Australian Bush Flower Essences White Light Essences
Bush White Light Pyramid Pack De White Light Pyramid pack is met zorg ontwikkeld om de schoonheid en de kracht van de remedies te verpakken en te beschermen. De White Light Remedie Piramide bevat alle zeven spirituele remedies op stockniveau, het White Light Essence boek van Ian en de White Light CD. Inhoud: Water, Earth, Fire, Air, Higher self, Devic, Angelic. SPIRITUELE REMEDIES De White Light Remedies brengen je in contact met en geven je toegang tot de Natuur en de wereld van de geest. Daardoor kun je je spiritualiteit beter onderzoeken, begrijpen en jezelf meer ontplooien. Om deze remedie te maken is Ian White naar de meest afgelegen en gewijde plekken op aarde gereisd. Tijdens de afgelopen twintig jaar heeft hij de Australian Bush Flowers onderzocht en ontwikkeld. Ze zijn een springplank geweest om Ian op het punt in zijn groei en spiritualiteit te brengen waar het mogelijk was om de White Light Remedies te maken. De White Light essences zijn gemaakt met de grootst mogelijke integriteit, nederigheid en liefde.
Bekijk in de webshop
White Light Aarde (Earth) remedie Gemaakt in de grot van Patal Bhuvaneshwar in het noorden van India. De grot ligt hoog in de Himalaya, vlakbij de grens met Tibet en speelt een grote rol in de Hindoe mythologie. Een remedie voor gronding en om te leren geduldig te zijn. Leert je af te stemmen op subtiele energieën. Ze bevordert een sterke verbinding met de aarde en het leven en geeft respect en eerbied voor de natuur. Ze herstelt de interne structuur in het leven. Het is een belangrijke grondende remedie, waarmee je vooral spiritueel werk doet. Ze versterkt je motivatie en je doelgerichtheid. Op spiritueel gebied zijn er veel mensen die op een chaotische manier bezig zijn. Ze zijn heel druk bezig maar komen niet vooruit. Deze remedie zorgt dat je gecentreerd en gegrond wordt, je richting vindt en helder en doelgericht werkt. Ze geeft ook een heel diep gevoel van rust, vooral in het hart- en basischakra. De Water remedie verwijdert eerst de beperkende overtuigingen over wat je kunt bereiken. Ze bereidt zo de weg van de Aarde remedie voor die je dan voorbij je oude referentie kaders en beperkingen voert. Op emotioneel niveau geeft deze remedie stabiliteit in relaties bij mensen die moeite hebben een relatie aan te gaan.
Bekijk in de webshop
White Light Deva (Devic) remedie Deze remedie is gemaakt tijdens de zomerzonnewende op 21 juni 2000 in de Chalice Well tuin in Glastonbury, Engeland. Elke plant, struik of boom heeft zijn eigen deva. Deze Deva remedie zorgt voor een sterke verbinding met dit deva rijk. Deze remedie brengt eenvoud en vrede. Ze geeft een gevoel van totale eenheid, een éénzijn met het absolute alles. Daardoor ben je minder bezig met de strijd en de problemen van het leven en maak je je er minder zorgen over. Ze herinnert je eraan waarom je hier bent, wat je bestemming is. Dit zet je aan tot handelen, je voelt opnieuw hartstocht op je levensweg. Door de Deva remedie ga je voor jezelf zorgen op een spiritueel niveau, heb je aandacht voor jezelf, voor anderen en voor de natuur. Ze zorgt voor begrip, verantwoordelijkheid, bescherming, zorg en liefde in je leven. De Deva remedie is heel goed om je te troosten en te kalmeren wanneer je gestrest bent of voelt dat je vastzit. Ze is ook goed wanneer je dwangmatig of onzeker bent in relaties omdat je te veel verwachtingen hebt. Ook goed wanneer je dicht bij de dood bent. Ze helpt om te accepteren en om te begrijpen dat er veel meer is buiten de beperkte realiteit.
Bekijk in de webshop
White Light Engel (Angelic) remedie Deze remedie is gemaakt in Peru op 28 maart 2000 op de top van de Putucusi, een van de heiligste bergen van de oude Inca’s. De remedie zuivert je verlangens zodat je naar het hoogste streeft, verder dan het fysieke en materiële, naar het spirituele. De engelen proberen je tot aan je dood te inspireren en je bewustzijn te verhogen naar het spirituele, zodat je opkijkt naar het licht en het omarmt. Dit zal je reinigen en de dichtere materiële vervuiling van je afspoelen. De remedie opent je om de engeldeugden: inspiratie, liefde, bewustzijn en communicatie te ontvangen. De Engel remedie brengt de energie van de hemel naar de aarde en verenigt die twee. De engelen helpen je bij al je activiteiten. De remedie maakt het mogelijk dat je streeft naar het hoogste en toch verbonden blijft met het aardse. Ze laat je inzien dat het spirituele in alles aanwezig is. Je kunt door deze remedie te nemen ook vragen om engel bescherming of de bescherming van een speciale engel. Een ander aspect van de Engel remedie is dat ze je helpt om verbinding te maken en toegang te krijgen tot de leylijnen en energiepunten van de aarde. De Engel remedie geeft niet alleen toegang tot oude kennis maar ook tot toekomstige wijsheid. Op het emotionele niveau is de remedie goed wanneer je selectief hoort, en bepaalde zaken niet wilt horen of zien. Deze remedie verwijdert de blokkade, zorgt dat je alles hoort en ziet of je het nu leuk vindt of niet. De Engel remedie zorgt ook voor kracht, vooral in relaties en in situaties met stress door te zorgen voor geestelijke helderheid.
Bekijk in de webshop
White Light Hoger Zelf (Higher Self) remedie De Hoger Zelf remedie was de eerste van de White Light remedies, ze is gemaakt op 25 maart 1999 in Palenque, Mexico. De remedie helpt je om er bewust van te worden wat er achter de fysieke werkelijkheid bevindt en geeft toegang tot oude bronnen van wijsheid en kennis. Het Hoger Zelf is opgebouwd in al de levens die we hadden en deze remedie geeft je de mogelijkheid om in verbinding te komen met deze eerdere incarnaties. Meestal zal dit gebeuren in je dromen, tijdens meditatie of gewoon wanneer je aan het dagdromen bent. Je kunt dan de energie die je nodig hebt terughalen uit dat vorige leven. Neem deze remedie bij voorkeur alleen wanneer je goed gegrond bent en je je evenwichtig voelt.
Bekijk in de webshop
White Light Lucht (Air) remedie Deze remedie is gemaakt op 9 en 10 juni 1999 op de top van de Schafberg, in Sankt Wolfgang, Oostenrijk. Ze maakt het je mogelijk om je verder in de spirituele gebieden te ontwikkelen. Ze geeft je een licht en gemakkelijk gevoel, vrij van zorgen en maakt het denkproces vloeiender en zachter. Niet onze stemmingen veranderen de hele tijd, maar onze gedachten, die kunnen gemakkelijk en vloeiend zijn. Bij het maken van keuzes helpt ze bij het handhaven van een evenwicht tussen een intellectuele en een emotionele benadering. Ze schenkt onderscheidingsvermogen en scherpzinnigheid. Wanneer je een beslissing moet nemen in een emotionele situatie, zal de Lucht remedie je in staat stellen om stabiel te blijven en je controle en kracht te bewaren. Daarom is het een uitstekende remedie voor mensen die te maken hebben met stress en trauma. Je overziet de problemen en raakt niet gevangen in de details of het drama ervan. Tegelijkertijd versterkt ze je begeleiding en je innerlijk weten om daardoor effectiever met de situatie om te kunnen gaan. Je weet en vertrouwt dat je altijd beschermd en begeleid wordt. Ze zorgt dat je het leven simpel houdt en elk probleem los kunt laten, onverschillig hoe de omstandigheden zijn, omdat liefde en vrede altijd aanwezig zijn. De remedie benadrukt en weerspiegelt je uniek zijn, je heelheid en je perfectie.
Bekijk in de webshop
White Light Vuur (Fire) remedie De Vuur remedie is gemaakt bij de prachtige rode rotskoepels de Olga’s. Dit gebied is het geografische en spirituele centrum van Australië. Traditioneel wordt vuur geassocieerd met het verbranden van je afval of je verontreinigingen, vooral in het astrale lichaam. Deze remedie opent je voor je oudste bron, terug naar het moment toen je ziel het doel koos voor de aardse incarnaties. Voordat je deze remedie neemt moet je er zeker van zijn dat je kiest voor een onomkeerbare verandering. Je moet er diep in je hart of je ziel klaar voor zijn om verder te gaan, ongeacht de consequenties. Alleen dan zal de remedie werken. De Vuur remedie laat je het grote geheel zien. Daarom is het ook belangrijk dat je eerst de Water remedie hebt gebruikt. De Vuur remedie zal heel goed werken, als je er klaar voor bent om een belangrijke stap voorwaarts in je leven te nemen of ze zal helemaal niet werken. Een gematigde werking bestaat niet bij deze remedie.
Bekijk in de webshop
White Light Water remedie De Water remedie bestaat in feite uit twee verschillende remedies, die samengevoegd zijn tot een. Een is er gemaakt op het Noordelijk halfrond en de andere op het Zuidelijk halfrond. Het is belangrijk om de Water remedie als eerste van de zeven White Light remedies te gebruiken. Deze volgorde zorgt voor een vloeiende beweging bij het nemen van de volgende remedies en vergroot het totale effect. De remedie van het Noordelijk halfrond is gemaakt op het kleine, mystieke eiland Iona voor de westkust van Schotland. De remedie is gemaakt op het verlaten zuidelijke deel van het eiland op 15 juni 2000. De remedie van het Zuidelijk halfrond is gemaakt op Heron Island, een eilandje voor de oostkust van Australië, in het Great Barrier Reef. De remedie integreert het waterelement en zorgt ervoor dat je je van je emotionele onevenwichtigheden bewust wordt, zodat ze gereinigd en losgelaten kunnen worden. Ze zorgt dat je het verleden los kunt laten en emotioneel beschermd blijft na een negatieve of traumatische ervaring. Ze is koesterend en reinigend, moedigt je aan meer open te staan, om te ontvangen en je diepste, oudste, negatieve karmische patronen los te laten. Ze verruimt je waarneming en je realiteit.
Bekijk in de webshop