Klik hier om een beschrijving van uw praktijk toe te voegen


Bloesem Remedies NederlandBloesem Remedies NederlandBloesem Remedies NederlandBloesem Remedies NederlandBloesem Remedies NederlandBloesem Remedies NederlandBloesem Remedies NederlandBloesem Remedies NederlandUw gezondheid, onze prioriteit

Wij begrijpen dat er momenteel veel vragen en onzekerheden zijn met betrekking tot de huidige situatie rondom het Corona virus.
Graag willen wij u hierbij op de hoogte houden van eventuele ontwikkelingen bij Bloesem Remedies Nederland en winkel De 3Vrouwen en tevens handreikingen bieden voor manieren om uw gezondheid te ondersteunen.
Dat was, is en blijft tenslotte onze missie!

Bestellingen kunt u gewoon plaatsen, het liefst via de webwinkel, en worden verzonden zoals u van ons gewend bent. Wanneer u op werkdagen vóór 13.00 uur de bestelling plaatst, wordt deze dezelfde dag nog verzonden.
Met betrekking tot bezorging kunnen wij momenteel niet garanderen dat dit volgende dag plaatsvindt wegens grote drukte bij de pakketdiensten. Via de track & trace code die u ontvangt, kunt u altijd de status van uw zending bekijken. Wij vragen uw begrip voor het feit dat levering soms iets vertraagd kan zijn.

Onze winkel De 3Vrouwen is vooralsnog gewoon open. Wel verzoeken we u om bij binnenkomst de handen te ontsmetten en aan onze medewerkers door te geven waar u voor komt. Zij pakken dan de spullen uit de winkel.

Het binnenklimaat in onze opslagruimtes wordt continu gezuiverd. Voordat medewerkers uw bestelling verwerken, ontsmetten zij de handen met handhygiëne spray. Dit gebeurt ook bij het zorgvuldig inpakken van uw bestelling.

OPLEIDINGEN EN WORKSHOPS

Therapeutenopleiding celzouten en 4-daagse opleiding aromatherapie
Deze hebben we onverhoopt tijdelijk moeten stopzetten, in ieder geval tot en met 1 juni a.s. Op dit moment is het nog niet mogelijk een datum te geven wanneer ze weer hervat kunnen worden. Zodra hierover meer duidelijkheid is, worden alle cursisten geïnformeerd.

Dagopleiding bloesemtherapie
De startdatum van deze opleiding wordt vooralsnog uitgesteld naar een van de reeds geplande vervolg cursusdagen ná 1 juni. Welke datum dit zal worden, zullen we aan alle deelnemers doorgeven zodra hierover duidelijkheid komt.

Basiscursus celzouten
Deze opleiding zal in zijn geheel verplaatst worden. Zodra wij hiervoor de nieuwe data hebben, wordt u hierover geïnformeerd.

Nieuwe Tijd Dag | Introductiedag | 2-daagse aroma wellness massage
Het is op dit moment nog onduidelijk of deze kunnen plaatsvinden.
Wij dienen de richtlijnen te volgen van het RIVM. Updates of ander nieuws over data zullen wij steeds bekend maken in dit nieuwsblok. Heeft u zich opgegeven voor een opleiding of workshop, blijft u uiteraard verzekerd van deelname. Wij zullen u ook persoonlijk informeren over wijzigingen en nieuwe data zodra ze bekend zijn.

ONDERSTEUN JE GEZONDHEID

Hoe kun je jezelf op een natuurlijke manier ondersteunen wanneer er net als nu veel stress is en er veel op je afkomt?
Het lichaam en de geest zijn onderling met elkaar verbonden en je kunt door het gebruik van bloesemremedies ervoor zorgen dat de emoties minder worden. Het lichaam krijgt daardoor weer vitaliteit en de ruimte om zich te herstellen.
Je kunt altijd beginnen met de bloesemremedie Terra, deze helpt je met het verminderen van emotionele spanning, ze zorgt ervoor dat je beter bij jezelf blijft en is voor het algemene herstel. Een belangrijke bloesemremedie om in je kracht te blijven in tegenwerkende omstandigheden is de Komkommerkruid. Wanneer je bang bent voor het virus en je je niet meer beschermd voelt, dan kun je het beste de Divine Light gebruiken. Voel je je beperkt omdat je niets meer kunt doen, dan kun je denken aan de Regenboog, deze helpt je om je gevoel van beperking los te laten. Heb je juist teveel te doen en kom je om in het werk kies dan de Paarse Dovenetel.
Om het lichaam te ondersteunen kun je het beste de Schüssler celzouten gebruiken. Ben je moe kies dan voor het energiemengsel, dit is een combinatie van 4 celzouten voor de versterking van je energie. Eventueel samen met de nr. 7 magnesium phosphoricum en nr. 21 zincum chloratum gebruiken voor de versterking van je immuunsysteem.
Let op: Geen energie, geen herstel.
Ook voor de ondersteuning van het slijmvlies van de longen kun je celzouten gebruiken. Vooral belangrijk hiervoor zijn: de celzouten nummers 4, 5, 8 en 24. Heb je een blaffende hoest dan de nr. 2 en nr. 7 gebruiken ter ondersteuning en gebruik voor ondersteuning bij koorts de nr. 3 en de nr. 5. Ook kun je de essentiële olie van de lemongrass hiervoor verdampen.
Dit is slechts een kleine greep uit de vele mogelijkheden en wat je op een natuurlijke manier kunt doen in deze tijd.

Blijf onze updates volgen. Wij streven ernaar u zoveel als mogelijk te ondersteunen. 

Team Bloesem Remedies Nederland en De 3Vrouwen

 

BLOESEMREMEDIES, CELZOUTEN, SPIRITUALITEIT EN HET CORONA VIRUS. 

Een artikel van Bram Zaalberg.

Zou er een spirituele relatie zijn tussen het Corona virus en de lichamelijke klachten? En is er ook een relatie te ontdekken tussen de Schüssler celzouten en de klachten van het Corona virus?

Wanneer je naar de ziektebeelden kijkt, zijn er een aantal duidelijke overeenkomsten die alle zieke mensen hebben.
Kijk je naar de eerste lichte verschijnselen dan zie je het slijm, het snotteren en de vermindering van geur. Al deze klachten hebben in eerste instantie te maken met het Schüssler celzout nr. 8, de Natrium chloride. Dit mineraal zorgt ervoor dat alle biologische gifstoffen in het lichaam onschadelijk gemaakt en uitgescheiden kunnen worden. De Natrium chloride reguleert de vochthuishouding, is een belangrijke werkzame stof voor de slijmvliezen en reguleert ook de waterhuishouding in ons lichaam. Veel dorst of geen dorst is een teken dat je behoefte hebt aan dit mineraal.

Het geestelijke thema waar dit mineraal mee te maken heeft is teleurstelling en verstarring, wanneer je wordt overweldigd door je gevoel. Verstarren als een zoutpilaar, je gevoel niet meer kunnen laten stromen. Alles vasthouden en niets los kunnen laten. Van verdriet tot materiële zaken. Moeite hebben om verdriet en verlies te verwerken. Snel bedroefd zijn met depressieve gevoelens en gevoelens van eenzaamheid.
Het gevoel hebben dat je verloren gaat in de massa en het gevoel hebben er niet bij te horen. Hier kun je een thema zien van de ouderen en zwakkeren in de samenleving. Hebben de ouderen of zwakkeren nog eigenlijk wel een reden om te bestaan? Heeft deze groep nog wel de mogelijkheid om spiritueel te groeien en te ontwikkelen? Of is de persoon al vastgelopen en heeft de ziel al teveel pijn?

Het water is namelijk het element van beweging en het is de drager van het licht. Het zaadje dat je in de aarde plant zal niet ontkiemen wanneer je het geen water geeft. Het water zorgt voor de verbinding met je geest.
De geest en het lichaam hebben de longen als plaats waar ze integreren met elkaar. Het woord “lichaam” is ook uit een samensmelting van het gedeelte “lich” (= oud woord voor lijk) en “aam” (= oud woord voor adem).
Wanneer je last hebt van bovengenoemde emoties, zal het virus niet stoppen omdat er een tekort is aan de natrium chloride, de eerste afweer. Het zal zich juist verder verdiepen en naar de longen gaan. Dit is de plaats van de verbinding met de geest.

Let er wel op dat iemand genoeg energie heeft. Het is een belangrijk gegeven dat zonder energie geen herstel kan plaatsvinden. Je gaat tenslotte ook niet je huis opruimen wanneer je uitgeput bent. Het Schüssler energiemengsel van Sonnenmineral bevat naast de mineralen nr. 3, Ferrum phosphoricum, nr. 5, Kalium phosphoricum, en nr. 9, Natrium phosphoricum ook de nr. 8, de Natrium chloride. En ook de Kalium phosphoricum nr. 5 is een belangrijk mineraal, omdat het je immuunsysteem versterkt en het een belangrijk antiviraal middel is. Het middel om te gebruiken bij hoge koorts.
De longen zijn je verbinding met het spirituele. Lopen deze vol, dan heb je niet alleen het energiemengsel nodig, maar ook de nr. 4, de Kalium chloride, het middel voor de uitscheiding van chemische giffen. Een chronisch tekort aan Kalium chloride kan ertoe leiden dat het lichaam dit minerale zout uit de reserve gaat putten, namelijk de bronchiën.
De Kalium chloride is het hoofdmiddel dat wordt ingezet in de tweede fase van een ziekte, wanneer een ontsteking of een ziekte zich begint uit te breiden en wanneer het gevaar bestaat dat deze zich gaat vastzetten in het lichaam. Het heeft te maken met je zorgen om de toekomst.
Maar de Kalium chloride is, samen met nr. 7, nr. 8 en nr. 10, belangrijk bij elektromagnetische belasting. Wellicht is er toch een verband met de invloeden van de nieuwe 5G frequenties?
Is er veel vocht in de longen, dan de nr. 10 Natrium sulfuricum erbij doen en voor de totale versterking en verbetering van de longen nr. 24, Arsenum jodatum.

Kijk je naar het virus vanuit de bloesemremedies, dan zie je het ruimte thema: Iedereen moet zelfs verplicht ruimte nemen. Een bloesemremedie die hier speciaal op werkt is het Kruidje Roer me Niet. Wanneer je het gevoel hebt dat een ander te dichtbij komt en je geen ruimte meer hebt voor jezelf. Ze helpt met de verwerking van oude emotionele “deuken” die je hebt opgelopen. Ze geeft je veiligheid en bescherming. 

De Zonnebloem is belangrijk omdat deze te maken heeft met je manifestatie en het neerzetten van je dromen. Ze versterkt de zonnevlecht en helpt je om je eigen kracht te vinden. Ze geeft je kracht, vitaliteit en energie. Ze laat je, met plezier, dat doen wat je altijd al wilde doen. Ze geeft je daadkracht en laat je ondernemen. De Zonnebloem werkt indirect op de suikerhuishouding. Ook zie je het probleem van manifestatie bij degenen met diabetes, vandaar dat dit ook een risicogroep is met betrekking tot het virus.
De Zielsontplooiing geeft moed en daadkracht. Als je al een tijdje twijfelt en door steeds rationeel te denken geen verdere stappen wilt of durft te zetten, dan zorgt deze combinatie ervoor dat het gevoel zo gaat overheersen dat je niet anders meer kunt dan vooruitgaan. Ze zorgt ervoor dat je je eigen weg gaat.
De Reuzenbalsemien is belangrijk bij alle beperkingen, wanneer je je te snel aanpast aan anderen en de ergernissen en irritaties niet goed kunt uiten. Wanneer je te snel wilt groeien en je stoort aan de ander kunnen al dit soort ingeslikte emotionele irritaties de oorzaak zijn van benauwdheid en fysieke irritaties.
De Vogelmelk versterkt de verbinding met je hoger licht, ze brengt je in verbinding met wie je werkelijk bent, laat je luisteren naar jezelf en sterkt je bron van liefde, je unieke kwaliteiten en je universele kracht, waardoor verstorende invloeden uit de omgeving gemakkelijk losgelaten kunnen worden. Ze activeert de kracht om te herstellen, ook wanneer je uitgeput bent en opgebrand.
De Hondsdraf, is al bekend als kruid voor de longen, maar als bloesemremedie versterkt ze het vertrouwen in je zelf, onafhankelijk van waar je bent. Ze laat je groeien, ontwikkelen en uitbreiden en geeft je kracht en overvloed. Ze helpt je bij het opruimen van oude, niet begrepen emoties en laat je bewust worden van patronen in je gedrag, waar je geen zicht op hebt. Ze zorgt ervoor, dat je jezelf kunt laten zien en dat je jezelf belangrijk vindt.

De combinatie van deze zes beschreven bloesemremedies is de spirituele aanvulling die past bij de negatieve beweging van het virus. Ze laat je op weg gaan naar je eigen en unieke identiteit. Verander de problemen in de buitenwereld door het in evenwicht brengen van je binnenwereld.  

Je kunt zelf een doseercombinatie maken. Recept: Neem een leeg 30 ml. pipetflesje of een leeg 30 ml. flesje met een spraydopje, vul dit met bronwater. Daaraan voeg je de genoemde remedies met het aantal druppels toe: Kruidje Roer me Niet 8 druppels, daarbij de Zonnebloem 12 dr., de Zielsontplooiing 4 dr., de Reuzenbalsemien 4 dr., de Vogelmelk 6 dr. en de Hondsdraf 6 dr. Dit gebruik je 4 tot 6 x per dag 4 druppeltjes onder de tong of je sprayt dit over je heen of in je mond. En vergeet je vitamine C niet.

Bram Zaalberg


Opleidingen 2020 - 2021

Workshops Klik op onderstaande knop voor ons actuele aanbod van opleidingen.

Workshops 2020

Lees hier ervaringen van cursisten »
Zoek een therapeut

Op zoek naar een therapeut bij u in de buurt?

Maak dan gebruik van onze zoekfunctie.

Therapeut zoeken »
Kies uw bloesemremedie

Kies de mooiste foto uit

Dit is de remedie die je helpt met het nieuwe, dat wat je graag wilt ontwikkelen je aanvulling. Daarna kies je de minst mooie foto uit. Dit zijn de lessen, die je nog moet leren en waar je je aan stoort in je omgeving. (Ben je b.v. van binnen ongeduldig dan stoor je je aan ongeduldige mensen in je omgeving). Beide remedies kunnen bij elkaar gebruikt worden in een flesje. Na een aantal weken van gebruik, zal de keuze veranderen en kun je aan een volgende laag gaan werken. (Afpellen van de ui.)

Spirituele pad Zonnebloem Vogelmelk Bolderik
Kies uw bloesemremedie
Douchebalsem Happiness 200 ml. 73950

Douchebalsem Happiness 200 ml. 73950

Douchebalsem Happiness 200 ml. Artikelnummer: 73950. De geursamenstelling van...

Meer info

€ 9,00

Bekijk hier nog meer nieuwe producten
Bestellen
Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden van belangrijke wijzigingen op de site, interessante nieuwtjes en unieke informatie?

Abonneer je dan op onze GRATIS nieuwsbrief!
Abonneer op onze nieuwsbrief

Bekijk hier oude nieuwsbrieven.

Neem eens een kijkje in onze winkel

Onze winkel
www.de3vrouwen.nl© 2020 Bloesem Remedies Nederland  |  Kamer van Koophandel nr: 12023111  |  Privacy policy  |  Algemene Voorwaarden  |  Powered by 4ice Online Solutions