© Australian Bush Flower Essences
 © Australian Bush Flower Essences © Bush © Bush © Bush © Bush © Bush © Bush © Bush
Bush combinatie Mumma Mojo
Deze remedie is gemaakt om het moederschap gemakkelijker en vreugdevoller te maken! Een geweldige combinatie voor een beetje meer pit, veerkracht, kalmte en vernieuwing. Het versterkt de band tussen een moeder en haar kind of kinderen; versterkt haar intuïtie en verlicht de last van de verantwoordelijkheid en het overweldigd voelen door het moederschap. Bovendien helpt deze combinatie de moeder om ook aandacht te schenken aan zichzelf en om in haar eigen behoeften te voorzien, en niet alleen die van haar gezin.

Positieve kwaliteit: Vernieuwing, band tussen moeder en kind, enthousiasme, rust en kalmte, veerkracht, zorgen voor jezelf.

Onevenwichtigheid: Niet luisteren naar de eigen behoeften, belast worden door verantwoordelijkheid, overweldigd voelen, niet op de eigen intuïtie vertrouwen.

Deze combinatie bestaat uit: Alpine Mint Bush, Bottlebrush, Bush Fuchsia, Crowea, Macrocarpa, Paw Paw en Philoteca.

Makkelijk te gebruiken: 's morgens en 's avonds 7 druppels onder de tong.

Voor een optimale houdbaarheid gebruiken we een kleine hoeveelheid brandewijn als conserveermiddel. Er is minder dan één druppel alcohol per dosis. Voor iedereen die niet wil dat een kind alcohol binnenkrijgt, kunnen de 7 druppels worden aangebracht op de kruin, pols-pulspunten of worden verdund in water. U kunt ook druppels in heet water oplossen (de temperatuur waarop u een kopje thee zou drinken), waardoor de alcohol verdampt.
€ 15,00