© Australian Bush Flower Essences
 © Australian Bush Flower Essences © Bush © Bush © Bush © Bush © Bush © Bush © Bush
Bush combinatie Bossy Boots
Voor kinderen met een hele grote, dominerende persoonlijkheid, die graag de leiding hebben en anderen vertellen wat ze moeten doen. Het helpt iemand om open te staan voor nieuwe ervaringen en manieren om dingen te doen; ondersteunt het aanpakken van obsessies; helpt de perfectionist die alleen dan gelukkig kan zijn als de dingen gaan zoals hij/zij vindt dat ze moeten gaan en wanneer iedereen het op die manier doet. Er zijn bloesemremedies toegevoegd voor koppigheid, egocentrisme en om meer open te staan voor de behoeften van anderen.

Positieve kwaliteit: Nederigheid, bewust worden van en waardering voor de behoefte van anderen, vriendelijkheid, mededogen.

Onevenwichtigheid: Ongevoelig, kwetsend, manipulatief, overheersende persoonlijkheid, niet flexibel, bazig.

Deze combinatie bestaat uit: Bauhinia, Boronia, Gymea Lily, Hibbertia, Isopogon, Kangaroo Paw en Rough Bluebell.

Makkelijk te gebruiken: 's morgens en 's avonds 7 druppels onder de tong.

Voor een optimale houdbaarheid gebruiken we een kleine hoeveelheid brandewijn als conserveermiddel. Er is minder dan één druppel alcohol per dosis. Voor iedereen die niet wil dat een kind alcohol binnenkrijgt, kunnen de 7 druppels worden aangebracht op de kruin, pols-pulspunten of worden verdund in water. U kunt ook druppels in heet water oplossen (de temperatuur waarop u een kopje thee zou drinken), waardoor de alcohol verdampt.
€ 15,00