Er is een plekje vrijgekomen in de dagopleiding Bloesemtherapie!
Deze 10-daagse opleiding start op 16 maart 2019.
De opleiding staat niet meer in de workshopfolder vermeld, omdat deze al langere tijd vol zat. Onverwacht is er dus toch nog een plaats beschikbaar gekomen.
Wanneer u interesse heeft om deel te nemen, laat het dan even weten via info@bloesemremedies.com zodat we u alle informatie kunnen toesturen.
Het gaat maar om één plekje, dus reageer snel. Vol = vol.

En verder zijn er nog plaatsen vrij voor de populaire Basiscursus Gezichtsdiagnose Schüssler Celzouten en de Therapeutenopleiding Celzouten. Deze opleidingen vindt u gewoon in de workshopfolder.

Graag tot ziens bij een van onze opleidingen!

Bloesem Remedies Nederland

Klik hier om een beschrijving van uw praktijk toe te voegen


Route

Komt u per auto dan kunt u de A73 nemen en de afrit Horst-Noord / Tienray. Hierna richting Horst en bij de grote T-sprong na het 2e stoplicht rechtsaf, richting Meterik., de St. Jansstraat 3 is rechts achter de kerk in Meterik, bij de grote blauwe deuren.

Komt u uit de richting Helmond, dan gaat u bij Deurne richting IJsselsteijn en daarna bij het bord Loohorst linksaf, rechtdoor blijven rijden tot aan de kerk.

Komt u met het openbaar vervoer dan kunt u met de trein naar het station Horst / Sevenum. Vetrekt vanuit Eindhoven, stoptrein en vanuit Venlo. Aankomst 5 over het uur. Aangezien de treintaxi per 01-01-2002 stopt, worden de cursisten gebracht naar en gehaald van het station, dit tegen een vergoeding op vrijwillige basis.

© 2019 Bloesem Remedies Nederland  |  Kamer van Koophandel nr: 12023111  |  Privacy policy  |  Algemene Voorwaarden  |  Powered by 4ice Online Solutions