Terug naar het overzicht
Essentiële oliën
Cacao extract bio Farfalla
Vooral kinderen houden van deze typische, zoete en zure chocoladegeur. De geur van biologische cacao harmonieert prachtig met sinaasappel en mandarijn. Het verspreidt een sfeer van bescherming en veiligheid en geeft natuurlijke parfums een warm centrum met andere essentiële oliën.
Botanische naam: Theobroma cacao
Druppels in 50 ml basis-/zaadolie: 20
Categorie ess. olië
Geeft evenwicht- Inspirerend- Comfort
Noot
HartnootHartnoot
Geurprofiel
Zoet- Warm- Vanillegeur / Vanilleachtig- Aromatisch
Kwaliteit
Biologisch- Dierproefvrij- Vegan- ECOCERT
Methode
Alcohol extractie
Plantendeel
Vrucht
Herkomst
Tanzania
Verkrijgbaar als
Enkelvoudige olie

Artikelnummer(s):
  • xxkakab (5 ml)
€ 14,50

Gevarenklasse: Producten kunnen essentiële oliën bevatten. Essentiële oliën kunnen gevaren-, milieutekens en/of gevarencodes bevatten. Dit heeft niets met de kwaliteit van de olie te maken, maar zijn wettelijk verplicht omdat bepaalde oliën bij verkeerd gebruik gevaarlijk kunnen zijn.
Lees meer
OntvlambaarOntvlambaar
Irriterend, sensibiliserend, schadelijkIrriterend, sensibiliserend, schadelijk

Belangrijk!

Gevaar. Licht ontvlambare vloeistof en damp. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Als medisch advies nodig is, houd dan het etiket bij de hand. Buiten het bereik van kinderen houden. Lees alle instructies aandachtig en volg ze op. BIJ CONTACT MET DE HUID (of het haar): huid afspoelen met water. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten. Inhoud/verpakking afvoeren in overeenstemming met de plaatselijke voorschriften.