Remedies basisset
Stockflesje 4 Paddenstoelen Combinatie Stockflesje 4 Paddenstoelen Combinatie - Mycena, Kastanje Inktzwam, Kleine Viltinktzwam, Reuzenstropharia. De 4 Paddenstoelen Combinatie heeft met het neerzetten te maken, je manifestatie, jezelf tot in de meest krachtigste vorm tot uitdrukking brengen. Wanneer je de integratie hebt gemaakt van het vrouwelijke en het mannelijke, maar het intuïtieve, het hogere is nog te nieuw, waarbij je nog niet verder durft te gaan naar de volgende stap, je voeding vanuit het hogere en de vrijheid van je hart. Deze combinatie helpt met het loslaten van oude aanpassingen aan anderen en verwijdert rommel die je hebt overgenomen van anderen. Ze geeft vertrouwen en de moed om los te laten, waardoor je door oude lagen en patronen heen kunt breken, die je anders zouden blokkeren. Je past je niet aan de normen aan, maar gaat je handelingen duidelijk vanuit je eigen ritme manifesteren. Zorgt dat je ophoudt met piekeren en brengt je naar de essentie van een probleem. Goed om te gebruiken in combinatie met de Kastanje Inktzwam. Wanneer je niet hebt kunnen vormen wat voor je ziel noodzakelijk is, waardoor je ziekten zijn gaan ontstaan, brengt de 4 Paddenstoelen combinatie niet gevormde structuren in vorm.
Bekijk in de webshop
Stockflesje 4 elementen combinatie Deze combinatie is gemaakt van vier planten. De Brandnetel, de Grote Klis, de Reuzenbalsemien en het Boerenwormkruid. De remedie maakt je open en warm naar anderen, terwijl je toch jezelf kunt blijven. Het contact met je ziel en het doel van de ziel worden duidelijke en ze helpt je op te ruimen wat je ontwikkeling in de weg staat. In je eigen kracht blijven staan en de ander ook in haar/zijn eigen waarde kunnen laten. Geeft je een gevoel van vrijheid, plezier en openheid, doordat je zelf krachtiger en zekerder handelt.
Bekijk in de webshop
Stockflesje Animal Freedom Animal Freedom is een combinatie van: Mycena - Paarse Dovenetel - Sneeuwklokje - Trompetklimmer - Papegaaieblad - Wijnruit - Klein streepzaad - Vingerhoedskruid - Bosrank - Kruidje roer me niet. Deze combinatie helpt de ziel van het dier te bevrijden van de last en het leed, wat soms bewust of onbewust door de mens het dier wordt aangedaan. Het probleem van het dier ontstaat vaak, omdat het dier de spanningen en stress van zijn baas overneemt. Geeft vrijheid, rust en verbindt het dier met zijn oorspronkelijke kracht.
Bekijk in de webshop
Stockflesje Beemdkroon Bij moeite met het ontvangen van steun, helpt de Beemdkroon, doordat ze eerste de verbinding herstelt met de aarde en daarna de verbinding maakt met het hogere en fijnere in jezelf. Deze hogere en fijnere krachten worden daarna weerspiegeld in de omgeving, hierdoor kan de steun en warmte van anderen ontvangen worden. Maakt het denken rustiger en reinigt onnodige gedachten door de betere aardeverbinding. Een goede schoonmaker van de aura. Door 2 druppels van de Beemdkroon in de handen uit te smeren en bij de aura te houden zuivert deze de aura en verwijdert regelmatig terugkerende vervuiling.
Bekijk in de webshop
Stockflesje Bescherming Combinatie van Wilde Bertram, Stinkende Gouwe, Kruidje Roer Me Niet, Wijnruit. Een combinatie remedie voor bescherming. Om beter bij jezelf te blijven in negatieve situaties, bij spanningen en in een negatieve omgeving. Wanneer je wordt leeggezogen. Geeft een beschermende mantel van wit licht. Wanneer je je er niet bewust van bent dat je negatieve emoties en negatieve energieën van anderen en uit je omgeving overneemt, maakt de Bescherming je hiervan bewust. Dit bewustwording proces is niet altijd een prettig en gemakkelijk proces, omdat het probleem nog verbonden kan zijn met oude pijnen en angsten uit het verleden. Door deze op te ruimen en te veranderen kan de eigen kracht weer volledig herstellen en de eigen bescherming weer goed functioneren.
Bekijk in de webshop
Stockflesje Boerenwormkruid De Boerenwormkruid is de remedie om snel keuzes te kunnen maken. Wanneer iemand voortdurend twijfelt en geen beslissing kan nemen, helpt de Boerenwormkruid om je direct te laten handelen en geeft de Boerenwormkruid je inzicht in het proces dat wanneer je niet handelt en/of geen keuze maakt dit ook een handeling is. Wanneer je niets doet zal er ook niets gebeuren. Wanneer je vastzit in een web van aarzelingen, geeft de Boerenwormkruid je vertrouwen en helpt je een verbinding te maken met je Hoger Zelf. Versterkt het hart en de zonnevlecht en geeft inzicht in de diepste twijfels tot in de kern.
Bekijk in de webshop
Stockflesje Bosrank Deze wilde Clematis haalt je niet alleen uit je droomwereld, maar geeft een duidelijker inzicht in de handelingen die je doet. Verheldert het denken; geeft een betere ontwikkeling van de denkkracht en helpt met het verkrijgen van duidelijkheid over de zaken waar je mee bezig bent en wat de gevolgen zullen zijn van de handelingen die je nu doet. Bewuster elke handeling ervaren. Helpt bij het vormgeven van het nog niet gevormde, voor het vormgeven en verstoffelijken van je idealen. Geeft meer inzicht en overzicht in het oorzaak en gevolg proces. Geeft meer duidelijkheid van het onbewuste. Helpt met het verspreiden van het "Licht" op aarde.
Bekijk in de webshop
Stockflesje Engelwortel Bescherming vanuit spirituele werelden en de hulp en ondersteuning van hogere liefdadige krachten, "engelbescherming" vooral wanneer je de drempel naar "de andere kant" overschrijdt, zoals bijvoorbeeld bij overlijden, in dromen, bij meditatie, tijdens operaties of bij ernstige ziekten, wanneer de fijnstoffelijke lichamen minder met de aarde verbonden zijn; spirituele bescherming voor het indalende kind tijdens de zwangerschap; geeft meer spirituele ontwikkeling van het bewustzijn en versterkt het vermogen om liefdadige spirituele krachten in je leven en werk te kunnen ervaren; bevordert het zoeken naar en gebruiken van spirituele inzichten en geeft hierdoor groei en bescherming van het bewustzijn; vergroot het vertrouwen in de leiding van het Hogere Zelf, bij confrontatie met onbekende gebieden geeft het bij langer gebruik een "Goddelijk" vertrouwen met een goede aardebinding zonder twijfel aan de eigen wijsheid.
Bekijk in de webshop
Stockflesje G.S.M. combinatie Dit is een combinatie van Mycena - Terra - Reuzenbalsemien. Een combinatie om te gebruiken wanneer je problemen hebt met electrosmog. De G.S.M. combinatie gaf in verschillende tests bijzonder goede resultaten bij het gebruik van de mobiele telefoon, dect telefoon en als beschermer tegen de stralingsfrequentie van zendmasten. Maar ook goed om te gebruiken bij teveel elektrische belasting van computers en beeldschermen. Wanneer je een pacemaker draagt, is deze combinatie belangrijk omdat ze ervoor zorgt dar de elektrische spanning door het lichaam kan worden losgelaten. De G.S.M. combinatie wordt ook gebruikt wanneer je teveel negativiteit overneemt vanuit je omgeving, vooral wanneer je dagelijks veel mensen ziet en daarvan irritaties gemakkelijk overneemt.
Bekijk in de webshop
Stockflesje Guldenroede Je individualiteit en de ander. Wanneer je je gesloten voelt en je niet kunnen openen voor de ander. Het niet los kunnen laten van je persoonlijk ego. Je niet op het hogere kunnen richten en je teveel richten op persoonlijk succes, je afhankelijk voelen van de ander. De Guldenroede geeft je zelfvertrouwen en zelfbewustzijn, ze helpt met het ontwikkelen van hartelijkheid en warmte. Een kanaal zijn voor het transformeren van hogere energieën. Geeft stevigheid, waardoor we met liefde kunnen open staan voor onze omgeving, waarbij de eigen groei zich kan richten op uitbundigheid, overvloed en samenwerking door de versterking van de verbinding met het hoger zelf. Verpakking: 10 ml
Bekijk in de webshop
Stockflesje Hartgespan De bloesemremedie van het Hartgespan werkt op de patronen van de familie, wanneer je je niet thuis voelt of hebt gevoeld bij je familie. Wanneer je de warmte en liefde van de omgeving, relaties en familie niet hebt kunnen ontvangen en daardoor bent gaan verharden en je een vreemde op aarde bent gaan voelen. Negatief en stekelig naar je omgeving gaan reageren, omdat je het gevoel hebt dat je daar je hart niet kunt openen. Verzacht en helpt je om open te staan voor liefde en ondersteuning, zowel in de familie op dit moment als het verwerken van de oude problemen. De Hartgespan integreert de verschillende niveaus van fysiek, emotioneel, mentaal tot spiritueel, waardoor je een dieper en beter inzicht krijgt hoe deze verharding is ontstaan, waardoor je spanning en verplichting kunt loslaten. Ze maakt flexibel en doorbreekt starheid, stijfheid en te geordende structuren. Helpt je met het loslaten van de angst om gekwetst te worden.
Bekijk in de webshop
Stockflesje Het Spirituele Pad Dit is een combinatie van Komkommerkruid - Slaapmutsje - Trompetklimmer Om je spirituele weg te kunnen vinden. Wanneer je in het verleden andere keuzes hebt gemaakt en het materiële als eerste prioriteit bent gaan stellen. De remedie begint de keuzes die in het verleden hebt gemaakt te veranderen en laat je inzien dat zonder spiritualiteit het materiële ook niet bestaat.
Bekijk in de webshop
Stockflesje Hondsdraf Het opruimen van oude niet begrepen emoties; het bewust worden en transformeren van patronen hoe je je gedraagt, vooral de patronen waar je geen zicht op hebt. Voor overvloed, kracht en uitbreiding, helpt met het ontwikkelen, het fijner afstemmen en tot uitdrukking brengen van de fijnere kwaliteiten van je wezen. Vertrouwen in de eigen basis, overal waar je bent. Een goede hulp bij geneeswerk, door het flesje bij een pijnlijke of emotionele storing te houden en er licht mee te schudden, kan men de emotie vast haken aan de energie van de Hondsdraf, waarbij men de emotie/probleem uit het etherisch lichaam kan trekken, alsof men aan een touwtje dit uit het lichaam trekt, hierbij door gaan totdat men voelt dat het touwtje loslaat. De Hondsdraf kan ook gebruikt worden bij hoest.
Bekijk in de webshop
Stockflesje Immuun Vitaal Support Immuun Vitaal Support stock is een combinatie van de bloesemremedies Beemdkroon, Bescherming, Cel-Energie, Hondsdraf, Kruidje Roer Me Niet, Mycena, Reuzenstropharia en Wilde Bertram. Deze remedie is speciaal voor de ondersteuning van het immuunsysteem vooral wanneer je hooggevoelig bent en/of veel last hebt van negatieve omgevingen en straling. Speciaal geschikt voor electrosmog zoals dat vrijkomt bij 4/5G. De remedie haalt je uit de strijd en zorgt ervoor dat je het negatieve om kunt zetten in zachtheid en liefde. Beemdkroon: voor aarding en ondersteuning, vooral bij het gevoel dat je er niet bij hoort. Een reiniger van de aura. Bescherming: voor bescherming en vertrouwen. Beter bij jezelf kunnen blijven in negatieve situaties. Cel-Energie: voor het versterken en in evenwicht brengen van de cellen. Hondsdraf: voor het versterken van het vertrouwen in jezelf. Kruidje Roer Me Niet: voor de versterking van je eigen ruimte. Mycena: voor een goede aardebinding en een reinigende werking. Reuzenstropharia: laat je direct aanpakken en handelen vanuit het hart, met plezier, niet omdat het moet of hoort. Wilde Bertram: voor bescherming op de weg die je gaat; laat je naar je eigen normen en waarden luisteren, zonder beïnvloeding door anderen.
Bekijk in de webshop
Stockflesje Integratie Combinatie Als combinatie gemaakt van: de paddenstoelen Reuzenstropharia, Bleke Franjehoed en de bloesems van de Datura, de Stokroos, de Reuzenbalsemien en de Pompoen. Een remedie voor de integratie, bescherming en verwerking van oude niet geïntegreerde emoties. Wanneer je op een moment in je leven je grip op je leven bent verloren en je uiteindelijk, dit nog niet goed hebt verwerkt. Ze helpt je om het oude los te laten en geeft je inzicht in hoe het probleem is ontstaan. Dit kan te maken hebben met problemen van oude relaties, maar ook oud verdriet en misbruik. In alle situaties waarbij je de controle over je leven bent kwijtgeraakt, soms kan dit alleen maar een moment zijn geweest. Hierdoor is vaak het gevoel van veiligheid en vertrouwen kwijtgeraakt, waardoor een voortdurend gevoel van kwetsbaarheid kan ontstaan. Deze remedie herstelt de verbinding met het hoger zelf en integreert de verschillende verwerking processen, geeft bescherming en vertrouwen.
Bekijk in de webshop
Stockflesje Judaspenning Bij financiële zorgen en problemen, leert je met geld omgaan, wanneer je niet goed de waarde ervan inziet of er teveel waarde aan geeft. De stoffelijke aardse zaken belangrijker vinden dan de eenheid met je eigen wezen, het universum en de natuur. Inleveren op je oorspronkelijke intuïtieve krachten door teveel behoefte aan materiële zaken. Minder kracht bezitten doordat altijd vanuit een polariteit is gehandeld, teveel de verlangens van het materiële als enige en echte gezien hebben. Hierdoor weinig contact meer kunnen maken met de eigen bron - spirituele ontwikkeling - waardoor er een leegte ontstaat, deze leegte wordt opgevuld door zaken van buitenaf, welke opgedrongen lijken te worden, met een gevoel van dwang en drukte. De Judaspenning helpt je met de integratie van zowel de aardse binding als de kosmische, brengt evenwicht op deze diepe oorspronkelijke polariteiten. Ombuiging van de aardse materiële waarden, naar spirituele hulp voor anderen, waarbij je vaak eerst zelf de leegte en pijn hebt moeten doorleven om anderen werkelijk tot hulp te kunnen zijn. Geeft een diep zelfvertrouwen tot in de kern.
Bekijk in de webshop
Stockflesje Kastanje Inktzwam Kastanje Inktzwam - Coprinus auricomus. Handel vanuit je oorspronkelijke kracht, brengt je terug naar je eigenlijke structuur. Doorstroming in het ritmische gebied. Verder gaan ondanks blokkering en het gevoel, dat je niet verder kunt. Je hart openen en je vooruit bewegen naar je toekomst. Het versterken van je vrouwelijke kracht. Je opdracht van je ziel vervullen. Verder gaan, open staan voor je toekomst. Geeft je lichaam kracht en ruimte, speciaal in het borstgebied. Je toekomst vormen vanuit liefde voor je geest en vanuit liefde voor de aarde. De Kastanje Inktzwam ruimt op en voert af via de zonnevlecht. Ruimte voor het nieuwe en verandering.
Bekijk in de webshop
Stockflesje Klaproos Versterkt de innerlijke vrouw en de vrouwelijke krachten, een verwarmende en versterkende remedie wanneer men zich kwetsbaar voelt en niet de kracht heeft om deze kwetsbaarheden om te zetten. Versterkt niet alleen de verbinding met de vrouwelijke krachten, maar ook met moeder aarde. Geeft daadkracht om aan deze kwetsbaarheden te gaan werken. Versterkt de eigen innerlijke waarde van liefde. Een goede remedie om te gebruiken in de overgang, om de vrouwelijke balans weer te herstellen. Bij menstruatieklachten kan de Klaproos tevens uitwendig worden gebruikt, samen met de Teunisbloem. Wanneer men na drukke tijden niet goed kan slapen geeft de Klaproos rust en bescherming tijdens de nacht. Brengt rust in de seksualiteit, vooral wanneer men teveel met seksualiteit bezig is, zowel bij mannen als vrouwen.
Bekijk in de webshop
Stockflesje Klein Streepzaad Helpt met het in balans brengen van activiteit en rust; opent voor nieuwe energie en vitaliteit, geeft soepelheid in stijve vastzittende structuren, helpt je een verbinding te maken met je basis, je op je gemak te voelen en je thuis te voelen met anderen, helpt je hierbij met het opruimen van emoties vanuit de thuis (kindertijd) relaties tot aan de huidige relaties. Helpt met het opslaan en opladen van de energie en het uitgeven van Liefde en warmte. Goed te gebruiken op de energie punten onder aan de binnenkant van de enkels en op de thymusklier.
Bekijk in de webshop
Stockflesje Kleine Viltinktzwam Wanneer je jezelf kwetsbaar voelt geeft deze remedie emotionele kracht. Dit kleine paddenstoeltje tilt je uit boven oude emoties en bevordert het snel en gemakkelijk loslaten. Wanneer anderen indirect iets van je gedaan proberen te krijgen, helpt de Kleine Viltinktzwam je om in je kracht te blijven staan en laat je zonder twijfel achter je eigen standpunten en gevoelens staan. Je niet door de ander aan de kant laten zetten, ook niet door indirecte dreigementen. Ze maakt je sterker ten opzichte van je omgeving en zet de emoties die de ander reflecteert om in kracht.
Bekijk in de webshop
Stockflesje Komkommerkruid De Bernagie of Komkommerkruid is een belangrijke remedie om in je kracht te blijven bij tegenwerkende omstandigheden. Niet bij de pakken neer gaan zitten, maar verder gaan. Ze sterkt het hart in moeilijke omstandigheden en geeft blijheid. Jezelf niet laten blokkeren door moeilijkheden; je niet laten ontmoedigen, maar doorgaan ondanks tegenwerking en tegenwerkende omstandigheden. Wanneer je het niet meer ziet zitten geeft het Komkommerkruid je weer blijheid en kracht. Uit je hart durven handelen in plaats vanuit het hoofd.
Bekijk in de webshop
Stockflesje Kruidje-Roer-Me-Niet Dit is de remedie om ruimte te maken voor jezelf, vooral wanneer een ander te dichtbij komt en je het gevoel hebt dat je geen ruimte meer hebt. Wanneer je te gevoelig bent of overgevoelig bent geworden, wanneer anderen te dichtbij komen. Je niet door anderen laten verstoren. Jezelf kunnen ontwikkelen in alle omstandigheden. Jezelf beschermd en ondersteund voelen door je omgeving. De ruimte hebben om te kunnen creëren vanuit jezelf. Het accepteren van ondersteuning en liefde en snel kunnen herstellen. Geeft helderheid en kracht in de geest. Vol zekerheid je weg kiezen en je niet van je weg af laten halen.
Bekijk in de webshop
Stockflesje Liefde Een combinatie van Komkommerkruid, Klaproos, Paarse Dovenetel, Sneeuwklokje, Stinkende Gouwe, Vingerhoedskruid en de Yellow Star Tulip. Opent je voor de Liefde voor je zelf, voor anderen en voor de aarde. Het versterkt eerst je verbinding met de aarde en daarna opent het je hart voor de zorg en Liefde voor je eigen wezen, waardoor je in staat bent om deze Liefde ook aan anderen te geven, zonder jezelf tekort te doen; liefde geven met plezier vanuit de bron van jezelf. Een krachtige katalysator om je in contact te brengen met je Hoger Licht en je Engel van Liefde.
Bekijk in de webshop
Stockflesje Life Boost De Life Boost remedie is een combinatie van 3 bloesemremedies, te weten: Boerenwormkruid, Cel-Energie en Kruidje Roer Me Niet. Goed voor de verbinding met je innerlijk vuur, je kern en je liefde en zorgt voor de integratie van je kracht om neer te gaan zetten wie je werkelijk bent. Deze nieuwe bloesemcombinatie helpt je met het vinden van je kern van liefde, deel uit te maken van het geheel en te begrijpen dat er geen inlevering mogelijk is wanneer je werkelijk naar die kern van liefde luistert. Wanneer je onderdeel bent van de natuur, kun je de natuur ook niet meer zien als voorraadschuur voor de exploitatie van materialen, maar ga je begrijpen dat je zelf ook natuur bent en dat niet alles bestaat uit consumptie en willen bezitten, maar dat het gaat om het delen van respect en liefde voor jezelf en de ander. De Life Boost bestaat uit: Kruidje Roer Me Niet: dat blaadjes heeft die snel sluiten wanneer je ze aanraakt, terwijl de bloem de vitaliteit en kracht naar buiten spettert. De plant laat ook het thema van kwetsbaarheid naar kracht zien. De steeltjes waar de takjes met blaadjes aan zitten bevatten scherpe punten. Wanneer je je veiligheid bent kwijtgeraakt en je jezelf naar binnengetrokken hebt, ga je steken naar je omgeving en ga je in de verdediging. Je ruimte innemen en kunnen openstaan voor je omgeving, maar je ook weer flexibel terug kunnen trekken naar binnen in je veilige kern. Het Kruidje Roer Me Niet is ook belangrijk wanneer je te veel open staat en altijd met je omgeving, de ander bezig blijft, omdat je niet meer terug kunt naar binnen. Flexibel zijn en in de kern kracht bezitten. Je levenskracht laten zien en naar buiten brengen. Wie ben je? Je niet terugtrekken, maar gaan staan voor wie je bent en dit neerzetten. Ook en/of ondanks dat je je kwetsbaar voelt en/of gekwetst bent toch het lef hebben om jezelf te laten zien. Het risico lopen dat je gekwetst wordt, maar dan weer loslaten, je verbinden met je krachtige kern en daarna jezelf kunnen openen. Uitbreiding en groei wanneer je gevoelig en/of overgevoelig bent en in iedere situatie jezelf niet vertrouwd. Het Kruidje Roer Me Niet geeft je vertrouwen in je groei, versterkt je zelfbewustzijn en zorgt dat wanneer je te veel vanuit je omgeving hebt overgenomen je dit kunt loslaten en weer terug kunt keren naar je oorspronkelijke levenskracht. De ruimte kunnen innemen om jezelf te zijn. Dit ben ik en daar moet je het mee doen of je het nu leuk vindt of niet. Beschermd worden door het licht dat om je heen is. Al jouw unieke kwaliteiten gaan neerzetten in de wereld, als een nieuw bewustzijn dat kan ontwaken. Boerenwormkruid: deze versterkt en opent je voor het vuur en de kracht van het licht. Door deze versterking kun je alles verbranden en opruimen wat niet meer bij je hoort. Je kunnen laten leiden door het licht wanneer je in het donker gevangen zit, omdat je niet goed wist wat je moest kiezen. Je vuur manifesteren en luisteren naar het hogere en de weg van het hart als kern van je bestaan. Ga ik vooruit of blijf ik in mijn veilige cirkel van zekerheden? Maak ik nieuwe keuzes, zet ik nieuwe stappen of blijf ik me vasthouden aan het oude en vertrouwde? Luister naar jezelf en kom in je kern, ruim op en zuiver jezelf van alles wat niet bij je hoort. Deze zuivering is nodig wanneer je niet hebt geluisterd naar jezelf, omdat je twijfelde aan je kern. De Boerenwormkruid geeft je de keuze om te leven en iedere keuze is goed. Volg je innerlijk vuur, het licht zal in je schijnen en de donkerte verdrijven. Cel-Energie: deze brengt iemand weer in overeenstemming met zijn/haar oorspronkelijke taak op aarde. Ze schoont de cellen van de patronen die er niet in thuishoren. De Cel-Energie is de bypass voor de geest. Je hoeft niet meer eerst al het oude op te ruimen, maar je kunt gaan handelen vanuit je oorspronkelijke bron. Het opruimen van oude emoties is belangrijk, maar is ook oneindig. De Cel-Energie brengt je cellen weer in verbinding met de oorspronkelijke bron van waaruit alles voortkomt, de “nul cel” en brengt de innerlijke cel van de mens of het dier weer in overeenstemming met zijn/haar oorspronkelijke taak op aarde. De mens creëert vanuit deze bron en schept er het universum mee. De mens geeft echter aan deze energie zijn eigen resonantie mee, zowel spiritueel, mentaal, emotioneel als op fysiek gebied. Door alle persoonlijke invloeden van de mens raken de cellen hun oorspronkelijke structuur kwijt en vanuit deze verstoring ontstaat de verstoring in het bewustzijn van de mens.
Bekijk in de webshop
Stockflesje Life Spirit De Life Spirit is een heerlijke combinatie wanneer de tegenwerking groot is en je hierdoor niet meer jezelf kunt zijn. Vaak ben je ook het vertrouwen en het geloof in jezelf kwijtgeraakt en loop je voortdurend vast. De Life Spirit bestaat uit de bloesemremedies: Zielsvrijheid, Wilde Bertram, Zielsvreugde en het Boerenwormkruid. De Zielsvrijheid is vooral in deze tijd een belangrijke bloesemremedie, omdat ze je de vrijheid geeft om er zonder concessies te zijn. Ze helpt je om de verplichtingen die diepgeworteld zitten, los te laten en geeft het gevoel dat jij alle vrijheid hebt. De Zielsvrijheid versterkt de herinnering aan wie je werkelijk bent en geeft je vertrouwen in je intuïtie.   Krachtig en helder jezelf kunnen neerzetten in het hier en nu, vanuit een helderheid en met duidelijke keuzes, met het gevoel alsof je een voortdurende steun in je rug krijgt. De Zielsvrijheid is een combinatie die is gemaakt van de remedies: Rode Bosvogeltje, Klaproos, Trompetklimmer, Cel-Energie, Pepermunt en Kindervortex. De Wilde Bertram geeft je bescherming en zekerheid op je weg en helpt je met je eigen keuzes, zonder dat je dit eerst aan een ander hoeft te vragen. Ze geeft je zekerheid en vertrouwen in jezelf en laat je duidelijk zeggen waar het op staat. De Wilde Bertram maakt je duidelijk dat je uiteindelijk zelf moet kiezen en je keuzes en vragen niet moet laten afhangen van de informatie die anderen geven (ook van bijv. spirituele gidsen en leiding). De Zielsvreugde is gemaakt van de remedies: Slaapmutsje, Regenboog, Komkommerkruid, Living Star Light, Peer en Klein Streepzaad. Ze versterkt de kracht om jezelf te zijn en om te laten zien wie je bent. Voor het loslaten van de patronen uit de familie en verdriet uit de kindertijd. De Zielsvreugde herstelt de eenheid in jezelf, geeft op een zachte manier verlichting van oude pijn en helpt je om oud verdriet los te laten en geeft je weer vreugde. Het Boerenwormkruid is in 2021 opnieuw gemaakt en past in deze tijd omdat ze je versterkt en je opent voor het vuur en de kracht van het licht. Door deze versterking kun je alles verbranden en opruimen wat niet meer bij je hoort. Je kunnen laten leiden door het licht wanneer je in het donker gevangen zit, omdat je niet goed wist wat je moest kiezen. Je vuur manifesteren en luisteren naar het hogere en de weg van het hart als kern van je bestaan. Blijf ik in mijn veilige cirkel van zekerheden, maak ik nieuwe keuzes of blijf ik me vasthouden aan het oude en vertrouwde? Luister naar jezelf en kom in je kern en zuiver alles wat niet bij je hoort. Het Boerenwormkruid geeft je de keuze om te leven en iedere keuze is goed. Volg je innerlijk vuur, het licht zal in je schijnen en de donkerte verdrijven. De Life Spirit brengt je weer in verbinding met wie je werkelijk bent, geeft je weer het geloof in jezelf en laat je staan voor wie je bent. Waardoor het negatieve uit je omgeving kan verdwijnen.
Bekijk in de webshop
Stockflesje Living Star Light De Living Star Light is geen combinatie en geen bloesemremedie, maar het is een kosmische remedie. Deze remedie verbindt je met het natuurwezen van de aarde en met de sterren. Het is een vijfpuntige ster, met drie horizontale punten en met 1 punt naar boven en 1 punt naar beneden. De remedie geeft ontspanning en helpt met het loslaten van alles wat niet bij je hoort. Na de eenheid van je wezen op aarde te hebben gevonden, helpt deze remedie om de aardse en kosmische verbinding te verdiepen.
Bekijk in de webshop
Stockflesje Mycena Een uitstekende reiniger voor diepe en nog niet verwerkte emoties. Helpt je met het opruimen van emoties, waar je normaal niet bij kan en die opgeslagen liggen in de diepte van je wezen. Vaak zijn dit al oude en vergeten emoties, die echter nog niet zijn verwerkt. Geeft tevens een betere binding met de aarde en laat je het gevoel ontwikkelen dat je hier op aarde thuis hoort, zonder al het moeten, maar uit eigen vrije keus. Laat je doorgaan in moeilijke situaties en geeft zekerheid, vooral wanneer alles om je heen er als een puinhoop uitziet. Geeft een reinigende werking en een sluiting van de aura, paddenstoelen helpen in de natuur bij de afbraak, vooral bij moeilijk verteerbare zaken, zoals in de natuur bijvoorbeeld hout of radioactiviteit wordt opgeruimd door paddenstoelen. Paddenstoelen bestaan uit "Kabouter" energie en horen bij de planeet Pluto.
Bekijk in de webshop
Stockflesje Oranjerode Stropharia Stockflesje Oranjerode Stropharia - Stropharia Aurantiaca. De Oranjerode Stropharia is een zeer zeldzame plaatjeszwam die zijn oorsprong heeft in Australië en met de wind naar Nederland is gekomen. Ze heeft te maken met verdriet dat is ontstaan uit het gevoel dat je er niet bij hoort en je je vuur/kracht vanuit je Hoger Zelf niet hebt kunnen manifesteren. Ze helpt met het loslaten van tranen en het vernieuwen van de verbinding met de aarde. Blij en gelukkig zijn, niet veel nodig hebben, tevreden zijn en vertrouwen hebben in het universum. Ze laat je voor jezelf opkomen en brengt je persoonlijkheid naar buiten door de verbinding met je spirituele bron. Bewust worden waarom je je geluk op aarde niet kunt vinden, bewust worden wat de oorzaak is van je kwetsbaarheid en deze kwetsbaarheid los kunnen laten door het versterken van het vertrouwen in jezelf.
Bekijk in de webshop
Stockflesje Paarse Dovenetel Geeft een sterke aardebinding en blijheid in aardse bezigheden. Wanneer je te chaotisch bent helpt de Paarse Dovenetel om duidelijkheid in deze chaos te scheppen; ze helpt met het ordenen en stimuleert het opruimen op een georganiseerde manier, zowel in praktische bezigheden als in de vaak nog niet verwerkte emoties. Wanneer je teveel aankijkt tegen de dingen die je moet doen of tegen een (groot) project aankijkt en er over gaat piekeren, laat de Paarse dovenetel je deze zaken of problemen aanpakken, maar nu niet alleen vanuit het hoofd, maar met de blijheid vanuit je hart. Zuivert de energie en geeft een krachtige doorstroming van de levenskracht in lichaam, ziel en geest. Laat je van de aarde en de aardse dingen die er gedaan moeten worden houden. Bevordert de liefde voor je omgeving, een positieve katalysator. Kan tevens de seksualiteit versterken. Een zeer goede hulp wanneer men gaat verhuizen. Voor degene die vast zitten, zowel in chaos, ziekte of patronen. Niet meer de vitaliteit en plezier van het leven kunnen voelen. Niet meer kunnen uitgroeien naar wie je werkelijk bent, je werkelijke mogelijkheden laten liggen. Wanneer je geen aardse kracht meer kunt gebruiken en wanneer je mopperig bent op je omgeving en geen blijheid meer bezit door b.v. het vele werk, de ziekte enz. Helpt ook bij blokkeringen van de doorstroming in de gewrichten, in deze situatie de Paarse Dovenetel uitwendig gebruiken.
Bekijk in de webshop
Stockflesje Papegaaieblad Deze Amaranthus (fam.) helpt je om je thuis te voelen op aarde, laat je bij je gevoelens blijven en helpt je om deze te uiten; bij jezelf blijven, je niet laten verstoren door andere personen of andere zaken. Het werk doen waar je in gelooft. Je Hogere waarheid in de werkelijkheid brengen, ermee gaan werken en het uitbreiden. Goed te gebruiken bij verlegenheid en wanneer je het gevoel hebt dat je van een verre planeet komt. De remedie maakt zekerder, speciaal met betrekking tot de richting die je gaat en het werk dat je doet. Op een diepe manier van de aarde en jezelf houden.
Bekijk in de webshop
Stockflesje Pepermunt De Pepermunt is een remedie voor deze tijd, waarbij de Pepermunt helpt om alles te verteren wat moeilijk verteerbaar is, vooral diepe emoties, alles wat je ziet voor problemen in de wereld en alles wat er op je af komt. Maakt je sterker en zorgt dat je je problemen makkelijker aan kunt. Geeft inzicht in de problemen met betrekking tot patronen, patronen die je al bij je kunt hebben vanaf je geboorte en waarbij je soms niet eens weet dat ze niet van jou zijn, maar die gericht zijn tegen je unieke zelf, tegen je oorspronkelijk universeel wezen. Helpt met het inzicht geven in deze patronen en helpt met het loslaten hiervan. Vooral emoties die in zowel het gebied van de maag, als in het gebied van de darmen zijn gaan zitten.
Bekijk in de webshop
Stockflesje Purple Flower Geeft verlichting van de energie rondom het hoofd, laat het denken los. Bewustzijn in genezen; vertrouwen in geneeswerk en dit naar buiten kunnen brengen; opening voor de kracht van de natuur; inzicht in en bewust worden van onze omgeving met betrekking tot de verschillende rijken (dieren, mensen, planten, mineralen).
Bekijk in de webshop
Stockflesje Regenboog Een combinatie remedie voor de ontwikkeling van jezelf. Brengt creativiteit en ontplooiing. De regenboog helpt je om iets nieuws te gaan beginnen, iets anders te gaan doen. Wanneer je het oude niet los kan laten en niet met het nieuwe kan of durft te beginnen. De regenboog geeft je het laatste zetje om iets wat je meestal al weet, maar nog niet aan bent begonnen te gaan doen. Uitbreiding en nieuwe impulsen; geeft nieuwe prikkels en activiteit; opent alle chakra's en helpt je bij het openen en bewustmaken van blokkeringen m.b.t. de ontwikkeling.
Bekijk in de webshop
Stockflesje Reuzenbalsemien Geduld, rust, begrip en weten dat al het leven in z'n eigen unieke tempo voortgaat; spontaniteit; de innerlijke en uiterlijke drukte herkennen, integreren met het bewustzijn, verinnerlijken en duidelijke handelingen vanuit je innerlijk zelf zetten. Goed in je eigen ritme kunnen voortgaan en je dit eigen ritme bewust worden en gaan ontwikkelen. Bewust worden van de verstoringen van je ritme. Je duidelijk naar de ander gaan uiten, vooral bij verstoringen van je ritme. Wanneer je groei niet snel genoeg gaat. Ongeduldig, zowel met betrekking tot anderen als met jezelf; het aanpassen aan anderen; je ergernissen en irritaties niet of niet goed uiten; het te snel willen groeien; niet goed je eigen levensritme volgen, je te snel uit het ritme laten halen door anderen, dit niet uiten en je gaan storen aan de ander. Problemen met jeuk en fysieke irritaties komen na de emotionele irritaties, wanneer je jezelf beter kan uiten en minder emoties inslikt zal er op den duur ook op het fysieke vlak rust ontstaan. Het is in deze situaties goed om de Mycena of Crab Apple (H. Herbs) te gebruiken.
Bekijk in de webshop
Stockflesje Reuzenstropharia Een paddenstoel welke een hoed heeft met een doorsnede van 40 tot 50 centimeter. Ze geeft je een nieuw inzicht in de dingen die je doet. In plaats van tegen de moeilijkheden in je leven en de dingen die je doet aan te kijken helpt ze je je aandacht te richten op plezier, vooral wanneer deze gedachten al te lang in je hoofd zitten. Direct aanpakken, wanneer je al te lang over doe dingen zit te dubben, bevordert de Stropharia het doen. Ze laat je handelen vanuit je hart, omdat je het leuk vindt, niet omdat het moet of hoort. Dit plezier kan verdwenen zijn door oude trauma's die de ziel geraakt hebben, waarbij de pijn nog in de buitenwereld wordt weerspiegeld. Ze verbetert de verbinding met de aarde en helpt de energieën en spanningen die in het gebied achter de ogen zitten los te laten.
Bekijk in de webshop
Stockflesje Rode Bosvogeltje Een orchidee, die langs kleine zandpaadjes groeit en die bloemen heeft in de vorm van vogeltjes. Ze laat je open staan voor de genezing van jezelf en helpt je met het zoeken hoe je de ander kunt genezen. Heelheid van je wezen in alle omstandigheden. Kunnen blijven handelen vanuit je bron en niet inleveren, maar duidelijk voor jezelf op kunnen komen. Geeft innerlijke zekerheid in je eigen weg en je eigen handelingen, de unieke persoon die je bent kunnen laten zien. Je niet laten wegduwen door omstandigheden of personen, maar in vrijheid je eigen weg zuiver kunnen volgen. Verzacht wat hard is en geeft doorstroming. Versterkt je eigen herstellingskracht, waardoor oude klachten kunnen herstellen. De reflectie van jezelf zien in de buitenwereld. Geeft opening naar "hogere" energie. Het Rode Bosvogeltje is een goede hulp bij geneeswerk, vooral wanneer je kracht te kort komt, doordat je de verbinding met het eigen Hoger Zelf niet goed kan behouden. Geeft je meer kracht voor de genezing van anderen en laat deze kracht beter vanuit het Hoger Zelf naar buiten stromen. Helpt je een drager van het Licht te worden en hiervoor te werken.
Bekijk in de webshop
Stockflesje Slaapmutsje Het Slaapmutsje geeft het vertrouwen in het eigen gevoel en laat je luisteren naar je hart. Wanneer het uiterlijke goud te belangrijk wordt laat het Slaapmutsje het innerlijke goud ontwaken. Het innerlijke goud van vertrouwen en weten vanuit het gevoel. Zorgen om drukte en de buitenwereld kunnen loslaten, vooral wanneer je teveel openstaat voor de ander. Geeft ontspanning en brengt een evenwicht aan tussen het licht en het donker, de integratie van kosmische energie en aardse energie. Opent je bewustzijn voor nieuwe inzichten en helpt met de integratie hiervan in het hart. Kan kennis vanuit oude tijden weer omhoog halen en je verbinden met een universeel bewustzijn. Geeft inzicht in verslavende gewoonten.
Bekijk in de webshop
Stockflesje Sneeuwklokje Het loslaten van diepe pijn, tranen en oude trauma's, die al lang vastzitten. Speciaal wanneer deze zijn ontstaan door het inleveren van je eigen hart en je niet achter jezelf en je gevoel bent gaan staan. Wanneer je alles gedaan hebt voor de ander en je jezelf bent vergeten. Alles doen wat de ander zegt, terwijl je weet dat het anders moet. Je eigen schoonheid en belangrijkheid terug vinden. Blijde nieuwe energie na de emotionele winter.
Bekijk in de webshop
Stockflesje Stinkende Gouwe De kroon op het werk; de finishing touch, het leven mooier, completer maken; een hulp voor blijde volwaardige daadkracht, voor het ontwaken van de innerlijke koning en de integratie van de innerlijke vrouwelijke krijger in de innerlijke man, zowel bij mannen als vrouwen. Integratie van de linker en rechter hersenhelft, het mannelijke en het vrouwelijke; bij emotionele woekeringen, reinigend en aardend. Geeft een verbetering van relaties, speciaal wanneer er een muur tussen staat. Vanuit overdenkingen je gevoelswereld kunnen reinigen, met als gevolg dat je basis de zuiverheid van je wezen wordt. Helpt met het loslaten van emotionele giffen en alles wat je niet meer nodig hebt of wat je ziek maakt. Acceptatie van je innerlijk zelf, integratie van je basis, verwijdert minderwaardigheid.
Bekijk in de webshop
Stockflesje Terra Stockflesje Terra. Een combinatie van vijf remedies. Bekend over heel de wereld door de goede resultaten. De Engelwortel: voor bescherming, Bosrank: om goed in het hier en nu te blijven, Mycena: voor de aarde binding en reiniging, Rode Bosvogeltje: genezing en kracht vanuit het Hoger Zelf en de Yellow Star Tulip: vertrouwen in het eigen gevoel, luisteren naar het eigen hart. Bij elkaar bijzonder geschikt als eerste hulp remedie, zowel voor fysieke- als voor emotionele klachten. Ruimt eerst blokkades op en gaat daarna helpen met de herstelling. Maakt rustiger in situaties die met spanningen te maken hebben. Geeft opening op de zonnevlecht. Geeft kracht tijdens moeilijke situaties. Het beste kan deze remedie worden ingenomen met twee tot vijf druppels, direct uit het voorraadflesje, onder de tong en / of men kan het flesje vasthouden bij langdurige spanningen evt. bij de plaats met de spanning, of het er uitwendig opsmeren. Indien nodig in het begin om de 10 minuten herhalen. Bij het algemene gevoel dat het niet gaat, kan men het beste 's morgens vroeg en 's avonds laat een aantal druppels direct uit het voorraad flesje innemen en het flesje bij zich dragen.
Bekijk in de webshop
Stockflesje Terra Extra Combinatie van vijf remedies. De samenstelling is zoals die van de “gewone” Terra, maar nu met de Kastanje Inktzwam in plaats van de Mycena. Een remedie die goed is wanneer je al langer de gewone Terra hebt gebruikt of wanneer de stress en spanning ontstaan is uit oude, diepe of hele zware stress. De Terra Extra verbindt je meer met je ziel en werkt sterker in op de emoties, het vrouwelijke, op de aardebinding en raakt een dieper, verfijnder gebied. De Terra Extra haalt je uit je hoofd, brengt je weer in het nu, zorgt ervoor dat je bij jezelf blijft en helpt met het loslaten van de emoties. Ze geeft een extra sterke aardebinding en zorgt ervoordat je in verbinding blijft met je ziel. De Kastanje Inktzwam in de Terra Extra brengt je terug bij je oorspronkelijke bron, waarbij het de originele blauwdruk van de ziel weer herstelt. Handelen vanuit datgene wat goed is voor jezelf en je niet uit je kracht laten halen en deze niet laten verstoren. Het gebruik is verder hetzelfde als bij de gewone Terra.
Bekijk in de webshop
Stockflesje Teunisbloem De Teunisbloem versterkt je zelfvertrouwen en de innerlijke waardering van het vrouwelijke. Kan inzicht geven in oude patronen van bijvoorbeeld overheersing, incest, verkrachting en blokkeringen m.b.t. seksualiteit, geeft hierbij steun en bevordert het praten hierover. Brengt je in verbinding met je bron van seksualiteit. Een goede remedie om samen met de klaproos te gebruiken voor zowel de overgang, als bij menstruatie klachten.
Bekijk in de webshop
Stockflesje Trompetklimmer De Trompetklimmer laat je handelen vanuit je gevoel, vooral wanneer je alles vanuit het denken probeert te doen. Verbindt het hart met het doen en laat je opkomen voor wat er werkelijk in je hart zit. Wanneer er een probleem is in de communicatie breekt de Trompetklimmer hier doorheen en brengt je gevoelens en diepe emoties op een zachte manier naar buiten, zonder dat je met jezelf in conflict komt. Laat je zeggen wat er op je hart zit. Heeft goede resultaten gegeven bij stotteren.
Bekijk in de webshop
Stockflesje Universele Vrijheid Universele Vrijheid stock is een combinatie van 8 bloesemremedies, t.w. Cel-energie, Divine Love, Hartgespan, Pepermunt, Reuzenbalsemien, Reuzenstropharia, Wilde Bertram en Zielsvrijheid. Om je te bevrijden van beperkingen en om de wereld te veranderen vanuit je hart/liefde. De verbinding met je ziel/liefde als belangrijkste bron van je handelingen en de enige manier om ons van beperkingen te bevrijden. Cel-energie: helpt bij het loslaten van niet meer belangrijke ballast en zorgt dat je je oorspronkelijke taak op aarde kunt gaan vervullen. Divine Love: groei, ontwikkeling en manifestatie als kernwoorden van je bestaan. Verbonden zijn met de menselijke spirituele familie. Openstaan voor de ander. Wanneer je je hebt laten beperken door anderen en/of door het algemene denken, helpt ze je om je los te maken van deze beperkingen. Hartgespan: helpt je bij te veel claim door anderen en als je je niet vrij voelt, om open te staan voor liefde en ondersteuning. Ze maakt flexibel en doorbreekt starheid en te geordende structuren. Pepermunt: helpt je om alles te verteren wat moeilijk te verwerken is. Ze werkt op de innerlijke terrorist en geeft je inzicht in het patroon van tegenwerking tegen jezelf en helpt met het loslaten hiervan.. Reuzenbalsemien: laat je handelen vanuit je innerlijk en geeft je inzicht in de verstoring van je eigen ritme. Brengt ingeslikte irritaties en ergernissen naar buiten, maar geeft je ook begrip voor de ander en het inzicht dat al het leven in zijn eigen tempo voortgaat. Reusenstropharia: laat je direct aanpakken, vooral wanneer je al te lang hebt zitten dubben over wat er moet gebeuren. Laat je handelen vanuit je hart, omdat je het leuk vindt, niet omdat het moet of hoort. Wilde Bertram: laat je je eigen weg gaan en je eigen keuzes maken, zonder beïnvloeding van anderen. Ze beschermt je op de weg die je gaat en laat je naar je eigen zuivere normen en waarden luisteren. Zielsvrijheid: geeft je de vrijheid om er te zijn vanuit je ziel. Diepgewortelde verplichtingen loslaten en vertrouwen dat jij alle vrijheid hebt die je jezelf geeft. Gebruik: 2 druppels in 30 ml bronwater. Van deze verdunning 3 tot 4x daags 4 druppels onder de tong druppelen.
Bekijk in de webshop
Stockflesje Vingerhoedskruid Om verder te gaan als het denken. Brengt rust in je denken om zo instaat te zijn om weer contact met je hart te maken. Helpt met het loslaten van mentale structuren en patronen van hoe we ons zouden moeten gedragen. Het accepteren van de verbinding van ons Hoger Zelf als de as van ons wezen en als een bron van een hogere kwaliteit van Liefde in ons leven. Brengt meer speelsheid in het leven en geeft vreugde en plezier in seksualiteit.
Bekijk in de webshop
Stockflesje Vogelmelk De Vogelmelk verbind je met je universele levenskracht en opent je voor je hogere krachten en je verbinding met je hoger zelf. Ze helpt je om je niet te laten verstoren door de invloeden uit je omgeving. Niet meer kunnen herstellen en vast blijven zitten in je pijn of ziekte. Geen kracht meer hebben; uitgeput en opgebrand zijn; wanneer je te zwak bent en je de kracht mist om verder te gaan. De Vogelmelk, opent je voor de energie van herstelling, waardoor je weer in je kracht kunt komen en het middelpunt zijn van je eigen levenskracht. Geen concessies doen aan het luisteren naar jezelf en ondanks alle situaties in de verbinding blijven met de hoogste universele bron en je unieke kwaliteiten, waardoor je bij moeilijkheden snel kunt herstellen, beter bij je eigen kracht kunt blijven en open kunt gaan om een hoger niveau in jezelf te bereiken.
Bekijk in de webshop
Stockflesje Wijnruit Voor spirituele bescherming, speciaal voor de geestelijke wereld; geeft bescherming en inzicht wanneer iemand of iets je energie probeert af te tappen, je geestelijk te beïnvloeden of je te verstoren, speciaal met betrekking tot de verbindingslijn van de kruin naar het hoger zelf. Geeft inzicht in oude diep verborgen angsten. Deze angsten kunnen bij het gebruik van de Wijnruit soms omhoog komen, omdat dit de oorzaken zijn van de kwetsbaarheid waar de Wijnruit op werkt. De oorsprong van deze angsten ligt meestal in de kindertijd. Geeft meer kracht om vanuit je gevoelskant te handelen. Wanneer iemand te precies is, helpt deze remedie om gemakkelijker te worden. Op deze manier helpt de Wijnruit ook met het zuiveren en opruimen van oude fysieke problemen die nog door het lichaam werden vastgehouden en die niet opgeruimd konden worden als gevolg van deze te precieze houding.
Bekijk in de webshop
Stockflesje Wilde Bertram Geeft bescherming op de spirituele weg die je gaat, wanneer je zuivere normen en waarden bezit, maar deze niet tot uitdrukking hebt kunnen brengen. Helpt je op eigen benen te laten staan en je eigen zuivere gedachten en visies naar buiten te brengen, zonder te moeten steunen op de ander; geeft vertrouwen in jezelf. Duidelijk zeggen waar het op staat in relaties. Helpt je bewust te worden wat goed en niet goed is met betrekking tot hulp van anderen. (Ook van b.v. gidsen.)
Bekijk in de webshop
Stockflesje Yellow Star Tulip De Yellow Star Tulip is een wild tulpje met een hoogte van maximaal 14 centimeter. Ze helpt je om je verbinding te maken met de godin in jezelf. Een goede remedie, voor wanneer je gevoelig bent en je niet weet waar je met je gevoel naar toe moet gaan. Wanneer je je gevoelens niet kunt gebruiken maar ze probeert te verbergen. Laat je je gevoel bewust worden en helpt je om de gevoelens die je in jezelf waarneemt te gebruiken. Hetgeen je hart aangeeft makkelijker kunnen gaan aanpakken. Aan zaken beginnen die al langer in je innerlijk hebt waargenomen, maar die je nog steeds diep binnenin laat zitten. De Yellow Star Tulip laat duidelijker zien hoe je eigen gevoel in elkaar zit. Geeft vertrouwen in alle veranderingen en activeert het doen. Leert inzien dat je een gevoelig wezen bent, zowel naar je zelf als naar anderen, de aarde en de spirituele wereld. Wanneer je het niet aandurft om je hart te laten zien. Helpt je te openen voor de noden en problemen van de ander.
Bekijk in de webshop
Stockflesje Zevenblad Wanneer je je niet kunt uitbreiden helpt ze met je manifestatie of groei. Wanneer je je teveel uitbreidt helpt ze met het loslaten en laat je openstaan voor het hogere. Je hoeft niet altijd met je omgeving te strijden. Wanneer al het aardse teveel is helpt ze met de verwerking ervan. Oude beperkingen en emoties, die ervoor zorgen dat je in een bepaald patroon blijft vastzitten. Werken op aarde voor het hogere, integreren wat belangrijk is voor de hogere ontwikkeling van de aarde. Het ontwikkelen van je hart. Integratie en samenwerking met de omgeving vanuit het hart, met een zuivere keus vanuit het hoger zelf.
Bekijk in de webshop
Stockflesje Zonnebloem (Aardpeer) Sunflower-Helianthus tuberosus. Deze meerjarige zonnebloem werkt op het principe van de vader en het mannelijke in zowel man als vrouw. De remedie laat je opkomen voor jezelf, herstelt de verbinding met de vader en helpt je om zowel je eigen kracht te vinden, verbinding met het licht te vinden of je zon als kern van je leven te vinden. Helpt je bij de manifestatie van je dromen. Geeft kracht, vitaliteit en energie. Laat je, met plezier, dat doen wat je altijd al wilde doen en laat je opkomen voor jezelf. Je niet door anderen laten beperken of aan de kant zetten. Geeft daadkracht en laat je ondernemen.
Bekijk in de webshop
Stockflesje Zuivering Bescherming - Klaproos - Komkommerkruid - Reuzenbalsemien - Reuzen Stropharia - Vogelmelk. Ooit begonnen als combinatie tegen hoofdpijn. Zuivert je ziel en je lichaam en helpt je te aarden. Zorgt dat je beter in je lichaam komt te zitten en laat je terugkeren naar je oorspronkelijke zuiverheid van je ziel. Helpt je met het opruimen van overbodige emoties en versterkt het vertrouwen in jezelf.
Bekijk in de webshop