Momenteel is het erg druk bij de bezorgdiensten.
Met name bij leveringen direct na het weekend en rondom de feestdagen zoals Hemelvaartsdag en Pinksteren dient u rekening te houden met een iets langere levertijd. Excuus voor het ongemak.

Onderstaand een overzicht van de openingstijden rondom de komende feestdagen

HEMELVAARTSDAG 13 MEI
Op deze dag is het kantoor van Bloesem Remedies Nederland gesloten.
Bestellingen van 12 mei ná 13.00 uur en van 13 mei worden op vrijdag 14 mei verzonden.
Winkel De 3Vrouwen is eveneens gesloten op deze dag.

PINKSTEREN 23 & 24 MEI
Op maandag 24 mei (2e Pinksterdag) is Bloesem Remedies Nederland gesloten. Bestellingen die geplaatst worden op vrijdag 22 mei vóór 13.00 worden dezelfde dag nog verzonden. Bestellingen ná 13.00 uur en de bestellingen op zaterdag, zondag en maandag worden verzonden op dinsdag 25 mei.
Winkel De3Vrouwen is altijd op maandag gesloten, dus ook op 2e Pinksterdag.

Met vriendelijke groet,

Team Bloesem Remedies Nederland en De 3Vrouwen

 

 

Klik hier om een beschrijving van uw praktijk toe te voegen


COMBINATIE REMEDIES AUSTRALIAN BUSH FLOWER ESSENCES

Doseerflesjes 30 ml. direct klaar voor gebruik. Eenvoudig te gebruiken.

Gebruik: ‘s morgens en ’s avonds 7 druppels, onder de tong.

 

ABUND ESSENCE - OVERVLOED REMEDIE

Positieve kwaliteit: Vreugdevol delen. Geloven in overvloed. Je eigen handelingen niet ondermijnen. Universeel vertrouwen.

Onevenwichtigheid: Pessimistisch. Gesloten. Niets toelaten. Angst voor tekort. Denken dat je arm bent.

Helpt bij het loslaten van negatieve overtuigingen, familiepatronen, zelfondermijning en angst voor armoede. Door dit te doen stelt zij ons in staat om volledig open te staan voor het ontvangen van grote rijkdommen op alle niveaus, niet alleen financieel. Deze combinatie bestaat uit: Bluebell, Boab, Christmas Bell, Five Corners, Philotheca, Southern Cross en Sunshine Wattle.

 

ADOL ESSENCE - PUBERTEIT REMEDIE

Positieve kwaliteit: Om kunnen gaan met veranderingen. Rekening houden met anderen. Versterkt communicatie, eigenwaarde.

Onevenwichtigheid: Ongevoelig. Een gevoel van er niet bijhoren. “Het is niet eerlijk"- houding. Verlegenheid. Woede.                       

Werkt op de belangrijkste problemen waar pubers meestal mee te maken krijgen. Versterkt de zelfaanvaarding, communicatie, sociale vaardigheden, harmonie in relaties, volwassenheid, emotionele stabiliteit en optimisme. Deze combinatie bestaat uit: Billy Goat Plum, Boab, Bottlebrush, Dagger Hakea, Five Corners, Flannel Flower, Kangaroo Paw, Red Helmet Orchid, Southern Cross, Sunshine Wattle en Tall Yellow Top.

 

CALM & CLEAR ESSENCE - RUST EN RUIMTE REMEDIE

Positieve kwaliteit: Je eigen tijd en eigen ruimte innemen. Kunnen ontspannen en plezier maken. Helderheid, kalmte en rust.

Onevenwichtigheid: Altijd te betrokken zijn. Geen tijd hebben voor jezelf. Ongeduld, haasten, zorgen maken.

Helpt je om de tijd voor jezelf te vinden. Ontspannen zonder druk van buitenaf en zonder dat er voor je gevoel steeds een beroep op je wordt gedaan. Loslaten, kunnen ontspannen. Op een gezonde manier over jezelf nadenken. Goed als je altijd te veel zorgen hebt en te bezorgd bent, wanneer je geen tijd voor jezelf hebt en jezelf altijd op de laatste plaats zet. Deze combinatie bestaat uit: Black Eyed Susan, Bottlebrush, Boronia, Bush Fuchsia, Crowea, Jacaranda, Little Flannel Flower en Paw Paw.

 

COGNIS ESSENCE - LEER REMEDIE

Positieve kwaliteit: Nieuwe ideeën kunnen opnemen. Helderheid en gerichte aandacht. Versterkt alle leervermogens en vaardigheden.

Onevenwichtigheid: Dagdromen. Verwarring. Overweldigd zijn.

Geeft aandacht en helderheid bij het werken, spreken, lezen of studeren. Brengt de intuïtieve en rationele processen in evenwicht en helpt om ideeën en informatie te integreren. Heel goed bij studie of bij taken die veel aandacht vereisen. Helpt bij het oplossen van problemen door de toegang tot het Hoger Zelf te verbeteren, hierin zijn alle kennis en ervaring uit het verleden opgeslagen. Goede hulp voor ADD en ADHD kinderen. Deze combinatie bestaat uit: Bush Fuchsia, Isopogon, Jacaranda, Paw Paw en Sundew.

 

CONFID ESSENCE - ZELFVERTROUWEN REMEDIE

Positieve kwaliteit: Verantwoordelijkheid nemen voor je leven. Integriteit. Vertrouwen. Persoonlijke kracht. Trouw blijven aan jezelf.

Onevenwichtigheid: Lage zelfwaardering. Schuldgevoel. Schuchterheid. Gebrek aan overtuiging.Slachtoffer mentaliteit.   

Versterkt je zelf­vertrouwen en het algemeen vertrouwen. Je op je gemak voelen bij andere mensen. Lost negatieve onbewuste overtuigingen op die je kunt hebben over jezelf en ook schuldgevoelens die het gevolg zijn van daden uit het verleden. Deze remedie helpt je ook om de verantwoordelijkheid te nemen voor situaties en gebeurtenissen die zich kunnen voordoen in je leven en om je te realiseren dat je niet alleen het vermogen en de kracht hebt om deze gebeurtenissen te veranderen, maar ook om dat te scheppen wat je voor jezelf wenst. Deze combinatie bestaat uit: Boab, Dog Rose, Five Corners, Southern Cross en Sturt Desert Rose.

 

CREATIVE ESSENCE - ZANG/SPREKEN REMEDIE

Positieve kwaliteit: Kracht tijdens het zingen. Creatieve uitdrukking. Een heldere stem. Spreken in het openbaar.

Onevenwichtigheid: Creatieve blokkades en remmingen. Moeilijk je gevoelens uit kunnen drukken.                            

Inspireert creatieve en emotionele uitdrukking en geeft moed en helderheid bij het spreken of zingen in het openbaar. Deze remedie maakt de stem vrij, helpt om creatieve blokkades op te ruimen en om creatieve oplossingen te vinden voor alle problemen in het leven. Deze combinative bestaat uit: Bush Fuchsia, Crowea, Five Corners, Flannel Flower, Red Grevillea, Tall Mulla Mulla en Turkey Bush.

 

DYNAMIS ESSENCE - ENERGIE REMEDIE

Positieve kwaliteit: Vernieuwt passie en enthousiasme voor het leven. Brengt je vitale levenskrachten naar je centrum en in evenwicht.

Onevenwichtigheid: Tijdelijk verlies van energie en enthousiasme.    

Hernieuwt enthousiasme en plezier in het leven, voor mensen die zich niet helemaal lekker voelen, uitgeput, afgemat en niet helemaal zijn hersteld van een terugslag. Deze combinative bestaat uit: Banksia Robur, Crowea, Illawara Flame Tree, Macrocarpa, Old Man Banksia en Yellow Cowslip Orchid.

 

ELECTRO ESSENCE - STRALINGS REMEDIE

Positieve kwaliteit: Vermindert de energetische effecten van straling.

Onevenwichtigheid: Je uitgeput en vlak voelen, je uit evenwicht voelen met de ritmes van de aarde.

De Electro Essence werkt sterk op de angst en de stress die samenhangt met elektrische en elektromagnetische straling. Verder helpt de Electro essence bij elektrische straling van meterkasten, bovengrondse hoogspanningsleidingen, t.l.-licht en elektrische apparaten (vooral televisies), zonnestraling (zoals ernstige zonnebrand) en stralingstherapie bij de behandeling van kanker. Bij bestraling versterkt de Electro essence de normale, gezonde cellen, helpt de straling te weerstaan en bevordert het herstel na de therapie. Ze kan ook goed helpen bij nucleaire straling. In al deze situaties stopt de Electro essence de opslag van straling in het lichaam en helpt de straling los te laten die al opgeslagen is. Deze combinatie bestaat: Bush Fuchsia, Crowea, Fringed Violet, Mulla Mulla, Paw Paw en Waratah.

 

EMERGENCY ESSENCE - EERSTE HULPREMEDIE

Positieve kwaliteit: Ondanks alles verder gaan.

Onevenwichtigheid: Paniek. Spanning. Angst.

Heel goed bij emotionele verstoringen. Heeft een kalmerend effect tijdens een crisis. Wanneer iemand specialistische medische hulp nodig heeft, zal deze remedie steun geven tot er behandeling beschikbaar is. Neem deze remedie ieder uur in of indien nodig vaker tot de persoon zich beter voelt. Deze combinatie bestaat uit: Angelsword, Crowea, Dog Rose of the Wild Forces, Fringed Violet, Grey Spider Flower, Sundew en Waratah.

DE EMERGENCY COMBINATIE IS OOK IN 15 ML. STOCK VERKRIJGBAAR.

 

MEDITATION ESSENCE - MEDITATIE REMEDIE

Positieve kwaliteit: Ontwaken van de spiritualiteit. Versterkt de intuïtie. Innerlijke leiding. Toegang tot het hogere. Diepere meditatie.

Onevenwichtigheid: Niet goed kunnen mediteren.Psychische aanvallen. Beschadigde aura. Psychisch leeggezogen.                    

Voor het ontwaken van je spiritualiteit. Maakt het je mogelijk om dieper in elke religieuze of spirituele praktijk te gaan. Versterkt de toegang tot het Hoger Zelf en geeft daarbij psychische bescherming en genezing van de aura. Speciaal aanbevolen voor iedereen die mediteert. Deze combinatie bestaat uit: Angelsword, Boronia, Bush Fuchsia, Bush Iris, Fringed Violet, Green Spider Orchid en Red Lily.

 

PURIFYING ESSENCE - REINIGINGS REMEDIE

Positieve kwaliteit: Een gevoel van bevrijding en opluchting, van fris en schoon zijn.

Onevenwichtigheid: Emotionele verspilling. Je overbelast voelen. Emotionele bagage.

Dit is een combinatie voor het schoonmaken en ontgiften van het lichaam. Helpt ook bij het vrijmaken van chemische giffen en verontreinigingen. Voor het vrijmaken en reinigen van verontreinigde emoties en vervuiling door bepaalde producten. Om je te reinigen van vastgehouden emotionele bagage. Deze combinatie bestaat uit: Bauhinia, Bottlebrush, Bush Iris, Dagger Hakea, Dog Rose en Wild Potato Bush.

 

RELATIONSHIP ESSENCE - RELATIE REMEDIE

Positieve kwaliteit: Gevoelens kunnen uiten. Verbetert de communicatie. Vergeving. Doorbreekt negatieve conditionering vanuit de familie. Herstel van interesse. Versterkt de ouder-kind binding.

Onevenwichtigheid: Emotionele pijn en onrust. Verwarring. Wrok. Geblokkeerde, ingehouden emoties. Niet in staat zijn tot relaties.

Versterkt de kwaliteit in je relaties, maar vooral de intieme relaties. Helpt je met het loslaten en opruimen van wrok, geblokkeerde emoties, verwarring, emotionele pijn en onrust die zijn ontstaan door relatieproblemen. Ze helpt je om je gevoelens onder woorden te brengen, te uiten en verbetert de communicatie. Deze remedie verbreekt de vroeg ontstane conditionering en de patronen vanuit de familie die je huidige relaties beïnvloeden. Voor intieme relaties is de Seksualiteit remedieeen goede remedie om te gebruiken. Deze combinatie bestaat uit: Bluebell, Boab, Bottlebrush, Bush Gardenia, Dagger Hakea, Flannel Flower, Mint Bush, Red Helmet Orchid, Red Suva Frangipani en Wedding Bush. 

 

SEXUALITY ESSENCE - SEKSUALITEIT REMEDIE

Positieve kwaliteit: Hernieuwt de passie. Sensualiteit. Genieten van aanraking en intimiteit. Speelsheid. Voldoening.

Onevenwichtigheid: De gevolgen van seksueel misbruik. Schaamte. Gespannen zijn bij seksualiteit. Angst voor intimiteit.                         

Goed voor het loslaten van schaamte en de gevolgen van lichamelijk of seksueel misbruik en trauma. Om je op je gemak te voelen over je lichaam en het volledig te accepteren. Ze stelt je in staat om open te staan voor sensualiteit, aanraking en laat je genieten van lichamelijke en emotionele intimiteit. De Seksualiteit remedie hernieuwt de passie en de interesse in relaties. Deze combinatie bestaat uit: Billy Goat Plum, Bush Gardenia, Flannel Flower, Fringed Violet, Little Flannel Flower, Sturt Desert Rose en Wisteria.

 

SOLARIS ESSENCE - ZON/VUUR REMEDIE

Positieve kwaliteit: Vermindert de negatieve en emotionele gevolgen van vuur en van zonnebrand

Onevenwichtigheid: Angst en spanning die in verband staan met vuur.       

Vermindert de angst en stress over vuur, hitte en de zon. Een heel goede remedie om bij de hand te hebben tijdens de zomer en tijdens langdurige blootstelling aan de zon. Deze combinatie bestaat uit: Mulla Mulla, She Oak en Spinifex.

 

TRANSITION ESSENCE - OVERGANGS REMEDIE

Positieve kwaliteit: Het accepteren van verandering. Sereniteit. Verzacht de angst voor de dood. Overgaan in vrede.

Onevenwichtigheid: Het gevoel hebben dat je vastzit.Gebrek aan richting. Angst voor de dood. Angst voor het onbekende.                

Helpt je om door alle belangrijke veranderingen in het leven heen te gaan en om die aan te kunnen. Maakt je bewust van de richting van je leven, vooral als je op een kruispunt in het leven staat. Aan de andere kant is deze remedie ook voor degenen die weten wat ze willen, maar niet weten hoe ze dit kunnen bereiken. Verzacht de angst voor de dood en helpt iemand ook om zich met de dood te verzoenen. Deze combinatie maakt het daardoor mogelijk om gemakkelijk en zacht over te gaan, met kalmte, waardigheid en sereniteit. Deze combinatie bestaat uit: Autumn Leaves, Bauhinia, Bottlebrush, Bush Iris, Lichen, Mint Bush, Red Grevillea en Silver Princess.

 

TRAVEL ESSENCE - REIS REMEDIE

Positieve kwaliteit: Verfrist. Centreert. Helpt je om een gevoel van persoonlijke ruimte te houden tijdens het reizen.

Onevenwichtigheid: Desoriëntatie.Vermoeidheid en uitputting. De negatieve gevolgen van het reizen.                 

Voor de problemen die je tegenkomt als je reist per vliegtuig. Stelt je in staat om evenwichtig op je bestemming aan te komen en dat je daardoor gemakkelijk verder kunt gaan. Je kunt deze remedie bij alle vormen van reizen gebruiken. Deze combinatie bestaat uit: Banksia Robur, Bottlebrush, Bush Fuchsia, Bush Iris, Crowea, Fringed Violet, Macrocarpa, Mulla Mulla, Paw Paw, Red Lily, She Oak, Silver Princess, Sundew en Tall Mulla Mulla.

 

WOMAN ESSENCE - VROUWEN REMEDIE

Positieve kwaliteit: Vrouwelijk evenwicht. Kalmte en stabiliteit. Met veranderingen om kunnen gaan.

Onevenwichtigheid: Sterke stemmingswisselingen. Vermoeidheid. Niet houden van je lichaam.                   

Harmoniseert alle onevenwichtigheden tijdens de menstruatie en de menopauze. Ze zorgt dat een vrouw zichzelf, haar eigen lichaam en haar schoonheid kan ontdekken en zich er goed over voelt. Deze combinatie bestaat uit: Billy Goat Plum, Bottlebrush, Bush Fuchsia, Crowea, Five Corners, Mulla Mulla, Old Man Banksia, Peach Flowered Tea Tree en She Oak.

© 2021 Bloesem Remedies Nederland  |  Kamer van Koophandel nr: 12023111  |  Privacy policy  |  Algemene Voorwaarden  |  Powered by 4ice Online Solutions