© Australian Bush Flower Essences
 © Australian Bush Flower Essences © Bush © Bush © Bush © Bush © Bush © Bush © Bush
Bush combinatie FussPot
Een mooie remedie om een kind dat altijd aan het muggenziften is, niet flexibel, controlerend en betweterig is, te transformeren naar het openstaan voor veranderingen. Om op voor verschillende manieren dingen te doen en zich meer ontspannen te voelen over hoe het nu eenmaal gaat. Vermindert de heftige reacties die ontstaan als het niet perfect voor hen gaat. Ook voor kinderen die al besluiten dat iets niet leuk is, voordat ze het zelfs maar hebben geprobeerd. Fantastisch voor een eigenwijze, controlerende persoonlijkheid.
Positieve kwaliteit: Openstaan voor nieuwe ideeën en ervaringen, innerlijke rust, helder van geest, flexibel.
Onevenwichtigheid: Obsessief, controlerend, overgevoelig, muggenziften, niet flexibel, pedant, perfectionistisch.
Deze combinatie bestaat uit: Bauhinia, Black-eyed Susan, Boronia, Freshwater Mangrove, Fringed Violet, Hibbertia en Isopogon.

Makkelijk te gebruiken: 's morgens en 's avonds 7 druppels onder de tong.

Voor een optimale houdbaarheid gebruiken we een kleine hoeveelheid brandewijn als conserveermiddel. Er is minder dan één druppel alcohol per dosis. Voor iedereen die niet wil dat een kind alcohol binnenkrijgt, kunnen de 7 druppels worden aangebracht op de kruin, pols-pulspunten of worden verdund in water. U kunt ook druppels in heet water oplossen (de temperatuur waarop u een kopje thee zou drinken), waardoor de alcohol verdampt.
€ 15,00