, ze willen niet alleen de weg wijzen, maar ze geven om en willen zich verenigen en anderen meenemen. "Kom op, dit is de weg, laten we gaan!" luidt hun klaroengeschal. Ze willen het beste voor iedereen. Ze hebben een sterk gevoel voor moraliteit, waarvoor ze zullen vechten. Ze laten zich door niets tegenhouden of in de weg staan ​​van waar ze heen gaan.
Bekijk in de webshop
Bush Stock Christmas Bell De Christmas Bell geeft je plezier in het geven en ontvangen, niet alleen van liefde maar ook van materiële zaken. Krijg niet het verkeerde idee, dit is een geweldige en krachtige remedie die helpt bij het manifesteren van je verlangens. Ze is goed voor iedereen die een gevoel van tekort ervaart.
Bekijk in de webshop
Bush Stock Crowea Wanneer je je zorgen maakt, stress hebt en het gevoel hebt dat je je niet voelt zoals je je zou moeten voelen. Wanneer je uit evenwicht bent. Geeft vrede en innerlijke rust, herstelt emotionele balans en evenwicht, voor vitaliteit.
Bekijk in de webshop
Bush Stock Dagger Hakea Bij woede en verbittering in relatie tot je naaste familie, vrienden of oude (liefdes) relaties. Helpt je om te vergeven en helpt je bij het loslaten van wrok en verbittering; het open en eerlijk kunnen laten zien van je gevoelens.
Bekijk in de webshop
Bush Stock Dog Rose Wanneer je angstig, onzeker en verlegen bent. Wanneer je bang bent voor andere mensen, bij onbenullige angsten. Geeft (zelf)vertrouwen en moed in alle omstandigheden. Laat je houden van het leven en van gezelschap.
Bekijk in de webshop
Bush Stock Dog Rose of the Wild Forces Bij angst voor controleverlies. Bij fysieke pijn zonder duidelijke oorzaak. Geeft emotioneel evenwicht en kalmte. Geeft geestelijke gezondheid in zware tijden. Wanneer je bang bent om de controle te verliezen, wanneer de emoties zo intens zijn dat er een gevoel ontstaat van totaal controleverlies.
Bekijk in de webshop
Bush Stock Emergency Dit is stock niveau is geschikt om zelf te verdunnen. EERSTE HULPREMEDIE Positieve kwaliteit: Ondanks alles verder gaan. Onevenwichtigheid: Paniek. Spanning. Angst. Heel goed bij emotionele verstoringen. Heeft een kalmerend effect tijdens een crisis. Wanneer iemand specialistische medische hulp nodig heeft, zal deze remedie steun geven tot er behandeling beschikbaar is. Neem deze remedie ieder uur in of indien nodig vaker tot de persoon zich beter voelt. Deze combinatie bestaat uit: Angelsword, Crowea, Dog Rose of the Wild Forces, Fringed Violet, Grey Spider Flower, Sundew en Waratah.
Bekijk in de webshop
Bush Stock Five Corners Bij weinig eigenwaarde, vooral lichamelijk. Een afkeer hebben van jezelf. Voor een ingehouden persoonlijkheid. Eén van de belangrijkste van de Bush remedies. Liefde voor en acceptatie van jezelf; van je eigen schoonheid kunnen genieten.
Bekijk in de webshop
Bush Stock Flannel Flower Er niet van houden om aangeraakt te worden of niet van lichamelijke activiteit houden. Bij gebrek aan gevoeligheid, speciaal voor mannen die ongevoelig, grof of ruw zijn. Maakt gevoeliger en zachter bij aanraking en bij gevoeligheden. Geeft plezier in alle lichamelijke activiteiten, geeft emotioneel vertrouwen, sensualiteit.
Bekijk in de webshop
Bush Stock Freshwater Mangrove Een geblokkeerd hart als gevolg van verwachtingen of vooroordelen die je hebt aangeleerd. Leert je open te staan voor nieuwe ervaringen, mensen en veranderingen. Op een gezonde manier twijfelen aan traditionele waarden en overtuigingen. De kwaliteit van de remedie is het loslaten en genezen van mentale vooroordelen, ze staat het hart toe zich te openen zonder oordeel. Deze remedie laat je zowel op het mentale, als op het niveau van het hart open staan voor verschuivingen in de waarneming, maar is ook voor alle veranderingen die plaatsvinden.
Bekijk in de webshop
Bush Stock Fringed Violet Bij shocks en trauma en bij beschadiging van de aura, wanneer de energie en vitaliteit door anderen of door straling worden afgetapt. Verwijdert de gevolgen van recent of oud trauma. Geeft psychische bescherming en bescherming van de energie. Gezondheid en vitaliteit.
Bekijk in de webshop
Bush Stock Green Essence De Green Essence helpt het lichaam te reinigen van gist, schimmels en parasieten. Ze kan het beste twee weken lang ingenomen worden, zeven druppels, vijf minuten voor de maaltijden. Uitwendig kan de Green Essence gebruikt worden voor het behandelen van huidproblemen. Doe zeven druppels van de Green Essence in een kommetje met water, sprenkel op de betreffende plaats en laat dit opdrogen. Doe dit twee weken lang ’s morgens en ’s avonds. Hiervoor moet je elke twee dagen een verse voorraad maken. Gebruik de Green Essence niet tegelijk inwendig en uitwendig, omdat de reactie dan te sterk kan zijn voor de huid. Als je de Green Essence gebruikt adviseren we het volgende. Je kunt het beste zowel de Green Essence als de Peach-flowered Tea-tree twee weken lang gebruiken, de Green Essence drie keer per dag voor de maaltijd. De twee weken daarop volgend neem je ’s morgens en ’s avonds een combinatie van Spinifex, Bottlebrush en Peach-flowered Tea-tree. Daarna neem je de Peach-flowered Tea-tree nog eens twee weken lang ’s morgens en ’s avonds. Neem nadat je twee weken dit hebt gedaan, de Green Essence weer in voor twee of vier weken. Je kunt in het begin van het proces ook gebruik maken van een goed merk acidophilus of bifidus cultuur. Vermijdt tijdens deze periode voedsel met suikers of gist, zoals alcohol, azijn, (vegetarische) bouillon etc.
Bekijk in de webshop
Bush Stock Green Spider Orchid Bij nachtmerries en fobieën. Bij behoefte aan acceptatie. Helpt bij het loslaten van angsten en fobieën. De Green Spider Orchid is een plant die veel te maken heeft met hogere leringen en filosofieën en dieper inzicht. Dit is een uitstekende remedie voor mensen die op zoek zijn naar diepere en hogere niveaus. Deze remedie is heel goed voor het bewaken van informatie totdat er van binnen genoeg energie is opgebouwd, waardoor de informatie kan worden opgenomen, voordat je deze kennis naar buiten laat komen. Deze remedie helpt ook tegen nachtmerries die kinderen kunnen hebben als die te maken hebben met het verleden, dit in tegenstelling met nachtmerries die opkomen vanuit een onbekende oorzaak (Grey Spider Flower).
Bekijk in de webshop
Bush Stock Grey Spider Flower Bij doodsangst, paniek en angst voor paranormale of psychische aanvallen. Geeft vertrouwen, rust en moed. Goddelijke bescherming.
Bekijk in de webshop
Bush Stock Gymea Lily Deze remedie is tegen overmatige trots en arrogantie en bij een dominerende persoonlijkheid. Bij statuszoekers, die ervan houden om gezien en opgemerkt te worden; bij het zoeken van glamour en status. Geeft een gevoel van nederigheid. Bevordert het bewust zijn van en het hebben van waardering voor anderen.
Bekijk in de webshop
Bush Stock Hibbertia Bij overdreven zelfdiscipline; het verslaafd zijn aan het vergaren van kennis; zelfverbetering en fanatisme. Geeft acceptatie van jezelf, het gebruiken en accepteren van de aangeboren kennis en ervaringen zonder boven anderen te willen staan; tevreden zijn met de eigen kennis.
Bekijk in de webshop
Bush Stock Illawarra Flame Tree Wanneer je lijdt aan een sterk gevoel van afwijzing. Wanneer je je buitengesloten voelt. Bij angst voor verantwoordelijkheid. Geeft zelfwaardering, (zelf)vertrouwen; op zichzelf kunnen steunen en innerlijke kracht.
Bekijk in de webshop
Bush Stock Isopogon Wanneer je slecht van geheugen bent of niet hebt kunnen leren van ervaringen uit het verleden. Bij seniliteit. Wanneer je hardnekkig probeert anderen te blijven controleren en te manipuleren. Geeft het vermogen om van opgedane ervaringen te leren, brengt vergeten capaciteiten en herinneringen in het geheugen terug, leert je om flexibel en met begrip met anderen om te gaan.
Bekijk in de webshop
Bush Stock Jacaranda Wanneer je je met te veel dingen bezighoudt, maar het niet afmaakt. Wanneer je wispelturig bent en doelloos haast. Bevordert de besluitvaardigheid, maakt helder van geest en geeft het vermogen om snel en doelgericht te denken.
Bekijk in de webshop
Bush Stock Kangaroo Paw Wanneer je op het sociale vlak nog onvolwassen bent, voor klungelige of onhandige personen. Wanneer je ongevoelig bent voor de behoeften van anderen. Geeft ontspanning, gevoeligheid, het "laten gaan" en het plezier in mensen.
Bekijk in de webshop
Bush Stock Kapok Bush Wanneer je snel ontmoedigd bent en snel opgeeft; bij gelatenheid en apathie. Geeft doorzettingsvermogen; inzicht in hoe bepaalde dingen werken, zoals bijvoorbeeld machines of computers en ertoe bereid zijn om de inspanning op te brengen om er mee aan de slag te gaan. Helpt je met het aanpakken van je levensuitdagingen.
Bekijk in de webshop
Bush Stock Lichen Deze remedie helpt bij het sterven; om bewust te worden van het licht, ernaar uit te kijken en ernaar toe te gaan. Het alternatief voor de ziel is om op het astrale niveau aan de aarde gebonden te blijven. Goed om te sprayen na een gewelddadige of plotselinge dood. Om de ziel zo snel mogelijk door het duister te laten gaan. Lichen helpt het etherische en fysieke lichaam om van elkaar te scheiden en zich voor te bereiden op de overgang.
Bekijk in de webshop
Bush Stock Little Flannel Flower Bij het ontkennen van "het kind" in de persoonlijkheid, voor te strenge volwassenen en ernstige, te snel opgroeiende kinderen. Geeft speelsheid, vreugde, plezier en laat je meestromen naar waar het leven je mee naar toeneemt.
Bekijk in de webshop
Bush Stock Macrocarpa Wanneer je vermoeid, uitgeput en opgebrand bent. Bij een slecht immuunsysteem en voor degenen die aan het herstellen zijn. De Macrocarpa vernieuwd de energie, kracht, vitaliteit en fysieke weerstand.
Bekijk in de webshop
Bush Stock Mint Bush Bij spirituele problemen en moeilijkheden. Wanneer je wanhopig bent en je je overweldigd voelt. Bij verwarring en chaos. Geeft kalmte. Geeft het vermogen om door te gaan. Bereid zijn voor een initiatie. Mint Bush is voor de spirituele zorgen en problemen waar je doorheen gaat net voor je initiatie. Bij het gevoel dat alles te moeilijk en te veel is. Wanneer je je opgebrand voelt voordat je overgaat naar een nieuw niveau.
Bekijk in de webshop
Bush Stock Monga Waratah Deze remedie helpt mensen bij het vinden van hun innerlijke kracht, waardoor ze in staat zijn om uit te reiken naar anderen. Het werkt op de negatieve eigenschappen van krachteloosheid, van te afhankelijk zijn, van je niet sterk genoeg voelen. Als je je niet in staat voelt om dingen alleen te doen, wanneer je altijd de kracht en de steun van anderen nodig hebt. Wanneer je je verstikt of gesmoord voelt in bepaalde situaties of relaties en wanneer je je niet sterk genoeg voelt om eruit te stappen, ook verslavingen.
Bekijk in de webshop
Bush Stock Mountain Devil Bij gevoelens van haat, kwaadheid en/of jaloezie. Bij het vasthouden van wrok en/of achterdocht. Geeft onvoorwaardelijke liefde, vergevingsgezindheid en geluk.
Bekijk in de webshop
Bush Stock Mulla Mulla Bij trauma's veroorzaakt door vuur, hitte of zonnebrand. Bij angst voor vlammen of hete voorwerpen. Bij de angst voor je innerlijk vuur. Geeft een gevoel van vertrouwen met vuur, van verjonging en van expressie van je innerlijk vuur.
Bekijk in de webshop
Bush Stock Old Man Banksia Voor trage, weinig energieke mensen. Bij vermoeidheid en ontmoediging, vaak met een trage schildklierwerking. Bij uitputting door overbelasting. Geeft energie, enthousiasme, plezier, interesse in het leven en zorgt dat je je moeilijkheden weer aan kunt.
Bekijk in de webshop
Bush Stock Paw Paw Wanneer je het gevoel hebt dat je overstelpt wordt. Wanneer het teveel is wat er op je afkomt en je te zwaar belast bent bij het nemen van beslissingen. Het kunnen opnemen en integreren van nieuwe ideeën en informatie, ook bij cursussen. Geeft rust en helderheid en helpt bij het verkrijgen van toegang tot het Hoger Zelf voor het oplossen van problemen.
Bekijk in de webshop
Bush Stock Peached Flowered Tea-Tree Bij wisselende stemmingen; bij gebrek aan plichtsgevoel door verveling om projecten af te maken. Hypochondrisch, wanneer je geen vertrouwen hebt in je emotionele en fysieke gezondheid. Geeft emotionele balans, het voltooien van doelen en projecten. Geeft het vertrouwen in en de verantwoordelijkheid over de eigen gezondheid. Brengt de zonnevlecht in evenwicht.
Bekijk in de webshop
Bush Stock Philotheca Het niet kunnen ontvangen van dankbaarheid en/of erkenning. Wanneer je te gul bent. Voor het accepteren van dank, het ontvangen van liefde en het positief bevestigen van jezelf.
Bekijk in de webshop
Bush Stock Pink Flannel Flower PINK FLANNEL FLOWER Wanneer je ongelukkig bent en alles vanzelfsprekend vindt. Het leven zien als saai, vlak en zonder glans. Snel verveeld en ondankbaar zijn. Pink Flannel Flower zorgt voor een gevoel van dankbaarheid voor alle aspecten van het leven en voor wat je om je heen ervaart. Ze zorgt voor een gevoel van waardering, voor verrukking en plezier in de details van de kleine dingen in het leven, om de zegeningen van elk moment bewust te zien. Zonder dat kan het leven gemakkelijk saai en vlak worden en de “levensvreugde” zal gaan ontbreken.
Bekijk in de webshop
Bush Stock Pink Mulla Mulla Wanneer je diep gekwetst bent. Je geblokkeerd voelen. Helpt bij het overwinnen van obstakels, zorgt dat je je openstelt en vergeeft. Wanneer je afwerende signalen uitzendt om mensen op afstand te houden. Als je geïsoleerd bent en niet in staat bent om een kwetsing of een onrecht op te lossen, die heel diep kan zitten.
Bekijk in de webshop
Bush Stock Red Grevillea Wanneer je het gevoel hebt dat je vast zit, wel je doel weet maar niet de weg. Wanneer je vaak gevoelig bent voor kritiek, onaangename mensen en teveel vertrouwen stelt in anderen. Geeft kracht om uit onplezierige situaties te stappen. Maakt doortastend en zorgt dat je het oordeel van anderen los kunt laten. Voor moed en kracht.
Bekijk in de webshop
Bush Stock Red Helmet Orchid Wanneer je opstandig en egoïstisch bent. Bij problemen met autoritaire figuren, die zijn ontstaan door een slechte relatie met de vader. Helpt de man met de band met zijn kinderen en bevordert de gevoeligheid. Zorgt dat je met respect met anderen kunt omgaan.
Bekijk in de webshop
Bush Stock Red Lily Wanneer je vaag, gespleten, besluiteloos of een dagdromer bent. Geeft aarding, concentratie en aandacht voor wat je doet. Laat je in het nu leven en is goed na drugsgebruik.
Bekijk in de webshop
Bush Stock Red Suva Frangipani Deze remedie richt zich tot de grote emotionele intensiteit, de problemen en de ontberingen waar mensen doorheen kunnen gaan wanneer een relatie eindigt, bijna eindigt of door een zeer "wankele" periode gaat. Ze kan ook genomen worden tegen de shock bij het verlies van een geliefde. Red Suva Frangipani richt zich tot dat enorme verdriet waar je middenin zit. Ze geeft weer het gevoel dat je gekoesterd wordt en zorgt voor gemoedsrust en kalmte.
Bekijk in de webshop
Bush Stock Rough Bluebell Wanneer je totaal geen rekening houdt met de gevoelens van anderen. Manipulatief. Kwetsend. Geeft onvoorwaardelijke liefde. Openheid. Medeleven. Gevoeligheid. Rough Bluebell is voor degene die heel manipulatief is. Dit kan zowel subtiel als openlijk zijn. Ze is ook voor degene die meestal de rol van martelaar speelt en ervan houdt anderen aan zich te verplichten. Zich bewust zijn van de behoeften van anderen, maar liefde en affectie voor zichzelf willen.
Bekijk in de webshop
Bush Stock She Oak Problemen met onvruchtbaarheid, speciaal wanneer er geen fysieke reden is. Wanneer het hormonenstelsel uit evenwicht is, speciaal bij het premenstrueel syndroom (PMS). Helpt energetisch met het in balans brengen van vruchtbaarheid, conceptie en de hormonen.
Bekijk in de webshop
Bush Stock Silver Princess Wanneer je geen levensrichting hebt en je je doelloos en moedeloos voelt. Wanneer je het gevoel hebt van: "is dit alles?". Geeft je weer een doel in je leven, levensrichting en motivatie.
Bekijk in de webshop
Bush Stock Slender Rice Flower Bij discriminatie, trots, jaloezie en bekrompenheid van denken. Wanneer je jezelf vergelijkt met anderen. Deze remedie geeft samenwerking en zorgt voor nederigheid. Ontvankelijk zijn voor de schoonheid van anderen; groepsharmonie. Ook te gebruiken op littekens, voor het herstellen van de energetische doorstroming.
Bekijk in de webshop
Bush Stock Southern Cross Wanneer je het gevoel hebt dat je slachtoffer bent, omdat het leven hard voor je is en je je hierdoor zwaar getroffen voelt. Wanneer je veel klaagt, je een martelaar voelt en verbitterd bent. Geeft persoonlijke kracht en zorgt ervoor dat je verantwoording kunt nemen voor je situaties en deze kunt veranderen. Geeft een positieve instelling; kunnen groeien door iedere levenservaring.
Bekijk in de webshop
Bush Stock Spinifex Wanneer je het gevoel hebt dat je slachtoffer van een ziekte bent. Stelt je in staat om d.m.v. emotioneel begrip het lichaam te genezen; werkt uitwendig goed op wonden, blauwe plekken en kneuzingen.
Bekijk in de webshop
Bush Stock Sturt Desert Pea Eén van de krachtigste Bush remedies. Helpt bij diepe pijn, droefheid en emotionele pijn. Verdrijft pijnlijke en droevige herinneringen; helpt met het loslaten; geeft motivatie en hernieuwde energie.
Bekijk in de webshop
Bush Stock Sturt Desert Rose Bij schuldgevoelens en een laag gevoel van eigenwaarde door wat er in het verleden is gebeurd. Als je gemakkelijk bent over te halen. Zorgt dat je je eigen innerlijke overtuigingen en moraal kunt volgen. Helpt bij het loslaten van schuldgevoelens.
Bekijk in de webshop
Bush Stock Sundew Wanneer je vaag, gespleten, besluiteloos of een dagdromer bent. Geeft aarding; aandacht voor details en focus. Zorgt ervoor dat je in het heden leeft.
Bekijk in de webshop
Bush Stock Sunshine Wattle Bij strijd, als je vast blijft zitten in het verleden en de toekomst somber inziet. Geeft een gevoel van optimisme; helpt met de acceptatie van de schoonheid en het plezier van het heden. Geeft positieve verwachtingen.
Bekijk in de webshop
Bush Stock Sydney Rose De kwaliteit van deze remedie is dat je je realiseert en op een diep niveau in je hart weet dat er geen scheiding is, we zijn allemaal een. Jij bent de “ander”, dat alles wat je een ander aandoet, je jezelf aandoet omdat er geen scheiding is. Dit proces kan een intense ervaring zijn, want het kan je de pijn laten voelen van het niet verbonden zijn, gevoelens van niet geliefd zijn, verlatenheid, melancholie en zelfs neerslachtigheid kunnen opkomen om gereinigd te worden voordat je de positieve kwaliteiten gaat ervaren zoals: gevoelens van eenheid, verbondenheid, vrede, je veilig voelen en het gevoel van vervulling van je leven.
Bekijk in de webshop
Bush Stock Tall Mulla Mulla Wanneer je je bang voelt. Bij gebrek aan communicatie over en weer. Wanneer je je onveilig voelt. Geeft het gevoel van veiligheid bij anderen. Verbetert de sociale communicatie over en weer. Op een emotioneel niveau is er niet veel "gaande tussen mensen", alsof het niet veilig is. Het gevoel dat dingen te eng zijn. Tall Mulla Mulla is voor degenen met een "koud hart".
Bekijk in de webshop
Bush Stock Tall Yellow Top Bij vervreemding, eenzaamheid en het gevoel dat je geïsoleerd bent. Geeft je het gevoel dat je erbij hoort, weten dat je "thuis" bent en zorgt voor de acceptatie van jezelf en de ander.
Bekijk in de webshop
Bush Stock Turkey Bush Wanneer je creativiteit geblokkeerd is en je niet geloofd in je eigen creatieve mogelijkheden. Zorgt voor creatieve inspiratie, creatieve expressie en geeft een hernieuwd vertrouwen in je eigen creativiteit.
Bekijk in de webshop
Bush Stock Waratah Bij een diep gevoel van wanhoop en hopeloosheid. Wanneer je zelfmoordplannen hebt en je niet in staat bent om het hoofd te bieden aan crisissituaties. De Waratah geeft moed, maakt veerkrachtig en sterkt het vertrouwen. Ze helpt met het ontwikkelen van kwaliteiten om te overleven en geeft het vermogen om aan te passen.
Bekijk in de webshop
Bush Stock Wedding Bush Wanneer je problemen hebt met het aangaan van relaties, zowel zakelijke, sociale als intieme. Zorgt voor het makkelijker kunnen aangaan van verbintenissen en verplichtingen in en m.b.t. relaties. Toegewijd zijn om je levensdoel te vervullen.
Bekijk in de webshop
Bush Stock Wild Potato Bush Wanneer je je belemmerd voelt door je lichaam, het te zwaar weegt en het lichaam niet kan functioneren zoals je zou willen; bij frustratie. Geeft vrijheid; vitaliteit en het vermogen om door te gaan in het leven.
Bekijk in de webshop
Bush Stock Wisteria Speciaal voor vrouwen die zich geremd voelen en/of gespannen worden bij seks en er niet van kunnen genieten of voor degene die bang is voor intimiteiten. Voor "macho" gedrag bij mannen. Seksueel genieten en je erbij op je gemak voelen. Zorgt voor het ontwikkelen van tederheid en zachtheid.
Bekijk in de webshop
Bush Stock Yellow Cowslip Orchid Wanneer je teveel kritiek hebt; teveel oordeelt en vit. Bij bureaucratie. De Yellow Cowslip Orchid laat je betrokken en onpartijdig zijn. Ze zorgt dat je afstand van emoties kunt nemen en maakt dat je constructief bent en helder oordeelt.
Bekijk in de webshop