Pacific Essences Abundance / Balancer / Heart Spirit
Pacific Abundance Cards + spray 50 ml. Gebruik de Abundance kaarten en de Abundance spray samen. De 33 kaarten brengen inspiratie en transformatie in het bewustzijn als het gaat om het wel of niet hebben van overvloed in het dagelijkse leven op elk vlak.
Bekijk in de webshop
Pacific Abundance essence Ontdek je innerlijke verbinding met de bron van al wat is en manifesteer de verlangens van je hart in alle gebieden van je leven. Verbind je met de stroom van het leven van waar uit alle manifestaties ontstaan. Dit maakt het mogelijk om de principes van de schepping in je dagelijks leven te gebruiken, zodat je 100% verantwoordelijk bent voor de realiteit die je ervaart. Het is een remedie van transformatie van het bewustzijn en ze helpt je om moeiteloos aansluiting te vinden bij het vermogen: “Ik schep mijn eigen werkelijkheid”. Ze versterkt het begrip dat we allemaal de auteur zijn van ons leven en niet de toehoorders.
Bekijk in de webshop
Pacific Abundance olie Ontdek je innerlijke verbinding met de bron van al wat is en manifesteer de verlangens van je hart in alle gebieden van je leven. Verbind je met de stroom van het leven van waar uit alle manifestaties ontstaan. Dit maakt het mogelijk om de principes van de schepping in je dagelijks leven te gebruiken, zodat je 100% verantwoordelijk bent voor de realiteit die je ervaart. Het is een remedie van transformatie van het bewustzijn en ze helpt je om moeiteloos aansluiting te vinden bij het vermogen: “Ik schep mijn eigen werkelijkheid”. Ze versterkt het begrip dat we allemaal de auteur zijn van ons leven en niet de toehoorders. Abundance olie bevat pure mandarijn olie en de Abundance remedie met abrikozenpit olie als basis olie. Kan gebruikt worden voor een stimulerende massage of in een bad voor het verfrissen van lichaam en geest. De essentiële olie van mandarijn versterkt creativiteit en productiviteit.
Bekijk in de webshop
Pacific Abundance spray Ontdek je innerlijke verbinding met de bron van al wat is en manifesteer de verlangens van je hart in alle gebieden van je leven. Verbind je met de stroom van het leven van waar uit alle manifestaties ontstaan. Dit maakt het mogelijk om de principes van de schepping in je dagelijks leven te gebruiken, zodat je 100% verantwoordelijk bent voor de realiteit die je ervaart. Het is een remedie van transformatie van het bewustzijn en ze helpt je om moeiteloos aansluiting te vinden bij het vermogen: “Ik schep mijn eigen werkelijkheid”. Ze versterkt het begrip dat we allemaal de auteur zijn van ons leven en niet de toehoorders. Abundance spray bevat pure mandarijn olie en de Abundance remedie op waterbasis.
Bekijk in de webshop
Pacific Abundance stabilizer Helpt je met het waarderen van de overvloed in je leven. De verbinding met de overvloed in universum kunnen voelen. Je veilig voelen om de middelen die je hebt te gebruiken. Er op vertrouwen dat overvloed een stroom van energie is en niet iets dat statisch en beperkt is. Voor meer instroom dan uitstroom van geld. Sterkt het zelfvertrouwen en het zorgt dat je de keuzes die je maakt kunt vertrouwen. Bevordert vertrouwen en dankbaarheid.
Bekijk in de webshop
Pacific Balancer essence Blijf in een gespannen situatie in je centrum. Herstel evenwicht en harmonie. Harmoniseert het lichaam en de geest in tijden van stress of trauma. Synchroniseert alle ritmes in het lichamelijke systeem, kalmeert de geest en doet turbulente emoties verdwijnen. Het voelt alsof je jezelf onderdompelt in een verkoelende en verzachtende waterval en daar verjongd verfrist weer uitkomt. Maakt het mogelijk om je aandacht te verplaatsen en een nieuw perspectief te krijgen en evenwicht in lichaam, geest en emoties. .
Bekijk in de webshop
Pacific Balancer olie Blijf in een gespannen situatie in je centrum. Herstel evenwicht en harmonie. Harmoniseert het lichaam en de geest in tijden van stress of trauma. Synchroniseert alle ritmes in het lichamelijke systeem, kalmeert de geest en doet turbulente emoties verdwijnen. Het voelt alsof je jezelf onderdompelt in een verkoelende en verzachtende waterval en daar verjongd verfrist weer uitkomt. Maakt het mogelijk om je aandacht te verplaatsen en een nieuw perspectief te krijgen en evenwicht in lichaam, geest en emoties. Balancer olie bevat pure lavendel olie en de Balancer remedie met amandel olie als basis olie. Kan gebruikt worden voor een ontspannende massage of in een bad voor verzachting en ontspanning van het lichaam en de geest. De essentiële olie van lavendel is kalmerend voor de geest en ontspannend voor het lichaam.
Bekijk in de webshop
Pacific Balancer spray Blijf in een gespannen situatie in je centrum. Herstel evenwicht en harmonie. Harmoniseert het lichaam en de geest in tijden van stress of trauma. Synchroniseert alle ritmes in het lichamelijke systeem, kalmeert de geest en doet turbulente emoties verdwijnen. Het voelt alsof je jezelf onderdompelt in een verkoelende en verzachtende waterval en daar verjongd verfrist weer uitkomt. Maakt het mogelijk om je aandacht te verplaatsen en een nieuw perspectief te krijgen en evenwicht in lichaam, geest en emoties. Balancer spray bevat pure lavendel olie en de Balancer remedie op waterbasis.
Bekijk in de webshop
Pacific Essences Geschenkset 3 sprays Geschenkset van 3 sprays: Abundance spray, Balancer Spray, Heart Spirit spray.
Bekijk in de webshop
Pacific Heart Spirit essence De Heart-Spirit remedie lost oude pijn in het hart op en moedigt ons aan om "de geest van het hart" echt te omarmen. In de traditionele chinese geneeskunde wordt "de geest van het hart" of Shen vaak vertaald als "God". Heart-Spirit inspireert mensen haar te gebruiken om hun goddelijkheid te omarmen en om Licht uit te stralen. De geest van het hart is Liefde, Licht, Lachen, Vreugde. Het is Vrede, Toestaan, Omarmen, Aanvaarden. Het is Troost, Welbehagen, en Enthousiasme. Heart-Spirit wekt een ruimte/tijd in ons bewustzijn op van waaruit we in staat zijn te reageren vanuit ons hart met edelmoedigheid en ontspannenheid. De voornaamste werking van deze remedie is dat ze de energetische frequentie van het hartcentrum verhoogt tot het hoogste bereik. Ze versterkt de eigenwaarde en geeft een nieuwe betekenis aan de waardigheid van het mens zijn. Ze maakt het ons mogelijk met elkaar om te gaan met gratie, gemak, en mededogen. Ze is hard nodig op de planeet aarde in deze tijd. Het gebruik van de remedie De aanbevolen manier om de Heart-Spirit remedie te gebruiken is elke 10-15 minuten een paar (3 tot 4) druppels te nemen. Sommige mensen zullen ervaren dat het zo frequent nemen van de remedie te veel energie is om in een keer te integreren. We moedigen je aan om te experimenteren om de voor jou meest geschikte dosering te vinden. Je kunt deze remedie direct vanuit het flesje innemen, verdund in een glas water, en/of gebruikt als badtherapie. Ze bevat alle bloesem- en zeeremedies van de Pacific Sea Essences, die in verband staan met de hartmeridiaan, de hartbeschermingsmeridiaan, of het hartchakra. Easter Lily, Fireweed, Harvest Lily, Hooker's Onion, Salal, Snowberry, Death Camas, Grass Widow, Nootka Rose, Ox-Eye Daisy, Twin Flower, Lily of the Valley, Purple Magnolia, Periwin¬kle, Windflower, Barnacle, Jellyfish, Pink Seaweed, Sea Palm, Surfgrass.
Bekijk in de webshop
Pacific Heart Spirit olie De Heart-Spirit remedie lost oude pijn in het hart op en moedigt ons aan om "de geest van het hart" echt te omarmen. In de traditionele chinese geneeskunde wordt "de geest van het hart" of Shen vaak vertaald als "God". Heart-Spirit inspireert mensen haar te gebruiken om hun goddelijkheid te omarmen en om Licht uit te stralen. De geest van het hart is Liefde, Licht, Lachen, Vreugde. Het is Vrede, Toestaan, Omarmen, Aanvaarden. Het is Troost, Welbehagen, en Enthousiasme. Heart-Spirit wekt een ruimte/tijd in ons bewustzijn op van waaruit we in staat zijn te reageren vanuit ons hart met edelmoedigheid en ontspannenheid. De voornaamste werking van deze remedie is dat ze de energetische frequentie van het hartcentrum verhoogt tot het hoogste bereik. Ze versterkt de eigenwaarde en geeft een nieuwe betekenis aan de waardigheid van het mens zijn. Ze maakt het ons mogelijk met elkaar om te gaan met gratie, gemak, en mededogen. Ze is hard nodig op de planeet aarde in deze tijd. Kan gebruikt worden voor een ontspannende massage of in een bad voor verzachting en ontspanning van het lichaam en de geest. Niet voor inname.
Bekijk in de webshop
Pacific Heart Spirit spray Heart Spirit spray met rozen olie. De Heart-Spirit remedie lost oude pijn in het hart op en moedigt ons aan om "de geest van het hart" echt te omarmen. In de traditionele chinese geneeskunde wordt "de geest van het hart" of Shen vaak vertaald als "God". Heart-Spirit inspireert mensen haar te gebruiken om hun goddelijkheid te omarmen en om Licht uit te stralen. De geest van het hart is Liefde, Licht, Lachen, Vreugde. Het is Vrede, Toestaan, Omarmen, Aanvaarden. Het is Troost, Welbehagen, en Enthousiasme. Heart-Spirit wekt een ruimte/tijd in ons bewustzijn op van waaruit we in staat zijn te reageren vanuit ons hart met edelmoedigheid en ontspannenheid. De voornaamste werking van deze remedie is dat ze de energetische frequentie van het hartcentrum verhoogt tot het hoogste bereik. Ze versterkt de eigenwaarde en geeft een nieuwe betekenis aan de waardigheid van het mens zijn. Ze maakt het ons mogelijk met elkaar om te gaan met gratie, gemak, en mededogen. Ze is hard nodig op de planeet aarde in deze tijd. Gebruik: Spray in de ruimte of om je heen. Niet voor inname.
Bekijk in de webshop