Winkel De 3Vrouwen

De3Vrouwen, de winkel van Bloesem Remedies Nederland, is een ontdekkingsreis door de wereld van het vrouwelijke. Er is een aanbod van vele bloesemremedies, celzouten, celzout gerelateerde producten, spirituele boeken, kaarten, Boeddha's, essentiële oliën en edelstenen. Dit zorgt ervoor dat de winkel een ontdekkingsplaats is voor het nieuwe, natuurlijke en spirituele van een ieder die op bezoek komt.
Wij streven ernaar om in de winkel een assortiment aan te bieden dat uniek is in zijn kwaliteit. Waar mogelijk, zijn het mooie zuivere, wilde en of ecologische producten. 

Alles op basis van de natuur.

Klik op onderstaand filmpje voor een virtuele tour door de winkel.

Bezoekadres

De 3Vrouwen
St. Jansstraat 5
5964 AA Horst - Meterik
Telefoonnummer: 077-2300015 (niet voor bestellingen)
E-mail: de3vrouwen@ziggo.nl

Openingstijden winkel
Dinsdag t/m vrijdag: 10.00 uur - 17.00 uur
Zaterdag: 10.00 uur - 16.00 uur
Zondag en maandag gesloten
Voor een routebeschrijving klik hier.

Bestellingen
Bestellingen kunt u eenvoudig plaatsen via de webwinkel www.bloesemremedies.com. Als u de bestelling wilt ophalen in de winkel, kunt u dit bij het afronden van uw bestelling aangeven, u betaalt dan uiteraard geen verzendkosten.
De bestelling kunt u eventueel ook telefonisch doorgeven via 077-2300011 (kantoor Bloesem Remedies Nederland), bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur - 17.00 uur. Tenslotte kunt u een bestelling ook per mail doorgeven op info@bloesemremedies.com, vermeld dan zo duidelijk mogelijk de gewenste specificaties.