Australian Bush Flower Essences Light Frequency Essences
Bush Light Frequency Amazon remedie Helpt je om bewust te zijn van de immensiteit en de omvang van de enorme veranderingen die plaatsvinden in de natuur, om je hierop af te stemmen, het te begrijpen en je erop voor te bereiden. Versterkt de verbinding met de elementale wezens en de natuurlijke wereld. Laat je zintuigen op een nieuwe manier waarnemen, waardoor je al de nieuwe energieën die vrijkomen kunt begrijpen, kunt verklaren en je ermee kunt verbinden. Helpt je om de taal van de natuur te lezen en te spreken. Geeft je toegang tot bewustzijn dat voorbij de materie gaat. Maakt het je mogelijk om gemakkelijker door het leven te gaan, om effectief en actief maar niet gehecht te zijn, om een aura van liefde en acceptatie op te bouwen. Verankert het goddelijke vrouwelijke en het goddelijke mannelijke in ons. De Amazon Essence is een belangrijke transformerende remedie die je gemakkelijk van de oude dynamiek naar de nieuwe laat gaan en je weer in verbinding brengt met de energie en de wijsheid van Gaia.
Bekijk in de webshop
Bush Light Frequency Antarctic remedie Laat je een enorme kalmte, vrede en stilte in jezelf voelen. Laat je bewust worden van en versterkt je visie op wat noodzakelijk en belangrijk is in je leven. Om heel diepe en verborgen aspecten van jezelf duidelijk te maken en op te lossen. Verbind je zowel met de Wijsheid van de Ouden als met je verre verleden. Om te vertrouwen op de Geest en op het verloop van je leven en de richting daarvan. Helpt je bij het vinden van je eigen kern, je pure essentie. Deze spirituele remedie is gemaakt in de ongerepte omgeving van Antarctica. Om daar te komen moesten we vijf dagen zeilen langs de Drakenpassage, een van de ruwste en meest verraderlijke zeeën in de wereld. IJsbergen van meer dan 20.000 jaar oud waren de bron voor het water dat ik gebruikte om deze remedie te maken. Bij het maken van de Antarctic remedie kwam ik in een diepe staat van vrede en rust, die verder ging dan alles wat ik tot dan toe ervaren had, terwijl ik overvallen werd door de oorverdovende stilte, kalmte, rust en intensiteit van de natuurelementen die daar aanwezig zijn. Antarctica is een verbazingwekkende plaats. Ik voelde grote dankbaarheid en ik voelde me buitengewoon bevoorrecht, zowel om daar te zijn als om de Antarctica remedie te mogen maken en aan de wereld aan te bieden. De Antarctica remedie maakt je bewust wat echt noodzakelijk is in je leven en in de situaties waarin je terecht komt. Ze maakt het mogelijk dat je een enorme kalmte, vrede en stilte in jezelf kunt voelen. Deze remedie zorgt dat je dingen los kunt laten die niet belangrijk voor je zijn en die je weghouden van je innerlijke rust en van je verbinding met de natuur. De zuiverheid van Antarctica en de Antarctica remedie helpt je om je eigen pure essentie te vinden - de echte kern in jezelf - en om alles los te laten wat je weg houdt van dit tijdloze, heldere centrale deel van jezelf. Ze maakt het mogelijk dat je diep op dingen ingaat en niet afgeleid wordt; dat je de kern van dingen ziet en dat wat belangrijk is. Als je te veel afgeleid bent zal de remedie je weer terugbrengen in je rust.
Bekijk in de webshop
Bush Light Frequency Arctic remedie Brengt pure licht energie binnen en laat die stromen. Activeert niet actieve pure licht energie die iemand vasthoudt, versterkt je spiritueel bewustzijn. Brengt je elektromagnetische frequentie in evenwicht en past ze aan de veranderende elektromagnetische frequentie van de aarde aan.Werkt op problemen van afscheiding van jezelf, van iemand of van iets anders. Helpt je om de negatieve aspecten van jezelf te zien en ze te verbeteren. Herstelt de ziel herstellen en brengt ze naar een staat van onschuld, zuiverheid en vrede. Deze remedie laat zien wat je nodig hebt om tot leven te komen, om te stromen, om vreugdevol en vol licht te zijn.
Bekijk in de webshop
Bush Light Frequency China remedie Brengt het evenwicht tussen de drukte van de wereld en de diepe stilte van meditatie terug in je leven. Schenkt de gave van vrede en kalmte.* Helpt je om te gaan met de hoeveelheid karma in dit leven. Om jezelf te leren vergeven. Dit zal weer helpen om schuld en karma los te laten. Maakt het mogelijk dat je diep in de geest afdaalt, je innerlijke kennis vindt, wat leidt tot vertrouwen in het grote kosmische geheel van de dingen en tot een gevoel dat alles goed is in de wereld. Versterkt je verbinding met de natuur en de aarde. Zowel de Amazon als de China essence nemen je mee voorbij de materie en integreren het goddelijke mannelijke en vrouwelijke.
Bekijk in de webshop
Bush Light Frequency Lake Baikal remedie Om de vijfde Light Frequency remedie te maken reisde ik naar het Baikal meer in het zuidoostelijke deel van Siberië. Het is het oudste en diepste zoetwatermeer ter wereld en bevat een vijfde van al het zoete water ter wereld. Het Baikal meer wordt langzaam groter en zal uiteindelijk de vijfde oceaan ter wereld worden en Mongolië en Siberië van elkaar gaan scheiden. Baikal is een van de zeer krachtige plaatsen op de planeet en bewaakt zijn oude, spirituele energie zeer zorgvuldig. Het is geen gemakkelijke plaats om naartoe te reizen. Het Baikal meer is op zijn diepste punt een doorgang tussen de werelden, een plaats op de planeet waar de lichtlichamen van incarnerende wezens binnenkomen, ofschoon ze meestal ergens anders geboren zullen worden. De Lake Baikal remedie helpt ons om het mentale en emotionele lichaam weer te verenigen; ze creëert innerlijke koestering en genezing; ze integreert je goddelijke mannelijke en vrouwelijke energie en kan weer vreugde in je hart en ziel brengen. Een zeer bijzondere remedie. Geeft vertrouwen in het leven en zorgt dat je kalm blijft bij alle veranderingen die zich voordoen. Verbind je met de stilte in je hart en met een bron van pure eenheid met het goddelijke.Helpt je om in de wereld te zijn, maar niet van de wereld, om minder beïnvloed te worden door massa bewustzijn. Ontwikkelt een niveau van diepere openheid en begrip van het hart. Versnelt de ontwikkeling van het begrip en de openheid voor de nieuwe energieën om je heen: eenheid, samenwerking en co-creatie. Helpt je bij het vinden van evenwicht tussen het goddelijke mannelijke en vrouwelijke in jezelf.Herstelt de gevoelens voor jezelf, voor je doel en voor je levensvreugde. Maakt extreem diepe innerlijke genezing mogelijk.
Bekijk in de webshop
Bush Light Frequency Madagascar remedie Om jezelf los te maken van het massa bewustzijn en de vooringenomenheid daarvan met ziekte. Helpt je om de vrijheid te vinden om zonder voorwaarden te kiezen wat je wilt. Creëert een gewijde innerlijke ruimte van vrede, harmonie en evenwicht. Reinigt de onderste drie chakra?s waardoor de energie gemakkelijker over kan gaan naar de hogere chakra's, daardoor word je geholpen een te worden met je goddelijke essentie. Maakt het mogelijk je aandacht te richten op essentiële zaken, je leven op orde te brengen en daardoor precies te weten wat je moet doen. Verwijdert vervreemding, niet alleen van elkaar maar ook van de dieren en van het land, vervangt deze vervreemding door een verbinding met zachtheid en harmonie. Activeert de hoogste mogelijkheid van elk aspect van jezelf.
Bekijk in de webshop
Bush Light Frequency Mount Pinatubo remedie Dit is de zevende en laatste Light Frequency remedie. Elke volgende Light Frequency remedie heeft een hoger en groter potentieel en frequentie dan de vorige. Mount Pinatubo remedie is hierop geen uitzondering. Voor 1991 was Mount Pinatubo een onopvallende, zwaar geërodeerde berg, bedekt met dichte bossen. Hierin leefde een bevolking van verschillende duizenden inheemse mensen, de Aeta. Maar in juni 1991, na meer dan vier eeuwen sluimeren, barstte Mount Pinatubo (een vulkaan 90 km ten noorden van Manilla op de Filippijnen) zo gewelddadig uit, dat meer dan 5 miljard kubieke meter vulkanische brokstukken, as, gas en puimsteen, de lucht in werden geslingerd. De fijne as kwam neer tot in Maleisië en Manilla werd bedekt onder een deken van witte as en fijn stof. Enorme lawines van gloeiend hete as, gas en puimsteen donderden met hoge snelheid omlaag langs de flanken van de Pinatubo en vulden diepe valleien op met nieuwe vulkanische afzettingen tot 200 meter dik. De pluim van de eruptie bereikte een hoogte van 34 km en was meer dan 400 km breed. Miljoenen tonnen zwaveldioxide werden de atmosfeer in geslingerd, het gevolg was een wereldwijde daling van de temperatuur in de jaren daarna. Deze uitbarsting was de grootste verstoring van de stratosfeer sinds de uitbarsting van de Krakatau in 1883 en het was de op een na grootste vulkaanuitbarsting van de twintigste eeuw. Meer dan 800 mensen kwamen om en 100.000 werden dakloos. Door de eruptie verdween zoveel magma en rots uit de vulkaan dat de top instortte en een groot kratermeer (caldera) ontstond met een doorsnede van 2,5 km en de hoogte van de top ging van 1745 meter omlaag naar 1485 meter. Mijn basis voor het maken van de remedie was Angeles City, dicht bij de voormalige U.S. luchtmachtbasis Clark, die tijdens de uitbarsting werd geëvacueerd en daarna door de US luchtmacht werd verlaten. Van daaruit was het een rit van drie uur door steden en langs droge rivierbeddingen voor we tenslotte omhoog de bergen ingingen naar de Pinatubo. Een korte wandeling bracht me tenslotte naar de rand van de Pinatubo en het prachtige uitzicht beneden in het kratermeer. Dit is nog steeds warm en boten kunnen niet naar het midden van het meer, omdat het daar nog steeds te heet is. De berg is tegenwoordig verlaten, afgezien van een paar mensen die je naar de overkant van het meer roeien, omdat je er niet helemaal rond om kunt lopen. Het voelde zeer stil en vredig, maar ook griezelig onwerkelijk, met het constante geluid van vallende rotsen die van de vaak voorkomende landverschuivingen omlaag rollen. Mij was gezegd dat de remedie gemaakt moest worden op een vulkaan in de Filippijnen. De energie van de Filippijnen was het meest ongerept en geschikt om de kwaliteiten te krijgen die voor deze remedie nodig waren. Het was ook duidelijk tegen mij gezegd dat de remedie gemaakt moest worden bij een explosieve vulkaan, dus Pinatubo en niet bij een vulkaan met lavastromen. Mij werd uitgelegd dat een lavastroom als de concrete vorm is en dat een pyroclastische uitbarsting vloeibaar is en later concrete vorm wordt. Omdat we ons na 2012 in een nieuwe cyclus zullen bewegen, een met een energie van vrijheid, hebben we een remedie nodig die vloeibaarheid geeft om het vestigen van deze energie van vrijheid mogelijk te maken. De energie van de Filippijnen heeft een laag van verwarring aan zich of zo lijkt het tenminste, want je ziet één ding en dan kom je iets anders tegen. Het is echt een hele slimme energie die een vorm van vermomming is om jezelf te beschermen. Je kunt jezelf beschermen met wapens of, zoals in de Filippijnen, door een masker te dragen dat aanvaardbaar is voor anderen, zodat je niet aangevallen zult worden. Wat je te zien krijgt schijnt ongevaarlijk, dus niemand zal het aan willen vallen alleen maar blije mensen die hun leven leiden (zo goed als ze kunnen), maar daaronder zit een hoop onrust, een hoop kwaadheid, een hoop corruptie en een hoop schaamte. Uiteindelijk zal er een herstel plaatsvinden van de oorspronkelijke, pure energie van de Filippijnen, hardwerkende mensen, maar met een zeer ontspannen houding ten opzichte van het leven. Mount Pinatubo remedie geeft je het vertrouwen om op jezelf te staan zonder masker en om te zijn wie je werkelijk bent. Het jaar 2010 heeft een belangrijke energie; het gaat erom dat je nu de basis legt waarop je vanaf 2013 verder zult bouwen. Tegen die tijd zullen er geen elementen meer zijn van de huidige oude energieën, het zullen allemaal nieuw binnenkomende energieën zijn. Dan zal het zeer belangrijk zijn om de moed of het vertrouwen te hebben om er te zijn en het unieke aspect van jezelf uit te drukken waarvoor je hier gekomen bent. Iedereen op de wereld is uniek, maar vanwege de oude energie geloven veel mensen dat ze zich moeten aanpassen, dat ze allemaal hetzelfde moeten zijn. Deze remedie zorgt dat je dat masker van aanpassing weg kunt halen en dat je kunt zijn wie je bent, om je ware -Ik Ben- staat te onthullen en dat waarvoor je hier bent om te delen, wat jouw bijdrage is.
Bekijk in de webshop
Bush Light Frequency Pyramid Pack Complete set Light Frequency remedies in Pyramid pack. 7 stockflesjes van 10 ml.: Amazon, Arctic, Antarctic, China, Lake Baikal, Madagascar en Mt. Pinatubo.
Bekijk in de webshop