Aanbieding
Citroenmirte bio (Zitronenmyrte) Farfalla
De Australische citroenmirte is ontspannend tot activerend, de dosering is doorslaggevend hoe de werking is. Sterk verdund, het kalmeert je, maar in hogere dosering kan het een stimulerend effect hebben.
De essentiële olie van het kruid dat naar citroen ruikt wordt in de aromatherapie gewaardeerd om zijn vele toepassingen, zoals bijvoorbeeld zijn winterbeschermende geur met een feel good factor.
Botanische naam: Backhousia citriodora
Categorie ess. olië
Opwekkend- Ontspannend- Stay healthy
Geurprofiel
Fris- Citroengeur / Citroenachtig
Kwaliteit
Biologisch- Dierproefvrij- Vegan- ECOCERT
Methode
Destillatie
Plantendeel
Kruid
Herkomst
Australië
Verkrijgbaar als
Enkelvoudige olie

Artikelnummer(s):
  • xxzitrmyb (5 ml)
van € 18,75 voor € 15,00
* Maximaal te bestellen aantal: 99

Gevarenklasse: Producten kunnen essentiële oliën bevatten. Essentiële oliën kunnen gevaren-, milieutekens en/of gevarencodes bevatten. Dit heeft niets met de kwaliteit van de olie te maken, maar zijn wettelijk verplicht omdat bepaalde oliën bij verkeerd gebruik gevaarlijk kunnen zijn.
Lees meer
Irriterend, sensibiliserend, schadelijkIrriterend, sensibiliserend, schadelijk

Belangrijk!

Gevaar. Veroorzaakt huidirritatie. Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Als medisch advies nodig is, houd dan het etiket bij de hand. Buiten het bereik van kinderen houden. Lees alle instructies aandachtig en volg ze op. Als huidirritatie of uitslag optreedt: een arts raadplegen. Inhoud/verpakking afvoeren in overeenstemming met de plaatselijke voorschriften. Bevat geranial, neral, geraniol, linalool, citronellal.

Vergelijkbare producten