Door de aanhoudende Brexit perikelen blijft het onzeker wat er straks gaat gebeuren met de prijzen van producten afkomstig uit het Verenigd Koninkrijk. 

Daarom nu de Healing Herbs set van 10 ml en de Healing Herbs set van 30 ml in de aanbieding met een zeer aantrekkelijke korting! 

Profiteer er nu nog van!

 

WINKEL DE 3 VROUWEN IS 27 APRIL A.S. GESLOTEN I.V.M. KONINGSDAG!

 

Klik hier om een beschrijving van uw praktijk toe te voegen


Route

Komt u per auto dan kunt u de A73 nemen en de afrit Horst-Noord / Tienray. Hierna richting Horst en bij de grote T-sprong na het 2e stoplicht rechtsaf, richting Meterik., de St. Jansstraat 3 is rechts achter de kerk in Meterik, bij de grote blauwe deuren.

Komt u uit de richting Helmond, dan gaat u bij Deurne richting IJsselsteijn en daarna bij het bord Loohorst linksaf, rechtdoor blijven rijden tot aan de kerk.

Komt u met het openbaar vervoer dan kunt u met de trein naar het station Horst / Sevenum. Vetrekt vanuit Eindhoven, stoptrein en vanuit Venlo. Aankomst 5 over het uur. Aangezien de treintaxi per 01-01-2002 stopt, worden de cursisten gebracht naar en gehaald van het station, dit tegen een vergoeding op vrijwillige basis.

© 2019 Bloesem Remedies Nederland  |  Kamer van Koophandel nr: 12023111  |  Privacy policy  |  Algemene Voorwaarden  |  Powered by 4ice Online Solutions