Terug naar het overzicht
Essentiële oliën
Champaca 10% absolue Farfalla
Champaca wordt in Indonesië als een heilige bloem beschouwd en wordt speciaal voor offergaven gebruikt. Elke kleine dorpsgemeenschap kweekt zijn eigen champacabomen voor dit doel. De essentiële olie van de bloesems is zoet, betoverend en zeer intens; een sterke verdunning geeft opnieuw de mooie, zoetzachte bloemengeur - zeer vrouwelijk, sensueel en aantrekkelijk.
Botanische naam: Michelia champaca
Categorie ess. olië
Comfort
Noot
HartnootHartnoot
Geurprofiel
Zoet- Bloemig- Exotisch- Betoverend- Sensueel- Vrouwelijk
Kwaliteit
Dierproefvrij- Vegan- Selection
Methode
Oplosmiddel extractie
Plantendeel
Bloem
Herkomst
India
Verkrijgbaar als
Enkelvoudige olie

Artikelnummer(s):
  • xxcham10ab (5 ml)
€ 31,20

Gevarenklasse: Producten kunnen essentiële oliën bevatten. Essentiële oliën kunnen gevaren-, milieutekens en/of gevarencodes bevatten. Dit heeft niets met de kwaliteit van de olie te maken, maar zijn wettelijk verplicht omdat bepaalde oliën bij verkeerd gebruik gevaarlijk kunnen zijn.
Lees meer
OntvlambaarOntvlambaar
Irriterend, sensibiliserend, schadelijkIrriterend, sensibiliserend, schadelijk

Belangrijk!

Gevaar. Licht ontvlambare vloeistof en damp. Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Als medisch advies nodig is, houd dan het etiket bij de hand. Buiten het bereik van kinderen houden. Lees alle instructies aandachtig en volg ze op. BIJ CONTACT MET DE HUID (of het haar): huid afspoelen met water. Inhoud/verpakking afvoeren in overeenstemming met de plaatselijke voorschriften. Bevat isoeugenol.