Fox Mountain Remedies
Fox combinatie Boundaries Helpt bij het herkennen en respecteren van grenzen. Versterkt het beschermende schild en houdt daardoor te extreme prikkels uit de omgeving buiten. Kinderen die de combinatie nodig hebben kunnen deze het beste vier keer per dag gebruiken, gedurende een periode van 28 dagen. (Moonshine Yarrow, Spiderwort, Pink Yarrow, Borage, Sage, Chinese Forget-Me-Not, Monkshood).
Bekijk in de webshop
Fox combinatie Calm Time Kalmeert en ontspant na een opwindende dag, voor het loslaten van stress of drukte. Om dat drukke gevoel kwijt te raken. Om gespannen zenuwen te kalmeren. Kan ook in het algemeen gedurende een langere tijd gebruikt worden om het evenwicht te herstellen. (Borage, Chamomile, Dandelion, Lavender, Angelica).
Bekijk in de webshop
Fox combinatie Child Glow Moedigt de vrolijkheid, onschuld en het ontdekken van nieuwe dingen aan, waaruit het kind zijn of het leven bestaat. Maakt blij en licht. Werkt vooral goed later op de middag of op het eind van de dag of vier keer per dag gedurende 14-28 dagen voor een kind met een algemeen gebrek aan deze kwaliteiten. (Lovage, Red Hollyhock, Autumn Flowering Cherry, Lily of the Valley, Penstemon ’Elfin Pink’).
Bekijk in de webshop
Fox combinatie Conception Een combinatie om een verbinding te maken met de nieuwe ziel, je het gevoel te geven dat je vruchtbaar bent en te begrijpen hoe je je hart en je lichaam kunt openen voor een nieuw leven. (Blackberry, Clary Sage, Houseleek, Queen of the Prairie, Rhubarb, Summer Squash).
Bekijk in de webshop
Fox combinatie Emergency Relief Deze remedie heeft een sterke, diep doordringende kracht en wordt gebruikt bij een ernstige crisis. Ze heeft een sterk verzachtende werking op alle niveaus van een trauma, versterkt het emotionele evenwicht en activeert de eigen genezende energieën van het lichaam. Ze geeft moed en beschermt de ziel tegen negatieve energieën, wanneer deze het lichaam heeft verlaten. Ze moedigt de ziel aan om bij het lichaam te blijven en wanneer de ziel is weggegaan, helpt ze met het weer bij elkaar brengen van lichaam en ziel. Deze combinatie is vooral goed bij acuut emotioneel/fysiek trauma. (Blackberry, Borage, Cauliflower, Clematis “Ernest Markham”, Comfrey, Holly, Moonshine Yarrow, Red Clover, St. John’s Wort, Self Heal, Snow Queen Iris).
Bekijk in de webshop
Fox combinatie Grieving Een remedie voor degenen die een verlies in hun leven hebben meegemaakt, voor alle soorten verlies; verlies door overlijden, het verlies van een relatie, het verlies van een droom en het verloren vermogen om een kind te zijn als gevolg van een verstoord gezinsleven. Voor de angst dat er niet genoeg van je gehouden wordt. Voor de heimwee naar het verleden. Voor het gevoel dat je afgesneden bent van iemand of iets waar je om geeft. Voor het schuldgevoel dat je misschien iets anders had moeten doen. “Grieving” geeft je weer moed, laat je herinneringen door je hart stromen en helpt je met het loslaten ervan. Ze herstelt emotionele kalmte en stabiliteit, ze beschermt en verzacht. Deze remedie heeft mensen geholpen om al het verdriet los te laten, dat ze tijdens hun leven hadden verzameld. (Bleeding Heart, Borage, Chamomile, Honeysuckle-White, Hyssop, Sweet Pea, White Bleeding Heart, White Foxglove).
Bekijk in de webshop
Fox combinatie Initiative Zelfstandig, onafhankelijk. Moedigt het onderzoeken van de wereld om je heen aan; versterkt het plezier in het leren van het nieuwe. Goed voor degenen die geen interesse hebben in hun omgeving. (Blackberry, Clematis 'Ernest Markham', Golden Marguerite, Horseradish, Money Plant)
Bekijk in de webshop
Fox combinatie Labor of Love Voor een vlotte bevalling, helpt je om los te laten en je over te geven aan de kracht en intensiteit van de bevalling; om blokkades te verwijderen. De zwangerschap loslaten en het moederschap accepteren. (Campanula latifolia, Caraway, Corsican Mint, Heucherella, Lady’s Mantle, Pale Corydalis, 6-Peonies, Tree Peony).
Bekijk in de webshop
Fox combinatie Learning Delight Ondersteunt de opname van informatie vanuit diverse leerstijlen. Het maakt het vermogen van je hersenen sterker om informatie op te nemen en zodanig op te slaan dat het gemakkelijk toegankelijk is. Verfijnt het uitvoerend vermogen, terwijl zintuigelijke en verbale integratie wordt verbeterd. De remedie helpt je te omarmen wie je bent en laat je zien hoe ieders unieke leven met elkaar samenhangt. Je kunt veel van elkaar leren als je de verbindingen ziet in het leven, zowel als student, maar ook als leraar. (Angel's Trumpet, Baptisia, Bellwort, Bedstraw, Coreopsis "Moonbeam", Dianthus "Tiny Rubies", Dill, Evening Primrose, Fringe Tree, Lettuce, Sage, Scabiosa, Rattlesnake Plantain, Rose "Bonica", Rose "Gertrude Jekyll", Yellow Sweet Clover).
Bekijk in de webshop
Fox combinatie Love and Romance Brengt de liefde in je leven en laat je dit uitstralen naar de omgeving. Liefde zijn, liefdevol zijn en geliefd zijn. De hart energie brengt harmonie en evenwicht in alle andere chakra’s en energieën. Wanneer er evenwicht is in het hart met pure liefde en vreugde, komen de andere chakra’s ook gemakkelijker in balans. De mogelijkheden zijn oneindig. (Rose Polyantha Rose, Rose “Cerise Bouquet”, Rose “English Elegance”, Lilac Pink, Aster "September Ruby", Rose "Konigin Von Danemark", Trillium, Mountain Pennyroyal, Rose Red).
Bekijk in de webshop
Fox combinatie Loved and Welcomed Voor iedereen die zich niet geliefd en niet welkom voelde binnen de eigen familie, in de samenleving of op deze aarde. Om je weer een gevoel van vertrouwen, verbinding, zorgzaamheid te geven en je onvoorwaardelijk geliefd te voelen. Laat je manifesteren en je hart energie stromen. Geeft je het vermogen om bij je diepere emoties te komen en deze los te laten, zonder dat dit je kwetst. Goed te gebruiken bij trauma’s uit de kindertijd die je belemmeren om je open te stellen voor liefde. (Angelica, Baptisia, Crested Iris, Holly, Motherwort, Money Plant - White, Rose Campion, White Bleeding Heart).
Bekijk in de webshop
Fox combinatie Mother and Child Integreert lichaam en ziel van het kind; helpt de baby om de geboorte bewust te beleven en helpt de ziel en het lichaam te stabiliseren. (Asparagus, Baptisia, Blessed Thistle, Cauliflower, Corsican Mint, Malva Zebrina, Self Heal, Sweet Pepper).
Bekijk in de webshop
Fox combinatie Motivation Deze combinatie zorgt ervoor dat wat je uitgesteld had eindelijk op een efficiënte manier af gaat maken en dat je je aandacht erbij kunt houden. Let op – als je deze neemt en achter een vol bureau zit, zul je niet naar bed gaan voordat alles opgeruimd is, dus vergeet een vroege nachtrust. Neem de remedie slechts een of twee keer wanneer je ergens aan moet beginnen of gedurende een periode van vier of meer weken wanneer je over het algemeen de neiging hebt tot uitstellen. (Blackberry, Clematis “Ernest Markham”, Buttercup, Horseradish, Malva Zebrina, Penstemon, Shasta Daisy).
Bekijk in de webshop
Fox combinatie New Family Om van de familie een echte eenheid te maken. Gebruik deze remedie, bij voorkeur allemaal op dezelfde tijd, een keer per dag in een verdunning. (Angelica, Borage, Houseleek, Lemon Lily, Trout Lily).
Bekijk in de webshop
Fox combinatie Pre-Trauma Wanneer je weet dat er iets traumatisch gaat gebeuren: een operatie, zware fysieke omstandigheden, lastig bezoek enz. Stabiliseert je op alle niveaus (fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel) en zorgt voor emotionele en psychische bescherming. (Garlic, Chamomile, Red Clover, St. John’s Wort, Moonshine Yarrow, Borage, Sweet Pepper).
Bekijk in de webshop
Fox combinatie Pre-natal Heal Om de angsten en trauma’s van vorige bevallingen of je eigen geboorte te genezen. Ook goed wanneer je het gevoel hebt dat je als moeder tekortschiet. Helpt je om een beeld te vormen van het moederschap. (Catmint, Dogwood, Lady’s Mantle, Motherwort, Snow Queen Iris, Tree Peony, White Bleeding Heart).
Bekijk in de webshop
Fox combinatie Pregnancy Tonic Tijdens de zwangerschap te gebruiken voor de extra belasting bij het dragen van het kind. Bevordert een optimale werking van de lichaamsfuncties. (Black Cohosh, Bloodroot, Burdock, Garlic, Lavender, Lilac - double purple, Peony double pink, Squash, Tomato, Yarrow).
Bekijk in de webshop
Fox combinatie Pure Positive Energy Reset en herschikt emoties en energieën naar volledige harmonie, nieuwe verwachtingen, nieuwe verlangens, en vreugde. Met een schone lei beginnen. Laat blokkades verdwijnen om zo weer stroming te kunnen laten plaatsvinden en verzacht emoties die zijn gaan verharden. Laat emoties stromen zonder dat ze gaan vastzitten. Brengt je naar een niveau waarin je het beste uit iedere situatie kunt halen. (Boneset, Deutzia, Dianthus “Tiny Rubies”, German Catchfly, Orange Hawkweed, Orchid, Peony – single white).
Bekijk in de webshop
Fox combinatie Re-enter Life Om je leven weer richting te geven na een traumatische ervaring. Brengt je energie en aandacht terug in het “NU”. Ga terug naar wat je aan het doen was toen je leven onderbroken werd door de traumatische gebeurtenis. (Clematis “Ernest Markham”, Purple Loosestrife, Dill).
Bekijk in de webshop
Fox combinatie Receiving Love Deze remedie leert je hoe je liefde toe kunt laten, hoe je liefde kunt herkennen en omarmen en laat je bovenal prettig voelen bij het ontvangen van liefde. Een heel bruikbare remedie voor velen en speciaal voor diegenen die in de kindertijd niet het gevoel hebben mogen ervaren van een liefdevolle en beschermende omgeving. (Primrose, Globe Thistle, Rue, Blessed Thistle, Lovage, Rose Campion, Horseradish).
Bekijk in de webshop
Fox combinatie Release Trauma Neem deze remedie enkele dagen na elkaar in: 3 maanden, 6 maanden en 12 maanden na het trauma, om de resten van het trauma te verwijderen en om het systeem te reinigen van de onopgeloste gevoelens die een “after-shock” kunnen veroorzaken. Voor een ernstig trauma kun je het ook nog op het tweede en derde jaar na het trauma innemen. (Self Heal, Garlic, Lovage).
Bekijk in de webshop
Fox combinatie Thriving Een geweldige remedie voor iedereen en met name genezers zullen deze enorm waarderen. Ze laat het onttrekken van energie stoppen, ondersteunt je eigen kracht en helpt je om in balans te blijven op momenten dat je uitgeput bent. Helpt je om je energieveld zuiver te houden en ondersteunt je in het maken van keuzes die jouw energiebronnen beschermen. Ook heel goed te gebruiken door zorgverleners en ouders in moeilijke situaties. (German Catchfly, Maple, Burdock, Lobelia).
Bekijk in de webshop
Fox combinatie Trauma Relief Voor geboortetrauma’s. Om wonden uit dit of een vorig leven te genezen. Als men vermoedt dat er een trauma is of wanneer dit bekend is kan deze remedie gedurende 28 dagen gebruikt worden of langer indien nodig. (St. Johns Wort, Borage, Crested Iris, White Bleeding Heart, Comfrey, Pea, Self Heal).
Bekijk in de webshop
Fox combinatie Trauma-Ease Neem deze na een ingrijpende ervaring of bij een chronische toestand, zoals een ziekte of een langdurig psychisch trauma. Stabiliseert op alle niveaus en zorgt ervoor dat de verbinding tussen ziel en lichaam behouden blijft en niet wordt verbroken door het trauma. Heel goed in levensbedreigende situaties die zijn ontstaan door een ziekte of door een langdurig fysiek of emotioneel trauma. (Self Heal, Comfrey, Snap Pea, Angelica, Borage).
Bekijk in de webshop
Fox combinatie Warm Embrace De perfecte remedie wanneer je je overspoeld voelt, verloren, eenzaam of beschadigd. Wanneer je je uitgeput voelt na een lange reis, na een dag vol stress, na moeilijke situaties en telkens wanneer je wenst dat je zou kunnen ontspannen en tot rust zou kunnen komen binnen een universele bescherming en veiligheid. Het gevoel van een warme deken of liefdevolle armen om je heen. (Rose “Konigin von Danemark”, Peony-double pink, Elecampane, Peony-single pink, Fireweed, Dandelion, Crested Iris, Scarlet Runner Bean, Tamarisk, and Beauty Bush. Essentiële oliën Dill seed, Pettitgrain, Fir Needle, Pine, Thyme).
Bekijk in de webshop
Fox combinatie Worthiness Geeft een gezond zelfvertrouwen, versterkt zowel het evenwicht als het gevoel van eigenwaarde. Kan gedurende 14-28 dagen gebruikt worden, 4 keer per dag. (Grape Hyacinth, Lemon Lily, Money Plant, Pear, Purple Loosestrife, Trout Lily, Woodland Phlox)
Bekijk in de webshop
Fox stock Moonshine Yarrow Stelt gerust als er veel op je afkomt en ondersteunt wanneer je je kwetsbaar voelt gedurende het reinigingsproces, wanneer je aan het loslaten bent wat je niet meer nodig hebt op fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en oude niveaus. Helpt om ingesleten gewoontes los te laten.
Bekijk in de webshop
Fox stock Rose “Konigin Von Danemark” Verwarmend en ondersteunend wanneer je door een moeilijk proces gaat. Geeft je het gevoel gewikkeld te zijn in een warme, liefdevolle deken van universele liefde en veiligheid.
Bekijk in de webshop
Fox stock Wormwood Is cruciaal bij het loslaten van de eisen die je aan jezelf hebt opgelegd en van niet-helpende, energieverslindende zaken van fysieke, energetische en emotionele aard. Helpt om weer open te staan voor nieuwe helende wegen zodat je naar een volgend niveau kunt gaan.
Bekijk in de webshop