Anti-insectenspray naturel Farfalla
Voor een betrouwbare bescherming tegen muggen (tot 6 uur) en tegen teken (tot 4 uur). Geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar. Goed verdraagzaam voor de huid, dermatologisch getest. Kan ook op textiel worden gebruikt. Citriodiol uit citroeneucalyptus houdt vervelende insecten op natuurlijke wijze op afstand. Voor gezellige, ongestoorde zomerdagen en rustige nachten met de geur van citronella, lavendel en geranium.
Anti-insectenspray is een biocide. Gebruik de spray altijd zorgvuldig. Lees voor gebruik het etiket en de productinformatie. Het product is ook effectief tegen Aedes- en Anopheles-muggen, die verwekkers zijn van malaria, gele koorts, dengue, chikungunya en zika.
Spray rechtstreeks op de huid of op de kleding.
Ingrediënten / INCI lijst: Citriodiol®, Eucalyptus citriodora oil, hydrated, cyclized (CAS 1245629-80-4) : 30% (m/m)

Artikelnummer(s):
  • bsakai (75 ml)
€ 16,25
* Maximaal te bestellen aantal: 99

Gevarenklasse: Producten kunnen essentiële oliën bevatten. Essentiële oliën kunnen gevaren-, milieutekens en/of gevarencodes bevatten. Dit heeft niets met de kwaliteit van de olie te maken, maar zijn wettelijk verplicht omdat bepaalde oliën bij verkeerd gebruik gevaarlijk kunnen zijn.
Lees meer
OntvlambaarOntvlambaar
Irriterend, sensibiliserend, schadelijkIrriterend, sensibiliserend, schadelijk

Belangrijk!

Let op! Licht ontvlambare vloeistof en damp. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Als medisch advies nodig is, houd dan de verpakking of het etiket bij de hand. Buiten bereik van kinderen bewaren. Lees voor gebruik het etiket. Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken. BIJ CONTACT MET DE OGEN : Voorzichtig afspoelen met water gedurende enkele minuten. Verwijder contactlenzen indien mogelijk. Ga door met spoelen. Bevat citronellal, linalool, geraniol, citronellol. Kan allergische reacties veroorzaken.