Service en garantie

Naast scherpe prijzen en het gemak van online winkelen draagt Bloesem Remedies Nederland ook zorg voor de juiste service & garantie behorende bij uw aankoop.

Wij hanteren de volgende service & garantie:

  • Kosteloos annuleren van uw bestelling
  • Afkoelingsperiode
  • Snelle en eenvoudige garantie afhandeling

Kosteloos annuleren van uw bestelling
U kunt uw bestelling kosteloos annuleren tot aan het moment van verzending. Bestellingen die op werkdagen (ma t/m vrij) tot 13.00 uur worden geplaatst, verzenden wij dezelfde dag nog. Bestellingen ná 13.00 uur en in het weekend verzenden wij de volgende werkdag. U kunt uw order kosteloos annuleren tot 13.00 uur op de dag dat uw pakket verstuurd wordt. U kunt uw bestelling annuleren door de te bellen met 077-2300011 of mailen naar info@bloesemremedies.com.

Afkoelingsperiode
Na ontvangst van uw bestelling heeft u het product 14 dagen op zicht (afkoelingsperiode). Binnen deze termijn heeft u de mogelijkheid de koop te ontbinden of om te ruilen.

Wilt u gebruik maken van de afkoelingsperiode, volg dan de volgende procedure:

  • Stel de klantenservice binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling in kennis van het feit dat u gebruik wilt maken van deze tijd.
  • Producten met een garantie seal kunnen geretourneerd worden wanneer de garantie seal niet verbroken is. Retourneer het product, onbeschadigd en indien mogelijk in originele verpakking, aan Bloesem Remedies Nederland. Bewaar de track & trace code als verzendbewijs. De kosten en het risico voor de retour zending zijn voor uw eigen rekening.
  • Na de retourontvangst van uw product door Bloesem Remedies Nederland, doch uiterlijk binnen 14 dagen, wordt het volledige aankoopbedrag geretourneerd op dezelfde wijze als wij de betaling van u hebben ontvangen, of wordt het nieuwe product naar u toe gestuurd.
  • Indien u een product wilt retourneren, kunt u gebruik maken van het retourformulier. Klik hier voor het formulier.

Snelle en eenvoudige garantie afhandeling
Is er iets aan de hand met een product dat u bij Bloesem Remedies Nederland heeft aangeschaft, dan kunt u uiteraard een beroep doen op het uitvoeren van de garantie.

  • Wanneer er iets niet in orde is met uw product, neem dan contact op met Bloesem remedies Nederland klantenservice (telefonisch of per email). Samen met u zullen wij uitzoeken wat er aan de hand is.
  • Nadat is vastgesteld dat er zich een probleem voordoet met uw product, dan kunt u het product retour sturen naar Bloesem Remedies Nederland. U krijgt hiervoor een gratis antwoordnummer.

Klachten & suggesties

Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over de dienstverlening zoals u die ervaren heeft. Toch vragen wij u vriendelijk om uw klacht aan de afdeling klantcontact door te geven. Dit kan per e-mail, reguliere post en/of telefonisch.

Onze medewerkers van de afdeling klantcontact zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.

Onze gegevens:

Bloesem Remedies Nederland
St. Jansstraat 3 
5964 AA Horst-Meterik 
Tel: 077-2300011
E-mail: info@bloesemremedies.com

Na ontvangt van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging. Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen. Mocht u dit niet op prijs stellen, dan kunt u ook altijd contact opnemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waarbij Bloesem Remedies Nederland bij is aangesloten.