Over Findhorn Flower Essences

IONA LEIGH
Managing Director, Teacher, Practitioner

Iona is een geregistreerde Health Creation Mentor en Advanced Flower Essence Practitioner, gespecialiseerd in spirituele zelfontwikkeling. Ze is ook een Trillingsklank- en trillingsenergiegenezer, getraind in Reiki en Seichem.
Remedies hebben een grote rol gespeeld in Iona's opvoeding in de Findhorn Foundation (spirituele gemeenschap in Schotland), waar haar moeder Marion Leigh meer dan 25 jaar geleden de beroemde Findhorn Flower Essences creëerde.

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak kennis met het FFE team

MANDY
General Manager, Accounts Manager

Ik kom uit Morecambe in het noordwesten van Engeland en heb marketingcommunicatie gestudeerd aan de universiteit. Ik werkte voor aantal grote merken, waaronder Goodfella's pizza en Waburtons brood. Meer recentelijk voelde ik me meer aangetrokken tot boekhouding en administratie en vervulde ik deze taken vrijwillig voor de verschillende clubs en scholen van mijn kinderen. Ik kwam in november 2019 bij Iona en het team en voelde me aangetrokken tot het werken met FFE omdat ik geniet van tuinieren, planten en bloemen en een gevoel van rust voel als ik in de natuur werk. Ik vind dat de producten en educatieve aspecten van de FFE waardevol en nuttig zijn en ik zou hierover graag meer voor mezelf willen leren en er anderen mee willen helpen. Ik voel me ook sterk verbonden met Iona, haar visie voor FFE en de kalmerende energie die ze uitstraalt, die ik hoop ook uit te stralen!

Ik hou van de natuur en ik heb veel favoriete bloemen om verschillende redenen. Ik hou van fuchsia's omdat er zoveel soorten zijn en ze doen me aan mijn moeder denken. Ik voel me aangetrokken tot planten en bloemen met mooie geuren zoals lavendel, kamperfoelie, hyacint, jasmijn en anjers. Als ik naar de toekomst kijk, kijk ik ernaar uit om nieuwe mensen te ontmoeten, nieuwe vaardigheden te leren, mijn geest en hart te verruimen en me vervuld te voelen. Tot slot is mijn favoriete quote "Dans alsof er niemand kijkt en zing alsof er niemand luistert", want ik hou van dansen en zingen en het kan me niet schelen hoe ik eruitzie of klink, want ik voel me er fantastisch door!

 

VIKKI
Production Manager, Health & Safety Officer

Omdat mijn vader bij de Royal Air Force zat, ben ik geboren in Wegberg, Duitsland, maar ik verhuisde als jong kind naar Schotland en groeide hier op in de prachtige noordoostelijke stad Forres. Na het afronden van mijn opleiding riep het avontuur en verhuisde ik verder weg om te ontdekken wat het leven te bieden had in respectievelijk de grote steden Glasgow en Edinburgh.

Ik heb tot nu toe een zeer gevarieerde carrière achtergrond gehad. Van werken voor een grote Britse luchtvaartmaatschappij tot een van de beste kuuroorden in het Verenigd Koninkrijk en tot een prestigieuze stoffenverkoper. Dit alles heeft me een zeer brede kennis van het zakenleven en een persoonlijke ontwikkeling op meer vlakken dan ik voor mogelijk had gehouden.

Na vele jaren in steden te hebben gewerkt, was het tijd om naar huis te komen en mijn jonge gezin op te voeden in de prachtige en vredige omgeving die we hier in Moray hebben. Vooral Findhorn heeft een speciaal plekje in mijn hart, omdat ik daar zoveel mooie herinneringen heb die ik een leven lang zal koesteren. Terugkeren heeft me het gevoel gegeven dat ik mijn cirkel rond heb gemaakt en ik ben enthousiast om aan het volgende hoofdstuk te beginnen en een grote sprong voorwaarts te maken in Findhorn Flower Essences vol energie en kracht.

De gorse (gaspeldoorn) is een van mijn favoriete bloemen. De levendige gele bloemblaadjes en de zoet ruikende geur roepen goede herinneringen op aan mijn kindertijd, die ik op zo'n idyllische plek heb doorgebracht. Ik herinner me dat ik me erg opgewonden voelde wanneer ik naar huis reisde voor familiebezoeken en als ik de gaspeldoornstruiken zag, ik wist dat ik er bijna was, thuis.

Ik ken Iona al vele jaren, maar de kans om met haar samen te werken in deze hoedanigheid was er een die ik niet kon laten schieten. Haar energie is zo aanstekelijk, dus ik kan er natuurlijk niets aan doen dat ik me tot haar aangetrokken en door haar geïnspireerd voel.
Een van mijn meest favoriete citaten is: 'Onthoud altijd dat je moediger bent dan je gelooft, sterker dan je lijkt en slimmer dan je denkt' - Christopher Robin.

 

SASHA
Despatch Manager

Ik ben in 2006 naar Findhorn verhuisd en woon nu in mijn zelfgebouwde eco-huis in Findhorn Ecovillage. Ik vind het heerlijk om hier deel uit te maken van de gemeenschap en zo dicht bij de prachtige natuur. De wilde planten en dieren hier hebben een bijzondere kwaliteit en het voelt magisch om hier dagelijks bij Findhorn Flower Essences verbinding te kunnen maken met de natuur. Ik heb een HND (Higher National Diploma) in complementaire therapieën en heb mijn lerarenopleiding in Sivananda Yoga voltooid, dus ik ben geboeid door holistische gezondheid en genezing op alle niveaus!

 

Meer over Findhorn

Een introductie en veelgestelde vragen:

"A guide to Vibrational and Flower Essences":