ATTENTIE:

 Op zaterdag 17 november en zondag 18 november a.s. zullen wij aanwezig zijn op de beurs Internationaal Therapeut in Houten. U bent van harte welkom om ons te bezoeken bij standnummer 128.

U kunt bij ons kortingskaarten aanvragen (€ 5,00 i.p.v. € 12,00) door een mail te sturen naar info@bloesemremedies.com met uw naam, adres en het aantal gewenste kaarten.

 Vanwege de beursdrukte zullen wij maandag 19 november geen pakketten verzenden. Wel zijn we gewoon telefonisch bereikbaar van 09.00-17.00 uur.

Plaatst u een bestelling vrijdag 16 november na 13.00 uur, in het weekend of op maandag 19 november, dan zal deze dinsdag 20 november verzonden worden.  

 Bedankt voor uw begrip, en graag tot ziens op de beurs.

Team Bloesem Remedies Nederland

 

 

Klik hier voor uw therapeuten profiel


BLOESEM REMEDIES NEDERLAND

Bloesem Remedies Nederland distribueert niet alleen kwalitatief hoogstaande bloesem remedies en etherische oliën maar heeft sinds 1986 32 Nederlandse remedies geprepareerd. Het prepareren gebeurt door Bram Zaalberg. De ze bloesems worden sinds 1990 uitgegeven, niet alleen in Nederland, België Duitsland en Zwitserland, maar ook in Alaska en Brazilië. Het zijn krachtige remedies met een diep werkingsgebied. De ‘TERRA' hiervan is al een veel gevraagde eerste hulp remedie. Bram Zaalberg geeft workshops en cursussen op bet gebied van bloesem remedies in Nederland en deze genieten de ‘erkenning' van de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg. Klik voor een beschrijving van de door Bloesem Remedies Nederland geprepareerde remedies op de onderstaande linken.

A tm M - N tm Z - Specials - Bloesem Remedies Nieuwe Tijd - Combinaties voor de ziel

 

© 2018 Bloesem Remedies Nederland  |  Kamer van Koophandel nr: 12023111  |  Privacy policy  |  Algemene Voorwaarden  |  Powered by 4ice Productions