4 ELEMENTEN COMBINATIE
Dit is een combinatie van de Brandnetel, de Grote Klis, de Reuzenbalsemien en het Boerenwormkruid.

Deze 4 zijn samen in een schaal gemaakt. Deze remedie zorgt ervoor dat je open en warm naar anderen bent, terwijl je toch jezelf kunt blijven. Het contact met de ziel en het doel van de ziel wordt duidelijker. Ze helpt je om op te ruimen wat je ontwikkeling in de weg staat. In je eigen kracht blijven staan en de ander ook in zijn/haar eigen waarde kunnen laten. Ze geeft je een gevoel van vrijheid, plezier en openheid, doordat je krachtiger en zekerder handelt. De 4 Elementen brengt je in evenwicht met je omgeving en zorgt ervoor dat je de steun en liefde uit je omgeving kunt gaan voelen.
De Brandnetel is gekozen vanwege het aarde-element. De Brandnetel geeft je een goede verbinding met de aarde, waardoor je kunt reinigen en zuiveren. Ze geeft je bescherming en verbinding met de aarde. Ze laat je je verantwoordelijkheid nemen en zorgt ervoor dat je niet weg loopt wanneer er teveel mensen op je afkomen.
De Grote Klis is gekozen voor het ruimte-element. De ruimte voor jezelf hebben en deze goed kunnen innemen. Wanneer je het gevoel hebt dat je gevangen zit, opgesloten bent en je niet de verbinding met het hoger zelf kunt maken, geeft ze je een gevoel van vrijheid. De bloemen van de Reuzenbalsemien zijn gebruikt voor het water-element, waarbij de Reuzenbalsemien je helpt om in je eigen ritme te blijven. Je niet laten beperken en belemmeren door je omgeving, maar mee stromen met jouw hogere ontwikkeling en idealen. Het Boerenwormkruid is de plant voor het element vuur, ze geeft je kracht en maakt je zeker en haalt je uit je twijfels.


Terug naar het overzicht