Kies uw bloesemremedie

Het is vaak moeilijk om vanuit de informatie een bloesemremedie uit te kiezen. Een eenvoudige en veilige manier om te beginnen met het uitzoeken van een bloesemremedie is via de afbeeldingen. Je kiest het mooiste en het minst mooie plaatje.

Je kunt hiervoor gebruik maken van de onderstaande foto's. (Dit kan uiteraard ook via de foto's in het boekje of met behulp van de kaartenset van Bloesem Remedies Nederland.)

Het mooiste plaatje

Zorg dat je de afbeeldingen voor je hebt. Sluit je ogen een moment, je opent ze weer en kiest het mooiste plaatje, de afbeelding die meteen je aandacht trekt. Deze mooiste afbeelding geeft je de informatie over het nieuwe, een nog te ontwikkelen kwaliteit in jezelf. Dat is wat je graag wilt bezitten.

Het minst mooie plaatje

Dan sluit je je ogen weer, waarna je de afbeelding kiest die je het minst mooi vindt. Deze afbeelding geeft je de informatie over wat je teveel doet in jezelf of over wat jou belemmert in je ontwikkeling. Ben je bijvoorbeeld druk in je hoofd en er komt een druk iemand binnen, dan wil je deze persoon het liefste zo snel mogelijk weg hebben. Het gelijke botst namelijk met elkaar. De door jou uitgekozen remedie laat je de tegenovergestelde kwaliteit ontwikkelen. Het tegenovergestelde van drukte is rust.

Als een melodietje

Het gebruik van een bloesemremedie is net als een melodietje. Door veel naar een melodie/liedje te luisteren, maak je het eigen. Door regelmatig een bloesemremedie in te nemen, breng je de kwaliteit naar binnen en maak je het eigen.

De mooiste en minst mooie gebruiken

Allereerst krijg je door je keuze inzicht in wat je kunt aanvullen en wat je teveel doet in jezelf. Je kunt dit gaan verinnerlijken door de beide bloesemremedies te gaan gebruiken.

Het gebruiken

De uitgezochte bloesemremedies kun je samen gebruiken vanuit een verdunning, het doseerflesje. Je neemt vanuit het voorraad- (stock)flesje 2 druppels en doet deze in het doseerflesje. Vanuit het doseerflesje neem je 3 tot 4 keer per dag 4 druppels onder de tong. Zie voor meer uitleg de pagina "gebruik".

Nieuw thema

Na een aantal weken van gebruik (4 tot 6 weken) zal je keuze voor de afbeeldingen veranderen. Dit betekent dat je de aanvulling in jezelf hebt gemaakt. Je kunt nu weer een nieuwe keuze maken en daarmee aan een volgend thema gaan werken.

WILDE BERTRAM
SPIRITUELE PAD, HET
ZIELENTROOST
CEL-ENERGIE
ENGELPOORT
KRUIDJE-ROER-ME-NIET
ZIELSVRIJHEID
ZUIVERING
ENGEL- EN LEMURISCHE POORT
DIVINE LIGHT
DIVINE LOVE
ZIELS ONTPLOOIING
LIEFDE
ZIELSCREATIE
ZIELERUST
G.S.M. COMBINATIE
GROEPSZIEL
BEEMDKROON
WIJNRUIT
GULDENROEDE
SNEEUWKLOKJE
KOMKOMMERKRUID
YELLOW STAR TULIP
VOGELMELK
SLAAPMUTSJE
KINDER VORTEX
ZIELSVEILIGHEID
OERZIEL
ZONNEBLOEM (Aardpeer)
BOSRANK
TERRA EXTRA - (EERSTE HULP)
4 PADDENSTOELEN COMBINATIE
RODE BOSVOGELTJE
DIVINE ANGEL
HARTGESPAN
TERRA - (EERSTE HULP)
REGENBOOG
INTEGRATIE COMBINATIE
AARDE BESCHERMING
ZIELSMANIFESTATIE
JUDASPENNING
PAARSE DOVENETEL
ANIMAL FREEDOM
ZIELSVREUGDE
LIVING STAR LIGHT.
DE AARDE-CREATIE
BOLDERIK
KLEIN STREEPZAAD
REUZENBALSEMIEN
TEUNISBLOEM
BOERENWORMKRUID
PURPLE FLOWER
ZEVENBLAD
STINKENDE GOUWE
KLEINE VILTINKTZWAM
HONDSDRAF
DE PEER
REUZENSTROPHARIA
VINGERHOEDSKRUID
BESCHERMING
ENGELWORTEL
AARDE VORTEX MET WITTE ENGEL
TROMPETKLIMMER
PAPEGAAIEBLAD
PEPERMUNT
MYCENA
KLAPROOS
KASTANJE INKTZWAM
ORANJERODE STROPHARIA
4 ELEMENTEN COMBINATIE
DIVINE HEART
WINTERGROEN