Terug naar het overzicht
Essentiële oliën
Bloedsinaasappel bio Farfalla
Een prachtige essentiële olie met een heldere rode kleur en een duidelijke bloedsinaasappelnoot. De geur van biologische bloedsinaasappel is warm, fris en fruitig en ontspant het hoofd en de geest. Het maakt je blij en vrolijk, harmoniseert en brengt een vleugje van het zonnige zuiden naar onze klimaten. Een klassieke kerstgeur waar kinderen dol op zijn.
Botanische naam: Citrus sinensis ssp. sanguinella
Druppels in 50 ml basis-/zaadolie: 20
Categorie ess. olië
Opwekkend- Geeft evenwicht- Verbetert de stemming- Be refreshed
Noot
Hoofd-hartnoot
Geurprofiel
Zoet- Warm- Fris- Fruitig- Zonnig
Kwaliteit
Biologisch- Dierproefvrij- Vegan- AUSTRIA BIO GARANTIE
Methode
Koude persing
Plantendeel
Schil
Herkomst
Italië
Verkrijgbaar als
Enkelvoudige olie

Artikelnummer(s):
  • xxblutb (10 ml)
€ 8,30

Gevarenklasse: Producten kunnen essentiële oliën bevatten. Essentiële oliën kunnen gevaren-, milieutekens en/of gevarencodes bevatten. Dit heeft niets met de kwaliteit van de olie te maken, maar zijn wettelijk verplicht omdat bepaalde oliën bij verkeerd gebruik gevaarlijk kunnen zijn.
Lees meer
OntvlambaarOntvlambaar
Irriterend, sensibiliserend, schadelijkIrriterend, sensibiliserend, schadelijk
Gevaarlijk voor het aquatisch milieuGevaarlijk voor het aquatisch milieu

Belangrijk!

Gevaar. Ontvlambare vloeistof en damp. Veroorzaakt huidirritatie. Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Kan dodelijk zijn als de stof bij inslikken in de luchtwegen terechtkomt. Giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. Als medisch advies nodig is, houd dan het etiket bij de hand. Buiten het bereik van kinderen houden. Lees alle instructies aandachtig en volg ze op. NA INSLIKKEN: onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM/arts raadplegen. GEEN braken opwekken. BIJ CONTACT MET DE HUID (of het haar): huid afspoelen met water. Bevat limoneen, alfa-pineen, linalool, delta-3-careen.