Pacific Essences Combinaties
Pacific combinatie Being Peace Het vinden van innerlijke rust en vrede. Liefdevol en vriendelijk handelen, met goede wil en de wil om het goed te doen. Je verbonden voelen met al wat is. Niet bevooroordeeld zijn. Compassievol handelen. Het vermogen om je betrokken voelen bij pijn en lijden, zowel dat van onszelf als dat van anderen.
Bekijk in de webshop
Pacific combinatie Being True Worth Jezelf erkennen. De vrijheid om jezelf te zijn in je dagelijkse leven en in je relaties. Je vrij maken van culturele programmering en/of hersenspoeling. De kracht van de zwakheid in anderen erkennen en accepteren. Volledig genieten van en waardering hebben voor de rol die je speelt in de kosmische dans van het leven.
Bekijk in de webshop
Pacific combinatie Cellular Memory Ondersteunt en versterkt de aangeboren intelligentie van elke cel om evenwicht en harmonie in stand te houden, om te overleven en om bij te dragen aan het overleven van het geheel. Herinnert elke cel aan zijn dharma (doel) en unieke bijdrage aan het hele bestaan. Zorgt dat elk atoom zijn functie onberispelijk uitvoert. Ondersteunt je bij het contact maken met je eigen unieke goddelijke plan. Activeert en verlevendigt je eigen unieke DNA-blauwdruk.
Bekijk in de webshop
Pacific combinatie Detox Zachte emotionele reiniging en ontgifting op cellulair en intracellulair niveau. Opruimen van emotionele cellulaire rommel en giffen op fysiek, emotioneel of mentaal niveau. Revitaliseert het lichaam en de geest. Emotionele cel reiniging en verjonging. Het herkennen van dat wat levensondersteuning geeft en dat wat het niet doet. Het loslaten van schadelijke gedachten en gevoelens in lichaam en geest.
Bekijk in de webshop
Pacific combinatie Fearlessness Meer liefde kunnen geven en naar je hartcentrum gaan. Het vermogen om de tijd te stoppen, te veranderen en energie uit te zenden vanuit het hartcentrum als vervanging van de energie van adrenaline en angst. Waar geen liefde is, is angst. Aanwezig, aanwezigheid, NU.
Bekijk in de webshop
Pacific combinatie Forgiving Jezelf de vrijheid geven om je los te maken van all "oude en pijnlijke" zaken door alle schuldgevoelens en schaamte los te laten, die je over jezelf en/of anderen hebt. Vergeven is de ultieme gave aan jezelf en herstelt je gevoel van eigenwaarde en de zeggenschap over jezelf. Voor "controle-freaks" is het de ultieme en meest gezonde vorm van controle. Innerlijke vrede. Leven in het heden. Gezondheid.
Bekijk in de webshop
Pacific combinatie Kids' Stuff Voor al de angsten (ingebeelde en echte), drama's en trauma's van de kindertijd, als een stuk touw er uitziet als een giftige slang of de wind in de bomen een groep monsters is of je 's avonds niet naar bed kunt gaan, voordat je er zeker van bent dat er niets of niemand onder het bed of in de kast zit. Wanneer je denkt dat alles instort of dat het allemaal jouw fout is wanneer je vader en moeder ruzie maken of wanneer een van hen ziek wordt of wanneer er iets verschrikkelijks gebeurt. Herstelt onschuld en harmonie en "acceptatie van wat is" met kalme onthechting en opgewektheid. ook voor conflicten in de kindertijd en rivaliteit tussen familieleden. Herstelt onschuld. Versterkt spontaniteit. Voedt innerlijke zekerheid en zelfreflectie. Deze remedie is ook goed voor volwassenen!! Verpakking: 25 ml
Bekijk in de webshop
Pacific combinatie Mother Tree Helpt je bij het vinden van je eigen bestemming. Om verbinding te maken met de kern van je eigen wezen, dat de blauwdruk is voor dit leven. Om uit te dragen dat je volledig kunt zijn in dit moment en dat je voorkomt uit tijdloosheid.
Bekijk in de webshop
Pacific combinatie New Attitudes Verwijdert moeilijkheden. Activeert je wens om te transformeren. Om te doen wat nodig is om veranderingen in je gedrag te bewerkstelligen. Geeft kracht om verslavingen en verslavende gedragspatronen lost te laten. Ruimt gevoelens op van schuld, beschuldiging en gebrek aan eigenwaarde. Laat je de kracht ervaren om zelf keuzes te maken in het huidige moment.
Bekijk in de webshop
Pacific combinatie Optimal Immunity Kracht en bescherming voor lichaam/ziel/geest. Fysieke, emotionele, mentale en spirituele zekerheid. Bereid zijn en voorbereid zijn. Veiligheid en bescherming op alle niveaus van je wezen.
Bekijk in de webshop
Pacific combinatie Optimal Learning Gemakkelijk toegang hebben tot informatie en die gemakkelijk interpreteren. Versterkt het vermogen van de hersenen om op een holistische manier te functioneren en om toegang te verkrijgen tot meer vermogens. Helpt vanuit praktisch oogpunt bij leerstoornissen zoals dyslexie en ADHD en op een breder vlak kan het diegenen helpen die steeds maar weer dezelfde fouten maken. Een optimaal gebruik van de hersenen. Optimaal gebruik maken van je ervaring. Optimaal functionerende zintuigen.
Bekijk in de webshop
Pacific combinatie Radiant Beauty Geeft een uitstraling van licht en schoonheid. Je innerlijke schoonheid wakker maken. Verlicht lichaam en geest, zodat je mooi bent voor iedereen die je ziet, met welke vorm, grootte en uiterlijke kenmerken van het lichaam je het in dit leven ook moet doen en misschien het belangrijkste, dat je waardeert wie je werkelijk bent. Verbonden zijn met het goddelijke. Accepteren wie je werkelijk bent. Uitdrukken wie je werkelijk bent. Anderen laten zien wie je werkelijk bent.
Bekijk in de webshop
Pacific combinatie Shielding Geeft bescherming tegen straling en elektromagnetische velden en frequenties. Synchroniseert de energiesystemen van het lichaam en de geest. Bevordert het gevoel van welbevinden.
Bekijk in de webshop
Pacific combinatie Super Vitality Voor verjonging en nieuwe kracht voor lichaam/ziel/geest. Vergroot je uithoudingsvermogen en zorgt voor hogere topprestaties, erg goed voor atleten of voor iedereen bij wie de natuurlijke vitaliteit van het tweede chakra afneemt en voor iedereen die de gevolgen van ouder worden voelt. Lichamelijk topprestaties. Keert het verouderingsproces om. optimaal functioneren van het zenuwstelsel.
Bekijk in de webshop
Pacific combinatie Twelve Gems Een unieke schat aan oude en nieuwetijd edelstenen. Zij resoneren op cellulair niveau om ons te reinigen en te “resetten”. Geeft de kracht voor een emotionele verandering op celniveau. Verbindt met de matrix energie. Laat je vertrouwen op de stroming van het leven en hoe je met hindernissen kunt omgaan. Laat je nieuwe en effectieve oplossingen vinden, en vergroot je inzicht. Voor innerlijke wijsheid en vergroten van telepathisch vermogen. Voor de verbinding met je hogere zelf en God. Vergroot harmonie en vitaliteit. Ophalen en herinneren van oude en heilige wijsheid. Geeft je vertrouwen op de weg die je gaat, in verbinding met God. Laat je resetten en opnieuw instellen. Vernieuwt de verbinding van de cellen en verwijdert alle oude cellulaire rommel. Verpakking: 25 ml
Bekijk in de webshop