Klik hier om een beschrijving van uw praktijk toe te voegen


DE LIVING LIGHT DIVINE FLAME REMEDIES.

 

Terug naar Living Light edelsteen remedies

FIRST DIVINE FLAME - GODDELIJKE WIL
Op ieder moment van ons leven zijn er tijden, dat we ons zonder richting en doel voelen. Ben je niet zeker over de weg die je moet gaan of over wat je moet doen in je leven? Je hebt nu de hulp van de First Divine Flame Essence. Deze remedie laat je werkelijke richting in je leven vinden en ze versterkt je wil om deze richting elke dag te gaan.

SECOND DIVINE FLAME - INNERLIJKE WIJSHEID
Soms zijn we de weg kwijt in de wereld en hebben we een licht nodig om ons te helpen weer vaste grond te vinden. Het licht dat je nodig hebt is er in de vorm van de Second Divine Flame Essence. Deze remedie helpt je met het versterken van je innerlijke wijsheid, zodat je beter in staat zult zijn de best mogelijke keuzes te maken, die je snel en met gratie weer naar die vaste grond zullen voeren. Het verkrijgen van deze vaste grond is het resultaat van de wijze keuzes die je elke dag maakt.

THIRD DIVINE FLAME - ONVOORWAARDELIJKE LIEFDE
Het accepteren van de diepste en soms donkerste delen van onszelf is niet altijd gemakkelijk. We kennen allemaal die gedeelten in onszelf die we moeilijk kunnen erkennen en omarmen. Dit is een prachtige remedie om je te helpen om van alle aspecten van jezelf te houden en ze te accepteren, zonder uitzondering of terughoudendheid. "Misschien zijn we niet het bangst voor de duisternis, maar voor het licht dat binnen in ons schijnt." - Nelson Mandela.

FOURTH DIVINE FLAME - ZUIVERE HARMONIE
Het bewaren van harmonie op het werk, op het speelveld of thuis kan op zijn zachtst gezegd een uitdaging zijn. Wanneer je deze remedie zelf neemt en deelt met je medespelers, helpt dit je innerlijke harmonie te versterken en uiterlijke geschillen te verminderen. Wanneer de situatie wat veeleisend wordt kan dit een reddende remedie zijn.

FIFTH DIVINE FLAME - KENNIS
Wil je indruk maken op je baas met een vernieuwend idee of een concept voor een nieuw product? Deze remedie kan je helpen je kennis toe te passen en te gebruiken op je werkplek en in je leven voor het welzijn van al het leven. De droom van elke wetenschapper en onderzoeker komt uit. Een gouden sleutel om toegang te verkrijgen tot je innerlijke kennis.

SIXTH DIVINE FLAME - ECHTE VREDE
Heb je uitgekeken naar die ideale relatie? Zou je je bestaande relatie naar een hoger niveau van vervulling willen brengen? Om een relatie gezond en sterk te houden is begrip, aandacht en liefde nodig. Deze remedie helpt ons om deze idealen in evenwicht te houden en bevordert een gezondere, meer gelukkige relatie met degenen waar we om geven en met onszelf.

SEVENTH DIVINE FLAME - VRIJHEID
Heb je ooit het gevoel gehad alsof je niet al je mogelijkheden benutte, of heb je je mogelijkheden verder willen ontwikkelen? Wanneer de rups een vlinder wordt en voor de eerste keer zijn vleugels spreidt, verheft hij zichzelf om een grotere vrijheid te ervaren. Hij weet dat hij nu naar grotere hoogten kan vliegen, verder dan hij ooit geweest is. Wanneer je verlangt naar grotere hoogten van menselijk potentieel en vrijheid is dit een remedie voor jou. Het is de meest verheffende van de Living Light Essences.

© 2019 Bloesem Remedies Nederland  |  Kamer van Koophandel nr: 12023111  |  Privacy policy  |  Algemene Voorwaarden  |  Powered by 4ice Online Solutions