Momenteel is het erg druk bij de bezorgdiensten.
Met name bij leveringen direct na het weekend en rondom de feestdagen zoals Hemelvaartsdag en Pinksteren dient u rekening te houden met een iets langere levertijd. Excuus voor het ongemak.

Onderstaand een overzicht van de openingstijden rondom de komende feestdagen

HEMELVAARTSDAG 13 MEI
Op deze dag is het kantoor van Bloesem Remedies Nederland gesloten.
Bestellingen van 12 mei ná 13.00 uur en van 13 mei worden op vrijdag 14 mei verzonden.
Winkel De 3Vrouwen is eveneens gesloten op deze dag.

PINKSTEREN 23 & 24 MEI
Op maandag 24 mei (2e Pinksterdag) is Bloesem Remedies Nederland gesloten. Bestellingen die geplaatst worden op vrijdag 22 mei vóór 13.00 worden dezelfde dag nog verzonden. Bestellingen ná 13.00 uur en de bestellingen op zaterdag, zondag en maandag worden verzonden op dinsdag 25 mei.
Winkel De3Vrouwen is altijd op maandag gesloten, dus ook op 2e Pinksterdag.

Met vriendelijke groet,

Team Bloesem Remedies Nederland en De 3Vrouwen

 

 

Klik hier om een beschrijving van uw praktijk toe te voegen


Route

Komt u per auto dan kunt u de A73 nemen en de afrit Horst-Noord / Tienray. Hierna richting Horst en bij de grote T-sprong na het 2e stoplicht rechtsaf, richting Meterik., de St. Jansstraat 3 is rechts achter de kerk in Meterik, bij de grote blauwe deuren.

Komt u uit de richting Helmond, dan gaat u bij Deurne richting IJsselsteijn en daarna bij het bord Loohorst linksaf, rechtdoor blijven rijden tot aan de kerk.

Komt u met het openbaar vervoer dan kunt u met de trein naar het station Horst / Sevenum. Vetrekt vanuit Eindhoven, stoptrein en vanuit Venlo. Aankomst 5 over het uur. Aangezien de treintaxi per 01-01-2002 stopt, worden de cursisten gebracht naar en gehaald van het station, dit tegen een vergoeding op vrijwillige basis.

© 2021 Bloesem Remedies Nederland  |  Kamer van Koophandel nr: 12023111  |  Privacy policy  |  Algemene Voorwaarden  |  Powered by 4ice Online Solutions