Welkom op onze nieuwe website!

Wat fijn dat je onze website bezoekt. Je ziet, er is heel wat veranderd!

De opzet is helemaal vernieuwd en we zijn ervan overtuigd dat dit een grote verbetering is voor jou als bezoeker. We hebben met name ingezet op een uitgebreide informatievoorziening en achtergrond informatie, met leuke weetjes en interessante verhalen, en in de webwinkel zul je zien dat het veel eenvoudiger is om een keuze te maken uit het groeiende aanbod van producten. De eerste keer is het misschien even wennen, maar je zult zien dat het zoveel fijner werkt!

Wat is er allemaal verbeterd? 

  • In de menubalk hierboven staat voor alle thema's uitgebreide achtergrond- en productinformatie. Leuk om bijvoorbeeld te lezen bij de diverse bloesemremedie systemen hoe ze eigenlijk ontstaan zijn en wie de mensen zijn die ze gemaakt hebben. Of lees alles over aromatherapie en hoe begaan onze leveranciers zijn met duurzaamheid en natuurzuiverheid. Alle onderwerpen hebben actuele en interessante informatie met directe links naar documenten of producten in de webshop.
  • De zoekfuncties in de webwinkel zijn sterk uitgebreid. Vind sneller en eenvoudiger een product zonder dat je meteen de complete merk- of productnaam nodig hebt. Zoek op een (gedeelte) van de term in de productnaam of de omschrijving, al naar gelang jouw wens.
  • De categorieën zijn ingedeeld naar thema en niet meer op merknaam. Zo vind je bijvoorbeeld onder  "natuurlijke lichaamsverzorging" het complete assortiment lichaamsverzorgingsproducten van alle beschikbare merken in ons assortiment. Je ziet in één oogopslag wat de diverse merken te bieden hebben en kunt van daaruit je keuze maken.
  • Het is mogelijk om als gast te bestellen. Je hoeft dan geen account aan te maken met een wachtwoord, maar het blijft natuurlijk wel noodzakelijk om je naam- en adresgegevens in te voeren zodat we je bestelling kunnen verwerken.
  • Onze buitenlandse bezoekers kunnen voor de taal Engels kiezen.

Een account aanmaken (mocht je dit nog niet hebben) heeft uiteraard wel voordelen, namelijk: 

  • Je kunt jouw vorige bestelling(en) bekijken en deze (gedeeltelijk) opnieuw plaatsen.
  • Je kunt producten op het verlanglijstje plaatsen zodat je ze de volgende keer weer bij de hand hebt.
  • Je kunt in "mijn account" oude facturen bekijken en eventueel opnieuw printen.
  • Geregistreerde therapeuten kunnen in "mijn account" de looptijd van de registratie zien en de omschrijving van hun praktijk onderhouden c.q. aanmaken ten behoeve van de mogelijkheid "Zoek een therapeut" voor bezoekers van onze website.
  • We gaan dit jaar starten met een beloningsysteem. Na afloop van een kalenderjaar wordt aan de hand van de omzet van dat jaar een korting bepaald, die toegepast kan worden bij (een) nieuwe bestelling(en). Hiermee wordt afgestapt van eventuele vroegere individuele afspraken. Op deze manier wordt iedereen gelijk behandeld.

Wij hopen op deze manier de website veel gebruiksvriendelijker te hebben gemaakt. Als je nog opmerkingen, suggesties of tips hebt, horen wij die natuurlijk heel graag (gebruik eenvoudig het nieuwe contactformulier). Wij staan altijd open voor suggesties en verbeteringen. 

Veel winkelplezier en -gemak gewenst!

Team Bloesem Remedies Nederland en winkel De 3Vrouwen