DIVINE ANGEL


De Divine Angel geeft inzicht in niet opgeloste en vergeten patronen uit het verleden, brengt heelheid en versterkt je eigenwaarde en gronding. Trauma’s uit vorige levens worden in het nu gespiegeld en kunnen vanuit eigen kracht hersteld worden. Door deze opruiming en zuivering wordt de weg naar de Bron geheeld en kan je Hoger Zelf tot volledige uitdrukking komen. De remedie geeft verlichting op universeel niveau en versterkt de verbinding met de Engelenwereld. Een werkelijke en diepe manifestatie van de ziel kan plaatsvinden, doordat je beter verbonden bent met de spirituele wereld, hogere gidsen en je eigen intuïtie. Waar op de aarde nog duisternis heerst, is er in de andere wereld van het Licht, de onvoorwaardelijke liefde, het vertrouwen en de gerechtigheid. De Divine Angel laat ook via dromen oude emoties opruimen, geeft een acceptatie van wat is en versterkt de innerlijke vreugde, zonder aparte reden, in het hart.

Een remedie voor de bevrijding van de mens. Wanneer iemand nog gevangen is in pijn, stress, verdriet of andere onevenwichtigheden, zorgt deze remedie voor het loslaten van deze problemen door de versterking van het eigen licht. Bewust of onbewust een verlengstuk zijn van het licht en dit licht overal waar je bent laten zien. Een lantaarndrager voor de nieuwe tijd. Het kunnen loslaten van de donkere nachten van de ziel tot in vele generaties.
Het licht van Lemurië als voortrekker voor de evolutie op aarde.

Het collectief geheugen van de mens als middel voor het oplossen van die zaken, die hun functie hebben verloren en nog steeds als onnodige ballast aanwezig zijn. Door middel van het collectief geheugen kunnen vele oude angsten worden losgelaten, omdat de remedie de trilling van het collectief geheugen verhoogd en door deze verhoging er geen noodzaak meer is om nog langer te lijden. Verlossing vanuit de nieuwe dimensie. De snelweg van genezing.

De gebruikte edelstenen in de Divine Angel zijn: Brazilianiet zorgt ervoor dat je je kwaliteiten naar buiten brengt en laat je afstemmen op het hoogste. Watermeloentoermalijn laat je hogere hart ontwaken en brengt je bewustzijn van het hoofd naar het hart. Groene toermalijn heelt het hart en maakt het sterk. Opent je voor Goddelijke liefde. Blauwe toermalijn werkt op de verruiming van het bewustzijn en bevordert een volledige overgave aan de Goddelijke bron.
Aquamarijn ruimt oude patronen en blokkades uit het verleden op. Maakt de verbinding met het Goddelijke vrouwelijke. Bergkristal verhoogt het spiritueel bewustzijn en versterkt het kanaal voor het ontvangen van hoge frequenties uit de Engelenwereld. De Lemurische Sterrenzaad Bergkristal dubbeleinder geeft toegang tot de wijsheid uit oude beschavingen. Apofylliet en Calciet activeert de verbinding met hogere gidsen en Engelen. Bevordert het contact met je hogere zelf en je ziel. Groene Apofylliet versterkt zowel de verbinding met natuurwezens als de werking van de vortexen en poorten naar andere dimensies. Voor zuivering en bescherming van giftige omgevingen. Hematiet is voor het oplossen van polariteiten en het in evenwicht brengen van tegengestelden. Voor de integratie van het schaduwzelf. Voor het brengen van de hoogste licht frequenties naar de aarde en in het lichaam. Kunziet voor het openen van het hart en het ontvangen van Goddelijke liefde. Verwijdert de blokkeringen rond het hart. Apatiet voor het oplossen van problemen uit het onderbewuste.
Lemurische Zaad Bergkristal voor het openen van het hart en het helen van je emotionele lichaam. De verbinding kunnen maken en kunnen genieten van het gevoel van de terugkeer naar het paradijs. Heel worden, het ware zelf vinden en de verbinding met de energie van de Godin, de grote moeder, het heilige vrouwelijke. Voor het loslaten van alle gevoelens van eenzaamheid.


Terug naar het overzicht