Klik hier om een beschrijving van uw praktijk toe te voegen


Bloesem Remedies NederlandBloesem Remedies NederlandBloesem Remedies NederlandBloesem Remedies NederlandBloesem Remedies NederlandBloesem Remedies NederlandBloesem Remedies NederlandBloesem Remedies NederlandUw gezondheid, onze prioriteit

Wij begrijpen dat er momenteel veel vragen en onzekerheden zijn met betrekking tot de huidige situatie rondom het Corona virus.
Graag willen wij u hierbij op de hoogte houden van eventuele ontwikkelingen bij Bloesem Remedies Nederland en winkel De 3Vrouwen en tevens handreikingen bieden voor manieren om uw gezondheid te ondersteunen.
Dat was, is en blijft tenslotte onze missie!

Bestellingen kunt u gewoon plaatsen, het liefst via de webwinkel, en worden verzonden zoals u van ons gewend bent. Wanneer u op werkdagen vóór 13.00 uur de bestelling plaatst, wordt deze dezelfde dag nog verzonden.
Met betrekking tot bezorging kunnen wij momenteel niet garanderen dat dit volgende dag plaatsvindt wegens grote drukte bij de pakketdiensten. Via de track & trace code die u ontvangt, kunt u altijd de status van uw zending bekijken. Wij vragen uw begrip voor het feit dat levering soms iets vertraagd kan zijn.

Onze winkel De 3Vrouwen is gewoon open. Wel verzoeken we u om bij binnenkomst de handen te ontsmetten en aan onze medewerkers door te geven waar u voor komt. Zij pakken dan de spullen uit de winkel.

Het binnenklimaat in onze opslagruimtes wordt continu gezuiverd. Voordat medewerkers uw bestelling verwerken, ontsmetten zij de handen met handhygiëne spray. Dit gebeurt ook bij het zorgvuldig inpakken van uw bestelling.

OPLEIDINGEN EN WORKSHOPS
Er is gelukkig wat meer duidelijkheid over onze mogelijkheden en nodige maatregelen ten aanzien van opleidingen en workshops. We zijn heel blij dat we weer mogen starten, maar een van de maatregelen is dat we geen les mogen geven aan grote groepen. En dat heeft nogal wat gevolgen voor onze planning uiteraard. Het vergt een hele nieuwe opzet en daar zijn we momenteel druk mee bezig.

Wat we nu alvast kunnen melden is het volgende:
Therapeutenopleiding celzouten en 4-daagse opleiding aromatherapie: Deze worden hervat in september 2020 en de deelnemers zijn hierover geïnformeerd. 
Dagopleiding bloesemtherapieDe startdatum van deze opleiding wordt verschoven naar september 2020. De deelnemers zijn hierover geïnformeerd.  
Basiscursus celzoutenDeze opleiding zal in zijn geheel verplaatst worden. Zodra wij hiervoor de nieuwe data hebben, wordt u hierover geïnformeerd. 
Nieuwe Tijd DagDeze dag zal opnieuw gepland worden, waarschijnlijk zullen dit 2 dagen worden zodat we de deelnemersgroep kunnen splitsen. U krijgt hierover zo spoedig mogelijk bericht.
2-daagse aroma wellness massageDe geplande dagen 24 & 25 juni worden verschoven naar 2 nieuwe data in dit najaar. De deelnemers zijn hierover geïnformeerd.

ONDERSTEUN JE GEZONDHEID
Hoe kun je jezelf op een natuurlijke manier ondersteunen wanneer er net als nu veel stress is en er veel op je afkomt? 

Het lichaam en de geest zijn onderling met elkaar verbonden en je kunt door het gebruik van bloesemremedies ervoor zorgen dat de emoties minder worden. Het lichaam krijgt daardoor weer vitaliteit en de ruimte om zich te herstellen.
Je kunt altijd beginnen met de bloesemremedie Terra, deze helpt je met het verminderen van emotionele spanning, ze zorgt ervoor dat je beter bij jezelf blijft en is voor het algemene herstel. Een belangrijke bloesemremedie om in je kracht te blijven in tegenwerkende omstandigheden is de Komkommerkruid. Wanneer je bang bent voor het virus en je je niet meer beschermd voelt, dan kun je het beste de Divine Light gebruiken. Voel je je beperkt omdat je niets meer kunt doen, dan kun je denken aan de Regenboog, deze helpt je om je gevoel van beperking los te laten. Heb je juist teveel te doen en kom je om in het werk kies dan de Paarse Dovenetel.
Om het lichaam te ondersteunen kun je het beste de Schüssler celzouten gebruiken. Ben je moe kies dan voor het energiemengsel, dit is een combinatie van 4 celzouten voor de versterking van je energie. Eventueel samen met de nr. 7 magnesium phosphoricum en nr. 21 zincum chloratum gebruiken voor de versterking van je immuunsysteem.
Let op: Geen energie, geen herstel.
Ook voor de ondersteuning van het slijmvlies van de longen kun je celzouten gebruiken. Vooral belangrijk hiervoor zijn: de celzouten nummers 4, 5, 8 en 24. Heb je een blaffende hoest dan de nr. 2 en nr. 7 gebruiken ter ondersteuning en gebruik voor ondersteuning bij koorts de nr. 3 en de nr. 5. Ook kun je de essentiële olie van de lemongrass hiervoor verdampen.
Dit is slechts een kleine greep uit de vele mogelijkheden en wat je op een natuurlijke manier kunt doen in deze tijd.

BLOESEMREMEDIES, CELZOUTEN, SPIRITUALITEIT EN HET CORONA VIRUS, een artikel van Bram Zaalberg.
Zou er een spirituele relatie zijn tussen het Corona virus en de lichamelijke klachten? En is er ook een relatie te ontdekken tussen de Schüssler celzouten en de klachten van het Corona virus? 
Klik hier voor het artikel van Bram Zaalberg. Ook voor de pfd-versie.

 

Team Bloesem Remedies Nederland en De 3Vrouwen

 

 

 Opleidingen 2020 - 2021

Workshops Klik op onderstaande knop voor ons actuele aanbod van opleidingen.

Workshops 2020

Lees hier ervaringen van cursisten »
Zoek een therapeut

Op zoek naar een therapeut bij u in de buurt?

Maak dan gebruik van onze zoekfunctie.

Therapeut zoeken »
Kies uw bloesemremedie

Kies de mooiste foto uit

Dit is de remedie die je helpt met het nieuwe, dat wat je graag wilt ontwikkelen je aanvulling. Daarna kies je de minst mooie foto uit. Dit zijn de lessen, die je nog moet leren en waar je je aan stoort in je omgeving. (Ben je b.v. van binnen ongeduldig dan stoor je je aan ongeduldige mensen in je omgeving). Beide remedies kunnen bij elkaar gebruikt worden in een flesje. Na een aantal weken van gebruik, zal de keuze veranderen en kun je aan een volgende laag gaan werken. (Afpellen van de ui.)

Spirituele pad Zonnebloem Vogelmelk Bolderik
Kies uw bloesemremedie
Douchebalsem Happiness 200 ml. 73950

Douchebalsem Happiness 200 ml. 73950

Douchebalsem Happiness 200 ml. Artikelnummer: 73950. De geursamenstelling van...

Meer info

€ 9,00

Bekijk hier nog meer nieuwe producten
Bestellen
Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden van belangrijke wijzigingen op de site, interessante nieuwtjes en unieke informatie?

Abonneer je dan op onze GRATIS nieuwsbrief!
Abonneer op onze nieuwsbrief

Bekijk hier oude nieuwsbrieven.

Neem eens een kijkje in onze winkel

Onze winkel
www.de3vrouwen.nl© 2020 Bloesem Remedies Nederland  |  Kamer van Koophandel nr: 12023111  |  Privacy policy  |  Algemene Voorwaarden  |  Powered by 4ice Online Solutions