Viooltjesblad 20% (80% Alc.) absolue (Veilchenblätter) Farfalla
Uit viooltjes bloemen kan geen natuurlijke geur worden verkregen, maar uit de bladeren wordt een kostbaar absolue verkregen met een mysterieuze, kruidige groene noot. De geur van viooltjes bevordert de geestelijke ontvankelijkheid en het optimisme. Het is zeer geschikt voor frisse en "groene" parfumnoten. De essentiële olie is onverdund zeer sterk en wordt zoeter wanneer zij met alcohol wordt verdund.
Botanische naam: Viola odorata
Druppels in 50 ml basis-/zaadolie: 5
Ingrediënten / INCI lijst: 80% Alcohol, 20% Viola odorata.
Categorie ess. olië
Geeft evenwicht- Inspirerend- Comfort
Noot
HartnootHartnoot
Geurprofiel
Groen- Vol
Kwaliteit
Dierproefvrij- Vegan- Gecontroleerd op residu / rückstandskontrolli- Selection
Methode
Oplosmiddel extractie
Plantendeel
Blad
Herkomst
Egypte
Verkrijgbaar als
Enkelvoudige olie

Artikelnummer(s):
  • xxveil20 (5 ml)
€ 15,55
* Maximaal te bestellen aantal: 99

Gevarenklasse: Producten kunnen essentiële oliën bevatten. Essentiële oliën kunnen gevaren-, milieutekens en/of gevarencodes bevatten. Dit heeft niets met de kwaliteit van de olie te maken, maar zijn wettelijk verplicht omdat bepaalde oliën bij verkeerd gebruik gevaarlijk kunnen zijn.
Lees meer
OntvlambaarOntvlambaar

Belangrijk!

Gevaar. Licht ontvlambare vloeistof en damp. Als medisch advies nodig is, houd dan het etiket bij de hand. Buiten het bereik van kinderen houden. Lees alle instructies aandachtig en volg ze op. BIJ CONTACT MET DE HUID (of het haar): huid afspoelen met water. Inhoud/verpakking afvoeren in overeenstemming met de plaatselijke voorschriften.