© Australian Bush Flower Essences
 © Australian Bush Flower Essences © Bush © Bush © Bush © Bush © Bush © Bush © Bush
Bush combinatie Toddler Tamer
Een mooie remedie om een kind dat overstuur is, te kalmeren, vooral in acute situaties zoals het gevoel van een inzinking of dat het geen grip meer heeft. Dit is een remedie die gebruikt kan worden wanneer u merkt dat er een driftbui aankomt. Deze combinatie bevat bloesemremedies die niet alleen kalmte en balans brengen, maar die ook opstandigheid, frustratie en koppigheid aanpakken, en elke vorm van manipulatie die hiermee gepaard kan gaan.

Positieve kwaliteit: Rust en kalmte, balans, geluk, zachtaardig en vriendelijk, flexibel, verzachten.

Onevenwichtigheid: Controle verliezen, altijd druk, opstandig, woede, radeloos, eigenwijs, driftig.

Deze combinatie bestaat uit: Banksia Robur, Bottlebrush, Bush Fuchsia, Bush Iris, Crowea, Fringed Violet, Macrocarpa, Mulla Mulla, Paw Paw, Red Lily, She Oak, Silver Princess, Sundew en Tall Mulla Mulla.

Makkelijk te gebruiken: 's morgens en 's avonds 7 druppels onder de tong.

Voor een optimale houdbaarheid gebruiken we een kleine hoeveelheid brandewijn als conserveermiddel. Er is minder dan één druppel alcohol per dosis. Voor iedereen die niet wil dat een kind alcohol binnenkrijgt, kunnen de 7 druppels worden aangebracht op de kruin, pols-pulspunten of worden verdund in water. U kunt ook druppels in heet water oplossen (de temperatuur waarop u een kopje thee zou drinken), waardoor de alcohol verdampt.
€ 15,00