Momenteel is het erg druk bij de bezorgdiensten.
Met name bij leveringen direct na het weekend en rondom de feestdagen zoals Hemelvaartsdag en Pinksteren dient u rekening te houden met een iets langere levertijd. Excuus voor het ongemak.

Onderstaand een overzicht van de openingstijden rondom de komende feestdagen

HEMELVAARTSDAG 13 MEI
Op deze dag is het kantoor van Bloesem Remedies Nederland gesloten.
Bestellingen van 12 mei ná 13.00 uur en van 13 mei worden op vrijdag 14 mei verzonden.
Winkel De 3Vrouwen is eveneens gesloten op deze dag.

PINKSTEREN 23 & 24 MEI
Op maandag 24 mei (2e Pinksterdag) is Bloesem Remedies Nederland gesloten. Bestellingen die geplaatst worden op vrijdag 22 mei vóór 13.00 worden dezelfde dag nog verzonden. Bestellingen ná 13.00 uur en de bestellingen op zaterdag, zondag en maandag worden verzonden op dinsdag 25 mei.
Winkel De3Vrouwen is altijd op maandag gesloten, dus ook op 2e Pinksterdag.

Met vriendelijke groet,

Team Bloesem Remedies Nederland en De 3Vrouwen

 

 

Klik hier om een beschrijving van uw praktijk toe te voegen


 

Klik hier voor de informatiefolder van Zechsal, pure magnesium

 

 

Waarom Zechsal magnesium?

Zechsal is zuiver, heilzaam, krachtig!

Zechsal komt rechtstreeks uit de zuiverste en meest geconcentreerde magnesiumbron ter wereld. Deze bron ligt in Trips Compagnie in Groningen. Het komt van 1600 meter diepte en wordt gewonnen volgens een geborgd en gecertificeerd proces. De producten zijn 100% natuurlijk, bevatten geen conserveermiddelen en zijn niet getest op dieren.

1. Zechsal verlicht en ontspant bij:

  • Stress
  • Reumatische aandoeningen
  • Spierpijn en kramp (o.a. restless legs)
  • Vermoeidheid en slapeloosheid
  • Huidaandoeningen (psoriasis, eczeem), jeuk en schilfers

Daarnaast zijn er ook sterke aanwijzingen dat Zechsal werkt bij hartritmestoornissen, hoofdpijn en depressie.

2. Waarom is dat zo?

De werkzame stof is magnesium(chloride), na zuurstof en water de derde levensbehoefte van de mens. Magnesium bevordert meer dan 350 lichaamsprocessen.
Veel mensen hebben ongemerkt een magnesiumtekort. Dat komt doordat ons voedsel steeds minder magnesium bevat en ons dieet niet altijd voldoende divers is. Mensen met bovengenoemde klachten hebben vaak behoefte aan extra magnesium. Dit geldt ook voor sporters, zwangere vrouwen en vrouwen in de overgang.

3. Sneller en beter dan (magnesium)pillen

Zechsal wordt via de huid opgenomen en gaat rechtstreeks naar de cellen waar het moet zijn. Pillen komen in het maagdarmkanaal, waar veel van de effectiviteit verloren gaat. Slechts een klein deel wordt opgenomen. Bovendien kunnen pillen maagklachten en diarree veroorzaken.
De werkzame stof in Zechsal is magnesiumchloride. Orale supplementen bevatten andere magnesiumverbindingen, die minder lichaamseigen zijn. In de maag worden ze allemaal omgezet in chloride. Zechsal is dus al lichaamseigen.

4. Beter dan Dode Zeezout en Himalaya zout

Zechsal is hoger geconcentreerd en zuiverder:

  • Zechsal bevat meer magnesiumchloride, dat wordt erkend als de werkzame stof in Dode Zeezout.
  • Dode Zeezout en Himalaya zout zijn voor een deel vervuild door mens en milieu. Zechsal ligt op grote diepte en is onaangetast.

 Himalaya zout bestaat grotendeels uit natriumchloride (=keukenzout). Zie onderstaande tabel voor de vergelijking van de samenstelling.

 

Zechsal*)

Dode Zeezout*)

Himalaya zout

Magnesiumchloride

47%

30 - 35%

2%

Kaliumchloride

0,5%

24 - 26%

-

Natriumchloride

0,6%

4 - 8%

97 - 98%

*) de rest is grotendeels kristalwater, naast een aantal (sporen)elementen.

5. Dosering en gebruik

Dit is persoonlijk en afhankelijk van lichaamsgewicht, levensstijl en aandoeningen. Je kunt van magnesium niet te veel binnen krijgen. Het overschot wordt door het lichaam afgescheiden.
De gel en de olie kunnen aangebracht worden waar nodig. Voor suppletie (aanvullen van een tekort aan magnesium) zijn de beste plekken de oksels of de buik.
Na aanbrengen ongeveer 10 tot 20 minuten laten zitten. Daarna zo nodig douchen of afspoelen met water (de huid kan wat plakkerig blijven aanvoelen, alsof je in zee bent geweest).

Aanbevolen:

Magnesiumolie: 10 tot 20 sprays per dag (in een flacon zitten ca 800 sprays)

Elke spray geeft 12,75 mg puur magnesium, concentratie 31%.
Meest gebruikt bij spierpijn, kramp en gewrichtsklachten, voor vermindering van genoemde gezondheidsklachten en als aanvulling bij een magnesiumtekort.

Magnesiumgel: naar behoefte

Meest gebruikt bij huidaandoeningen, het bevordert het herstel van de huid. Ook voor pakkingen (19% betere hydratatie, 33% gladdere huid). De gel bevat 30% magnesiumchloride. Verder een natuurlijk zetmeel als verdikkingsmiddel.

Voetenbad: 125 gram op 3 tot 4 liter water

Meest gebruikt voor totale ontspanning, voor het slapen gaan (betere nachtrust) en bij huidaandoeningen (o.a. voetschimmel of eczeem).

Dobberbad: een halve tot 1 kg voor een ligbad.

Gebruikt voor totale ontspanning en magnesiumkuur. De mildste manier om magnesium op te nemen. Zuivert de huid en maakt haar zacht en glad. Zorgt voor een heerlijke nachtrust.

6. Wanneer niet gebruiken?

Bij een extreem lage hartslag en bij ernstige nieraandoeningen. Bij twijfel over de combinatie met medicijnen, altijd eerst een arts raadplegen.
Niet gebruiken op open plekken. Het kan geen kwaad, maar het bijt wel. Prikkelen kan ook optreden wanneer men Zechsal net begint te gebruiken. Als dit erg vervelend is kan het eerst worden verdund met water, daarna langzaam de dosering opvoeren.

7. Hoe snel werkt Zechsal?

Bij spierpijn of kramp geeft Zechsal vaak onmiddellijk effect. Ook als ontspannings- of slaapmiddel merken de meeste mensen al effect bij de eerste keer. Voor het overige is (bij aanbevolen gebruik) binnen twee weken effect te verwachten.

 

 

 

 

© 2021 Bloesem Remedies Nederland  |  Kamer van Koophandel nr: 12023111  |  Privacy policy  |  Algemene Voorwaarden  |  Powered by 4ice Online Solutions