Over Fox Moutain

Over ons...
Met "ons" bedoel ik de planten in mijn omgeving en mijzelf; Kathrin Woodlyn Bateman.
Tot nu toe heb ik er steeds voor gekozen om dit bloesemremedies bedrijf vrij klein te houden om zo prioriteit te geven aan de hoge kwaliteit die voor mij belangrijk is. "Ons" omvat tegenwoordig ook de samenwerking met Cyndie Janson Siegel nu we samenwerken om de potentie van deze bloesemremedies vollediger te realiseren.
Onze bloesemremedies hebben de reputatie van extreem hoge kwaliteit en van zeer duidelijke trilling te zijn, zoals je kunt lezen in de verhalen van mensen. Er schijnt een gegronde kwaliteit van hartenergie te zijn die vaak wordt gevoeld als een veilige omarming terwijl je met behulp van de bloesemremedies in je genezingsproces zit. 

Ik geef niet vaak les. Ik geniet van een rustig leven en geloof dat de kwaliteit van de bloesemremedies ermee te maken heeft dat ik keuzes maak die me in een balans en persoonlijke integriteit houden. Ik bevind me nogal eens in verschillende gemoedstoestanden die nu eenmaal deel uitmaken van de genezer die ik ben. Als ik zou moeten kiezen voor het lesgeven op diverse plaatsen en dit zou mijn keuzes beïnvloeden, ben ik bang dat het effect zal hebben op de bloesemremedies, dus daarom kies ik ervoor om zelden les te geven.
Het goede daarentegen is dat ik meer bereikbaar ben om bijvoorbeeld je vragen te stellen, aangezien er geen grote overhead is van staf, secretaresses, medewerkers enz.. Je kunt me mailen of bellen. Ik laat je graag weten of ik tijd heb om wat vragen te beantwoorden of wat informatie te delen. Ook voor telefonische consulten ben ik beschikbaar.

Een beetje van mijn geschiedenis

Mensen vragen me soms hoe ik tot dit werken met bloesemremedies en genezing ben gekomen. Ik wist op mijn elfde al dat ik genezer wilde worden en planten wilde gaan gebruiken. Op 11-jarige leeftijd was mijn conclusie dat ik kruidenspecialist zou worden, dus begon ik teksten van kruiden te bestuderen. Een groot deel van mijn jeugd heb ik buiten doorgebracht in de vrije natuur in de buurt. Ik vond daar mijn troost en geborgenheid; mezelf openstellen en versmelten met de plant- en de boomdeva's. Weggekropen in een diep bed van dennennaalden tegen de kou, bracht ik zoveel mogelijk tijd door in de natuur waar ik me veilig voelde.

Ik groeide op, trouwde, heb 2 kinderen gekregen, ben gescheiden en op 29-jarige leeftijd was ik zelfstandig boerin. Ik realiseerde me hoeveel genezing ik elke dag ondervond terwijl ik tussen de planten werkte. Planten die me aanraakten, tegen mijn schouder leunden en zich tegen me aandrukten, openden me voor helende energieën die bij me naar binnen sijpelden. Zelfs de dagen die ik doorbracht met het besturen van zware landbouwwerktuigen leverden ervaringen op van een dusdanige verbinding met aardse energie die me vulde en bijna overstroomde. Ik merkte dat ik me zo gezegend voelde en wenste dat iedereen deze kans kreeg. Bloesemremedies waren de meest voor de hand liggende mogelijkheid om die ervaring te delen.

Het werk in de landbouw was fysiek zwaar. Ik werkte vaak 16 uur per dag buiten en maakte daarna nog tot laat in de nacht bestellingen klaar van flesjes bloesemremedies. Ik ging voorbij mijn fysieke grenzen en werd in andere dimensies geduwd net zoals een zoektocht naar je missie kan zorgen voor veranderende gemoedstoestanden. Na een tijdje realiseerde ik me dat mijn levensstijl meerdere keren per week zorgde voor sjamanistische reizen. Dit ging jaren zo door en veranderde me onherroepelijk. Ik merk dat ik door deze ervaringen verbonden ben met een enorme bron van kracht en wijsheid.

Na jaren van werken op de boerderij realiseerde ik me dat ik mezelf kapot maakte, verbruikte van wat een acupuncturist mijn "voorouderlijke reserves" zou noemen ... iets wat niet lang kan duren zonder dat het fysieke lichaam gevaarlijk uitgeput raakt. Ik nam 22 hectare landbouwgrond en bouwde voor mezelf een huis verder de berg op en veranderde de bedrijfsnaam om die verhuizing weer te geven. Nu omvat mijn werk niet meer alle aspecten van de landbouw..... alléén nog het kweken van de planten die de remedies en voedsel opleveren.

Mijn kinderen zijn volwassen en wonen nu ergens anders. Ik blijf me erg gezegend voelen. In 2007 ben ik verhuisd naar een ander stuk land, niet ver van mijn vorige heerlijke huis. Ik heb nu meer dan 100 hectare ongerepte natuur met de dichtstbijzijnde buur op meer dan anderhalve kilometer afstand. Ik bouwde een huis en studio voor de remedies en verplaatste honderden planten naar de nieuwe tuinen. We hebben vijvers gecreëerd voor het wild en overal om ons heen nestelen bloemen zich.
Ik geniet ervan omringd te zijn door schoonheid. Mijn doel is om op elk moment vanuit mijn centrum te leven; van mijn waarheid, en om mijn persoonlijke goddelijkheid te belichamen. Ik voel me erg verlicht door dit mooie licht. Het is een zoete, volle sensatie die ongelooflijk is. Het is ook mijn taak om de mantel van kracht die me bij mijn geboorte is gegeven, te aanvaarden en deze met gemak te dragen. Naast de goddelijkheid die ik met vreugde belichaam, bestaat er een andere kant. Al mijn tijd die ik besteed om één te zijn met de natuurlijke wereld heeft mijn aardse oorsprong geïntensiveerd tot een punt waarop élk moment een keuze is; van moment tot moment. Er is een unieke balans tussen goddelijk licht en oer-"ruigheid". Het is een interessant gevoel om beiden tegelijkertijd zo sterk tot uitdrukking te brengen. 
Dit is een geweldige levenservaring. Het zo bewust zijn van dit avontuur vanuit het perspectief van vele levens, maakt het tot een epische ontdekkingsreis; gemakkelijk en tegelijkertijd uitdagend. 

Ik bied mijn gave aan via de bloesemremedies die ik maak en de consulten die ik doe. Ik ben vereerd om te getuigen van de reizen die anderen ondernemen. Ik breng in mijn werk goddelijk licht, mededogen en oerkracht. Het is wat ik te bieden heb. Ik moedig je aan om bloesemremedies in je leven uit te nodigen als plantaardige bondgenoten bij je genezing. Mijn bloesemremedies dragen mijn liefde, zegeningen en respect voor alle mensen en levensvormen.

In vrede, Kathrin