Findhorn Doseercombinaties
Findhorn combinatie - Go With the Flow - meestromen GO WITH THE FLOW (VOORHEEN MOVE FREELY) Geniet van vrij bewegen. Wanneer beperkingen je in de weg zitten, die het vrij bewegen aan banden leggen; ontspan je dan, laat los en laat je meegaan met de stroom. Maak gebruik van innerlijke reserves die veerkracht, soepelheid en gracieus en moeiteloos bewegen stimuleren. Remedies: cabbage, globe thistle, hazel, holy thorn, ragged robin, rowan, stonecrop, sycamore, watercress & willow herb.
Bekijk in de webshop
Findhorn combinatie - Healing The Cause (Acceptance) - beter worden HEALING THE CAUSE Kracht en steun om beter te worden. Diep vastzittende of langdurige negatieve emoties blokkeren de mogelijkheid om beter te worden. Door de verantwoordelijkheid voor je eigen gezondheid te aanvaarden, kunnen gezondheidsklachten gezien worden als een werktuig voor positieve verandering. Maak de blokkeringen die te maken hebben met je gezondheid zichtbaar en genees het verleden en de oorzaken van lijden. Remedies: ancient yew, gorse, lichen, monkey flower, rowan, snowdrop, sycamore & watercress.
Bekijk in de webshop
Findhorn combinatie - Baby Blues (Maternal Connection) Combinatie van: ancient yew, balsam, gorse, holy thorn, Scottish primrose, sea rocket, snowdrop & wintergreen. Steun bij emotionele verandering na de geboorte. De plotselinge scheiding, volgend op de voltooiing van de zwangerschap, kan ontreddering veroorzaken en het gevoel geven van een emotionele anticlimax. Maak gebruik van innerlijke reserves aan energie en kracht om lusteloosheid, onzekerheid en onrust te overwinnen. Wees gerustgesteld en blijf kalm.
Bekijk in de webshop
Findhorn combinatie - Birthing - geboorte BIRTHING Een bewuste geboorte op een natuurlijke manier. Onrust, angst of zelfbeperkende overtuigingen kunnen de spontane processen van de geboorte onderdrukken. Ontspan, laat los en wacht met een open hart de succesvolle uitkomst van een nieuwe geboorte en een nieuw begin af. Remedies: balsam, cabbage, grass of Parnassus, hazel, lady’s mantle, Scottish primrose & stonecrop.
Bekijk in de webshop
Findhorn combinatie - Bon Voyage - jetlag BON VOYAGE Gaat de negatieve effecten tegen van stress en vermoeidheid die ontstaan door reizen (jetlag). Reizen kan de natuurlijke ritmes ontregelen en verstoren. Vindt evenwicht zodat je kunt omgaan met beweging en wordt rustig om claustrofobie en angst te overwinnen, zodat je arriveert met het gevoel dat je klaar bent om weer verder te gaan. Remedies: daisy, Scots pine, Scottish primrose, sea rocket, sycamore & wild pansy. Verkrijgbaar in: - Granules - Druppels 30 ml.
Bekijk in de webshop
Findhorn combinatie - Clear Light - duidelijkheid CLEAR LIGHT Voor het verkrijgen van een rustige geest. Door de geest tot rust te brengen en te focussen, helpt de Clear Light om je af te stemmen op hogere wijsheid en inspiratie en daardoor te zorgen voor mentale helderheid en duidelijkheid. Een goede hulp bij meditatie en studie. Remedies: birch, broom, lady’s mantle, rose alba, Scots pine & wild pansy.
Bekijk in de webshop
Findhorn combinatie - Energy Shield - bescherming ENERGY SHIELD Beschermt en reinigt het energieveld van schadelijke invloeden van buitenaf. Zorgt voor innerlijke vrede en rust, reinigt vastzittende energieën en het kanaal tussen hoofd en hart. Verstrekt de levensenergie en de bron van liefde en kracht in jezelf. Beschermt tegen straling en elektromagnetische smog. Verstrekt het kruinchakra en maakt mentaal sterk en geeft duidelijkheid in je doel. Remedies: Scottish primrose, watercress, wild pansy, wintergreen, hematite, diamond, earth, water, fire, air & ether.
Bekijk in de webshop
Findhorn combinatie - Eros - intimiteit EROS Voor het versterken van liefde, gevoeligheid en intimiteit. Als je jezelf niet accepteert is het moeilijk om van jezelf te houden, jezelf te ondersteunen of om een liefhebbende partner te zijn. Ontspan, geniet en voel je goed in je lijf. Remedies: balsam, elder, gorse, grass of Parnassus, holy thorn, rose alba, sea pink & sycamore.
Bekijk in de webshop
Findhorn combinatie - Femininity - vrouwelijkheid FEMININITY Geeft steun bij vrouwenproblemen en de vrouwelijke cyclus. In tijden van veranderende ritmes en bij stemmingswisselingen, kan de Femininity je helpen om spanning los te laten en om emotioneel evenwicht en een goed gevoel te herstellen. Remedies: balsam, elder, holy thorn, lady’s mantle, rowan, Scottish primrose, sea rocket & sycamore.
Bekijk in de webshop
Findhorn combinatie - Fertility - vruchtbaarheid FERTILITY Vernieuwing van hart en ziel. Stress en emoties kunnen de natuurlijke processen om zwanger te worden belemmeren. Open het hart voor liefde, raak doordrongen van een nieuwe manier van zijn en creativiteit en van de behoefte aan een frisse stimulans in je leven. Remedies: ancient yew, balsam, grass of Parnassus, holy thorn, hawthorn, lichen & sea rocket.
Bekijk in de webshop
Findhorn combinatie - Holy Grail - afstemming HOLY GRAIL Integratie en evenwicht tussen het fysieke, emotionele, mentale & spirituele lichaam. Breng evenwicht en harmonie in alle aspecten van je leven door afstemming en de integratie van lichaam, ziel en geest. Geeft vorm en uitdrukking aan je volledige creatieve potentieel. Remedies: balsam, globe thistle, lady’s mantle & rose alba.
Bekijk in de webshop
Findhorn combinatie - Inner Child - innerlijk kind INNER CHILD Zorgen voor je innerlijk kind. Wanneer je reageert vanuit emotionele gekwetstheid en vanuit gedrag uit de kindertijd, zal het verleden dicteren hoe je nu reageert op het leven. Door het verdriet los te laten kun je je gedragspatronen veranderen en het kind eren dat je was, om zo te houden van de persoon die je bent. Remedies: daisy, grass of Parnassus, gorse, harebell, lady’s mantle, sea holly & wintergreen.
Bekijk in de webshop
Findhorn combinatie - Karma clear - loslaten KARMA CLEAR Om de spanningen los te laten die de oorzaak zijn van pijn, lijden en ongelukkig zijn. Laat het verleden los door mededogen en vergeving en door bewustzijn en begrip van de onderliggende oorzaken van problemen en kwalen in je leven. Remedies: birch, holy thorn, cherry blossom, lichen, rowan & snowdrop.
Bekijk in de webshop
Findhorn combinatie - Masculinity - mannelijkheid MASCULINITY Ontdek het geheim van de mannelijke ziel. Veel mannen voelen zich tegenwoordig vastzitten in culturele en traditionele rolpatronen en verwachtingen. Ze willen graag in contact komen met hun eigen diepere natuur en manieren vinden om hun gevoel te bevrijden. Als hij bereid is om van macht naar liefde te gaan, laat een man zien dat hij sterk genoeg is om zijn kwetsbaarheid te accepteren en authentiek te zijn. Remedies: cabbage, globe thistle, grass of Parnassus, holy thorn, lime, rose alba & sea holly.
Bekijk in de webshop
Findhorn combinatie - Prosperity - overvloed PROSPERITY Manifestatie van overvloed en welvaart. Versterkt het gevoel van innerlijke zekerheid en vertrouwen in jezelf. Maak verbinding met de bron van universele, onbeperkte overvloed en manifesteer je dromen en doelen. Herken je eigen kracht en volg de weg naar succes: werk met de spirituele wetten voor geld en overvloed - affirmeer creatieve overvloed - voel dankbaarheid voor de overvloed in je leven - mobiliseer innerlijke krachtbronnen die nodig zijn om een plan uit te voeren en trek aan wat je hart verlangt (houdt je doel voor ogen) - werk eraan om je ideeën en idealen te manifesteren - volg je innerlijke leiding en intuïtie. Remedies: bell heather, cabbage, elder, harebell, laurel, rose alba & sea rocket.
Bekijk in de webshop
Findhorn combinatie - Psychic protection - bescherming PSYCHIC PROTECTION Bescherming van het emotionele lichaam tegen negatieve krachten. Voel je goed in je vel door een veilige ruimte in en om jezelf te creëren. Psychic protection helpt met het bevrijden van negatieve gedachten of energieën wanneer je jezelf kwetsbaar voelt of in een negatieve situatie of omgeving bent. Ook goed om beknellende banden te doorbreken. Remedies: ancient yew, daisy, Iona pennyworth, rose alba, thistle, watercress & wintergreen. Ook verkrijgbaar in een spray van 50 ml.
Bekijk in de webshop
Findhorn combinatie - Rebalance (First Aid) - eerste hulp REBALANCE Kalmerend, een troostende ondersteuning in elke crisis situatie. Bij stress of trauma op elk niveau, kan de Rebalance helpen om de ermee samenhangende angst en onrust te verminderen en om de spanning en pijn te verzachten. Remedies: daisy, bell heather, Scottish primrose & thistle.
Bekijk in de webshop
Findhorn combinatie - Seasonal Affections - weersinvloeden SEASONAL AFFECTIONS Zonlicht in je ziel als het weer je stemming beïnvloedt. Als je last hebt van gevoeligheden en irritaties, bevrijd jezelf van emotionele blokkade en ongemak. Voel je beschermd en ondersteund, ongeacht het seizoen of het weer van dat moment. Remedies: birch, elder, globe thistle, gorse, ragged robin, Scots pine, snowdrop, sycamore & watercress.
Bekijk in de webshop
Findhorn combinatie - Sexual Integrity - seksuele integratie SEXUAL INTEGRITY Bewust worden van liefdevolle intimiteit. Seksualiteit is het meest intieme, persoonlijke aspect van wie je bent. Wanneer verraad van vertrouwen de oorzaak is van een seksueel trauma, kan het moeilijk zijn om je ontspannen te voelen bij aanraking en bij het geven en ontvangen van liefde door middel van lichamelijk contact. Doorbreek oude patronen en leer om je seksuele energie in banen te leiden die zowel het lichaam als de ziel voeden. Remedies: balsam, daisy, globe thistle, holy thorn, lichen, rowan & Scottish primrose.
Bekijk in de webshop
Findhorn combinatie - Spiritual marriage SPIRITUAL MARRIAGE Integreren en harmoniseren van de mannelijke en vrouwelijke kwaliteiten. Door tegenstellingen in evenwicht te brengen schep je een krachtige verbinding tussen het intuïtieve/creatieve en het intelligente/logische. Een dynamische vereniging van emoties en visie met verstand en handelen zal zorgen voor productiviteit en geluk. Remedies: apple, elecampane, holythorn, mallow & sea pink.
Bekijk in de webshop
Findhorn combinatie - Sweet Dreams (Dreamtime) SWEET DREAMS Goede nacht, welterusten. Je ontspannen door een goede slaap kan moeilijk zijn, wanneer malende gedachten, emoties, zorgen, onrust of spanning je ergeren of je teveel worden. Wanneer de energie rustiger wordt, herstellen je natuurlijke ritmes en vind je evenwicht en rust. Remedies: birch, grass of Parnassus, lady’s mantle, Scottish primrose & valerian.
Bekijk in de webshop
Findhorn combinatie - Teens - tieners TEENS Spontaniteit, aandacht en evenwicht. De overgang naar volwassenheid kan gepaard gaan met snelle veranderingen in temperament door innerlijke veranderingen en invloeden en druk van buitenaf. Overwin de beperkingen die ontstaan doordat je sneller verlegen wordt en versterk je zelfacceptatie, begrip en vertrouwen. Remedies: garden pea, lady’s mantle, rose alba, sea holly, sea pink, sea rocket & spotted orchid.
Bekijk in de webshop
Findhorn combinatie - Tranquility (Calm Me Down) - kalmte TRANQUILITY (Vorrheen CALM ME DOWN) Vorm dynamische energie om tot intelligente creatieve activiteit. Zorgt voor rust in geest en lichaam door het beheersen van de negatieve emoties, die helder denken, concentratie en tegenwoordigheid van geest belemmeren. Door de integratie van het mentale en emotionele lichaam versterk je het vermogen om aandacht te schenken en je energie in te zetten om het juiste te doen. Remedies: bell heather, daisy, lady’s mantle, laurel, monkey flower, wild pansy & willowherb.
Bekijk in de webshop
Findhorn combinatie - Transformation TRANSFORMATION Ondersteunt persoonlijke groei en transformatie. Kiezen voor transformatie betekent “je licht laten schijnen” op dat, wat veranderd of omgevormd moet worden. Je kunt schijnbaar tegengestelde delen van jezelf transformeren en met elkaar in evenwicht brengen. Daardoor kun je de innerlijke kracht opbouwen om door te gaan en op je weg te blijven en je kunt vrijwillig offers brengen om het hoogste te bereiken. Remedies: apple, globe thistle, grass of Parnassus, Iona pennyworth, sea pink, stonecrop & watercress.
Bekijk in de webshop
Findhorn combinatie - Voice Confidence (Lionheart) - zelfvertrouwen VOICE CONFIDENCE Uitdrukking en uitstraling van innerlijke schoonheid en zelfvertrouwen. Bevrijd je expressie en laat creativiteit stromen door het overwinnen van zelf gecreëerde barrières, remmingen of de angst om te mislukken. Met vertrouwen en de motivatie om te slagen kun je je stem luid en duidelijk laten horen en in je optreden evenwicht en zelfvertrouwen laten zien. Remedies: elecampane, garden pea, holy thorn, lady’s mantle, rose alba, Scots pine, sea holly & thistle.
Bekijk in de webshop
Findhorn combinatie- Heart Support (Take Heart) - steun voor het hart HEART SUPPORT Om het hart te genezen bij trauma of verdriet. Voor alle problemen die te maken hebben met het hart en met liefde. Voel je ondersteund tijdens belangrijke veranderingen in je leven. Remedies: grass of Parnassus, gorse, holy thorn, rose water lily, rowan, Scottish primrose, stonecrop & wild pansy.
Bekijk in de webshop
Findhorn combinatie- Life Force - levenskracht LIFE FORCE Voor het overwinnen van vermoeidheid, gebrek aan energie of burn-out. Activeert de levenskracht en stimuleert de krachten van het lichaam voor herstel. Life Force kan helpen om het lichaam en de ziel te versterken bij vermoeidheid. Remedies: grass of Parnassus, gorse, elder, sycamore & valerian.
Bekijk in de webshop
Findhorn combinatie- Light Being - genieten LIGHT BEING Tevreden zijn en van het leven genieten. Maakt alles lichter wanneer gevoelens van wanhoop, verdriet of hopeloosheid je bedrukken. Als je jezelf kunt verbinden met een groter doel en een optimistische kijk op het leven hebt, kun je tevreden en gelukkig zijn in het huidige moment. Remedies: gorse, holy thorn, rose water lily, snowdrop, spotted orchid, valerian & wintergreen.
Bekijk in de webshop