Speciale inkoopcondities

Therapeuten

Op onze website kan men een therapeut zoeken aan de hand van diverse zoekfuncties. U kunt zich bij ons registreren als therapeut, waarbij u de mogelijkheid heeft een beschrijving van uw praktijk te plaatsen op deze therapeuten pagina. Kosten voor deze registratie zijn € 17,50 per jaar, ingaande op het moment van registratie.
U koopt dan tevens bij ons in op basis van de volgende inkoopcondities:

  • Bloesemremedies: 20% korting.
  • Celzouten en celzout gerelateerde producten koopt u in tegen winkel inkoopprijs.
  • Aromatherapie producten en natuurcosmetica koopt u in met speciale therapeuten inkoopprijzen. 

Schoonheidssalons

Wanneer u zich registreert als salon, gelden de volgende inkoopcondities:

  • Bloesemremedies: 20% korting.
  • Celzouten en celzout gerelateerde producten koopt u in tegen winkel inkoopprijs.
  • Aromatherapie producten en natuurcosmetica koopt u in tegen salon inkoopprijzen. Ook heeft u toegang tot speciale salonverpakkingen die niet beschikbaar zijn voor consumenten en therapeuten. 

Winkels

Wanneer u zich registreert als winkel, koopt u alle producten in op basis van winkel inkoopprijs. Uiteraard moet uw winkel assortiment wel aansluiten op onze producten.

 

Hoe registreert u zich?

Wanneer u een nieuwe klant bent in onze webwinkel, gaat u naar "inloggen" en maakt u een account aan. Bij “type klant” geeft u aan of u therapeut, salon, of winkel bent. U rondt uw registratie af. Uw registratie aanvraag dienen wij goed te keuren voordat u kunt starten met bestellen. Tijdens kantooruren gebeurt die verificatie per omgaande. U krijgt van ons een seintje zodra het account is goedgekeurd.

Wanneer u een bestaande klant bent en u wilt uw "type klant" wijzigen naar bijvoorbeeld "therapeut", neem dan even contact met ons op. Dan passen wij het account aan.

Vervolgens kunt u inloggen met de door u aangemaakte gegevens, en vanaf dat moment ziet u in de webwinkel de prijzen die voor u van toepassing zijn. U kunt ook de verschillende prijslijsten voor bloesemremedies, celzouten en aromatherapie inzien via de groene menubalk boven aan de website. (Wanneer u niet inlogt, ziet u de consumentenprijzen.)

Therapeuten krijgen de kosten voor registratie automatisch de eerste keer in de winkelwagen. De looptijd van de registratie wordt door de webwinkel automatisch bijgehouden.

Via de zoekfunctie op onze home pagina kan men een therapeut, winkel of salon vinden aan de hand van diverse zoekopties. Indien u een vermelding van uw bedrijf wenst, kunt u dit regelen in "mijn account". U geeft daar aan of u een vermelding wenst. Zo ja, kunt u een beschrijving van uw praktijk c.q. bedrijf toevoegen en in welke categorie u vermeld wenst te worden (therpeut/winkel/salon).