Innobiz en Aroflora

Innobiz creaties - innoveren voor een beter leven

Diffusers met aandacht voor de natuur en veelzijdig gebruik.

Innobiz vertegenwoordigt ruim 10 jaar onderzoek en expertise op het gebied van diffusie van essentiële oliën.
Naast de focus op hun werking en duurzaamheid, zijn de geurverspreiders ontworpen met extra aandacht voor de natuur: er wordt gewerkt met natuurlijke lijnen en materialen zoals glas, keramiek, hout en porselein.
Uniek zijn de vele toepassingsmogelijkheden voor thuis (mooi vormgegeven), je eigen werkplek (o.a. USB diffuser), professioneel gebruik (o.a. Walia wanddiffuser), of voor persoonlijk gebruik (geurhangers, aromasticks).
Innobiz biedt meerdere methodes om geur te verspreiden, kies je eigen voorkeur.

Aroflora essentiële oliën en geurmengsels.

Je energie ondersteunen, goed voor jezelf zorgen, je balans (weer) vinden...
De zoektocht naar welzijn is een permanente zoektocht. Innobiz selecteert de allerbeste biologische producten om het evenwicht van je huid te ondersteunen met natuurlijke producten.
In samenwerking met deskundige laboratoria op het gebied van aromatherapie heeft Innobiz een reeks producten ontwikkeld voor natuurlijk welzijn, onder de naam Aroflora. Met Aroflora zorg je voor jezelf met respect voor de natuur (biologische landbouw certiciferingen door Ecocert, One Voice Label voor dierlijke en wereldwijde ethiek die garandeert dat geen enkel bestanddeel van dierlijke oorsprong is en dat geen enkele test op dieren wordt uitgevoerd).

DIFFUSERS

Bulia - USB-diffuser door ultra-verneveling
Nieuwe technologie voor ultraverneveling. Verneveling uit de flacon zonder de druppelaar eruit te trekken. U hoeft de vernevelaar niet bij te vullen of de oliën te verdunnen met water. De essentiële oliën die zijn omgezet in microdruppeltjes blijven uren in de lucht zweven om lange tijd hun weldadige werking af te geven. Werkt op USB, geleverd met een Ac-adapter. Verneveling elke 10 of 20 min.
Bulia is een essentiële oliediffuser op USB- poort of 220V stopcontact die uit de fles diffundeert zonder de druppelaar te verwijderen. De nieuwe exclusieve ultra-vernevelingstechnologie is de beste oplossing op de markt om te profiteren van aromatherapie.
Uitgerust met 2 standen, is hij perfect voor thuis, onderweg en in de auto.


Lilia - diffuser door ultra-verneveling
Ook Lilia maakt gebruik van de nieuwste technologie voor de ultraverneveling van essentiële oliën rechtstreeks uit de flacon. U hoeft de vernevelaar niet meer bij te vullen of de oliën te verdunnen met water.
Lilia verspreidt de essentiële oliën in uiterst fijne microdruppeltjes in de atmosfeer. Zo blijven de essentiële oliemoleculen urenlang in de lucht zweven om hun natuurlijke kwaliteiten gedurende een lange periode af te geven. Lilia werkt meerdere dagen op batterijvoeding en laadt op het meegeleverde voetstuk weer op.

 

Walia – compacte wanddiffuser
De diffuser waar professionals dol op zijn. Hij is zeer eenvoudig te installeren voor het verspreiden van essentiële oliën door verneveling in een grote ruimte (tot 300 m3). Omdat hij werkt op batterijen of de meegeleverde elektrische oplader, vereist het niet veel werk om hem te installeren. Dankzij het compacte, discrete ontwerp past hij gemakkelijk in alle hoeken en gaten van elk type kamer, ongeacht de inrichting. Hij is voorzien van een interne klok en kan via het LCD-scherm worden geprogrammeerd om te vernevelen op de dagen en tijden van jouw keuze. Het reservoir van 100 ml zorgt voor een langdurige verspreiding van de geur. Het is de ideale manier om je patiënten of klanten een echte zintuiglijke ervaring te bieden. De eenvoudige, efficiënte diffuser verbetert het gevoel van welzijn en comfort waar hij zich ook bevindt, van de medische wachtkamer tot de vergaderruimte, spa, winkel of woonkamer van een woonzorgcentrum. Kenmerken: Gewicht: 450 g; inhoud reservoir: 100 ml.
Er zijn ook losse vervangingsflacons voor Walia verkrijgbaar.


Omelia - ultrasone diffuser
Een eenvoudige, efficiënte en multifunctionele diffuser. Met zijn ultrasone koude-nevel diffusietechnologie verspreidt Omelia effectief de kwalitatieve essentiële oliën in een zachte mist, verfraaid met een veelkleurig licht. Je hoeft alleen maar een beetje water aan je etherische oliën toe te voegen om hun geuren in de lucht te verspreiden en zo een zachte geuratmosfeer voor je interieur te creëren. Omelia combineert aromatherapie met bevochtiging van de lucht en stelt je in staat een aangename geursfeer te creëren. De kleurrijke verlichting van de gemakkelijk configureerbare glazen stolp maakt dit product tot een elegant decoratief object.
Kenmerken: Omelia werkt met tussenpozen gedurende 30 seconden of continu, afhankelijk van jouw behoeften, en verspreidt efficiënt tot 60 m².
Afmetingen: Ø 90 mm. X h 154 mm.


Kaolia - ultrasone diffuser
Een onmiskenbare Japanse stijl, een unieke vierkante vorm, Kaolia onderscheidt zich van andere diffusers op de markt. Het opengewerkte rooster en het lichte hout passen perfect in je interieur en geven het een zen-touch.
Til het Kaolia-rooster op, giet er wat water op en een paar druppels essentiële oliën. Raak de gevoelige toetsen op het eiken frame licht aan en geniet meteen van een moment van pure ontspanning. Kaolia verspreidt de essentiële oliën in een delicate mist van geur en komt tot leven met een aangename lichtgevende atmosfeer dankzij de variaties in kleuren.
Kenmerken:
Makkelijk in gebruik: 2 programma’s van verspreiding: de Kaolia stopt automatisch nadat het mengsel van water en essentiële olie is verbruikt.
Afmetingen: 145 mm x 145 mm x 70 mm.


Ventilia – diffuser door koude ventilatie
Diffusie door ventilatie of diffusie door geforceerde lucht is een koude diffusietechniek. Deze techniek behoudt alle kwaliteiten van de essentiële oliën.
Ventilatie stoot een luchtstoot uit die de microdeeltjes van etherische oliën de lucht in stuwt. De ventilator geïntegreerd in de diffuser projecteert de lucht door de pad (een celluloseschijfje) gedrenkt in essentiële oliën. Met deze techniek wordt de essentiële olie direct door de kamer verspreid. Dankzij de geforceerde luchtdiffusiemodus zonder warmte behouden de aromatische moleculen hun zuiverheid.
Je brengt enkele druppels essentiële olie of geurmengsel aan op een vervangbaar celluloseschijfje (neutraal materiaal). De lucht wordt door het schijfje geblazen voor een optimale doeltreffendheid. Omdat de olie verdampt met een luchtstroom zonder warmte, blijven de aromamolecules zuiver. De verdamper filtert de ingeblazen lucht alvorens de aroma’s te ventileren.
De metalen plaat aan de voorkant van het apparaat is opengewerkt met een elegant motief waar de luchtstroom en de sfeerverlichting doorheen komen. Dankzij de lichtgevende zone kunt u met de verdamper een kleurrijke sfeer scheppen. De kleuren veranderen langzaam, maar de verlichting kan ook op de gewenste kleur worden ingesteld. Bij de turbosnelheid is de verlichting dynamisch en veelkleurig.
Productkenmerken:
3 ventilatiesnelheden: stil, normaal, turbo. Kleurrijke verlichte sfeer.
Verdampingstimer van 30 min. De verdamping stopt automatisch na 30 min.
Afmetingen: H=135 mm, L=150 mm, B= 150 mm. Gewicht: 440 g.
Er zijn ook navuling sets voor Ventilia verkrijgbaar. Een set bevat 5 celluloseschrijven en 1 diffusiecapsule.


Stonelia Square - zachte warmteverspreider
Diffuser voor essentiële oliën door zachte warmte. Design, welzijn en eenvoud.
Met een lichte aanraking op het touchscreen wordt de zachte verspreiding van de essentiële oliën in werking gezet. Bovendien zal de diffuser dankzij de discrete verlichting helemaal tot zijn recht komen in je interieur. Mooi en stil. Zonder ook maar enig geluid te produceren zorgen de gecontroleerde warmte en automatische stopzetting van het product na 30 min voor de gezonde verspreiding van uw essentiële oliën, waardoor uw woning helemaal in een zen-sfeer gehuld wordt.
Stonelia Square is ontworpen om de kwaliteit van uw essentiële oliën te behouden.
Deze diffuser maakt geen geluid voor optimaal comfort. Om optimale sfeer te cre-eren, verspreidt dit product de geuren langzaam, efficiënt en stil. De diffusie gaat gepaard met een lichte zachte en warme verlichting. Zijn vorm en sobere kleuren zullen harmoniëren in meerdere interieurdecoraties.
Deze diffuser in hout en porselein, samengesteld uit edele en natuurlijke materialen, is zowel in deze lijnen als in het gebruik verfijnd. De knop verdwijnt om te worden vervangen door een eenvoudige aanraakzone, terwijl het product wordt gestart door eenvoudig het hout aan te raken, een warm, levend materiaal. Je kunt het ook gebruiken om massageoliën voor gebruik te verwarmen.
Kenmerken: Afmetingen: breedte 12,4 cm – Hoogte: 5,7 cm – Lengte 12,4 cm.

 

Inalia aromastick
Inalia aromastick in de kleuren grijs, roze en blauw. De kracht van aromatherapie voor je welzijn. Soms is een diepe ademhaling voldoende om te kunnen ontspannen, concentreren of beter te ademen. Door een paar druppels essentiële olie of geurmengsel op de katoenen lont te druppelen, geeft deze aromastick je een boost en laat je in één ademteug genieten van de kwaliteiten van essentiële oliën. Gemakkelijk mee te nemen, van duurzaam aluminium en perfect luchtdicht, het behoudt de kwaliteit van de essentiële oliën en biedt je een onmiddellijke en krachtige geurbeleving, waar je ook bent.
De katoenen lonten zijn ook los verkrijgbaar, per set van 3.

 

Tivalia doosje met 3 aromasticks
Stijlvolle aromasticks, eindelijk! Deze doos met zijn zachte, delicate kleuren bevat 3 aromasticks in verschillende kleuren. Iedere stick bevat een katoenen lont waar je de geur naar wens op kunt druppelen. Zo kun je elke dag de boost nemen die je nodig hebt: verkwikkende frisheid, ontspanning of energie.
Een elegante geschenkdoos die iedereen zal verrassen die ervan droomt de kwaliteiten van aromatherapie te ontdekken: de meest eenvoudige manier om essentiële oliën te gebruiken! Elk van deze sticks is gemarkeerd met een symbool: een raket als symbool van energie, een meditatie houding als symbool van ontspanning, en een vogel als symbool van vrij ademen. Ons doel hiervan is het gebruik van essentiële oliën steeds toegankelijker te maken.
Nadat je een paar druppels essentiële oliën of geurmengsel op de katoenen lont hebt gedruppeld, kun je direct de werking van de essentiële oliën ervaren.
Aromatherapie to-go!
De katoenen lonten zijn ook los verkrijgbaar, per set van 3.

 

Stellaé geurhanger
De geurhanger Stellaé bestaat uit een zilverkleurig roestvrijstalen medaillon + zilveren ketting 70cm + zwart fluwelen tasje + 3 vilten pads.
Eindelijk een originele manier om van essentiële oliën te genieten! Deze geurhanger van roestvrij staal is het perfecte cadeau om weg te geven of om jezelf te trakteren. Een unieke manier om geur te dragen en te genieten van essentiële oliën. Hoezo uniek? Het medaillon is gemaakt van roestvrij staal. Als je het opent, kun je er een geurviltje in doen, waaraan je een geur naar wens toevoegt. Er zitten 3 viltjes bij, die je elk van een andere geur kunt voorzien. Er vindt geen direct contact van de olie met de huid plaats. Een paar druppeltjes van een essentiële olie of van een geurmengsel op het geurviltje zorgen er al voor dat je de hele dag door kunt genieten van een subtiele geurverspreiding.
Er zijn ook vervangingsviltjes verkrijgbaar, per set van 5.

 

Silvaé geurhanger
Roségoudkleurig medaillon van roestvrij staal + gouden ketting 70cm + zwart fluwelen tasje + 3 vilten pads. Dit elegante, fraai uitgesneden roestvrijstalen medaillon is meer dan alleen een ketting: het is een geursieraad. Als je het opent, kun je er een geurviltje in doen, waaraan je een geur naar wens toevoegt. Er zitten 3 viltjes bij, die je elk van een andere geur kunt voorzien. Een gunstig geprijsd sieraad om cadeau te doen of om jezelf te trakteren.
Er zijn ook vervangingsviltjes verkrijgbaar, per set van 5.


Ga naar het product in de webwinkel voor gedetailleerde informatie en gebruiksaanwijzing. Deze staan ook in het Nederlands op de verpakking.

 

AROFLORA ESSENTIËLE OLIËN EN GEURMENGSELS

Ontdek onze selectie van zuivere, biologische en natuurlijke essentiële oliën. Van lavendel, eucalyptus globulus, kaneel, patchouli tot pepermunt, je vindt vast wat je zoekt!
Onze flesjes met pure essentiële oliën worden verkocht in 10 ml, behalve tijm thujanol, Roomse kamille en Italiaanse helichrysum (5 ml).
Zie voor het volledige aanbod de website www.bloesemremedies.com.

Als je niet zeker weet welke olie je moet kiezen, zou je ook een van de geurmengsels kunnen proberen. Met de geurmengsels kun je genieten van de vele kwaliteiten van essentiële oliën zonder dat je zelf essentiële oliën hoeft te mengen. Alle geurmengsels worden verkocht in 30 ml flesjes.

Ademhaling geurmengsel
Een geurmengsel dat een vrije en diepe ademhaling ondersteunt:
- Essentiële oliën voor ondersteuning van keel-, neus- en oorgebied.
- Een lichte en aangename geur.
- Om de luchtwegen op natuurlijke wijze vrij te maken.

Het Ademhaling geurmengsel bestaat uit:
- Niaouli: een begrip als het gaat om de luchtwegen.
- Eucalyptus radiata: de metgezel voor ondersteuning van keel-, neus- en oorgebied.
- Ravintsara: de essentie van aromatherapie, vooral voor ondersteuning van de immuniteit en het keel-, neus- en oorgebied.

Anti-reuk geurmengsel (anti-odeurs)
Een geurmengsel tegen nare luchtjes die blijven hangen (tabak, dieren, muffe geur, enz.):
- Een krachtige en dekkende geur.
- Ronde en warme geurnoten.
- Een natuurlijke oplossing om een aangename sfeer te creëren.

Het Anti-reuk geurmengsel bestaat uit:
- Lavandin super: voor een kalmerende en rustgevende sfeer van de Provence, die insecten niet op prijs stellen.
- Pepermunt: fris, verkwikkend en ondersteunend voor de spijsvertering en bij migraine.
- Grove den: een frisse geur voor deze bondgenoot van de luchtwegen.

Citrus geurmengsel (agrumes)
Een geursensatie met energieke citrusgeuren voor een frisse sfeer:
- Aangenaam revitaliserende en verkwikkende beleving.
- Fruitige en pittige geurnoten.
- Natuurlijk zuiverend.

Het Citrus geurmengsel bestaat uit:
- Zoete sinaasappel: voor natuurlijke verzachting en ontsmetting.
- Groene mandarijn: een ontspannende, frisse en pittige geurnoot.
- Grapefruit: een natuurlijk antisepticum en aangenaam citroenachtig.

Frisheid geurmengsel (fraicheur)
De natuurlijke frisheid van citrus en een naaldboom:
- Een selectie van opwekkende en verkwikkende essentiële oliën.
- Een lichte en fruitige geur.
- De lucht van de zee en de frisheid van citrusschillen.

Het Frisheid geurmengsel bestaat uit:
- Zeeden: een fris ruikende olie die bekend staat om haar antiseptische en zuurstofrijke eigenschappen.
- Grapefruit: een natuurlijk en aangenaam citroenachtig antisepticum.
- Citroen: Zoete en fruitige geurnoten, ondersteunt bij reisziekte en misselijkheid.

Mosquito geurmengsel (moustiques)
Een krachtig en fris geurmengsel om vliegende insecten af te weren:
- De beste essentiële oliën tegen muggen.
- Frisse en citroenachtige geurnoten.
- Natuurlijk afstotend.

Het Mosquito geurmengsel bestaat uit:
- Lemongrass: een frisse geur met kalmerende en rustgevende werking.
- Citroen eucalyptus: een citroenachtige geur die de zenuwen kalmeert en muggen afschrikt.
- Lavandin super: een kalmerende en rustgevende Provençaalse sfeer waar insecten niet van houden.

Reiniging geurmengsel (assainissant)
Een geurmengsel voor reiniging en bescherming.
- Lichte geurnoten die zuiver ruiken.
- Planten van nature antibacterieel.

Het Reiniging geurmengsel bestaat uit:
- Tijm thymol: ondersteunt bij moeilijke en terugkerende infecties van het keel- neus- en oorgebied.
- Bergbonenkruid: stimuleert de algemene weerstand en het immuunsysteem.
- Tea tree: antibacteriële ondersteuning en houtachtige noten.

Slapen geurmengsel (sommeil)
Een betoverend geurmengsel voor blijvende kalmte en rust:
- Een trio planten die bij uitstek een goede slaap ondersteunen.
- Zachte en frisse geurnoten.
- Natuurlijk kalmerend

Het Slapen geurmengsel bestaat uit:
- Echte lavendel: een zoete bloemengeur, die helpt te kalmeren.
- Kamille Rooms: ondersteunend voor het zenuwstelsel en het keel-, neus- en oorgebied.
- Petitgrain bigaradier : een zoete sinaasappelbloesemgeur die op natuurlijke wijze kalmeert.

Zen geurmengsel
De natuurlijke hulp voor helderheid van geest:
- De planten staan bekend om hun regulerende eigenschappen.
- Een zachte geur.
- Om te helpen je hoofd op een natuurlijke manier leeg te maken.

Het Zen geurmengsel bestaat uit:
- Atlasceder: houtachtige geurnoten die helpen om beter te ademen.
- Citroen: zoete en fruitige tonen, bekend om het gebruik bij reisziekte en misselijkheid.
- Ylang-Ylang: een krachtige regulator met jasmijntonen.

Zie de webwinkel voor gedetailleerde informatie over samenstelling, gebruik, voorzorgsmaatregelen en gevareninformatie. 


Klik op de afbeelding om de brochure te downloaden.