Terug naar het overzicht
Essentiële oliën
Manuka wild Farfalla
Manuka, met zijn zachte en delicaat geurende roze-witte bloemen, is een van de traditionele planten van de Maori’s. De essentiële olie van de manuka wild is zeer vriendelijk voor de huid: het heeft een verzachtende en regenererende werking bij de probleem- en gevoelige huid. In de geurlamp, is de manuka olie aardend, versterkend en ontspannend. Een belangrijke beschermende olie.
Botanische naam: Leptospermum scoparium
Druppels in 50 ml basis-/zaadolie: 4
Categorie ess. olië
Verhelderend- Stay healthy
Noot
HartnootHartnoot
Geurprofiel
Kruidig- Fris- Bloemig- Pittig- Reinigend
Kwaliteit
Wild- Dierproefvrij- Vegan
Methode
Destillatie
Plantendeel
Blad
Herkomst
Nieuw-Zeeland
Verkrijgbaar als
Enkelvoudige olie

Artikelnummer(s):
  • xxmanus (5 ml)
€ 16,60
* Maximaal te bestellen aantal: 99

Gevarenklasse: Producten kunnen essentiële oliën bevatten. Essentiële oliën kunnen gevaren-, milieutekens en/of gevarencodes bevatten. Dit heeft niets met de kwaliteit van de olie te maken, maar zijn wettelijk verplicht omdat bepaalde oliën bij verkeerd gebruik gevaarlijk kunnen zijn.
Lees meer
Irriterend, sensibiliserend, schadelijkIrriterend, sensibiliserend, schadelijk

Belangrijk!

Gevaar. Schadelijk bij inslikking. Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige werking. Als medisch advies nodig is, houd dan het etiket bij de hand. Buiten het bereik van kinderen houden. Lees alle instructies aandachtig en volg ze op. NA INSLIKKEN: Bij onwel voelen een ANTIGIFCENTRUM/arts raadplegen. mond spoelen. Inhoud/verpakking afvoeren in overeenstemming met de plaatselijke voorschriften. Bevat alfa-pineen, linalool.