Speciale inkoopcondities

Therapeuten

Op onze website kan men een therapeut zoeken door middel van diverse zoekfuncties. U kunt zich bij ons registreren als therapeut, waarbij u de mogelijkheid heeft een beschrijving van uw praktijk te plaatsen op deze therapeuten pagina. Kosten voor deze registratie zijn € 17,50 per jaar, ingaande op het moment van registratie.
U koopt dan tevens bij ons in op basis van de volgende inkoopcondities:

  • Bloesemremedies: 20% korting (en 30% korting op de Living Light remedies).
  • Celzouten en celzout gerelateerde producten koopt u in tegen winkel inkoopprijs.
  • Aromatherapie producten en natuurcosmetica koopt u in tegen winkel inkoopprijs, met uitzondering van de gezichtsverzorging van Primavera, hierop krijgt u 25% korting.

Schoonheidssalons

Wanneer u zich registreert als salon, gelden de volgende inkoopcondities:

  • Bloesemremedies: 20% korting (30% korting op de Living Light remedies).
  • Celzouten en celzout gerelateerde producten koopt u in tegen winkel inkoopprijs.
  • Aromatherapie producten en natuurcosmetica koopt u in tegen winkel inkoopprijs.

Winkels

Wanneer u zich registreert als winkel, koopt u alle producten in op basis van winkel inkoopprijs. Uiteraard moet uw winkel assortiment wel aansluiten op onze producten.

 

Hoe registreert u zich?

Wanneer u een nieuwe klant bent in onze webwinkel, gaat u naar "inloggen" en maakt u een account aan. Bij “type klant” geeft u aan of u therapeut, salon, of winkel bent. U rondt uw registratie af. Uw registratie aanvraag dienen wij goed te keuren voordat u kunt starten met bestellen. Tijdens kantooruren gebeurt die verificatie per omgaande. U krijgt van ons een seintje zodra het account is goedgekeurd.

Wanneer u een bestaande klant bent en u wilt uw "type klant" wijzigen naar bijvoorbeeld "therapeut", neem dan even contact met ons op. Dan passen wij het account aan.

Vervolgens kunt u inloggen met de door u aangemaakte gegevens, en vanaf dat moment ziet u in de webwinkel de prijzen die voor u van toepassing zijn. (Wanneer u niet inlogt, ziet u de consumentenprijzen.)

Therapeuten krijgen de kosten voor registratie automatisch de eerste keer in de winkelwagen. De looptijd van de registratie wordt door de webwinkel vanzelf bijgehouden. Ook kunt u als therapeut vanaf dat moment bij “Profiel” een omschrijving van uw praktijk maken, die vervolgens zichtbaar wordt op onze homepage onder “Zoek een therapeut”.