Innobiz en Aroflora

Innobiz creaties - innoveren voor een beter leven

Diffusers met aandacht voor de natuur en veelzijdig gebruik.

Innobiz vertegenwoordigt ruim 10 jaar onderzoek en expertise op het gebied van diffusie van essentiële oliën.
Naast de focus op hun werking en duurzaamheid, zijn de geurverspreiders ontworpen met extra aandacht voor de natuur: er wordt gewerkt met natuurlijke lijnen en materialen zoals glas, keramiek, hout en porselein.
Uniek zijn de vele toepassingsmogelijkheden voor thuis (mooi vormgegeven), je eigen werkplek (o.a. USB diffuser), professioneel gebruik (o.a. Walia wanddiffuser), of voor persoonlijk gebruik (geurhangers, aromasticks).
Innobiz biedt meerdere methodes om geur te verspreiden, kies je eigen voorkeur.

Aroflora essentiële oliën en geurmengsels.

Je energie ondersteunen, goed voor jezelf zorgen, je balans (weer) vinden...
De zoektocht naar welzijn is een permanente zoektocht. Innobiz selecteert de allerbeste biologische producten om het evenwicht van je huid te ondersteunen met natuurlijke producten.
In samenwerking met deskundige laboratoria op het gebied van aromatherapie heeft Innobiz een reeks producten ontwikkeld voor natuurlijk welzijn, onder de naam Aroflora. Met Aroflora zorg je voor jezelf met respect voor de natuur (biologische landbouw certiciferingen door Ecocert, One Voice Label voor dierlijke en wereldwijde ethiek die garandeert dat geen enkel bestanddeel van dierlijke oorsprong is en dat geen enkele test op dieren wordt uitgevoerd).

 

Klik op de afbeelding voor de brochure.