Terug naar het overzicht
Essentiële oliën
Anijs bio (Anis) Farfalla
Frisse, zoete biologische anijsolie uit Egypte. Zelfs de oude Romeinen aten kleine anijskoekjes aan het einde van hun rijke maaltijden om de spijsvertering te bevorderen. Anijszaad wordt vaak gebruikt als geurstof voor tandpasta vanwege zijn frisse aroma.
Gebruik de essentiële olie in de aromalamp alleen in kleine hoeveelheden.
Let op: Vermijden tijdens zwangerschap en bij kleine kinderen, alsook bij allergische en ontstekingsziekten van de huid (inflammatoire huidziekten).
Botanische naam: Pimpinella anisum
Druppels t.b.v. bad: 10
Categorie ess. olië
Ontspannend- Geeft evenwicht- Rustgevend- Stay healthy
Noot
HoofdnootHoofdnoot
Geurprofiel
Zoet- Warm- Zacht- Fris- Anijsgeur / Anijsachtig
Kwaliteit
Biologisch- Dierproefvrij- Vegan- CERES
Methode
Destillatie
Plantendeel
Zaad
Herkomst
Egypte
Verkrijgbaar als
Enkelvoudige olie

Artikelnummer(s):
  • xxanisb (5 ml)
€ 10,35
* Maximaal te bestellen aantal: 99

Gevarenklasse: Producten kunnen essentiële oliën bevatten. Essentiële oliën kunnen gevaren-, milieutekens en/of gevarencodes bevatten. Dit heeft niets met de kwaliteit van de olie te maken, maar zijn wettelijk verplicht omdat bepaalde oliën bij verkeerd gebruik gevaarlijk kunnen zijn.
Lees meer
Irriterend, sensibiliserend, schadelijkIrriterend, sensibiliserend, schadelijk
Gevaarlijk voor het aquatisch milieuGevaarlijk voor het aquatisch milieu

Belangrijk!

Gevaar. Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Verdacht van het veroorzaken van genetische defecten. Verdacht van het veroorzaken van kanker. Als medisch advies nodig is, houd dan het etiket bij de hand. Buiten het bereik van kinderen houden. Lees alle instructies aandachtig en volg ze op. Als huidirritatie of uitslag optreedt: een arts raadplegen. Inhoud/verpakking afvoeren in overeenstemming met de plaatselijke voorschriften. Bevat linalool, limoneen, carvon. Kan allergische reacties veroorzaken.